Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

Glazik 21.12.2018 17:01

Ja pie..lę... Ale kabaret.Mam nadzieję że między czasie TS szukaninnych inwestorów..

mr_kwolf 21.12.2018 17:01

No to można już chyba dzwonić do Kwietnia.

Patryko 21.12.2018 17:02

Cała ta historia byłaby całkiem zabawna, gdyby nie to, że w razie niepowodzenia straciliśmy jakieś 2 tygodnie czasu, którego już dawno nie mamy. Jak coś się wyp****i na ostatniej prostej tego dealu, to zostajemy na początku stycznia w czarnej dupie i bez piłkarzy. Co to będzie oznaczać to chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć :(

sandomingo 21.12.2018 17:04

Ta sprawa z gruntami jest tak absurdalna, że może być prawdziwa...
Dlaczego to musi spotykać Wisłę?!
To trio, Vanna, Szwed i Pietrowski to jest gang Olsena...
Niech TS biegusiem wraca do rozmów z innymi zainteresowanymi, jeżeli są...

Arkadiusz.Czerepach 21.12.2018 17:05

kurde można było im w pakiecie opchnąć Wisłe Kraków sp zoo (te z 29 listopada) :D

ciacho 21.12.2018 17:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1523812)
kurde można było im w pakiecie opchnąć Wisłe Kraków sp zoo (te z 29 listopada) :D

Prawdopodobnie by nawet nie zauważyli:rotfl:

Jontek 21.12.2018 17:08

Wg Migi nasza Wanna już w Krakowie.

Ech, szkodą, że to nie dotyczy innego klubu - łatwiej byłoby toczyć z tego bekę...

Arkadiusz.Czerepach 21.12.2018 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jontek (Post 1523814)
Wg Migi nasza Wanna już w Krakowie.

Ech, szkodą, że to nie dotyczy innego klubu - łatwiej byłoby toczyć z tego bekę...

no tak , przecież wrzucałem fotke i nie piszcie mi że fotoszop

https://zapodaj.net/images/037d7f5e5e2bf.png

Rience 21.12.2018 17:10

http://sportdziennik.pl/wp-content/u..._n-960x600.jpg

Bogdan81 21.12.2018 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jontek (Post 1523802)

I kto tu jest debeściak?

dynek.pl 21.12.2018 17:10

Ale dzisiaj się Panowie nażrą na VIP-ach przynajmniej.

brylant17 21.12.2018 17:18

Arkadiusz.Czerepach Jednak ty jesteś głupi :rotfl:

wwf 21.12.2018 17:18

Powiem tak, 130 milionów.
4 transfery
Tereny za 100 milionów

Ciekawe co TS podpisał, bo jeszcze się okaże że kupili goście cały TS za 12 milionów

Wtedy dopiero będzie śmiesznie

bridgeburner 21.12.2018 17:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1523818)
Ale dzisiaj się Panowie nażrą na VIP-ach przynajmniej.

Ja bym im profilaktycznie policzyl za bilety

mr_kwolf 21.12.2018 17:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wwf (Post 1523820)
Powiem tak, 130 milionów.
4 transfery
Tereny za 100 milionów

Ciekawe co TS podpisał, bo jeszcze się okaże że kupili goście cały TS za 12 milionów

Wtedy dopiero będzie śmiesznie

TS to stowarzyszenie. Z zasady nie da się go kupić. Chyba że czegoś nie wiem.

Arkadiusz.Czerepach 21.12.2018 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1523821)
Ja bym im profilaktycznie policzyl za bilety

ej no chyba oni stawiali w szwajcarii kolacje , wiec raczej Marzena jest do przodu :haha:

Brylant chętnie poznam Twój tok myślenia ?

podejrzewam że inni forumowicze także

sanderuss 21.12.2018 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1523822)
TS to stowarzyszenie. Z zasady nie da się go kupić. Chyba że czegoś nie wiem.

Kupic stowarzyszenia raczej nie - natomiast tereny jak najbardziej!

Wojtas 21.12.2018 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1523811)
Ta sprawa z gruntami jest tak absurdalna, że może być prawdziwa...
Dlaczego to musi spotykać Wisłę?!
To trio, Vanna, Szwed i Pietrowski to jest gang Olsena...
Niech TS biegusiem wraca do rozmów z innymi zainteresowanymi, jeżeli są...

dokladnie,trzeba szybko szukać kogoś innego ,wychodzi na to ze wiemy po co chcieli Wisle,i spotkanie z prezydentem zanim przeleją 12 mln,a ja juz z pierwszego wywiadu z Pietrowskim wylapalem ze on o tym mowil i ciekawilo mnie jak to ejst ze goscie chca klub a interesuja sie prezedentem czyli czyms z miasta.

czyli wracmy do punktu wyjscia ciekawe ile mamy czasu.

kowalkowskij 21.12.2018 17:22

https://memegenerator.net/img/instan...tej-chwili.jpg

JacekFan 21.12.2018 17:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jontek (Post 1523802)

Aha to ja też nie wiedziałem... komedia... Papa panowie inwestorzy... Nosz ....a nie wiedzieli czyja ziemią ...ale amatorka

TIR_DO_SŁUBIC 21.12.2018 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1523819)
Arkadiusz.Czerepach Jednak ty jesteś głupi :rotfl:

A czymże Ci on znów zawinił? Jeśli miałbym postawić Was obok siebie i wskazać głupiego, bynajmniej nie wskazałbym na Czerepacha...

Gubernator 21.12.2018 17:31

Jeśli transakcja będzie czysta i przejrzysta i wszystko się ułoży tak jak zapowiadał inwestor to apeluję o banicję dla wszystkich którzy udzielali się w temacie i wypisywali teorie spiskowe.

JacekFan 21.12.2018 17:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gubernator (Post 1523830)
Jeśli transakcja będzie czysta i przejrzysta i wszystko się ułoży tak jak zapowiadał inwestor to apeluję o banicję dla wszystkich którzy udzielali się w temacie i wypisywali teorie spiskowe.

Proszę przeczytaj uważnie ten artykuł https://krakow.onet.pl/przejecie-wis...567.1543002354 i wyciągnij wnioski... Szczególnie od miejsca " Aha to ja nie wiedziałem"

mr_kwolf 21.12.2018 17:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gubernator (Post 1523830)

Przecież transakcja jest czysta i przejrzysta. Sam sądziłem że to wałek bo niemożliwe żeby książę Kambodży ladował kasę w studnie bez dna jakim jest klub pilkarski, ale tu sytuacja jest prosta, mysleli że zrobią biznes życia i kupią działki warte że 100 baniek za 12 milionów. Nie nazwe ich oszustami, tylko po prostu glupkami.

River 21.12.2018 17:35

Krew zalewa jak sie czyta wypisywane tu glupoty. Niektorzy to nawet nie wiedza na czym polega kupno spolki itd.

Myslicie, ze kupujac jakas spolke (niewazne jaka) to nie robi sie zestawienia jakie ta spolka ma aktywa, co wchodzi w sklad spolki, jaki ma majatek itd? Jesli w umowie TS z inwestoramii jest zawarte, ze grunty wchodza w sklad majatku SA i to takzejest przedmiotem sprzedazy i ze inwestor kupuje Wisle z gruntami to za to beknie zarzad TS bo to zarzad wprowdza w blad a wrecz oszukuje nowego wlasciciela.
Jakis idiota napisal "wywiad" z Pietrowskim i ze ten sie od dziennikarza dowiaduje, ze ten nie wiedzial, ze grunty do TS naleza... naprawde w az takie bajki wierzycie? Troche rozumu i zdrowego rozsadku.

Tyle bzdur i absurdalnych teorii tu wypisano przez ostanie dni ile chyba nie bylo przez cala historie tego forum. Idiotow i paranoikow ty nie brakuje a jedynie garstka uzytkowniku podchodzi do tego "na zimno" i z rozwaga i cierpliwoscia. Reszta wpadla w jakis dziwny amok i lyka kazda bzdure jaka napisze byle dziennikarzyna.
Ktos tu dobrze napisal. Na forum ktos wymysla jakies bzdurne teorie, czytaja to dziennikarze, tworza swoje sensacyjne newsy, pozniej ci sami co tworzyli te teorie lykaja te newsy bo zgadzaja sie z ich teoriami i nakrecaja sie jescze bardziej oraz nakrecaja innych i jest jedno wielkie gowno a nie dyskusja na poziomie.

Gubernator 21.12.2018 17:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacekFan (Post 1523831)
Proszę przeczytaj uważnie ten artykuł https://krakow.onet.pl/przejecie-wis...567.1543002354 i wyciągnij wnioski... Szczególnie od miejsca " Aha to ja nie wiedziałem"

A ty przeczytaj jeszcze raz mój komentarz.

River 21.12.2018 17:37

Cytat:

To by trzeba 3/4 forum zbanowac.

Vinci 21.12.2018 17:38

a jak będzie wałek, to co z tymi, co zapewniali, że jest git?

Gubernator 21.12.2018 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez River (Post 1523833)
Krew zalewa jak sie czyta wypisywane tu glupoty. Niektorzy to nawet nie wiedza na czym polega kupno spolki itd.

Myslicie, ze kupujac jakas spolke (niewazne jaka) to nie robi sie zestawienia jakie ta spolka ma aktywa, co wchodzi w sklad spolki, jaki ma majatek itd? Jesli w umowie TS z inwestoramii jest zawarte, ze grunty wchodza w sklad majatku SA i to takzejest przedmiotem sprzedazy i ze inwestor kupuje Wisle z gruntami to za to beknie zarzad TS bo to zarzad wprowdza w blad a wrecz oszukuje nowego wlasciciela.
Jakis idiota napisal "wywiad" z Pietrowskim i ze ten sie od dziennikarza dowiaduje, ze ten nie wiedzial, ze grunty do TS naleza... naprawde w az takie bajki wierzycie? Troche rozumu i zdrowego rozsadku.

Tyle bzdur i absurdalnych teorii tu wypisano przez ostanie dni ile chyba nie bylo przez cala historie tego forum. Idiotow i paranoikow ty nie brakuje a jedynie garstka uzytkowniku podchodzi do tego "na zimno" i z rozwaga i cierpliwoscia. Reszta wpadla w jakis dziwny amok i lyka kazda bzdure jaka napisze byle dziennikarzyna.
Ktos tu dobrze napisal. Na forum ktos wymysla jakies bzdurne teorie, czytaja to dziennikarze, tworza swoje sensacyjne newsy, pozniej ci sami co tworzyli te teorie lykaja te newsy bo zgadzaja sie z ich teoriami i nakrecaja sie jescze bardziej oraz nakrecaja innych i jest jedno wielkie gowno a nie dyskusja na poziomie.

Brawo. W końcu głos rozsądku. Dlatego apeluję o banicję dla tych ujadaczy jeśli wszystko pójdzie zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami inwestorów. Jeśli oni będą mieli rację to sam się poddam karze banicji...

JacekFan 21.12.2018 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gubernator (Post 1523834)
A ty przeczytaj jeszcze raz mój komentarz.

no czytałem. Czy jest się wstanie ułorzyç jeśli właścicielem terenów jest TS, oczym omnibusy nie wiedziały?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl