Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

rafkur 03.03.2012 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GonzoNS (Post 1226885)
Pierwszy raz, bo po raz pierwszy inni go chwalą na forum?
Trzeci mecz Jaliensa na wiosne i trzeci raz gra jak profesor.

Jednak nie tylko ja to widzę ))) Modne jest jechać po Żaliensie bo Holender, bo nie jest młodym pseudo-zdolnym Polakiem itd. Prawda jest taka, że na wiosnę jest naszym najlepszym zawodnikiem.

RYBA 03.03.2012 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez foxtrot_green (Post 1226849)
Mnie zwalił z nóg "Roar" Melikson. :D
A co do meczu, to momentami strasznie irytowała mnie gra Genkova. Po co napastnik gra tyłem do bramki w sytuacji, gdy mamy już dwa gole przewagi? Zrozumiałbym jeszcze, gdyby był nominalnym pomocnikiem, ale on uparcie zostawiał Bitona samego i krążył blisko naszego pola karnego.

Dokładnie- Roar Melikson, Żaliens....kto to k**** komentował ? Jak tacy ludzie dostają się do tv ? Ja też chce, mysle ze mniej błędów bym popełnił

ddii 03.03.2012 22:20

Panowie GonzoNS i rafkur ja nie naśmiewam się z Q . jego dobry mecz. zobaczymy co dalej z formą całej drużyny będzie ...

a panowie z W -wy oskar za " Zalinsa" i " Roara " :)

i jak dla mnie Q i Lamey słabi nie są , w ostanim sezonie grali padake , ale cos dobrego z nich da się wycisnąć ..
pozyjemy zobaczymy ..

Panie ddii, juniorowanie nie zwalna Cię z obowiązku edytowania postów. Jeśli po napisaniu jednego masz jeszcze coś do dodania, to zrób to przez opcję "edytuj" - FraMat

adam_09 03.03.2012 22:27

jeszcze był Żerwazjo Niuniez...

cinekw 03.03.2012 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RYBA (Post 1226889)
Dokładnie- Roar Melikson, Żaliens....kto to k**** komentował ? Jak tacy ludzie dostają się do tv ? Ja też chce, mysle ze mniej błędów bym popełnił

Komentował to Edward Duda. Jak widzę, że ma komentować to mi się odechciewa oglądać, niestety padło na mecz Wisły więc nie miałem wyboru dziś. Gość nie podnosi głosu wogóle, tak jakby relacjonował skrót meczu :lol: Sytuacji w której na czystą pozycje wyszedł Iliev i miał 200% sytuacje gdzie sędzie zasygnalizował spalonego, a zaraz pokazali, że go nie było nie skomentował ani słowem bo gadał o jakichś bzdurach. Katastrofa po prostu, 2 tygodnie temu tragiczny Milko, teraz 5 razy gorszy Durda... Ale takie są konsekwencje odejścia Jacka Laskowskiego, ktoś te mecze musi komentować, ale błagam tylko nie Durda.

!!IRIVER!! 03.03.2012 22:29

Aż dziw, że nie było Żordana Bunozy i Żarżuły. :D

mitmichael 03.03.2012 23:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adas123 (Post 1226821)
Trzeba powiedzieć,że Jaliens vel Żaliens wg pana Durdy,zaczął grać tak jak oczekiwali od niego wszyscy,czyli spokojnie czyści.Nie widziałem żadnych baboli takich jakie lubił robić w zeszłym roku.Ogólnie obrona dla mnie na +

Jaliens tak juz od dawna ma

wolfy 03.03.2012 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1226898)
Aż dziw, że nie było Żordana Bunozy i Żarżuły. :D

:rotfl:

Ja .......ę, mógłby się choć trochę przygotować....

dj_ibutti 03.03.2012 23:32

Dobre bylo tez w przerwie:
"Czarek, przez ta zolta kartke, czeka Cie pauza"
"Nie, nie... jedna zostala anulowana"

TommyTSW 03.03.2012 23:39

Wilk nie dostał kartki, było jakieś tam ostre wejście to dziennikarz powiedział Wilkowi że musi uważać bo kartka kartka wyeliminuje go z meczu z Amiką, a Czarek na to że spokojnie że ma na razie dwie a jedną anulowano :D

mihaq 04.03.2012 01:19

Tak się zastanawiam pół żartem, ale pół serio, czy Genkov nie pasowałby bardziej jako defensywny pomocnik. Przeciez on gra mniej więcej to samo co Wilk tylko, że bliżej bramki rywala. Oczywiście nic takiego nie nastąpi, ale myśle, że bardzo dobrze by sobie radził :)

wolfy 04.03.2012 01:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mihaq (Post 1226945)
Tak się zastanawiam pół żartem, ale pół serio, czy Genkov nie pasowałby bardziej jako defensywny pomocnik. Przeciez on gra mniej więcej to samo co Wilk tylko, że bliżej bramki rywala. Oczywiście nic takiego nie nastąpi, ale myśle, że bardzo dobrze by sobie radził :)

Genkov to defensywny napastnik. Najlepszy w lidze.
Nie widzę sensu zmieniania mu pozycji. Widzisz kogoś lepszego do gry w destrukcji pod polem karnym przeciwnika?
No dobra, Kirm, ale on przerywa nasze akcje.

Swoją drogą, jak bardzo futbol się zmienił przez ostatnie dwa lata... Kiedyś napastnicy zajmowali się strzelaniem bramek. Taki Brożek brał piłkę i próbował coś ustrzelić, całkiem często mu to nawet wychodziło.

Wojtas 04.03.2012 01:35

Jakby Czarek Wilk mial troche bardziej "dominujacy charakter" to spokojnie wokoł niego mozna by budowac Wisłe.

Na boisku walczak na 200% ,niech mu Maly odda troche swojego "temperamentu" i bedzie klon Sobola.:)

faraway 04.03.2012 08:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1226949)
Genkov to defensywny napastnik. Najlepszy w lidze.
Nie widzę sensu zmieniania mu pozycji. Widzisz kogoś lepszego do gry w destrukcji pod polem karnym przeciwnika?
No dobra, Kirm, ale on przerywa nasze akcje.

Swoją drogą, jak bardzo futbol się zmienił przez ostatnie dwa lata... Kiedyś napastnicy zajmowali się strzelaniem bramek. Taki Brożek brał piłkę i próbował coś ustrzelić, całkiem często mu to nawet wychodziło.

W końcu czytam pozytywne komentarze o Genkovie ;) Bo czytając inne fora to się zastanawiam czy mowa o tym samym zawodniku ;/

Vuko 04.03.2012 09:36

Żeby jeszcze coś wynikało z tego defensywnego napastnika. Bo zazwyczaj nic nie wynika.

Taki typ jak Genkov byłby dobry gdybyśmy grali standardową dzidę do przodu.

a_r_e_n_a 04.03.2012 09:42

Wiadomo co z Maorem?

vote-for-mikey 04.03.2012 11:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez a_r_e_n_a (Post 1226968)
Wiadomo co z Maorem?

Na razie to wiadomo tyle co wczoraj było widać po meczu - że trzymał się za dwójkę. Dzisiaj wrócili do Krakowa i pewnie jakoś teraz robią badania dopiero.

zolw 04.03.2012 11:03

Jeszcze tylko ofensywny bramkarz, środkowy skrzydłowy i idziemy na mistrza :).

hide 04.03.2012 11:59

„Myślę, że dziennikarze nie wiedzą, że ostatnio grałem z ogromnym bólem, którego nabawiłem się jeszcze podczas meczu w Nikozji. Obecnie czuję się już dużo lepiej i wydaję mi się, że to przekłada się na jakość mojej gry” – zakończył Jaliens.

czyli całą jesień grał z jakimś urazem... ważne że teraz Kew staje się liderem defensywy! :D

Ventigo 04.03.2012 12:01

albo ściemnia że miał uraz ;) ale w sumie nie ważne bo liczy się tu i teraz.

ChG 04.03.2012 12:09

Może po prostu Kew zauważył, że w tej polskiej ekstraklasie jednak trzeba się trochę postarać i oddać trochę serca na boisku, bo same leszcze to tu nie grają.

foxtrot_green 04.03.2012 12:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hide (Post 1227016)
„Myślę, że dziennikarze nie wiedzą, że ostatnio grałem z ogromnym bólem, którego nabawiłem się jeszcze podczas meczu w Nikozji. Obecnie czuję się już dużo lepiej i wydaję mi się, że to przekłada się na jakość mojej gry” – zakończył Jaliens.

czyli całą jesień grał z jakimś urazem... ważne że teraz Kew staje się liderem defensywy! :D

Jak dla mnie żadne wytłumaczenie, bo tylko potwierdza, że osłabiał wtedy drużynę.

szprotson 04.03.2012 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChG (Post 1227021)
Może po prostu Kew zauważył, że w tej polskiej ekstraklasie jednak trzeba się trochę postarać i oddać trochę serca na boisku, bo same leszcze to tu nie grają.

ja tam myślę ze wypadk z Kazkiem Moskalem na siłownie podczas okresu przygotowawczego w końcu przyniósł efekty.
Tylko gdzie pójśc z Kirmem?

Karherop 04.03.2012 12:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1227042)
ja tam myślę ze wypadk z Kazkiem Moskalem na siłownie podczas okresu przygotowawczego w końcu przyniósł efekty.

na strzelnice ?

tomasz_19 04.03.2012 12:49

Cytat:

do diabła, podobno tworzy niezłą pakę :p

foxtrot_green 04.03.2012 15:49

Cytat:

Albo do okulisty. ;)

Mixu 05.03.2012 07:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson

Do Bordelu. Niech w końcu zaliczy...

cfa 05.03.2012 09:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez foxtrot_green (Post 1227039)
Jak dla mnie żadne wytłumaczenie, bo tylko potwierdza, że osłabiał wtedy drużynę.

Ale to już jest do ogródka Maaskanta tylko i wyłącznie.

StelmiOriginal 05.03.2012 17:14

http://www.weszlo.com/news/9704-Szat...ki_przepraszal

Ot, taka ciekawostka. :)

Lysy 05.03.2012 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 1227458)

Weszło nie jest wiarygodnym źródłem. W ich interesie jest sianie fermentu w zespole Wisły.

StelmiOriginal 05.03.2012 17:55

A pieprzysz. Wlasnie oni jeżdżą równo, ale po wszystkich. Po Legii, Lechu... A akurat bardziej wierze weszlo, niż skompromitowanemu SKWK broniącego Patryczka śmiesznymi argumentami... Ile razy SKWK się zbłaźniło? Szkoda pisać..

MCX 05.03.2012 18:04

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...raz_meliksona/

Uraz Meliksona nie groźny.

ItaloPolak 05.03.2012 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1227465)
Weszło nie jest wiarygodnym źródłem. W ich interesie jest sianie fermentu w zespole Wisły.

Taaaa, jasne. Iwan sobie na pewno pogadał z Kazikiem i się później podzielił rewelacjami z Stanowskim...

cfa 05.03.2012 19:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1227465)

Lol masz fantazję, z tego co zauważyłem jak kto zasługuje na jazdę to z nim jadą. Często gęsto gnoili Legię, Lecha, Polonię, Real, Inter i w ogóle wszystkie znane zespoły. Jeszcze dodaj, że piszą na zlecenie żydów :)

żuraw_9 05.03.2012 21:22

Mam pytanie. Wiecie co się dzieje z Radkiem Sobolewskim? Wiem, że przed wyjazdem na zgrupowanie do Portugalii miał mieć zabieg czyszczenia ścięgna achillesa. Od tej pory totalna cisza, nic strony nie informują o jego stanie zdrowia, a przecież w czerwcu kontrakt mu się kończy. Proszę o jakiekolwiek informacje.

Ventigo 05.03.2012 22:03

O Boguskim też cisza.

Dariook 06.03.2012 00:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 1227468)
A pieprzysz. Wlasnie oni jeżdżą równo, ale po wszystkich. Po Legii, Lechu... A akurat bardziej wierze weszlo, niż skompromitowanemu SKWK broniącego Patryczka śmiesznymi argumentami... Ile razy SKWK się zbłaźniło? Szkoda pisać..

Teraz to ty się błaźnisz

Oni niech lepiej zajmą się swoim przypadkiem tj. Radovicem i Maciusiem.

Przecież im tylko zależy żeby sklucić wszystko ze wszystkimi w szeregach Wisły. Im to na rękę, a legła będzie miała łatwiej.
Wyciąganie Wiślackich wniosków, na podstawie doniesień warszawskiej hołoty uważam za co najmniej niedorzeczne!

mitmichael 06.03.2012 06:54

Sobl ma wrocic w marcu a Boguski nie wiadomo

cfa 06.03.2012 07:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1227614)
Teraz to ty się błaźnisz

Oni niech lepiej zajmą się swoim przypadkiem tj. Radovicem i Maciusiem.

Przecież im tylko zależy żeby sklucić wszystko ze wszystkimi w szeregach Wisły. Im to na rękę, a legła będzie miała łatwiej.
Wyciąganie Wiślackich wniosków, na podstawie doniesień warszawskiej hołoty uważam za co najmniej niedorzeczne!

Tak a pisząc w dobrym tonie o Wiśle, chcą uświadomic legionistą, że są chujowi i powinni się poprawic.

Mixu 06.03.2012 07:51

W Weszło oprócz Stanowskiego są chłopaki z innych części Polski, także nie można pisać o nich że są warszawską hołotą.
Ale sam boss czyli Stanowski jeździł z Legią po Polsce, był na meczu gdy płoneła Konwiktorska. No i to powinno dać do myślenia.....gdyby nie napisał o tym naprawdę dobrego tekstu w którym pisał że żałuje że fanatyzm mu po prostu minął, a starcie np. Legii z Wisła czy Lechem jest po prostu starciem klubów w których w pierwszym pracuje Mietek a w drugim Zdzisiek. Ogólnie szanuje gościa, stara się być naprawdę bezstronny, jedzie z głupotą i amatorką równo. Wiadomo że gdzieś tam w środku u niego jest ta nutka przywiązania do Legii i ja ją czasem wyłapuje, ale nie przekłada się to na ogólne spojrzenie tego portalu.
A sianie fermentu w szatni Wisły? Dajcie spokój, oni na początku bardzo chwalili Małeckiego, pisali że lubią niepokornych piłkarzy, ale jak to ładnie ktoś tam napisał (Stanowski chyba) co innego jest zachowywać się jak kozak a co innego zachowywać jak rozwydrzona panienka....

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl