![]() |
Jezu co wy rozkminiacie znowu :D wiecej jak tydzien do meczu biletow poszlo prawie dycha a oni rozkminiaja 18 tys :D
Wezcie sie do czegos pozytecznego bo te bzdury co wypisujecie sa meczące po prostu. |
Idę o zakład, że będzie nas powyżej 25 tysięcy.
Śnieżna kula się rozpędza. Wiadomo, że najwięcej biletów, po kilka tysięcy sprzeda się w ostatnich trzech dniach. Sobota, 20:30. Będzie zabawa na trybunach. |
Narożnik B21 już jest otwarty w sprzedaży ?
|
Cytat:
|
Idzie to dobrze. Według mnie będzie ok 23-24.
Jak na okres wakacyjny to i tak ok. |
18 k na derbach?.Wam te upały jednak nie służą.
25 k to i tak bedzie mało,wiem ze wakacje,ale co z tego,ludzie wyjezdzaja i przyjezdzają,i tu nie ma az takiego usprawidlwiienia. |
Zacznijcie nakręcać znajomych na Derby, podzwońcie, powysyłajcie smsy, wiadomości na FB, zaproponujcie wspólne wyjście czy wyjazd- w sobotę ma być miazga na trybunach!
Zarząd robi swoje, piłkarze też, teraz pora na NAS! |
Mam pytanie. Czy w tym sezonie dalej obowiązuje promocja, że osoba która jest pierwszy raz na nowym stadionie wchodzi za 5 zł? Nigdzie nie mogę znaleźć info na ten temat.
|
Cytat:
|
Po 11-tej byłem po bilet, kolejka na pole.
|
jak wygląda licznik biletowy?
|
Słabo to wygląda.
Wolnych miejsc jeszcze od zajebania. A mecz już jutro :D |
Cytat:
|
Powoli dobijamy do szczęśliwej trzynastki :)
|
ile obstawiacie? 25k
|
Ja jutro kupuję 3 bileciki. Obstawiam komplet, chyba że nie powtórzy się tempo sprzedaży biletów z ubiegłosezonowych hitów (derby, mech z Lechem Poznań)
|
Cytat:
|
przy wejśćiu podajesz pesel. Jeśli już podałeś ten pesel na nowym stadionie to ta osoba nei może skorzystać z promocji.
|
Mogę kupić przez neta bilet dla innej osoby która nie ma KK?
|
Cytat:
|
A - 650
B - 1269 C - 1317 + C1 (nie otwarte) D - 0 E - 1593 F - 176 G - 571 + G2,3,4,5 (nie otwarte) H - 973 |
E16 chyba też nie było otwarte
|
Na fb i twitterze podawana była informacja, że biletów na E16 już nie ma. Prawdopodobnie były przeznaczone na sektor szkolny, podobnie jak E11
|
Ostatnie sztuki na C2 i C4
B 21 końcóweczka. Aktual. C2 C3 C4 = 0 biletów. C5 = 770 |
Witam , chciałbym zapytać , czy osoba pełnoletnia może kupić bilet osobie niepełnoletniej nie będąc jej opiekunem prawnym ? czy musi to być np rodzic ?
|
Może, sam chodzę z siostrzeńcami i nie ma kłopotu.
|
Jest dobrze, chociaż mogłoby być lepiej Panie i Panowie ;)
MOBILIZACJA! https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net...fe&oe=5A21C98F |
20 000 do końca dnia zapewne strzeli :)
|
Myslicie, ze bedzie szansa dostac jeszcze bilet w sobote ok. 15-16?
Druga kwestia to o tej godzinie znajde jakies miejsce parkingowe przy bloniach? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl