![]() |
shaggy "Trochę na poważnie:"
przecież to co wkleiłem to są prorocze słowa michnika , teraz jest kwestia udowodnienia zdarzenia :D |
Racja, żyjemy w wolnym kraju i każdy zasługuje na szacunek. Ale działa to też w drugą stronę i kazdy może skrytykować drugą osobę. A, że przyszło mi się odnieść do zdrajców to nie mogło się obyć bez mocnych słów.
Jeśli ktoś popiera rządy PO to jest nikim. Jeśli ktoś używa do zdyskredytowania PiSu takich argumentów jak dziennikarze mainstreamowi to jest żałosny i śmieszny. Jak chcę posłuchać .......enia to włączam TVN czy TVP więc po co jeszcze tutaj mam czytać te mądrości lemingów i ich plucie jadem i straszenie? Jakie będą rządy Dudy to się okaże, co będzie na jesieni to się okaże. Na pewno nie ma co z góry ferować wyroków i nie można używać argumentów takich jakim posługują się pseudo dziennikarze i POlitycy bo to czyste świństwo. Nadmiernie przezorni względem PiSu a pozwalający na kłamstwa, złodziejstwo POwców i Komora, żałosne. Różnica między takimi typami a sporą częścią, która poparła Dudę właściwie tylko po to żeby Bronek nie wygrał jest taka, że my jak będzie trzeba to się ogarniemy i na Dudzie sucha nitka nie zostanie, bo się nie dajemy dymać. Wam z kolei plują w twarz od 8 lat i się cieszycie wmawiając wszystkim dookoła, że deszcz pada. I jak chcecie lepszej Polski to trzeba kolegów zdrajców nazwać zdrajcami i musza swoje grzechy odpokutować. A samych zdrajców trzeba do więzienia albo za granice wyjebać. Nie może być znowu grubej kreski i udawania, że się nic nie stało bo później znowu to gówno przesiąknie do życia polityczno-społecznego i znowu to gówno zacznie tworzyć coś na wzór elit czyli kółka wzajemnej adoracji. Może porównanie na wyrost ale tak jak za komuny spora część Polaków to były ....y nie ludzie (mówię o tych wszystkich orędownikach czerwonego systemu o konfidentach itd) tak i teraz te wszystkie POjeby to dla mnie coś na wzór tamtych komunistycznych kurew, a ci wszyscy oświeceni co to udają, że deszcz pada to tacy pożyteczni idioci. I właśnie takich ludzi trzeba trzymać z dala od Polski bo oni już pokazali na co ich stać. Pokazali, że dług publiczny 1 bilion złotych, że kłamcy, którzy mówili o obniżaniu a podnosili podatki, że niewyjaśnione, ba nawet palcem nieruszone afery typu amber gold czy nagrania od Sowy, rola Polski jako popychadła w UE, kradzież pieniędzy z OFE, prowokacje milicyjne i zatrzymania niewinnych ludzi, rozdawanie Polakom mandatów za wszystko, nietknięta sprawa Smoleńska i trupy związane z nią itp itd to nic dziwnego dla nich. I czym jest taki człowiek jak nie zdrajcą interesu polskiego? Zdrajcy nie mogą tworzyć elit, mediów, nie mogą wchodzić w skład rządu a idioci ich popierający nie mogą mieć prawa do siania swojego chorego defetyzmu bo sami się w życiu skreślili popierając POjebów. |
Cytat:
|
Kancelaria Prezydenta wycofuje z konsultacji projekt ustawy dot. możliwości przejścia na emeryturę przez osoby z 40-letnim stażem
"Krótki okres, jaki pozostał do zakończenia kadencji oraz konieczność przeprowadzenia szerokich konsultacji publicznych i politycznych projektu ustawy przewidującego możliwość przejścia na emeryturę przed osiągnięciem ustawowego wieku emerytalnego przez osoby posiadające co najmniej 40-letni staż składkowy, przesłanego w piątek do konsultacji społecznych, powodują, że niemożliwe jest przeprowadzenie w całości procesu konsultacyjnego i legislacyjnego projektu ww. ustawy. Ponadto, z uwagi na wynik wyborów, Prezydent RP nie powinien, jeśli nie jest to konieczne, podejmować istotnych decyzji w okresie, jaki pozostał do końca kadencji. W związku z powyższym, Kancelaria Prezydenta RP wycofuje ww. projekt ustawy z procedury konsultacji" |
Cytat:
|
No z tego co pamiętam, to jakaś babka z jego kancelarii mówiła, że projekt już jest gotowy od pół roku a nie to co u Dudy, że tylko o tym gada;) Nawet Kamysz MP w Rządzie Ewy Kopacz przychylnie podchodził do obietnicy PBK.
W każdym bądź razie BK mógłby myśleć przyszłościowo, kto wie czy nie będzie też kandydatem w 2020 roku. No ale obietnice wyborcze są tylko obietnicami:) |
Cytat:
|
Jakie szczucie? To Beata Szydło dziś prosiła Komorowskiego, żeby przez te 2 miesiące był tylko administratorem, nie rozpoczynał nowych projektów.
Nie spinaj się Jaroo1. Znów piana. Śmieszy mnie to. Co to w ogóle znaczy "szczucie na kogoś"? Takiej konstrukcji nie znam. Pozdrawiam |
Nie wiesz o to jest szczucie? To co Ty robisz.Typ wygrał wybory, dopiero za 2 miesiące zasiądzie na fotelu prezydenta a już szczujesz na niego, że mniej zrobiłby od Bronka w 5 lat niż ten w 2 miesiące, już szczujecie Antkami i Jarkami itp I kto ma pianę? Ja czy te wszystkie łajzy, które ze łzami w oczach musiały komentować wyniki wyborów? Ja czy takie płaczki jak Ty, które z góry zakładają, że Duda będzie gorszym prezydentem i z góry straszą PiSami?
Dlatego własnie chciałem żeby Duda wygrał, żeby pożyteczni idioci i zdrajcy się ocknęli, żeby zobaczyć u tych szkodników, którzy 8 lat rujnują Polskę bUl dupy. |
Cytat:
Od kiedy to Kancelaria Prezydenta słucha rad Sztabu PiSu?? Trochę mętne te Twoje tłumaczenia, skoro miałby to być konsultacje społeczne to można byłoby je kontynuować wszak Duda też chciał pomysłu ze stażem 40+ lat składkowych i może nawet ten pomysł przeszedłby do jesieni. P.S. Tylko nie pisz, że Nałęcz jeszcze przyklepał ten znamienny pomysł |
Nie umiesz pisać bez łajz, płaczków, idiotów, zdrajców, szkodników? To się nazywa piana. Pozdrawiam
Cytat:
|
|
Cytat:
Pozdrawiam również. |
Cytat:
Ja czekam z niecierpliwością na danie główne dzisiejszego dnia czyli program Tomusia Lisa. Ciekawe czy dzisiaj też zaprosi 3 gości, którzy będą głosowali (aaa, już po wyborach), którzy głosowali na Bula i żadnego popierającego Dudę. Ciekawe czy dalej będzie plucie i szczucie :) |
Cytat:
he, he znam obsadęi liza , mucha, petru , smolar,markowski , będą leczyć nerwy liza :D i pocieszać że nie wyleci na jesieni |
Cytat:
|
Cytat:
|
On już zostawił...g.... tak jakby w kraju :D Jego "spuściznę" zapamiętamy. W ogóle to już płoną stosy, u mnie za oknem już pomnik Kaczyńskiego Lecha stawiają, o kuzwa...ktoś puka do drzwi! O Jezu! To ONI! AAAAaaaaa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
referendum jest z du..y , bulu chciał zrobic dobrze kukizowcom a tylko się skompromitował , stawiamy kiedy sie z tego wycofa ? |
Jakby kogoś interesowało
małopolska: http://prezydent2015.pkw.gov.pl/325_Wyniki_Polska/12 Kraków: http://prezydent2015.pkw.gov.pl/325_Wyniki_Polska/1261 |
Cytat:
|
Cytat:
dla urbanoplatfusiarni to nie problem , wczoraj na przykład przedłużyli tzw cisze wyborczą chociaż w kodeksie wyborczym nie ma o tym słowa , banda przekrętasów i nieudaczników dostali czas co by skręcić kiepski wynik a ten brzmiał 54=46 |
Cytat:
|
czy A.Duda będzie lepszym czy gorszym prezydentem nie wiem.To ocenimy po pięciu latach a może nieco wczesneij .poza tym za wiele pelniąc tą funkcje nei może.żeby wywiazać sie z obietnic musi mieć "swój" rząd i "swój" parlament.ale wiem jedno.na dzien dzisiejszy prezydent RP reprezentuje nas,obywateli.i nie chcę wiecej sie wstydzic za prezydenta skaczącego po krzeslach,nawolujacego szoguna ,kładacego swoja dupe w fotelu nei zważając na innych (zwłaszcza-mimo wszystko kobietę ),wachającego herbatę w dzbanku.wierzę,że Duda tego nei zrobi.i przynajmneij o tyle bedzie lepszy
|
Nie da się być gorszym od kogoś kto 5 lat pierdział w stołek, podpisał najbardziej kontrowersyjne ustawy ratujące dupę i budżet partii rządzącej a na narady dotyczące bezpieczeństwa kraju zaprasza byłych oficerów Armii Ludowej.
|
Cytat:
:> No nic: "A poseł Karski będzie jeździł pijany meleksem po Warszawie! I porywał młode dziewczyny!". |
Cytat:
|
Cytat:
A zapomniałem powinien wsłuchiwać się w głos obywateli i stać na straży konstytucji:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
podaj konkretny przepis z kodeksu wyborczego , nie ma takiego , moim zdaniem był czas na "negocjacje" z ipsos, tuz przed 21.00 podawano z marketu i z kilku miejsc wynik 53,8 do 46,2 , o 22.30 53-47 , a za godzine 52-48 , na koniec 51,5 - 48,5 , nie dziwi Cie taki zjazd ? bulu musiał wyjść z twarzą , co by urbanoplatfusiarnia nie przerżnęła z kretesem , nie dziwi Cie że nie ma oficjalnych wyników a putinu gratuluje Dudzie ? nie dziwne że ostatnio podawali wyniki o północy a dzisjaj normalnie jak u ludzi o 18.00
|
Cytat:
|
taa i leci 2 % , akurat dla bula ?, wiem że jest late , ale tak to nie leci w godzine , a gdzie przecinki ? , nie mieszaj Smoleńska , dzięki , na koniec podaj przepis z kodeksu wyborczego o który prosiłem , również pozdrawiam
|
siemstein a dlaczego mówisz, że fałszowanie wyborów to teoria spiskowa? Co Ty nie widziałeś ostatnich wyborów samorządowych?
Mnie to rozwala ta logika lemingów. Przezorni odnośnie rządów PiSu, Smoleńska sie boją itp a jak ich POjeby okradają kłamią, fałszują wybory to udają, że temat nie istnieje. Nocna zmiana wiecznie żywa, przez omyłkę wczoraj się Grzesiowi wyrwało w wywiadzie: "Tak, to jest sporo. To są setki tysięcy głosów, to wygląda poważnie, pewnie trudno będzie to odwrócić, nawet licząc już dokładnie głosy w nocy" |
Jaroo1 ""Tak, to jest sporo. To są setki tysięcy głosów, to wygląda poważnie, pewnie trudno będzie to odwrócić, nawet licząc już dokładnie głosy w nocy"
dzięki za przypomnienie , słyszałem to wczoraj i zdębiałem |
Zakład o zwycięstwo Andrzeja Dudy na shoutboxie. Andrzej Duda został Prezydentem Polskim dlatego przelałem dzisiaj 50 zł na "oprawy" tak jak się założyłem :D
http://images67.fotosik.pl/918/cee43a1d143e92ee.jpg |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl