![]() |
Cytat:
Cytat:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Fakt, Weszło. .. a macie coś z Gościa Niedzielnego?
|
Cytat:
Cytat:
|
y
Cytat:
I to jest właśnie tekst odpowiedni dla nas. Nie smaruje a i można się czegos pozytywnego dowiedzieć |
Cytat:
Co do weszło - najlepiej poinformowany portal a akcja w szatni , no cóż, przykre to jak chłopak z Suwałk rozstawia po kątach Kazimierza Moskala. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zresztą szkoda w ogóle dyskutować, jak nie urok to sraczka, co chwila to jakieś nowe podburzenia i napinki, jak ten wyżej.Ktoś chyba miał racje wysyłając pewnych ludzi do parchatych. mela na ryj każdemu, kto sra we własne gniazdo. |
Co tu komentować...
Małeckiego broni były trener...Cracovii |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chciałbym to widzieć, przecież jak na wymiarowym boisku zacznie rajd to kończy na linii końcowej, a na hali? :rotfl:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Ej kurde co się dzieje z Sobolem ja rozumiem że kontuzja ale dali by jakieś informacje na jego temat
|
Sobol wraca w drugiej połowie marca : )
|
Cytat:
|
Trenować, nabierze rytmu to i zagra w jedenastce pewnie.
|
|
Cytat:
|
Chyba ktoś czyta nasze forum i cyknął fotkę Sobolowi na treningu :) Jak widać, Radek kopie już piłkę, ale nie uczestniczy w pełnym treningu z resztą drużyny. Myślę, że za jakieś 8-10 dni będzie powoli wchodził w pełny trening, a to świetna informacja! :)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._Lechem/59016/ |
|
1. Przecież już jakiś czas temu była informacja, że Sobol sobie kopie piłeczkę. Z tydzień, półtora temu. Jeśli mam być szczery - nie wierzę już w tego chłopaka, ale mam nadzieję, że pokaże mi, że się nie znam na piłce :)
2. Maor... zaczyna się trochę zachowywać jak piłkarze z francuskiej szkoły. Z ogórkami się nie będzie męczył, powie, że bolą go dwójki, albo pachwina, czego za bardzo sprawdzić się nie da, przyjdzie na trening, pokopie z kolegami a potem do domu ;) |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iecej_kibicow/
„Nie rozpamiętuję meczów, które już były. Patrzę tylko w przyszłość” – zapewnia napastnik Białej Gwiazdy. „W ogóle nie zastanawiam się nad tym, czy w poprzednim meczu z danym rywalem zdobyłem gola, czy nie” – dodaje piłkarz. Z całym szacunkiem dla niego, to chyba nie zauważa, że kibice zwracają uwagę, czy W OGÓLE strzela gole. Według statystyk z oficjalnej strony Genkov w 36 spotkaniach, w których wystąpił, strzelił 11 bramek i miał jedną asystę. Z kolei Biton, który wystąpił w 27 spotkaniach ma już 15 bramek na koncie dla Białej Gwiazdy i do tego 3 asysty. Nie mogę się nadziwić z czego Genkov jest tak zadowolony. |
Czyli co? Ma przeżywać nostalgie niemocy bramkowej wychodząc na taki mecz z Lechem?
To ma działać pozytywnie? |
Cytat:
|
dlatego właśnie Genkov i Biton powinni grać razem. Odgrywają zupełnie inną role na boisku, dlatego brak argumentów by jednym zastępować drugiego.
|
Taka moja uwaga odnośnie ustawienia 4-4-2 : w tym systemie Iliev powinien grać jako napastnik a nie boczny pomocnik . W Gdańsku zmienił Maora z powodu kontuzji ale na dłuższą metę nie widzę Jego na tej pozycji ,zresztą w Partizanie w ostatnim sezonie jak został królem strzelców grał właśnie na pozycji podwieszonego napastnika w systemie 4-4-2.
|
Pareiko
Jovanovic - Chavez - Jaliens - Diaz Melikson - Gargula(Nunez) - Wilk - Nunez(Paljic) Iliev - Biton My juz nie mozemy remisowac a szczegolnie u siebie. Ofensywa i pressing od pierwszych minut. |
"Jestem pod wrażeniem tego, jak Michał Probierz potrafił umotywować nas do walki w Gdańsku, choć miał niewiele czasu i wszystko siłą rzeczy musiało się odbywać trochę na wariackich papierach".
Jak lubię Gargułę, tak szlag mnie trafia, gdy czytam taką wypowiedź. Kolesia, który zarabia rocznie tyle, ile 80% społeczeństwa nie zarobi przez 30 lat, trzeba motywować do walki. Rany boskie... |
Za takie wypowiedzi powinny być cięcia po kieszeni. Zero ambicji i charakteru.
Piłkarzyki pajacyki. |
Cytat:
|
Cytat:
Wszystko zależy od człowieka. Garguła jest przypadkiem szczególnym - chyba żaden inny piłkarz przychodzący do Wisły w ostatnich latach nie budził we mnie od początku tyle niecheci (co dawałem wyraz na forum). Raz że "plejmejker" mocno przereklamowany, dwa że od zawsze lekko "kruchy" (choć z tym lepiej ciut ostatnimi czasy), trzy że przepłacony w cholere, cztery - mentalnie na Bełchatów co najwyżej, bez charakteru taki jakiś. Taki ciut lepszy Iwański, rzemieślnik. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.weszlo.com/news/9740-Mogl...iadze_i_koniec
Wywiad z Sergeiem na Weszło. Jesteśmy realnie zagrożeni przyjściem Bednarza na dyrektora sportowego - w takiej sytuacji kontrakt z tym gościem Wisła powinna przedłużyć NATYCHMIAST bo znowu będą testy 3456 ogórków i grubasów z drugiej ligi Zimbabwe :/ |
Cytat:
|
Osobiście przypominam sobie 4 zawalone przez Sergeia bramki:
1) z Polonią Bytom w rundzie wiosennej '11 2) z APOELem 3) z Twente w Holandii na 4:1 4) z Zaglebiem bylo cos jeszcze? |
Cytat:
Motywując do walki chłopaczka który ma 18 lat jest tak samo ważne jak ukształtowanego człowieka,to wyzwala dodatkowe emocje,co to ma za znaczenie ile On ma lat,jedną z ról trenera jest zmotywować Swoich piłkarzy do tego aby dali z siebie właśnie 100% i jeszcze dodatkowe 10% ambicji i woli walki,nie zależnie od tego kto ma ile lat. Boli Cię to jak drzazga w fiucie ze tyle zarabia? jakby zarabiał 10x mniej to nie miałbyś pretensji ze trener go musi motywować? Ludzie dajcie spokój..to jest chore ze każda wypowiedź piłkarza jest przez Was odczytywana na Swój wlasny sposób |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl