![]() |
mam problem z kompem, a mianowicie chce włączyć nutę na youtubie... zaczyna ładować zaczyna grać i w pewnym momencie niby cała nuta załadowała się do końca w mgnieniu oka ale nuta się zacina i nie leci dalej... co zrobić...??
|
|
Wegiel, deamon tools da rade.
|
Cytat:
To jest plik iso.. |
Cytat:
Najlepiej sobie kupić po prostu jakąś kartę sieciową (koszt kilkunastu/kilkudziesięciu złotych) i po problemie. wegiel - Daemon Tools? |
i mam jedno zaproszenie na torrent gigs, jak ktoś chce to niech wyśle screena z ratio z innej porządnej strony torrentowej.
priv. |
Czy jak mam cyfrę + to muszę płacić abonament radiowo-telewizyjny ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Tyle że jak wiesz w praktyce to tylko Twoja dobra wola czy im zabulisz czy nie. |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/f45/jak-zamo...apedzie-62831/ |
Witam.Co to jest ' kod blokady telefonu'? Chce sformatować karte pamieci w tel a wyskakuje mi to?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak pobierałem ze stronki głównej ciągle były problemy.Instalujesz i potem przy uruchamianiu programu robisz darmowe konto. Istnieje coś takiego jak konto VIP (które jest oczywiście płatne) ale to jest pic na wodę. To daje tylko lepszą jakość obrazu a zwykła jakość i tak jest niezła. Polecam. |
Witam, rezerwował ktoś bilety do Cinema-city przez internet?
Na podstawie czego wydadzą mi bilet w kasie? Co się z nim stanie jeśli zamówię bilet, a nie go nie odbiorę? Ponoszę jakieś dodatkowe koszty? edyta: dzięki! |
Cytat:
wystarczy jakiś dokument, żeby było imię i nazwisko... za odwołanie rezerwacji nic nie płacisz ale dobrze będzie jak zadzwonisz trochę wcześniej (30 minut przed seansem) ,że odwołujesz wtedy ktoś inny może dostać twój bilet... wczoraj właśnie tak dostałem bilety na Avatara :P |
W Ipla nie chodzą mi niektóre programy, nie chcą się załadować, inne się ładują - jaka jest tego przyczyna?
Używam Mozilli Firefoxa 3.5.6 i jak przeglądam strony to niektóre obrazki w szczególności z tinypic i i imageshack sie nie ładują, tzn. ładują się, ale nie do końca i są ucięte. Jak to rozwiązać. Co do łączenia się i rozłączania przez Liveboxa polecam wejść na stronę http://192.168.1.1/ i tam można dokonać ponownego łączenia i rozłączenia. |
Ja mam pytanie tego typu - jak to jest z wysyłką pieniędzy przez poczte? Wczoraj wysłałem kase na konto internetowe przez pocztę, kiedy ona dojdzie? to działa normalnie tak jak przez wysyłkę z konta internetowego?
|
Cytat:
Pieniadze przez poczte ida dłuzej niz przez normalny przelew z konta na konto, moze byc nawet do 7 dni... |
Czy jest to możliwe że do zakupionej w Irlandii Toshiby z wgranym Windowsem 7 nie można było nigdzie nawet na stronie producenta zdobyć sterowników do tego sprzętu? Bo już mi ręce opadają. Są ale do wersji 32 bitowej a ta jest 64 bitowa a takowych już nie ma.
Spotkał się ktoś kiedyś z czymś podobnym? |
http://img39.imageshack.us/img39/8751/steam1s.jpg
Wiecie może jaki piłkarz gra w takich?? Jest to nowy model?? |
Cytat:
|
Cytat:
przelew z poczty polskiej na konto bankowe trwa od 2 do 4 dni ROBOCZYCH. najczęściej są to jednak 3 dni. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Na jaką melodię jest śpiewana piosenka:"Strzelaj bramki by mecz wygrać,aby punkty zdobywać..." ?
|
witam.....ja z kolei mam pytanie,moze ktos ma konto na bet-at-home,po jakim czasie od wpłaty na konto ....kaska ta pojawi sie na moim koncie gracza ??? z gory dzieki za odp.
|
zalezy od rodzaju wplaty
zrob screena ze wplaciles i wyslij im go na support to powinno przyspieszyc caly proces. ja mialem na drugi dzien kase na koncie Cytat:
|
Szukam kawałka, już pewnie ma kilka lat, jest to utwór bardzo znany stylu techno, dance
w refrenie słychać głos kobiecy, taki dosyć ładny, nie jakiś piszczący. A więc w refrenie po angielsku leci coś takiego( sorry, ale mój angielski jest do bani): too risy be smajl. Ogólnie to refren kręci się cały czas koło słowa "risy" |
Cytat:
|
Chcę wgrać nowy system z tego względu że ten jest po ang. A czekam z tym bo nigdzie nie ma sterowników do wersji 64 bitowej nawet na stronie producenta są tylko do 32 bitowej. A dziwne bo zakupiony był z Windowsem 7 64 bit więc sterowniki gdzieś musiały być skoro docelowo były wgrane. Zastanawia mnie tylko dlaczego wszystkie są a akurat do tego modelu nie podali na stronie.
Chyba że na 64 bitowy zainstaluje sterowniki 32 bitowe może zadziała... Do Windowsa xp wiem że mógł by być problem ze sterownikami więc dałem sobie siana. I po najmniejszej linii oporu chciałem wgrać tego samego Windowsa co jest tyle że po polsku ale jak się okazuje i z tym jest problem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl