![]() |
Rewanż wygramy 1:0 i będzie nerwówka w karnych czy coś. :)
|
Brawo Wiślacy :*
brawo przede wszystkim za świetne transfery! :) dla Jovanicia juz szykują miejsce w kadrze Serbii, Bunoza, huuu..do zimy pogra i jakaś bundesliga.. |
Cytat:
|
I kto teraz kupi nam Łobodzińskiego??Chyba tylko Turcy
|
Małecki jedyny piłkarz z ambicją...
No ale przynajmniej wiemy gdzie jesteśmy |
Małecki jest jedynym zawodnikiem z driblingiem... w Wiśle ale czasy nastały...
|
Cytat:
|
hmmm.... ja się zastanawiam tylko czemu Garguła nie wszedł w 2 połowie tylko bezproduktywny Łobo...
I plus dla Małeckiego za zmianę... |
Nigdy mi sie nie stało ze w ciągu meczu całą paczke fajek wypaliłem. ja przez nich zawału dostane. Ale trzeba wierzyc w rewanż
|
A ludzie będą mnie wyzywać, że nie trawię Kasperczaka. Pseudo trener.
|
Jeb.... Huj..............BEZ ŻADNEJ AMBICJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAły szacun Sobol szacun i na tym kończymy ! Kur...przecież tej pierd.... KIRM i jeb... Łobodziński oraz pan NApoleon xdd to są jakieś porażki totalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Człowiek kocha ten klub to wezmą na sprowadzają takie kur..... |
"Skandal, wstyd, afera, hańba!" - jak co roku.A to tylko polski poziom.
|
Cytat:
|
Może w rewanżu zniszczą tych bezczelnych brudnych arabów!
|
Jak nie przejdą Azerów to ja na miejscu Cupiała bym obniżył wszystkim pensje o 2/3. Rok temu powinni obciąć o 1/2 nie zrobili tego. W tym roku obcięcie o 2/3 a jak nie pasuje to do rezerw.
|
Cytat:
Skoro [teoretycznie] są to profesjonaliści to mają grać. Rany Boskie! To tylko "jakiś" Karabach z Azerbejdżanu! Patrząc na papier to powinniśmy sobie łatwo poradzić a tu co? "Odwalamy Lecha" ... :-/ Ż e n a d a ! Macie te swoje transfery... Tak się wielu podniecało i proszę. Nagle Palijć, Bunoza się muszą zgrać i nie są wcale tacy the best... Sorry, ale przyszedł Żuraw, Palijć, mamy uczestnika MŚ, grzecznego Boguskiego a na skrzydle to mi się najbardziej podobał Małecki. W ogóle, to nie chce mi się gadać, bo chyba ten temat za tydzień będzie nieaktualny (temat na forum). Mam nadzieję, że na lige będzie to lepiej wyglądać. Wypada przeprosić nie tylko kibiców, ale i pana Bogusia. EDIT: *wwf*- hahaha x). Wiem, chciałeś dobrze, ale obniżka o 1/2 to większa strata (dla zawodników w tym przypadku) niż o 1/3 . . . |
Wisła to My i tyle !
|
Ale Żuraw tego karnego wykonał, w środek bramki po prostu beznadziejnie pamiętam jak w Celticu w serii rzutów karnych ładował po górnych rogach i to było coś. ;(
|
Tak naprawde to gdyby nie Jovanic to bysmy przegrali wyzej. Ogolnie to widze ze ci nowi pilkarze zagrali tak slabo bo nie sa zgrani z reszta druzyny. troche czasu im trza dac a bedzie lepiej.
W Baku MUSI zagrac stary sklad. Wygrac nastepny mecz musimy innego wyjscia nie widze... |
Cytat:
|
No i co? Jedyny Małecki ciągnął gre jak zawsze;). Wy chcecie go sprzedać ludzie? Jedyny w każdym meczu walczy sercem i bardzo dobrze że ma twardy charakter a nie jest tym czymś co reszta na czele z Bogusiem
|
Tyle w temacie .. http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k
|
Cytat:
|
Wszyscy (oprócz Małeckiego) sięgnęli dzisiaj dna. Bramkarz, obrona, pomoc, atak i trener.
CH*JNIA |
Nie oszukujmy sie.
Gdyby nie Jovanic (a juz w ogole w koncowce) byloby 0-3 i 0 jakichkolwiek szans. Tyle. |
smieszni kopacze i tyle .Levadia 2
|
Przy tym karnym jeszcze miałem nadzieje. Ale w ogóle bez zęba, bez ambicji zagrali - tak jakby ich ktoś na to boisko wypchał. Tylko Małecki szarpał tam, starał się grać - gość chce coś pokazać, reszta żenująco. Jestem optymistą, ale w awans nie wierze, chyba, że się mega sprężą.
|
No przykro. Tak slabej Wisly chyba jeszcze nie widzialem.
Wprawdzie ruchow transferowych ostatnio sporo, ale nie nalezy ich mylic ze wzmocnieniami. Sprzedanie dwoch podstawowych stoperow w jednym okienku oczywiscie wyszlo bokiem, bo i nie moglo byc inaczej. |
...myślę, że ten temat można już zamknąć....zakończyliśmy występy w LE w sezonie 2010/2011...niestety....żenada..... :-(
|
Hasperczak go home!!!!!
Czemu nasz mości trener nie uznaje zasady że zwycięskiego składu się nie zmienia? Rozumiem że brakło Clebiego ale był Red Bunoza to można było zaograć po staremu a nie cudować! Ciekawe co się stało z Gułą... Czemu nasz jedyny rozgrywający nie grał ani minuty w dzisiejszym meczu? ****a bez jaj |
Woda na młyn radykałów z SKWK. Ogłaszam oficjalne polowanie z nagonką, charty z prześcieradłami rozpoczęły wyścig, czekamy na pierwszego kozła ofiarnego wg jedynych słusznych ćwierćbogów trybun.
|
Niestety, polityka pana Basalaja doprowadzila do rozbicia druzyny. Mowilem, ze to pierwszy przypadek an swiecie, gdzie w jednym okienkut rozmontowuje sie cala obrone. Sprzedano 2 filary(Marcelo i Glowacki) i 1 solidnego pilkarza(Alvareza)...w zamian wiadomo kto przyszedl. Myslalem, ze dojdzie do kompromitacji w IV rundzie, ale jak widac pomylilem sie, bo przyszla ona wczesniej. Dobrze, ze w naszej lidze nie ma druzyn poziomem zblizonych do Azerow :D.
|
Tak to jest jak chłopaki urlopy maja za długie.... oni chyba muszą zmienić system grania na wiosna jesień a nie na taki jak do tej pory. Pozatym ostatnie nadzieje z kasperczakiem chyba ten mecz rozwiał . Trzeba Nowego trenera pokroju Petrescu który nauczy ich biegać i zapierdalać po boisku bo nawet wolniejsi od piłkarzy z Azerbejdżanu jesteśmy, nie mówiąc już o wyszkoleniu technicznym. Noi na sierpień wszystkie drużyny poza pucharami hahaha normalnie dno dna i 3 metry mułu
|
Cytat:
|
Jak tak będą grać to nie mają szans:((((
|
:-(
...myślę, że ten temat można już zamknąć....zakończyliśmy występy w LE w sezonie 2010/2011...niestety....żenada..... :-(
|
ja *******e..****a...WISLA GRAC, ****A MAC! musza wziasc dupe w troki i wygrac w Baku
|
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce... trzymajmy się tego ;)
|
Kolejny wstyd, kolejna hańba... Jutro będą przepraszać, ale my im nie wierzmy, tam tylko kasa i kasa, 0 ambicji, 0 szacunku dla klubu, 0 niczego... Pękło serce moje!! :( :( :(
|
A takie pytanie jeszcze
Kto sie dowiedział że ...UJ mu na imie?? Bo kiepsko było słychać |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl