![]() |
Matusiak strzela dla KSC.
|
Cytat:
|
Koronki odrabiają 47' C.D.M.E. Andradina i 1:1 :-)
|
Cytat:
|
AS82 i Wojtek_Lok jaki z tego wniosek? Lenczyk do Palermo ! :rotfl:
|
Filipiak do spółki z Lewickiem zapewnili im utrzymanie i teraz beda udowadniac ze ida na majstra . Ci z was ktorzy jezdza Wielicka ,kolo Kabla,zobaczcie jaki sobie baner Ekstraklasa postawil Filipiak ,przy boisku bocznym ,w zeszlym sezonie go tam nie bylo ,wiem bo tamtedy jezdze(nie ma jak sie samemu dowartosciowac) . Co do samego meczu to Naród Wybrany gra 5 razy lepiej pod wodza "milicjanta Lenczyka" :lol:
|
Widzę, że Franek Smuda chyba nie zdziała cuda. :P Zanosi się na piątą, żenującą porażkę Zagłębia.
Edit: Faktycznie. Sorki. Ale to i tak nie zmienia faktu, że są na dnie absolutnym. |
Cytat:
|
Jakas masakra z tym Zagłebiem. Domniemalismy ze szkopul twkil w tym ze graja na zwolnienie trenera (no chyba ze jeszcze dzis specjalnie rpzegrali zeby dopiero ze Smuda wygrywac i pokazac ze tamten trener był ble) ale mi sie wydaje ze oni po prostu nie maja obrony. Meczu dziesiejszego z Arka nie ogladałem ale u siebie przegrac i dostac 2 bramy od jednego ze slabszych zespolow Ekstraklasy... tak jak u nas po zejsciu Głowy i wejsciu Jopa zaraz padła bramka bo obrona sie ze sob nie rozumiała to tam wlasnie problem tkwi w tej formacji. Nie umieja ze soba grac, na dodatek poziom Ekstraklasy przekracza ich mozliwosci, ten koles np co z Legia samobuja zdobyl to wtedy debiutowal w Ekstraklasie- no to to nie jest gosc na Ekstraklasowe pojedynki na szczycie skoro to jego 1 mecz, ten lewy obronca czarnoskory co go juz teraz sadzaja na lawe to tez jakis nieokrzesany. Po prostu tam nie ma obrony i kazdym im strzela ile chce bramek. Jakby u nas wprowadzic do obrony takich leszczy jak tam to pewnie byloby tak smao wiec dla mnie sprawa jasna- nie grali na zwolnienie trenera tylko po prostu sa tacy słabi. Teraz przyjdzie nowa miotła i to jaka :P wiec moze i wygraja cos na poczatek bo beda na maxa zmobilizowani, pozniej moze z nich cos ten Franek Smuda co czyni cuda wykrzesac i jakos ich gra bedzie wygladała ale jak dla mnie to po prostu Lesiak slabym trenerem jest i obrona Zagłebia jest slaba :)
|
Dobrze mi się słyszy że najlepsi kibice w Polsce się obrazili i postanowili nie dopingować swoich?
|
Dlaczego słowiki nie śpiewają?
|
Foch pierwsza klasa.
|
Oczywiście Wiślaków trzeba jak zawsze doinformować, prowadzony jest protest przeciwko zasadom PZPN odnośnie flag, dlatego brak flag i dopingu aby pokazać jak może być atrakcyjny produkt pod marką "Ekstraklasa".
|
Cytat:
Mooooc. |
Cytat:
|
oo Lech zaczyna swoj marsz po mistrza(przegrywa wlasnie 1:0)
jak oni to robia ze co sezon są tacy wspaniali? :D |
"Skoro tak chcecie, dopingu mieć nie będziecie", "PZPN, PZPN,..." Słowiki ryknęły.
|
Cytat:
|
spokojnie, napewno cos ustrzelą. Pge ma farta ze nic nie dostali narazie, a amikorz ciśnie
|
Mowilem po meczu z Brugge, ze zwyciestwo Belchatowa mozna obstawiac w ciemno. Zostalo jeszcze 45 minut, ale jestem dobrej mysli ;).
|
hmmm ani komentatorzy, ani pilkarze nie wiedza nic o zadnym fochu na PZPN, za to wszyscy mowia ze jest to foch na pilkarzy... hmmm
|
Cytat:
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu , że zabawne jest iż drużyna nie została poinformowana(chyba , że Gancarczyk jest rodzynkiem) jaki jest cel protestu . Po tej grze , którą ostatnio prezentowali oczywistym jest , że mogli pomyśleć iż protest jest wymierzony w ich strone , co raczej nie działa mobilizująco. Jednak to nie moja piaskownica , więc absolutnie mi nie przeszkadza że piłkarze Lecha mogą być dzisiaj nieco skonfundowani :P |
kurde no czzbym znowu rzegral u bukow przez Lcha ;/
Lech wlasnie cisnie :P tylko nie potrafia w bramke trafic :) Powiem tak, cisna tak jak my z Jaga, maja duzo akcji ale juz nie potrafia tak jak my ograniczyc rywala, bo Bechatow rowniez oddał 6 strzałow (Lech 13, oboje po 3 celne), wiec jak widac Lech cisnie ale i Bełchatow potrafi sie odgryzc wiec w kazdej chwili moze strzelic Lech jak i GKS wyjdzie z kontra czy akcja i pograzy najlepszy zespol w Polsce :) EDIT Ja po prostu mysle ze pilkarze Lecha nie sa tacy głupi i skoro nie ma dopingu to i oni nie beda zwyiezac!! Skoro dopingu nie organizujecie to zwyciestw miec nie bedziecie!! |
Z onetowskiej relacji:
Cytat:
|
Kuchenki pobijają rekordy nieskuteczności - trzeba przyznać, że w zeszłym sezonie, szczególnie wiosną, było podobnie. Wtedy jednak szczęście im sprzyjało i zwykle w końcówkach coś wcisnęli. Ciężko jednak uwierzyć, że ich morale i chęć walki jest tak niska za Zielińskiego, by już po 5 kolejkach mieli fundnąć sobie 9 punktów straty do nas... Zobaczymy jak się to skończy, jednak w razie porażki lub remisu ich "wiemy jak budować klub na poziomie europejskim" Zarząd powinien chyba pomyśleć o zatrudnieniu poważniejszego trenera.
Ha, ha desperacki rajd Arboledy kończy się raczej tragicznie dla Amici... |
No i 0-2...
|
ciekawe czy po tym meczu dalej będą twierdzić że zdobędą Majstra
|
Jacek Zielinski to jednak cienki bolek jako trener. Ciekawe kogo Amica wezmie ,ze znanych nazwisk sa np. Bobo Kaczmarek czy Kasperczak :-D
|
Przyłączam się do malkontentów. Nasza liga jest z roku na rok gorsza. Z kim Wisła będzie walczyła o mistrza, z Ruchem? Będzie prawdziwa kompromitacja w pucharach. Czas odpaść z kimś gorszym od Estonii.
|
Cytat:
|
o ku.. uhahah, ale ich jada heeee
Nie no wlansym oczom nie wierze. Tacy byli wielcy a teraz ich jadzie zepsol ktory w tym sezonie tez nie blyszczał skutecznoscia! Co do rptestu to kilka moich uwag -a co to ocbhdzo PZPN czy bedzie doping czy nie, kogo bardziej skrzywdza niedopingujac? Pilkarzy, zespol czy PZPN? -w takiej chwili w jakies akcje sie bawic, gdy zespol spada na dno to az sie wierzyc nie chce ze protest w strone PZPNu skierowany a nie pilkarzy ktorzy mieli gwarantowac wieeelkie sukcesy nie tylko w Polsce ale i za granica -zamiast wesprzec pilkarzy w ciezkich mometnach to znowu ich w dupie maja i nie pomoga tylkos ie ajkimis PZPNami zjamuja, nalezy tylko wspolczoc pilkarzom ze maja takich kibicow i juz EDIT Jeszcze oczywiscie na mała uszczypliwosc sie skusze :D Dziwnie sie sklada bo Reissa oskarzyli o korupcje= zawieszenia w klubie- przed meczem z Udinie z tego co pamietam, jakos tydzien przed- pamietam bo wtedy bylem zdegustowanym tym ze jedyny polski zespol walczy w Eurpie a oczywiscie madrzy Polacy teraz musza najwazniejsza postac w klubie zawieszac i burzyc morale zespolu, no a wlasnie jak Reissa zabrakło to jakos w lidze mecze zaczeli przegrywac, nie ma kto kupowac? :P hihi |
Amica wyczerpała limit szczęścia i tyle. Wrócili do normy, czyli do ciągłych, niezrealizowanych marzeń o mistrzostwie. W zeszłym sezonie wszyscy ich okrzyknęli galacticos, a oni w to uwierzyli i myślą, ze będą wygrywać na stojąco. Teraz grają dokładnie to samo, co na wiosnę
|
1-2 Lewandowski
|
Dokładnie, lepiej z osądami poczekać do końca ligi.
Mimo to myślę, że tuż tuż zbliża się zwolnienie trenera Zielińskiego. Nawet gdyby wygrał teraz z Bełchatowem, to jego praca raczej nie zachwyca działaczy Lecha. Potencjalny następca? Oby nie Bobo Kaczmarek, bo to bardzo dobry fachowiec i fajny człowiek ;) [po mojemu: szkoda go :P]. Cytat:
.. póki co wracam do oglądania meczu, bo nie mogę się skupić, na tym co chce napisać ;D |
2-2...od razu widac jak weszli Rengifo i Stilic to GKS nie może wyjśc z własnej połowy, pewnie jeszcze na 3-2 wcisną bo teraz leci sytuacja za sytuację
|
Taka ciekawostka:
http://www.sport.pl/pilka/1,95642,69...Zaglebiem.html |
Cytat:
|
No proszę. Wielka Amika w 5 meczach zgromadziła całe 7 punktów. W ostatnich meczach 3 porażki - teraz remis u siebie z będącym w kryzysie Bełchatowie. To już nie jest przypadek. Są w dołku.
Może Zieliński potrzebuje więcej czasu, by zespół dopasował się do nowej taktyki. Ale straty mogą już być zbyt duże. Owszem, to początek sezonu ale już 8 pkt do nas to sporo. Jasne, my też nie będziemy wszystkiego wygrywać - ale im też raczej nie trafi się taka runda wiosenna jak Legii za Wdowczyka. Zatrzymanie Nicińskiego to już niezła szopka. Mam tylko nadzieję, że chodzi wyłącznie o sprawy Arki. Paradoksalnie dla Gdynian może być to korzystne, bo mają pretekst do rozwiązania wysokiego kontraktu z jednym z weteranów, którzy mało wnoszą do gry. A Niciński ma chyba jeszcze 2 lata umowy. |
Cytat:
Ale taka jest prawda ze nie mozemy patrzec na kogos i sie modlic oby tylko pkt tracili, jak straca to dobrze jak nie to nic sie nie stało bo my mistrza zdobywamy za swoje mecze a nie za porazki innych. Cytat:
prawda ale moze jakby co roku walcyzła o Mistrza Wisła, Lech, Legia i druzyny te nie partaczyłyby swoich meczow, tylko grały dobrze caly sezon i biły sie o majstrato moze ten poziom ligi by sie podnosil. A tak to mamy co mamy, wygrac lige to nie problem, tu sie pilkarze walki nie naucza, a pozniej przychodiz jakas Levadia czy inna Bruggia i nas kondycyjnie niszczy albo nas niszczy tym ze myslimy ze bedzie latwo bo co to nie my, jestesmy MP a to jakis zepsol z Estonni pokroju Odrwy W ktora ogramy z palcem w dupie, i jest jak jest |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl