![]() |
|
Cytat:
To co zrobiła Wisłą z Brożkiem, Marcelo, Jopem, Głowackim itd czyli odpadła z Levadią to tak jakby Wisła Maaskanta wykoleiłą się na Skonto Ryga. |
Jeśli Smuda zostanie naszym trenerem, to choćby Mały zamieszkał z Boguskim, przyjął święcenia kapłańskie i dodatkowo uciął sobie język, w Wisle już nie zagra.
|
Dlaczego? Przecież Smuda bardzo lubi Patryka, zresztą jego żona również :)
|
Cytat:
No chyba, że nastąpi zmiana właściciela. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Patryk wróci szybciej niż się wam wydaje
|
Cytat:
Jest jeszcze jedna opcja która może zaistnieć - Webster ;) |
Patryk kiedys sie wypowiadał żę w polskiej lidze może zagrać jedynie w Śląsku Lechii oraz ewentualnie Zagłębiu Sosnowiec. A wg tego artuykułu jest inaczej...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Cytat:
Po za tym gdyby nawet godził się na tamto wypożyczenie to nie należy go potępiać, Nie przenosi się do naszej "koleżanki" ŁKS to klub jak każdy inny w naszej lidze, może nie jest nam neutralny jak Jaga, ale nie mamy z nimi kosy jak z Craxą. Należy tez pamiętać, że chłop będzie przez pół roku być odizolowany od normalnych treningów i jakiejkolwiek drużyny, więc postawcie się na jego sytuacji. Wiem sam jest sobie winny... oczywiście, nie powinien się tak zachować, ale chłopak wychował się bez ojca, w domu mu się nie przelewało... Po prostu taki ma charakter najpierw robi, potem myśli, że zrobił dobrze a potem dopiero się zastanawia czy aby na pewno zrobił dobrze... |
Express ilustrowany to łódzka gazeta a nie SUper Express umiejętność czytania się kłania. I nudne jest to bronienie Patryka już...
|
Bądź co bądź problem byłby z głowy - na wypożyczeniu nie trzeba mu wypłaty bulić ;)
A nasz budżet jest no cóż... Napięty ^^ Chociaż dalej nie wiem jak to jest ....a możliwe ;x |
Cytat:
Swojemu pilkarzowi czy ....a jakimś szmatławcom? Tu nie chodziło o pieniądza... z Lechią owszem. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze bardziej nudne niż bronienie jest czepianie się Patryka. To co on kiedyś tam powiedział po ostatnich przejściach mogło stracić na aktualności. Potraktowano go jak parę zużytych butów. W klubie w którym sie wychował. Co on może sobie myśleć? A efekt konsolidacji i koncentracji drużyny który miało wywołać odsunięcie Małeckiego jest aż nadto widoczny. Szkoda gadać. |
A może to jest właśnie efekt tych wybryków Małeckiego Drozd? Atmosfera w drużynie siadła skoro 'prawdziwy' WIślak takie hece odstawia.
|
Apeluje o wysylanie mailow do kluby by kare Patrykowi zawiesili , bysmy go juz w nastepnym meczu mogli ogladac na lewym skrzydle !!!!!!!!!!!!!!!!!
Maly z nami - kibolami |
Cytat:
|
Cytat:
I nie przesadzajmy z tymi wybrykami, bo połowa z nich była przez życzliwych sprowokowana, np. nie przyjście na spotkanie z trenerem, czy podkoloryzowanie tłumaczeń Małeckiego. Na całej sprawie najbardziej traci Wisła, bo śmiem twierdzić ze z Małeckim w składzie pierwszy strzał oddalibyśmy wcześniej niż w 70 minucie. Jakoś nie słyszę po dwóch ostatnich popisach krytyki Meliksona. Chociaż nie olśniewał. Miał przecież stanowić o sile Wisły. Piłkarze dostrzegli że dla władz klubu istotniejsze jest utarcie nosa pyskatemu, choćby był najlepszy, niż wynik sportowy. No to wynik sportowy zaczął wszystkim latać. Byle się nie wychylić, a będzie ok. |
Marek Motyka o Czekaju
http://www.weszlo.com/news/9640-Czer...ansy_za_szybko - Nie jest lekko, ale muszę się pozbierać. Sędzia dał mi tę drugą kartkę z Koroną za zupełnie bezmyślne zagranie. Oglądałem to na powtórkach i wiem, że powinienem był się inaczej zachować, bo i tak akcja zostałaby ostatecznie przerwana. A tak muszę na siebie wziąć całą winę... - szczerze przyznaje piłkarz, który – zdaniem Motyki – będzie grał teraz ostrożniej. - Michał to inteligentny chłopak i na pewno wyciągnie wnioski. Jestem o niego spokojny, bo to talent czystej wody, który przyda się nie tylko Wiśle, ale i reprezentacji. A to potwierdza, że można wyszkolić chłopaka, który nie ustępuje sowicie opłacanym obcokrajowcom. Widac, ze inteligentny z Niego facet (z Michała). Nie ma lepszego wieku do wyciagania wnioskow |
Cytat:
Nie prowokuj!! ;) |
Cytat:
|
Maly robil by rajdy , jeden na 4 by mu wychodzily , szarpalby gre do przodu , przez swoje rajdy zawsze podwajaja czy potrajaja jego krycie na skrzydle co zrobilo by wiecej miejsca na prawej flance czy w srodku , nie ma skrzydlowego ktory wygrywa kazdy pojedynek , smiem stwierdzic ze gralibysmy teraz z Hanowerem jesli Malecki zagral by w Liege !!!!!!!!!!!!!
Wine za odpadniecie ponosi min. Basalaj za zawieszenie Maleckiego !!!! A i Kazek nie jest bez winy , jest manipulowany przez Basalaja , sprawa Maleckiego , Bitona , sparing z Sandecja - jakos nie jestem w stanie dac wiary ze to wszystko wymyslil sobie Moskal , chcialbym sie mylic , niestety inaczej to wyglada , smutne ...( |
Verbrecher wez jakies leki albo skoncz .......ic
Jest idiota zawieszony do końca rundy i go na pewno w meczu nie zobaczymy,żadne gdybanie tu nie pomoze. A co bedzie w lecie to już tylko Cupiał wie... |
Cytat:
|
Cytat:
---------------------- w poprzednim temacie zapomnialem dopisac iz jestem niemal pewny ze bez Maleckiego w poprzednim sezonie nie zdobylibysmy mistrzostwa , i tak sobie gdybajac dochodzi do tego ze mielismy szanse na historyczny sukces (po wyeliminowaniu Hanoweru) ktorego nie mozna juz zweryfikowac , jedynie mozna gdybac , a ja gdybam tak ze z Malym w skladzie dzis czekalibysmy na Hanower + mielibysmy 5pt wiecej w lidze , dziekuje za uwage a jak ktos ma watpliwosci to zapraszam do filmiku http://www.youtube.com/watch?v=_lvft...eature=related |
Cytat:
Lepszy pysk Genkova. ..Przepraszam główka. To żadna tajemnica że Malecki nawet w słabej formie jest jednym z lepszych w zespole. Bo czyżby KM się mylił, stawiając na niego? Tylko widać że niektórym baardzo ciężko z tym się pogodzić. |
Cytat:
|
Cytat:
Z każdym kolejnym Twoim postem który czytam utwierdzam się w przekonaniu, że idealnym miejscem dla Ciebie byłby temat kibicowski. Małecki jest dobrym graczem. W biegach do przodu ze spuszczoną głową. |
Cytat:
-Na pewno jako drużyna nie wypadliśmy najlepiej. Rozumiem, że te słowa do Ciebie bardzo trafiły... Może za bardzo? |
Cytat:
Z Arką (rok temu) czy z APOELem jakoś mu weszło. Owszem, to były strzały z bliższa, ale pozycje niełatwe. A mecze ważne, wywołujące dodatkową adrenalinkę. Naprawdę ślepo w Małeckiego nie wierzę, bo jak zwykle to bywa, winę ponoszą obie strony, ale Drozd ma troche racji. Dlaczego z Meliksonem obchodzimy się jak z jajkiem? Dlaczego słabo grający najemnicy nie są odsuwani do... najlepiej "Klubu Kokosa" vel "Klubu Nuneza"? Do p. Cupiała mam dużo szacunku i nie zamierzam po nim jechać, bo gdyby nie on lata temu, to moglibyśmy być dłużej w ciemnej du***. Ale mam wrażenie, że dopóki on będzie właścicielem wraz ze swą przed potopową* świtą to my z miejsca nie ruszymy... *- nie tyle o wiek panów mi chodzi, o ile o sposób myślenia PS. W tym całym ostatnim zamieszaniu mnie najbardziej zdziwiła postawa trenera Moskala. Było mocno nie fair z jego strony mówienie na konferencji "co Patryk powiedział" itd. To powinno być załatwione wewnątrz szatni, klubu. Media winne były otrzymać jedynie suche info, oświadczenia (jak to zazwyczaj bywa). Po Basałaju się wiele nie spodziewam (śmiesznie mówił w materiale przed meczem z Koroną dla C+, ze to jego "osobista porażka" itp:lol:), ale na Kaziu się zawiodłam. Zaznaczam, że nie staje w pełni ani po stronie Małego ani po stronie Moskala, jako że śmierdzi mi ta sprawa, a Kaziu to w końcu nasza Legenda. |
Czekaj niech ostro się bierze za przygotowanie fizyczne bo bez tego lipa. Cykl na masę, a poza tym na wypożyczenie go wysłać do beniaminka ekstraklasy. Musi zbierać doświadczenie w lidze bo gra nieodpowiedzialnie. Talent to nie wszystko trzeba zasuwać.
|
Czy Diaz będzie mógł zagrać w meczu z Lechią?
Ustawienie Jovanović - Jaliens, Diaz - Lamey byłoby na tę chwilę chyba optymalne. Podobała mi się gra Lameya na LO w ostatnim meczu. Zagrał z pewnością na tej pozycji lepiej od Paljicia. Także najlepszą pozycją dla Diaza wydaje się być środek obrony. Fajnie jakby w kadrze znalazł się jakiś młody piłkarz, np. Szewczyk. Jedno miejsce na 18 dla takiego piłkarza to chyba nie tak dużo? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby zagrał jak w Krakowie to nawet 15 pktów i można by brac awans dalej w ciemno -.- |
Michal Czekaj z kontuzją:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zerwa_czekaja/ I tutaj rodzi sie pytanie - po jaka cholere wychodził w 2 połowie? Tym bardziej jest to dla mnie niezrozumiale Chyba trzeba sobie powiedziec - papa Melikson juz na 100%. Nie sadze jednak zeby wybieral sie do Standardu Liege - awansowali owszem naszym kosztem do 1/8 LE ale lepszym zespołem w dwumeczu jak dla mnie nie byli. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Patryk Małecki nie zostanie wypożyczony do ŁKS-u, ani do żadnego innego polskiego klubu – dowiedział się jako pierwszy serwis WislaLive.pl
Już wcześniej podkreślałem, że nie interesuje mnie gra w żadnym innym polskim zespole – oprócz Wisły. Dużym szacunkiem darzę Śląsk Wrocław i Lechię, ale moje miejsce jest przy Reymonta. Znalazłem się w takiej a nie innej sytuacji i zamierzam teraz skupić się na ciężkiej pracy. Będę trenował indywidualnie i czekał na to, co wydarzy się w niedalekiej przyszłości – powiedział nam Patryk Małecki. Więcej na http://wislalive.pl/news/patryk_male...e_w_wisle-402/ |
Trenuj, trenuj. Ty zagranica jedziesz!
|
Odejscie meliksona bylo tylko kwesia czasu ...to normalne ze zawodnicy wybijaja sie i zmieniaja barwy klubowe ...Mysleliscie ze Maor zostanie w Krakowie do konca zycia ??? Fajnie jakby Wisla wziela za Maora spora sumke 6-7 mln ....wiem, wiem to kupa kasy i to takie same kwasy jak ta gora pieniedzy za Rudneva ale pocieszam sie tym ze jesli taki grajek jak Mierzejewski znalal jelenia ( tzn znalazl go Jozek ) na 5 mln- to mysle ze jest szansa na troche wiecej .....zasadnicze pytanie co w zwiazku z zarobiona kasa ....zeby choc polowa z tego poszla na przemyslane i madre transfery ..... a druga polowa dla naszego - kiedys dobrodzieja - dzis ( narazie) bardziej komornika pana Cupiala ale obawiam sie i tej polowy by nie bylo .....szkoda ....a sama mozliwosc odejscia Maora to normalna rzecz ....dobry i wybijajacy sie zawodnik po prostu zmienia lige na lepsza i bogatsza ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl