![]() |
Tak się zastanawiam nad tą naszą ojczyzną... te wszystkie "samobójstwa" i "wypadki drogowe" na pewno nie są przypadkowe... za dużo tych przypadków. Ta cała wojenka między PiS-em, a PO. Podzielony naród. PO nas gniecie jak cholera, jaką mamy alternatywe? PiS? OK niech bedzie, tylko powiedzcie mi bracia po szalu, dlaczego pan Kaczyński widząc jak reagują na niego wyborcy, dla dobra ojczyzny nie zrezygnował z przywodztwa partii? Moze gdyby nie to ze to wlasnie on jest na okladce PO by nie wygralo ? zastanawial sie ktos z Was kiedys nad tym?
|
Cytat:
A tak poza tematem, co marszu Rosjan 12.06. Tu link do filmiku na którym widać jak bezwzględni Rosjanie, brutalnie atakują dzielnego dziennikarza Gazety Polskiej (to ten łysy w jasnej kurtce) http://www.youtube.com/watch?v=P5USM1T1LWU |
Cytat:
Jarek jest zwyczajnie zbyt delikatny, zamiast mówić prosto to stara się nie przesadzić, a i tak sprawozdawcy nie przekazują co Jarek powiedział tylko co "chciał powiedzieć". Bo każdy medialny propagandzista dobrze wie co Kaczyński chciał powiedzieć, zanim ten otworzy usta. Uważasz że to powód żeby się wycofać? Bo lemingi to bezmózgi? Nie sądzę. Otumanionych należy zwyczajnie wyśmiać. Chwilę po ich odpowiedzi na pytanie, dlaczego nie lubią Kaczyńskiego. ps. Powyżej masz przykład POwskiego inteligenta. :D Pytasz czy Jarek powinien zrezygnować dla dobra partii, a tu się okazuje, że nie zrezygnował dla dobra swojego i partii. A państwo ma w d .... hihihi |
Drozd, czytać się naucz. qqxlan pytał "dlaczego pan Kaczyński widząc jak reagują na niego wyborcy, dla dobra ojczyzny nie zrezygnował z przywodztwa partii?" zawsze wiedziałem, że dla Ciebie PiS=Ojczyzna.
I jakoś już mały manipulatorku nie pasuje Twoje ps |
Cytat:
W specsłużbach, za najwyższy kunszt w „działalności operacyjnej” wymierzonej przeciwko „wrogom” uchodzi spowodowanie czyjejś śmierci w taki sposób, by wyglądała na naturalną; na nieszczęśliwy wypadek. Taką strategię przyjmuje się z dwóch powodów: po pierwsze, dlatego, że sprawców zwykle się wtedy nie ściga (bo ich „nie ma”), a po drugie, bo ofiara atakowana jest z całkowitego zaskoczenia , czyli nie jest przygotowana do samoobrony (gdy już ta ofiara spostrzega, że wpadła w zasadzkę, jest dla niej za późno) |
Wizyta u specjalistow zalecana...wszyscy w tym kraju biora udzial w roznego rodzaju spiskach, poczynajac od sprzataczki, a konczac na sedziach, prokuratorach, policjantach, ludziach sluzb(cywilnych i wojskowych) czy innych instytucji :D.
P.S - Gdybym mial paranoje, czy inna chorobe psychiczna, to napisalbym, ze rzad(pelen postkomunistow na waznych stanowiskach: Wassermann. Kryze, Jasinski i przestepcow - Lipiec) z lat 2005-2007 zaciera slady...Blida, Lepper. Na szczescie jestem zdrowy i nigdy nie napisalbym tego typu bzdur :). |
Cytat:
Takich jaj się nie spodziewałem. Kolega do którego postu się odnosiłem zasugerował że by PiS mógł wygrać z PO Jarosław Kaczyński może powinien zrezygnować z prezesury. Bo mamy w Polsce całe tabuny otumanionych lemingów które na dźwięk nazwiska Kaczyński dostają piany, sami nie wiedząc dlaczego. Dobro dla ojczyzny to zdaniem qqxlana i moim odsunięcie partii oszustów od wpływu na państwo. Stąd jego pomysł że gdyby nie Kaczyński to może wyborcy zagłosowaliby na PiS i nie mielibyśmy takiego syfu. Ty rasowy leming nie zakumałeś o co chodzi? Czy tylko ściemniasz :) |
Cytat:
Cytat:
Jeśli zaś chodziło o Smoleńsk Petelicki podkreślał, że zwrócenie się po katastrofie smoleńskiej do instytucji NATO-wskich było obowiązkiem premiera. Wytykał Tuskowi, że kwalifikacja lotu samolotu z elitą polskiego państwa jako cywilnego jest skandalem, ponieważ lot wykonywali wojskowi piloci, według wojskowych instrukcji i dokumentów, a pasażerowie znajdowali się na pokładzie maszyny, której lot był oznaczony jako "M" - military (wojskowy). Podkreślał, że samolot, którym 10 kwietnia 2010 r. leciał do Katynia prezydent, wchodził w skład wojskowego pułku, na ogonie miał wymalowaną szachownicę ustawowo zastrzeżoną dla lotnictwa wojskowego. Na każdym kroku zarzucał szefowi BOR-u, że nie zareagował kiedy jego ludzie nie zostali wpuszczeni na lotnisko w Smoleńsku i nie mogli sprawdzić terenu! W tej sytuacji powinien natychmiast zameldować o tym ministrowi spraw wewnętrznych i administracji, a ten o całej sprawie powinien poinformować premiera! Teraz Petelicki dołączył do łańcucuszka niewyjaśnionych okoliczności śmierci: Grzegorza Michniewicza (dyrektora z Kancelarii Premiera Rady Ministrów w Rządzie Donalda Tuska), Andrzeja Leppera (przewodniczącego Samoobrony), Ryszarda Kłucińskiego (prawnika Andrzeja Leppera), Róży Żarskiej (prawniczki z kręgu Samoobrony), Wiesława Podgórskiego (doradcy Andrzeja Leppera). Romualda Szeremietiewa składając publiczną deklarację, iż nie planuje popełnić samobójstwa - chce jakby oszukać przeznaczenie! Wierzę, że zarowno Szeremietiew, Petelicki jak również Lepper nie są ludźmi zdolnymi do tego by wpakować sobie kulkę w głowę czy zacisnąć na szyi sznur! Podejżewam że Szeremietiew nie jest ostatnią osobą, która złoży podobną deklarację, iż nie planuje popełnić samobójstwa!! Zresztą daleko nie trzeba szukać! W lutym zmarł również niezbyt wygodny niektórym kręgom Leszek Tobiasz, były oficer WSI. Cytat:
|
Cytat:
Liczę, że mi odpowiesz w przeciwnym razie będziesz dla mnie zwykłym oszczercą i frajerem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego, nie oczekuję podobnych poglądów od "zwykłych" ludzi. Politykę tworzyły, tworzą i będą tworzyły służby specjalne. Fasada jest dla szaraczków aby mogli żyć spokojnie i szczęśliwie. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "O jeden mord za daleko": http://niezalezna.pl/30003-o-jeden-mord-za-daleko |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wasserman był prokuratorem, w latach 80-tych był członkiem duszpasterstwa prawników (tam zazwyczaj członkowie PZPR-u nie chadzali). Nie splamił się prowadzeniem żadnej politycznej sprawy. Dość powiedzieć, że w latach 80-tych w krakowskiej prokuraturze też była KZ "Solidarności", której członkowie byli mocno przez prokuratora wojewódzkiego Stefana Reka prześladowani. |
witam
rozwazania na temat smierci gen. Petelickiego w radiu WNET ktorego byl czestym gosciem: http://www.radiownet.pl/#/publikacje...l-w-radiu-wnet zycze spokojnego tygodnia ziuk_NYC |
Cytat:
Następnym razem jak będziesz miał ochotę dać odpowiedź z broszurki "aktywny leming" sprawdź czy pasuje do pytania. :) |
Cytat:
Biorąc pod uwagę powyższe czuję się w stosunku do kolegi gość2332 zwolniony z zachowania reguł przyzwoitości i podobnie jak on pozwolę sobie na przejście na argumenty ad persona (mam nadzieję że znajdzie to zrozumienie u modów). Starzy użytkownicy zapewne doskonale to pamiętają ale młodszym chciałbym wyjaśnić że kolega gosc2332 pojawił się po raz pierwszy w tym temacie tuż przed wyborami. Jego ówczesne posty ze względu na swój jednoznacznie agitacyjny charakter pozwoliły użytkownikom na bardzo zdecydowane zakwalifikowanie kolegi jako "agenta wpływu" nasłanego przez PO-wską młodzieżówkę. Teza ta została dodatkowo potwierdzona przez przez profil kolegi, po ujawnieniu którego gosc2332 zaczął się go wypierać. Dlatego w chwili obecnej bardziej niż opinie kolegi na temat śmierci Petelickiego (zgodzimy sie chyba wszyscy że wyjątkowo infantylne i przygotowane na poziomie "pierwotnego PR") interesowałoby mnie to dlaczego akurat w tym momencie kolega się uaktywnił (o ile mnie pamięć nie myli od czasów wyborów kolega był "śpiochem")?? Czego boją się Twoi mocodawcy decydując się na rzucenie takich jak Ty na "front internetowy"?? Jest z wami aż tak kiepsko?? |
Cytat:
W największym skrócie: 1. Dlatego że bez JK PiS nie miałby szans wygrać wyborów. Ta partia jest sklejona osobą lidera, wraz z odejściem JK partia rozpadła by się na kilka mniejszych które z upływem czasu zostałyby zupelnie zmarginalizowane. 2. Oprócz wygrania wyborów ważne jest (powiedziałbym nawet że znacznie ważniejsze jest) późniejsze rządzenie. A JK dowiódł już w okresie rządów PiS że wie co robić aby odsunąć od władzy PostPRL-owską sitwę. Jako argument potwierdzający jak ważna jest umiejetność rządzenia podam Ci przykład rządów AWS które były w stanie wygrać wybory ale nie umiały rządzić dając się wkręcić w wir ubeckich prowokacji. Strona ubecka doskonale zdaje sobie sprawę że tak naprawdę niebezpieczny dla nich jest własnie JK. Po jego wyeliminowaniu będą w stanie "okiełznać" to co zostanie z PiS i w zasadzie nikt nie będzie w stanie stanąć im na drodze. Stąd tak ogromna nagonka w ubeckich mediach na JK. Jedną z jej elementów jest forsowanie tezy aby: pan Kaczyński widząc jak reagują na niego wyborcy, dla dobra ojczyzny zrezygnował z przywodztwa partii. Jeśli dobrze sie nad nią zastanowisz to bardzo łatwo zauważysz że ani rezygnacja JK nie zapewni zwycięstwa PiS, ani zwycięstwo PiS( bez JK) nie umożliwi likwidacji PRL-owskiej sitwy. Typowe socjotechniczne podrzucanie chasła w nadziei na to że być może uda się odciąć od PiS część wyborców. |
Cytat:
|
I na koniec tej sesji jeszcze coś o gazie łupkowym. Ciekawy link: http://niezalezna.pl/30039-zmierzch-gazpromu
I parę cytatów dla podniesienia zaintersowania: Według ekspertów dostawy z europejskiego rynku mogą być tańsze nawet o 1/5 w porównaniu z zakontraktowanymi w Rosji. Według Index Mundi rosyjski gaz na granicy z Niemcami w maju kosztował 452 dol. za 1000 m sześc., a z nieoficjalnych informacji wynika, że PGNiG płaci za błękitne paliwo z Rosji ok. 500 dol. za 1000 m sześc. Znacznie większy i groźniejszy kontrakt długookresowy z Gazpromem forsował dwa lata temu rząd Donalda Tuska. Kontrakt na dostawy gazu do Polski po cenach opartych na notowaniach ropy miał być wydłużony o 15 lat do 2037 r. Kategorycznie sprzeciwiał się temu prezydent Lech Kaczyński. Jeszcze po katastrofie smoleńskiej wicepremier Waldemar Pawlak zapowiadał wciąż, że mimo protestów opozycji podpisze tę umowę, której wartość szacowano na dziesiątki miliardów dolarów.(...) Polska byłaby nie tylko uzależniona na kolejne pokolenie od Gazpromu, ale i zostałyby zablokowane poszukiwania gazu łupkowego w Polsce. Nikomu nie opłacałoby się bowiem prowadzić takich badań, gdyby nasze zapotrzebowanie było pokrywane z morderczego dla Polski kontraktu z Gazpromem. |
A. Lepper - "samobójstwo" weekendowe. Śledztwo wszczęte w poniedziałek. "Samobójstwo" gen. Petelickiego ..? Również. Tutaj możnaby zapytać jakie chemiczne lub biologiczne środki obezwładniające "ulatniają się" z organizmu w odpowiednik czasie?
To jest odpowiedź na tę tezę Pana Jachowicza, że Generał nie pozwoliłby sobie na włożenie spluwy do ust: http://wpolityce.pl/wydarzenia/30701...stoletu-do-ust Pan Zybertowicz również skłania się ku samobójstwu. http://wpolityce.pl/wydarzenia/30691...dobra-bliskich Obaj Panowie biorą pod uwagę, inne przyczyny realnego samobójstwa niż podawane w wersjach "organów władzy" ... |
Cytat:
|
Cytat:
Chodziło mi o to, że Pan Zbawiciel, nie zrezygnuje z funkcji prezesa dla WŁASNEGO DOBRA, bo byłby nikim, a że mu zależy tylko na własnej pozycji widać po tym jak stara się poniżać Ziobrę i osłabiać Solidarną Polskę, bo liczy się tylko żeby PiS był mocny, dobrze wie, że bez koalicji z jakąś partią władzy nie uzyska, ale jak widać wcale mu na tym nie zależy. Zakładam, że kolejny raz nic nie zrozumiesz, bo już z książeczki propagandzisty pobrałeś instrukcje, i teraz je będziesz powtarzał. wislak68, to że jesteś najprawdopodobniej członkiem PiSu, bo inaczej Twojej aktywności tutaj się wyjaśnić nie da, i Panie agencie wpływu, z pamiecią u Pana bardzo słabo, to Ty z Drozdzem tu agitowaliście ile wlezie, a ja przed wyborami przestałem się tutaj całkowicie udzielać, niech sobie wislaczek zobaczy, że przestałem się udzielać niecały miesiąc przed wyborami, więc jak na kogoś nasłanego przez PO-wską młodzieżówkę to chyba by nie było normalne ? No ale czekam jak Pan z PiSu to wyjaśni. A kolega się nie uaktywnił teraz, znów kogoś tu pamięć myli, ale co się spodziewać po rzuconym na "front internetowy" propagandziście z PiSu, który na bieżąco aktywnie kontroluje tu dyskusje, i jak coś działa i z pianą z pyska rzuca się tu bohatersko w obronie PiSu, i zazwyczaj z pomocą przyjdzie tu mu jego uśmiechnięty wiecznie giermek Drozd. pswislak68, Drozd, i reszta kolegów propagandzistów, mam nadzieje, że chociaż dobrze wam płacą za takie pilne udzielanie się tutaj, mi niestety nikt nie płaci, więc bawcie się tu dalej sami. i dalej udowadniajcie jak to każdy kto nie myśli po linii waszej ukochanej partii to leming, dalej wmawiajcie , że to inni zostali tu wysłani na "front", i dalej tak zapewne z uwielbienia do PiSu rzucajcie się tu regularnie na każdego kto wspomni o PiS. |
Cytat:
Nie to co teraz. Wszystko robione zgodnie z literą prawa, w miłej atmosferze, bez kompromitacji i wpadek każdego dnia. A i Europa się z nami znowu liczy... |
Aby żyło sie lepiej. Wszystkim ! :
Cytat:
|
wislak68, członku Pis, pamiętasz co mówiłem o zagranicznej prasie? Zobacz kto ładnie się wypowiedział - Twój ziomek z partii:
Cytat:
|
@gościu
Wiem dokładnie o co ci chodzi, o to co każdemu lemingowi. Opluć jak najbardziej Kaczyńskiego. Prawdziwy leming wie że to jego podstawowe zadanie. Niestety dla niego prostackie teksty typu Pan Zbawiciel, nie zrezygnuje z funkcji prezesa dla WŁASNEGO DOBRA obnażają pustość autora i całej ideologii w której Polska, Polacy, nasza historia, katolicka tradycja to przeszkody stojące na drodze do wspólnej komuszej szczęśliwości. Typowe bolszewickie brednie. Przed wyborami zniknąłeś bo pewnie dostałeś fundusz na "jabole wyborcze" i trzeba było pójść w teren :D. Dlatego twoja nieobecność na forum jest zupełnie zrozumiała. I raczej potwierdza tezę wszystkim znaną. A co do kontrolowania dyskusji. Myślisz że będziesz sobie tutaj rozsiewał propagandę i wszyscy ci tylko przytakną? Bo tak jest fajnie. Jeżeli bredzisz od rzeczy, a tak jest w zdecydowanej większości przypadków to otrzymujesz ripostę, prosta sprawa. Nie jest winą wiślaka, moją, czy kogokolwiek innego, że w Twojej zmanipulowanej świadomości ktokolwiek wytknie ci błędy to musi być z PiS. Zapewne biorąc pod uwagę dzisiejszą sytuację, gzie PiS jest jedyną alternatywą dla koalicji nocnej zmiany Twoje teorie że PiS jest wszędzie powoli zaczynają się urzeczywistniać, co w prostej drodze prowadzi do wariantu Węgierskiego. Oby jak najszybciej. |
Cytat:
W sumie mi was żal (ciebie ,AS82a,szpenia,gosc2332-ia) musicie bronić teori wtłoczonej wam w głowy przez media a podchwyconej (pewnie) przez waszych znajomych. Rozumiem że trudno iść pod prąd , trudno powiedzieć coś czego nie zaakceptują wasi również zmanipulowani znajomi. Ale powiadam Wam nie lękajcie sie :-D. Na chwilę odrzućcie że za każdym rogiem czai się Kaczyński i przeanalizujcie FAKTY.:alleluja: ps.dostrzegam pozytywny objaw- mówiłem niedawno znajomemu lemingowi ze organizuje się fajna inicjatywa patriotyczna a on na to : boże znów Kaczyński .... lemingowi słowo patriotyzm kojarzy się z Kaczyńskim- co jest dobrym objawem , ale ciekawe co się kojarzy ze słowem Tusk ,Komorowski albo Palikot (którego uważam za stokroć bardziej niebezpiecznego dla Polski) |
A krętacz TW Boni dalej miesza w ustawach:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Błaszczak wróży organizacyjną kompromitację Polski na Euro. Wrócimy do tego za miesiąc, gdy będziemy analizować artykuły z mediów zachodnich. A kto ma ocenić czy Polska sie skompromitowała organizacyjnie podczas Euro? Polska prawica pod patronem GP? No proszę Cię... Nie widzę innej opcji, jak wysłuchanie głosów z zewnątrz. to powiedz mi jak statystyczny Kowalski ma ocenić Euro, mieszkając w inym mieście niż w mieście meczowym? skąd ma zebrać informacje statystyczny Kowalski? I teraz zdaniem Szpenia Brudziński wypowiadając to zdanie: Natomiast za sukces Euro poseł PiS uznał pozytywny przekaz o Polsce za granicą. - Sukcesem jest odkłamanie mocno załganego obrazu ma na myśli to iż: jedyną metodą oceny Euro będzie analiza artykułów z mediów zachodnich, ocena kompromitacji organizacyjnej podczas Euro dokonać się może tylko poprzez wysłuchanie głosów z zewnątrz a jedyną opcją dla statystycznego Kowalskiego aby wyrobic sobie opinie o Euro jest sięgnięcie po FAZ albo Times. Szpeniu masz ogromne problemy ze zrozmieniem tego co jest napisane ale czasami naprawdę przechodzisz sam siebie :D. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mamy jaskrawy przykład z Giertychem. Kiedy chciał wprowadzić do programu nauczania więcej patriotycznych wątków media jechały po nim jak po łysej kobyle. Teraz kiedy pomstuje na Kaczyńskiego nagle stał się "ałtorytetem". Mecenasem Romanem :). |
http://www.youtube.com/watch?v=JtZJW...layer_embedded
Oświadczenie polskiego podpułkownika. Jeszcze sprzed Śmierci gen. Petelickiego. Tak wstrząsające, że "na wszelki wypadek" sugerowałbym przekazywanie go dalej :(. (Mówi ono bardzo wiele o tym, jakim "państwem" jest obecna RP). Zresztą sam tak zrobię. Przy tej okazji, również chciałbym powiedzieć, że nie mam myśli samobójczych i nigdy ich nie miałem. Nie zamierzam popełnić samobójstwa i czuję się bardzo dobrze. Szczęśliwy, zdrów na ciele i umyśle. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl