![]() |
No to dzisiaj w Kauflandzie najważniejszy mecz sezonu, bez dwóch zdań. Remis Cracovii i wygrana Arki - to moje wymarzone wyniki na dzisiaj (najlepiej remis uratowany przez Jagę w 94.minucie i zwycięski gol dla Arki w tejże samej), choć w gruncie rzeczy najmilej by było, jakby spadli i jedni i drudzy. :P
|
czyli tylko jeden układ wynikow degraduje dziś Cracovie?
Cudowne wygrane Polonii Bytom z Lechem i Arki z Legią - wg mnie bardzo możliwe plus wygrana Jagi |
Lech gra o nic, Legia o nic więc żaden cud. Jaga będzie miała wg mnie wyjątkowo łatwa przeprawę. Jak ktoś się spina tak jak Pasy na jeden mecz to zazwyczaj się spala w przedbiegach. :P
|
Cytat:
Wystarczy zwycięstwo Arki i remis Cracovii, albo nawet remis Arki i porażka Cracovii. |
czy Arka protestuje wuwuzelami ? :D
|
Jaga cieniutko póki co...
|
A widzieliscie przebieg meczu w Świnoujściu ? Wynik smierdzi na kilometr
Craxa wygra |
Żydki protestują czy u nich zawsze taki doping?
|
Cracovia wygrywa...
|
Chrzczeni brzytwą 1-Jaga 0...'ffanculo
|
1-0 dla Cracovii
|
Cytat:
|
Koniec świata, Manu strzelił gola! :D
|
Legia prowadzi...
|
Gdyby nie murzyn w cracovii ,to nie mieliby szans na utrzymanie sie.Wywalczyl rzut wolny a Klich strzelil gola, ponadto Legia prowadzi z Arka :-/
|
Arka przegrywa z Legią 0:1.
Jestem ciekawy czy w tym roku też uda im się fartownie utrzymać w ekstraklasie. |
Craxa prowadzi.
|
.....owo to sie uklada jak na razie...
|
Znowu mialo byc pieknie i znowu sie wszystko zjebało :(
Z drugiej strony... jak ma juz nie spasc cracovia to brawa dla Polonii i Arki ze spadna :) |
spokojnie, dopiero pierwsza polowa
|
Cytat:
|
zawsze można liczyć na Arkę i Polonie Bytom :P
|
Elsner-0-2 dla WKS -miodzio
|
ale ładna bramka Elsnera!
|
Arka, Cracovia, Polonia walczą o utrzymanie. I co? Gdy klub walczy o życie to w Gdyni i Bytomiu kibice siedzą cicho...bo jest protest? W kogo on uderza? W Tuska, w policję, w wojewodów? Nie, w piłkarzy, którzy walczą o utrzymanie.
|
Gol Elsnera - stadiony świata. Na razie wyniki całkiem, całkiem z wrocławskiego punktu widzenia.:)
|
Dlaczego nie bylo czerwonej kartki dla Kaczmarka?
|
Polonia Bytom przegrywa... :/
|
Szprotom trochę się czasem wyrywa doping, ale raczej tak od wielkiego dzwona.
Edit: o, już parę razy słyszałem także Legia ch* ;) |
Haha - bramkarz Cracovii wpada za polem karnym w wychodzącego na czystą pozycję Frankowskiego. Decyzja sędziego - nic się nie stało :)
Oglądałęm na małym okienku w multilidze i nie dostrzegłem, że ponoc Kaczmarek pierwszy dotknął piłki... Jeśli tak, to ok - było czysto. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl