![]() |
Czy w Kazimierzu jest kino 3D? bo już nie pamiętam:)
|
Cytat:
http://www.e-podroznik.pl/public/sea...oStopId=-63725 Można ufać tej stronie? Tzn. jest ona aktualna, żebym w Nowy Rok nie wystał się na przystanku i nic nie przyjedzie. I jeszcze jedno, bo pierwszy raz będę jechał pks-em - miejsce trza zamawiać telefonicznie czy nie ma takiej potrzeby? |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
LuKaS TSW Jeszcze raz dzięki byłem w pup i tak jak mówiłeś napisałem oświadczenie,powód chwilka zastanowienia i zapomniałem o stawieniu się w terminie :D Na szczęście mnie nie wyrzucili ufff :D Jeszcze raz dzięki!
|
Wie ktoś jaka jest cena busów do Zawoi? chodzi mi dokładnie o mercbus.
|
Ściągnąłem i zainstalowałem
Kaspersky Anti-Virus 2010 Wersja 9.0.0.463 Wyskakuje mi komunikat na samej górze okna: istnieje ryzyko infekcji komputera klucz jest zablokowany. Co mam zrobić? Program po prostu wykrył iż jest to nielegalna kopia, czy jest na to sposób czy po prostu ponowne zainstalowanie z innymi kluczami?? |
Brutalne pytanie
ma ktoś serial do Avast! Professional Edition 4.8.1368 ? |
Tuman to może pomoże:
http://www.krupowa.gory.pl/rozklady.htm |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
.....................
|
Kaspersky jest chyba najlepszym antywirem, jednak są ciagłe problemy z kluczami, dlatego zmieniłem go na NODa. Aktywuj 30to dniową wersje trial i przed wygasnięciem użyj resetera. Nigdy nie probowałem ale ponoć działa:)
|
Pieprzone limity hotfile.com - tak to jest jak się nie ma zew. IP :):)
ale thx, może się uda. ja teraz mam dwa - AVG i Avasta po tym jak mi 2 dni temu jakieś gówno przeszło równo przez antywira jak przez masło i reinstalka |
Cytat:
|
Doba zainstalowałem NODa
Nie chce mi sie pierd... z tym Kasperskym |
Cytat:
|
w Kijowie też jest 3D
|
Cytat:
|
nokia2700
mam nokie 2700 i chce ustawic dzwonek na dana osobe i nie wiem jak to ustawic
moze wiecie jak? |
Wie ktoś może czy smsy z neta (plus gsm) dochodzą do osoby będącej w Wielkiej Brytanii bez problemu? Czy jest może jakaś bariera?.Wiem, że w Niemczech dochodzą bez problemów a w WB ?
|
Witam, potrzebuję fachowej pomocy :) Jakiego programu użyć do wgrania napisów do filmu tak żeby go poźniej wrzucić na pena i podpiąć do TV. Używałem Knota ale co chwila się z nim dzieję a to nie ma dźwięku albo napisy idą szybciej niż obraz i generalnie wydaję mi się że długo wgrywa ? Co polecicie i jak już coś to może jakiś szybki opis jak to zrobić by uniknąć błędów wspomnianych wyżej .
|
Wie ktoś może do której jest jutro otwarta Bonarka lub Galeria Krakowska?
|
Cytat:
stosuje AVI ReComp i jestem zadowolony. http://forum.strefapc.pl/lofiversion....php?t399.html tutaj masz wszystko napisane !! |
Cytat:
|
odnosząc sie do częstych pytan o 3d i AVATARA ,rozmawialem dzis z chlopakiem od dystrybucji i jakis tam ....... i jest różnica w jakosci wyświetlania tego filmu ,ponoć PLAZA i ich 3D najwieksze w POLSCE miażdzy w stosunku do BONARKI
ale to tylko odczucie chlopaka i jego kolegów z tej branży |
Cytat:
Bonarka : od 10 do 18 |
Ktoś może miał włączony kanał TVP1 tak po 20 już po sporcie i pogodzie, wtedy gdy Chylewska(czy jak jej tam) zapowiadała "ofertę" spędzenia sylwka w tvp1, pokazywali filmy a w tle leciała piosenka, co to za piosenka??
|
Niedrogi piercing w Krakowie szukam :D Tylko nie amatorski :P
|
można gdzieś kupić naklejkę "cyfra +"? Taką na antenę ?
|
Jak się nazywa ta aktorka, która gra kelnerkę, czy też właścicielkę baru w Efekcie Motyla 3? Przyznam, że seksowna:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl