![]() |
Cytat:
|
Hej. Wie ktoś czy idąc na vip silver moge wziąść dziecko 5 lat za darmo?
|
Czy ktoś wie czy jest możliwosć przejscia z sektora E na sektor F wewnatrz stadionu? Mam karnet na E22 a bede z dzieckiem na meczu, chcialbym przejsc sie z nim na chwile na F (Rodzinny). Jest taka opcja?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale fakt za poprzedniej wladzy to dostalby zakaz stadionowy za to |
Witam
Przylatuje na mecz z legla z dwoma Anglikami. Jako ze przylatujemy w sobote, a mecz jest w niedziele chcialbym kupic bilety duzo wczesniej. Nie moge wyrobic kart kibica na Angoli bo nie maja PESELu oraz nie moga osobiscie tego zrobic bo nie mieszkaja w PL. Jak brat kupi bilety dla nas podajac PESEL kogos innego (babci, dziadka) to ktos bedzie sprawdzal dane na bramce ??? Z gory dziekuje za pomoc |
Cytat:
|
Czy jeżeli kolega posiada KK to czy ja mogę jemu kupić bilet w kasie bez posiadania jego KK w ręku?
Bedę kupował do innych osób na PESEL i chciałbym dokupić bilet dla jeszcze jednej osoby, która ma KK ale nie ma jak jej przekazać. Z góry dziękuje za odpowiedź, przeszukałem kilka ostatnich strona na forum, ale nie było takiego pytania... |
Cytat:
|
Ilość wolnych miejsc
15093 Będzie komplet? |
Trudno wyczuć.
Taka ilość wolnych miejsc oznacza, że na dzisiaj (łącznie z karnetami) może być sprzedanych ok. 6~7 tys. miejsc. Ta liczba wolnych miejsc nie obejmuje sektorów i miejsc, które nie są (jeszcze?) udostępnione do sprzedaży i tych, które nie są dostępne w sprzedaży przez Internet. |
Na razie sprzedaż słaba, od piątku rano zeszło ok. 1300 biletów. Ale nikt tym meczem jeszcze nie żyje, nie ma chyba nawet tematu meczowego, na razie wszyscy czekali na wczorajszy mecz reprezentacji. Dużo będzie też zależało od meczu ze Śląskiego, jeśli zagramy dobrze, może być frekwencja zbliżona do kompletu.
|
6600 sprzedanych biletów, na stronie dostępnych 14.600 czyli stadion otwarty narazie na 21tys z groszami.
|
Legionistów nie będzie, mają zakaz.
|
A do meczu jeszcze prawie 2 tygodnie. Spokojnie będzie koło 25k.
|
Sprzedaż powoli rusza. D21 i D23 wyprzedane. Na kilku innych sektorach zostało po kilkadziesiąt biletów. Jak chcecie kupić bilet na D lub E23/24 to się śpieszcie.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
10 dni do meczu., jak to liczysz, że 14?;-)
|
10,500 sprzedanych.
11,500 dostępnych na stronie. |
Czyli liczymy od 22.000
|
Cytat:
|
GK nakręca atmosferę:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...kord,12573052/ |
Przepraszam, jakoś mi parę dni umknęło. Natomiast dalej uważam, że w dniu meczu powinno być sprzedanych ponad 30 tysięcy.
|
Co z sektorem B? D wyprzedane można by w końcu ruszyć ze sprzedażą na B
|
Zróbmy komplet ! :)
|
Cytat:
|
właśnie otworzono górę narożnika B, dół narożnika F i część zablokowanych do tej pory miejsc na A 11.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl