![]() |
O jakich wrzutkach do ludzi piszesz ? Bo nie kumam .Nikogo nie obrażałem i z nikim się nie kłóciłem .ALe mam prawo do własnego zdania na temat wiecznie i na wszystko narzekających . Jeśli to jest powód do bana to mnie nie straszcie tylko banujcie i po problemie .
Więcej o stadionie ? Mnie się podoba ale ta wersja nie jest niestety zgoda z linią tego forum :) Ok , mogę spróbować być politycznie poprawny . Czy jeżeli podobnie jak kilka osób zapytam po raz 10 czy będzie siatka do łapania piłek albo stwierdzę że do dupy ten monitoring bo jak Sobol przywali z wolnego to kamerka sie posypie to będzie OK czy nie ? :) Dodam też że jestem na 100 % pewien że w połowie rundy glikol sie wyleje i w trakcie meczu będą musieli rozkopać boisko na samym srodku :) Majchrowski na bank zaplanował nam takie niespodzianki |
a czy będzie coś robione przy trybunie D?????
|
Czyli jak, na rzekomą IV rundę mieliśmy grać na Reymonta a w lidze dopiero od czwartej kolejki? Absurd.
Niech mi ktoś prześlę tą wypowiedź Basałaja na priv. Staram się regularnie śledzić temat, nie poświęcając mu przy tym mnóstwo czasu... |
Nieprofesjonalnie prowadzony klub to i stadion musi być prowadzony tak samo, ja się temu nie dziwię.
Grajmy dalej na stadionach Hutnika, Zaglebia Sosnowiec to takie wyniki beda. Nie ma co sie oszukiwac. Na Reymonta potrafimy grac z kazdym. |
Cytat:
|
Cytat:
zresztą mało mnie już chyba tam może zadziwić Czytałem ostatnio artykuł o Arenie Gdańsk, mają tam mieć w konstrukcji murawy dodatkowo oprócz ogrzewania, drenażu również system nawadniania rozłożony na całej płycie |
Cytat:
To pytanie jest właśnie takie że aż musiałem odpalić szluga!!! Drogi szymonw7 a jak czytasz książkę,artykuł,gazetę...to zaczynasz od ostatniego zdania i kończysz?? Trybuna jednak w tym roku i w następnym nie będzie wykończona,więcej na ten temat się dowiesz kilkanaście no moze kilka stron wcześniej:mozg::guma balonowa:Pozdro |
dzięki za info
|
Cytat:
PROSZĘ!!! |
Cytat:
Nie mogę sobie przypomnieć ale gdzieś były takie problemy , nie wiem czy nie na Legii jak przesuwali murawę , zdarzyło im się parę wycieków . |
Cytat:
|
Cytat:
A tak wprost do was krzykaczy "RECE OPADAJA" jak czytam wasze kolejne krzyki. |
Wie ktoś może czy robią te klatki na D bo podobno mamy grac przy 3 trybunach od 4 kolejki, i jakieś info macie odnosnie telebimu kiedy jaki?????? pozdro dla wszystkich
Tylko Wisła |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a przy trzech trybunkach no no dobrze by było:) |
Ja osobiście w 3 trybuny od 4 kolejki nie wierzę. Z tego co wiem to na D żadne prace się nie rozpoczęły. Dobrze będzie jak w ogóle zasiądziemy na R22 w tej 4 kolejce.
|
Cytat:
A co do budów - tak jak mówię, na SN widziałem masę betonu konstrukcyjnego, przeznaczonego do zasypki, a był on lepiej wykonany niż ten tutaj. Na budowie obiektów drogowych również beton konstrukcyjny wygląda lepiej. Nie jest w 100% gładki, ale i tak lepszy niż to, co jest na R22...Rezygnacja z betonu architektonicznego była najgorszą możliwą opcją, bo wykończeniówka tej elewacji w przyszłości będzie utrapieniem. |
Potwierdzają się informacje o tymczasowym rozwiązaniu na D, będziemy wchodzić na trybunę po specjalnych drabinach !.Ponoć wstępnie zgodził się na to PZPN (Zdzichu ma kontakty), trwają rozmowy z UEFA - Boniek rozmawia z Platinim ale łatwo nie jest.Rozwiązuje się też kwestia elewacji - realizowany będzie pomysł pewnej pani- elewacja obsadzana będzie specjalnie barwionym na niebiesko- ...mchem. Po obradach specjalnego zespołu ekspertów stwierdzono że można na tym rozwiązaniu poczynić znaczne oszczędność gdyż nie trzeba inwestować w mech od północnej strony gdyż za rok samoistnie się on pojawi
|
Cytat:
3 trybuny? .... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawym rozwiązaniem mogłoby być wydawanie przez Wisłę swojej krakowskiej karty miejskiej z możliwością zakupu nań biletu/karnetu. Osobiście wolałbym mieć w portfelu kartę ze zdjęciem naszego stadionu niż obecną z sukiennicami. Na pewno nie jest to niemożliwe do zrealizowania, skoro funkcjonuje taka legitymacja studencka. Pytanie tylko kto mógłby się tym zainteresować. Sam projekt byłby świetną formą marketingu promującą Wisłę i nowy stadion MIEJSKI.
VVVV No tak, zamiast kontynuować wątek rzeczową dyskusją, lepiej wcisnąć kolejny durny post. Masz rację, nie piszmy nic, siądźmy i płaczmy. Tobie idzie świetnie. |
Jeszcze pare lat i będziesz mial zieloną kartę bez sukiennic.Srać na karte,w takim tempie to do końca sezonu stadion nie będzie otwarty...
|
Mnie najbardziej martwi obecnie sytuacja z trybuną północną - powiedzmy sobie jasno, jeśli nie uda się wymusić na mieście w żaden sposób by zaczęli coś robić przed wyborami, to bardzo prawdopodobne, że zostanie wyłączona na lata. :-/
|
bo naszemu miastu chodzi o równość !! dlatego tak wolno idzie zachodnia i nie idzie wogole północna
a mianowicie o to, by frekwencja za miejskie pieniądze była i na Cracovii i na Wiśle podobna czyli 15 tyś. a tak na serio, to pani Niedziałkowska powinna poddać się do dymisji, a czy ona przeprosiła za swoje puste obietnice ? coś ostatnio cicho siedzi... |
Cytat:
|
Ja tylko dodam, że dzisiaj (niedziela) przejeżdżałem obok obu stadionów i o ile na Kałuży praca wrzała, o tyle na Reymonta nie widziałem nikogo...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl