![]() |
Wiecie co dla nas najlepsza opcja do podzielić udziały między 3 podmity CUPIAŁ 40% I DWA INNE PO 25% PLUS SKWK 10% WTEDY BY WSZYSCY BY BYLI ZADOWOLENI
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
10 znaków. |
Nie lubie SKWK ale taki podział był by dobry dla nas
1.Władza podzielona na 3 podmiotu 2. SKWK miało by prawo głosu w radzie co by ociepliło wizerunek u kibiców 3.Nie sprzedaliśmy klubu w ręce jakiegoś Króla który udupi klub dla kasy |
Już chyba wiecie dlaczego chcieliśmy wczoraj tekst o Wiśle.
Cupiał jutro sprzedaje Wisłę. Nowym prezesem będzie Ryszard Szuster. https://twitter.com/watch_esa/status...192265728?s=09 |
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Cytat:
|
Przecież Cupiał myśli nie odda SKWK :)
|
W Wisle jest potrzebna dyktatura madrych ludzi ,a nie rozmydlania odpowiedzialnosci na 3 podmioty .Na chwile obecna do niczego nie doszlo wiec nie ma czego komentowac .
|
Zaraz, zaraz... Zbierając wszystkie ploty do kupy, a wiadomo, że w każdej plocie jest ziarno prawdy to można wywnioskować, że nie pojawił się nagle wielki inwestor czy tam szejk o którym marzycie i dlatego BC chce oddać klub w dobre ręce, tylko jak mu "kumaci" wpadli do gabinetu to się facet w....ił, przestraszył i zaczął się bać o rodzinę i stwierdził, że sprzeda to w chvj, a że pojawił się jakiś pierwszy lepszy chętny...
|
|
Bać się o rodzinę haha to jest biznesman spokojnie
|
Bogusław Cupiał jak Berlusconi. Sprzeda swoja miłość - Wisłę po blisko 20 latach panowania.
8 tytułów mistrzowskich. |
|
z jednej strony patrząc smutek, z drugiej strony 99% gwarancja wycięcia dwóch nowotworów trawiących ten klub jakimi są SKWK i ZK
|
No bardzo ciekawe. Moze sie okazac ze jednak sie BC rozmysli albo kontrahent nie zagwarantuje rozwoju klubu. W ps napisano, ze jednym z chetnych jest TS, jest to o tyle zaskakujace ze Dunin ktory jest z nim zwiazany zrezygnowal. Kiedys mowilo sie o food care jako inwestorze ale nie mam pojecia jak ta firma obecnie prosperuje
|
Do gabinetu właściciela klubu wparowały jakieś karki w krótkich spodenkach? Niezłe kutafony... i tacy ludzie potem podają się za kibiców Wisły. Nie dziwię się tym bardziej Cupiałowi, bo jeśli "środowisko kibicowskie" wysyła do niego takich ludzi, to tu nie ma o czym rozmawiać. Pan Cupiał zapisał się złotymi głoskami w historii klubu, dał sukcesy, a przede wszystkim wpompował niewyobrażalną kasę. Wiadomo, że to kiedyś musiało się skończyć, ale oby żadne gołodupce lub inne TSy nie przejęły Wisły, bo to będzie droga do Iszej, a może i II ligi. Potrzebny kolejny majętny inwestor i człowiek sukcesu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Co dla mnie jest całkowicie nielogiczne, przecież jeśli Wisła stanie się własnością Towarzystwa to przecież ich naturalnym kandydatem powinien być Dunin-Suligostowski. Plotki, plotki, choć pewnie jest w nich ziarnko prawdy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziś w TF był Marek Citko nie wyszło im z Koroną kręcą się teraz przy Wiśle
|
Cytat:
tylko nie Citko i ta jego kamanda granda |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
1. Black ma się nieźle ale to produkt bardzo nisko marżowy i kokosów z tego nie ma. Perspektywy ta marka tez ma co najwyżej przeciętne.Jest zresztą fatalnie zarządzana. Nie wiem skąd to info o "wydupczeniu" Tigera ale według mojej skromnej wiedzy jest zupełnie odwrotnie:) Tiger wartościowo dystansuje Blacka.Choć ilościowo Blacka sprzedaje się więcej. 2. Pojawienie się Tysona czy Mourinho w komunikacji niczego nie oznacza. To i tak są niższe budżety marketingowe niż konkurencji. 3. Wszystkie spory sądowe z Michalczewskim w plecy (inaczej się to zresztą nie mogły zakończyć). 4. Frugo po reaktywacji dobrze się miało przez mniej więcej rok. Teraz to już równia pochyła. Moim zdaniem za 2 lata marka przestanie istnieć. Pan W. i cała ta zabierzowska zgraja niech się trzyma od Wisły z daleka. To gość, który biznes rozkręcał w złotych latach 90-tych, tam też się mentalnie i intelektualnie zatrzymał. Ostatnie lata to seria pozwów sądowych i oskarżeń o plagiaty (nie tylko ze strony Michalczewskiego). Po drodze odsiadka za przekręty z VATem. Nie chce mi się nawet wspominać o tym jaką opinię ma Pan W. wśród pracowników i partnerów biznesowych. Dajcie już spokój z tym foodcarem. Ileż można o tym pisać. |
Cytat:
....a mać, a ja tam pracowałem dorywczo rok temu :D. Ale fakt. Niezły burdel tam jest i organizacyjnie i pod względem maszyn, które co chwile się psują. :D Jak dobrze, że człowiek poszedł na studia i zmienił robotę |
Cytat:
Może nowy właściciel by sobie z tym poradził. Tak, zaraz mi powiecie że bojkot itp. Ale po tym ile stracili decyzyjny w oczach zwykłych kibiców to na poparcie bojkotu bym wogóle nie liczył. Nowy właściciel z poza Polski - jeżeli się potwierdzi moje info że to chińczyk - nie będzie się ceregielił z SKWK. |
@Sevi a skąd info o Chińczyku? Jakies pewne zródło?
Obawiam sie jednak, ze nasz wybór jest miedzy dżuma, a cholera - Citko vs TS |
Sevi, PojebDoctor - rozróżniacie w ogóle co to SKWK i WSH? I w której grupie znajdują sie decyzyjni? :D
Ale rozumiem, od podstawówki, gimbaze/liceum odpowiedzialności zbiorowej nauczył (post)socjalizm. W Twoim przypadku Sevi ze względu na profilowke wypada to najbardziej "komicznie". |
TS to byłby koniec tego klubu
|
WSH napisali ze kupno przez TS to plota. Natomiast nie wiem gdzie napisali, zobaczyłem tylko takie info na tt
|
Cytat:
|
Info jest z kierunku klubu. Zobaczymy czy coś w tym będzie prawdziwego.
Tak, rozróżniam, że SKWK zatańczy jak WSH zagra. |
Cytat:
|
A Citko to nie ma siana tak bardziej na Clepardię ? W jakiej dupie byśmy nie byli tu jednak chyba potrzeba chłopców/dziewczynki z grubszym portfelem. Ja rozumiem, że niby za plecami Mlekovita ale nie chce mi się wierzyć, że duży producent akurat jego wysyła do negocjacji.
|
Cytat:
Zyj dalej w swoim świecie hipokryto. Bez odbioru. Cytat:
Slim Helu nie bo będzie Meksyk. Bill Gates? Odpowiada? Cytat:
Na "boya" za dużo wiosen na karku, antysocjalista, anty odpowiedzialnosc zbiorowa. Inzynier, matematyk. Nie wszystkie elementy musza nalezec do tego samego zbioru, o ile jestescie to w stanie zalapac ;) |
Cytat:
|
Nie, SKWK chcialo kontynuowac akcje 2zl od biletu na Akademie, wplata DOBROWOLNA, ale to dzialanie na szkode klubu, no bo nasi juniorzy za friko odchodza do Legii, naszej najwiekszej kosy, po co im ulepszac produkt!?
Akcje patriotyczne, krwiodawstwo, szlachetne paczki - chvj tam z tym. Szkodzą. Aaa, rozumiem! Wiecej hajsu zgarniaja na pamiatkach kibicowskich niz klub! Tu go boli? No powinien bolec bardziej asortyment, nawet jak juz cos jest to logo SA, nie TS czy zwykla Biala Gwiazda. |
Wszystkim tym którym znudził się "marazm" Cupiała naplułbym na twarz bo na nic lepszego nie zasługują... Wole marazm i nadzieję na lepsze jutro, niz ryzyko zrownania z ziemia klubu. Cupiał jest ewenementem, zawsze go broniłem przed takimi markusami i innymi kotami, które oczekiwały złotych gór podobnie jak sporo ludzi tutaj sie wypowiadajacych.
Oby to wszystko było plotką. BC 1906% |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl