![]() |
:shock: !!!!!!!!
Ltuboja :lol: Edit: Nie radovic... ten lamaga |
|
Hoho no to już Legia wygrywa :P
|
A nie mówiłe. Nie grają zle.
|
1:0 Radovic
|
Oho Zaczyna się . 0-1 Radović
|
Podanie pierwsza klasa.
|
MATKO BOSKO CZENSTOCHOSKO, JEZUSIE BRODATY
tego się chyba nikt nie spodziewał :U |
Ale jajca :)
|
Ale jaja Gol...
|
no to som jaja
|
Legia prowadzi,ale jaja.
|
Cytat:
Brawo Legia. muszę powiedzieć. Teraz pewnie jeszcze większa obrona Częstochowy :D |
jeeeeeeeeeeeeeeeest !! mamy 1:0! Brawa. utrzymac to.
|
Legia prowadzi xd Przynajmniej rankingi podskoczą ^^
|
|
Turcy teraz zdziczeją i Legia pewnie jeszcze podwyższy.
|
moze utrzymaja, awansuja i maciek zostanie :D
|
Jak Legia dowiezie do końca ten wynik to będą mieli więcej szczęścia niż my.Oni naprawdę NIC nie grają...
|
Z trzech drużyn, Śląsk powinien tylko wygrać, a jako jedyny może nie wygrać... To się nazywa nieprzewidywalność.
|
Jak to wpadło bo mi tnie :)?
|
W sumie niech wygrają Legioniści. Jak odpadną to Miklas wywali Skorżę i sprowadzą jeszcze trenera na jego miejsce.
|
Nie jest dobrze. Turki wyszły ospałe na II połowę, a teraz już zeszło z nich powietrze.
|
Cytat:
0-0 to najlepszy wynik z ch.jowych, ale oczywiscie w tej sytuacji trzeba strzelić coś w Sofii. Kto?Jak? |
Niekryty był Radović, dostał podanie może na 16 metr i sam na sam strzelił (bramkarz jeszcze dotknął piłkę, ale nie na tyle mocno, żeby wybić ją poza bramkę)
|
Cytat:
|
Niezłe jaja...
Na sopcastcie hula aż miło, trochę słąbsza jakość ale bez żadnego zacięcia :D |
Cytat:
|
http://www.ustream.tv/channel/tenis142
Tu sie nie scina w ogóle. |
Troche tam turecki znam i co do wymawiania nazwisk, dla turka takie nazwiska jak Rzezniczak, Wawrzyniak, czy Vrdoljak to piekło :D tak samo jak dla nas np. Belözoglu, Gümüsdal, Kelepircioglu czy Büyükkasik ;)
|
ten czarny łysy murzyn na obronie w Gaziencie - jak jego godność? Dobry jest..
|
Cytat:
Co "mamy"? Jak jesteś kibicem Legii, to wyraźniej to zaznacz. Choćby w podpisie. |
Ci Turcy wcale tacy silni nie są, przypominają mi trochę taką lepszą wersje Karabachu, biegają i biegają ale głównie bez celu. Litex o co najmniej klasę lepszy jest. No ale trzeba to umieć wykorzystać, na razie Legia gra to co Maciek chce, obrona+dzidy na 'Lutoboje' ;] No i prowadzą
|
Manu to jest Boułtlin :lol:
.......ne masakra :lol: |
Cytat:
ten? :) |
Cytat:
|
Vrdoljak jeszcze by samobója strzelił :D
|
@qqq_b: Jeżeli jesteś za Wisłą to powiedz mi jedną rzecz. Kibicujesz Legii, której kibice śpiewają na nas "WTSK"? To tak jakbyś był za Craxą. Rozumiem, że można kibicować polskim klubom w pucharach, ale bez przesady...
|
Cytat:
|
Turasy też nic nie grają Legia to samo. Ja legi nie kibicuje ale jakieś tam punkty dl Polski zdobędą. Jak dla mnie remis sprawiedliwszy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl