![]() |
Lewandowski jeszcze na ławce ale już komentatorzy wprowadzają fazę na zbawiciela :)
|
Boże, ten komentator zaraz się spuści...strzał półtora metra nad bramką a on ahhhhgraedgdahkgt.....jak niewiele brakowalo....
|
Cytat:
|
"Strzelcie ****om gola" słyszałem, mam nadzieję że jutro sarzało i stec odpowiednio się do tego odniosą, bo po meczu z Totenhamem zrobili aferę na całą Polskę.
|
No nie.......ale teraz się Depor zdenerwuje i im puknie 3...oby
|
Zaczął o Wiśle Iwański gadać i strzelili gola :/
|
1-1 ale akcje godna uwagi i oklaskow. ojjjj rozkrecili sie w koncowce mogli juz wygrywac bo alcje na 110%
|
Lech to może wygrać.
|
Lech przegra, oni maja dusze przegranych :)!
|
Lech ma szansę to wygrać... widać, że walczą, że mają okazje...
Wynik jednak w drugiej połowie całkowicie otwarty... |
a ja im życze wygranej i awansu
|
może kogoś zainteresuje
Zilinia Radolskyego wygrywa z Aston Villą 2:1 na wyjeździe :p do 20 min wygrywali 2:0 |
Cytat:
|
Arboleda i Stilic zajebiscie graja.
|
Cytat:
|
Stilic jest za dobry na naszą ligę. Magicznie zakręca piłę.
Deportivo chyba trochę odpuściło w pierwszej połowie, jak się nie obudzą Lech ma szansę wygrać to spotkanie. Widać że Hiszpanie lepsi technicznie, ale determinacja, siła i zdecydowanie po stronie Kolejorza. Generalnie dobry mecz gospodarzy. |
całkiem niezłe okazje bramkowe Lecha a skuteczność grajków no wypisz wymaluj jak naszych w wielu meczach tej rundy.
Po takich meczach kibice drużyny, która powinna wygrać a udało jej się tego nie zrobić mają niesmak. Ciekawe, co poznaniaczki dziś po meczu będą odczuwać :) PS. Nancy - CSKA 3-3 , gdy to się utrzyma, to tak czy tak europejskie emocje w wykonaniu polskich drużyn w tym sezonie się kończą |
lech 1-1
nancy 3-4 !!! |
CSKA prowadzi 4-3. A przy wyniku remisowym w Nancy, nic nie jest jeszcze przesądzone
|
moje 3 zł, pieprzone Deportivo, pajace nie potrafią meczu wygrać z jakimiś kuchenkami ;/
|
Cytat:
|
jak wygląda sytuacja Lecha ? mają szanse na awans ? jakie ?
|
Cytat:
|
Tak jest, żeby awansować Lech musi w Rotterdamie wygrać dwiema bramkami.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tak więc mają realną szansę na wyjście z grupy, podobnie jak my mieliśmy pare lat temu, też grając ostatni mecz z Feyenoordem.
|
ha ! obiektywnie muszę powiedzieć że gre Lecha mi sie bardzo podobała , szybka , odważna póki mieli parę. mam nadzieję że nabiją nam jeszcze punktów troche :D wg. zasługiwali na zwycięstwo
|
Cytat:
no ale nie był widać pewien kh kh kh |
Cytat:
|
Ha! Pisałem, że remis będzie. :D Właściwie to mogli nawet wygrać, bo to Depor na wyjazdach cienkie.
|
to znając ich szczęscie remis w meczu Depor-Nancy jest pewny, trzeba będzie sie udać do bukmachera :>
|
Cytat:
1. CSKA Moskwa 4 4 0 0 12-4 12 2. AS Nancy..... 3 1 1 1 8-6 4 3. Deportivo La .3 1 1 1 4-4 4 4. Lech Poznań .3 0 2 1 4-5 2 5. Feyenoord... 3 0 0 3 1-9 0 |
Noo dzisiaj Lech pomimo remisu faktycznie niezły mecz. W ogóle całe spotkanie oglądało się dość fajne akcje z obu stron, wartka akcja... Swoją drogą spodziewałem się troche więcej po Lewandowskim w końcówce a tu lipa :P Według mnie remis z Feyenordem i Pyry odpadją...
|
Cytat:
|
Frajersko stracili tą bramke na początku i odrazu mieli pod góre, ale + za to że grają ofensywanie no i podjeli walke do końca
|
Deportivo vs Nancy - remis | Feye - Lech - wygrana Lecha 2 bramkami
Wtedy wchodzi CSKA - Nancy - Lech Deportivo vs Nancy - wygrana czyjakolwiek | Feye - Lech - wygrana Lecha jakakolwiek Wtedy wchodzi CSKA - Depo/Nancy - Lech |
Cytat:
Feyenoord 0-1 Lech Depor 1-1 Nancy wchodzi Lech czy Depor w takiej sytuacji? |
oj chyba kibice Amiki czują ogromny niedosyt, Depor. potwierdziło słabą dyspozycję na wyjazdach i gdyby nie ta szczęśliwie zdobyta bramka na początku meczu, Lech spokojnie mógłby to spotkanie wygrać. A i tak przecież Kuchenki miały co najmniej pięć okazji do zdobycie gola, i tylko wyjątkowemu braku szczęścia a może umiejętności mogą cieszyć się jedynie z jednego punktu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl