![]() |
Cytat:
|
MAmy plik wiceo- potrzebujemy podłozyc pod niego muzyke, dodac ze dwa slajdy na koniec, jeden na poczatek, i ogolnie plik jest w formacie MOV i ma 1,6 GB mozna by go lekko przyspieszyc i zrobic tak zeby było git. Jaki program polecacie.
|
do usunięcia
|
Cytat:
|
Plik -> zapisz jako i wybierasz... Myślę, że chcesz aby .pps *(sam przegląd prezentacji), bo .ppt jest w standardzie.
|
do usunięcia
|
Cytat:
Tak zapisz. |
Gdzieś w Hucie jakieś promocyjne ceny wódki ktoś widział??????? Szybka odpowiedź, sprawa życia i śmierci - w końcu Sylwester dzisiaj :P
|
Zobacz do Polo Marketu, duży wybór, choć ceny nie te...
Jest "Ojczysta' za 13,49 :) |
Na niepodległości koło KFC jest tani monopol, tam gdzie kiedyś były bodaj felgi itp. Zaraz przy głównej.
|
http://aleseriale.pl/cid,4099,title,...l?ticaid=59610 O ile to jest piosenka jakaś a nie ścieżka dźwiękowa to co to za muzyka co leci na poczatku w tym trailerze??
|
Cytat:
Edit Podbijam pytanie o tani piercing i taniego męskiego fryzjera ;) |
Cytat:
dzięki za pomoc ;) |
Potrzebuje zdjęcie, jakiegoś charakterystycznego obiektu Krakowa, które dało by się wykorzystać na okładkę pewnego magazynu. Macie coś takiego?
Macie jakieś robione przez siebie zdjęcia naszego stadionu? Interesują mnie takie z przed przebudowy. |
http://idacdonikad2.blox.pl/resource/Szkieletor2.jpg
myślę że dość charakterystyczny:D |
A ja pilnie potrzebuje odpowiedzi. Załączyłem na youtube filmin (2minuty, 12 mb - gdyby to miało znaczenie) załaczyło sie elegancko, ale nie rusza choc znajduje go wyszukiwarka. Mam tylko komunikat: error occurred, please try again. To jest normalne, e trzeba poczekac chwile po załąłczeniu czy cos mi nie dizała. Zaznaczam ze pierwszy raz uzywam serwisu yt nie jak widz.
A filmik o ktory pytałem juz zmontowałem, z uzyciem windows movie maker, audacity z biblioteka lame i movtoavi. Jakies 4 godziny roboty:) |
Panowie i Panie wie ktoś jak odpalić pod Win 7 Kerio ? w trybie zgodności nie idzie :/ Druga sprawa jak w Win 7 ustawić tak aby okienka,otwierały się w nowych oknach tak jak w XP.
|
Mam pytanko , czy w okol. Krakowa (Krakowie) są dziś otwarte jakieś pizzerie?Proszę o szybką odpowiedz :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie ważne.
% i przyćmienie, sorry. === ktoś się orientuje w jakiej cenie jest bilet PKP z Krakowa do Ostravy do Czech ? na stronie pkp są info o czasie przejazdu, godzinach odjazdu etc, ale rubryka cena jest pusta. |
Wybacz, że nie zrozumiałem. O co Ci chodzi?
|
Cytat:
|
Jest coś takiego jak zwrot podatku, jeżeli w roku zarobiłem poniżej jakiejś sumy? Słyszałem coś o 3tys. zł, lecz nie wiem czy to prawda.
Zarobiłem całe 1000zł!!! |
Czy Avatar w IMAXie jest w wersji dubbingowanej czy lektor czy normalnie czyli z napisami?
A ma być wersja z lektorem albo dubbingiem w niedalekiej przyszłości? I czy czytanie napisów odwraca uwagę w filmach 3D ? :D dzięki |
są napisy czyli normalnie
|
Na początku przeszkadza, bo napisy nie są "zrobione w 3D", później się przyzwyczajasz.
Ogólnie wolałbym bez napisów, bo świat wykreowany w tym filmie jest piękny i zamiast cały czas patrzeć, trzeba jeszcze czytać. |
Cytat:
Powinieneś się sam rozliczyć i wskazać sposób zwrotu pieniędzy (na konto, przekazem pocztowym) |
Wie Ktos na kiedy jest planowana ta "promocja" w Media Markt, ze "taniej o podatek VAT"?
|
2-3 styczeń (tan weekend ;) )
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl