![]() |
Co do Adamka to mnie coś w krzyżu łupie że mu się już nie chce.
Cały rok czekał aż nagle odwołał walkę w jesieni z powodu kataru. Ciekawe co z Glazkovem wymyśli :) |
Cytat:
Skoro był chory, to bez sensu wychodzić i dostać pewny gong. |
Ok ok - wiem że z Glazkovem miał. Źle się wyraziłem - takie mam przeczucie że "coś wymyśli". Może był chory, może nie - rok zmarnowany masakrycznie, spokojnie 2 walki w ciągu roku by zaliczył.
ps. Magazyn The Ring, nazywany również "Biblią boksu", rozdaje nagrody w corocznym podsumowaniu. Dziś ogłoszony, że za najlepszy nokaut uznano lewy sierp Adonisa Stevensona, którym odebrał Chadowi Dawsonowi tytuł mistrza świata wagi półciężkiej federacji WBC. https://www.youtube.com/watch?v=EU5ARBzZgCg |
Cytat:
|
To jest heavyweight, przeziębienie może zrobić paskudną robotę, a co dopiero (jak twierdził Pindera) grypa.
Adamek zachował się bardzo rozsądnie odwołując walkę, chyba każdy pięściarz by tak zrobił (co do ruskich nie mam pewności, bo oni są jak marionetki). Glazkov to żaden wirtuoz, dla mnie Adamek przez UD. |
Cytat:
Cytat:
wykrakał ? :-p |
Podobno w paszporcie zamiast Szpilka miał nowe nazwisko Szpilman.
|
Cytat:
Wasilewski to jednak wyrachowany biznesmen, robi co może żeby główne źródło dochodu nie zrobiło kilku kroków w tył. A wtedy znowu pompowanie rekordu, obijanie bumów.. |
Jak zwykle teorie spiskowe :D .nie od dziś wiadomo ,że te pajace z JEW.S.A grają wszystkim Polakom na nosie
Jennings sie obsrał i tyle :) Cytat:
|
Nie przesadzajcie... Do walki mimo wszystko pewnie dojdzie, a Wasilewski gdyby miał odstawiać takie numery nie zatrudniałby Szpilce sparingpartnerów tej klasy.
|
Cytat:
|
No to byłoby to mydlenie oczu grubą kasą - Ci goście za 100 $ nie sparują...
|
Cytat:
Moim zdaniem i tak to wszystko wina żydów z ameryki bo waga ciezka u nich kuleje :D |
Cytat:
Poza tym - Wasyl ma żydowskie rysy :lol: |
A śmiali się z Wacha jak się wycofał z walki czarnuchem.
Przynajmniej miał jaja bo się wycofał oficjalnie :) |
Nie przekonacie mnie :) Ktoś nie dopilnował "papierków" (może i nawet Wasilewski), ale nie wierzę, by zrobił to specjalnie. Myślę, że mimo wszystko do walki dojdzie i Wasze przypuszczenia będzie można włożyć między bajki ;)
|
Ale ja nigdzie nie napisałem, że do walki nie dojdzie, tylko po prostu komuś nie na rękę jest ta walka :)
Edit: Cytat:
|
Witali Kliczko liczony !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=MjUWYKaVRAU |
Artek vel Szpila vel Szpilman jak zawsze w formie:
http://www.youtube.com/watch?v=dr4BIiJTLQw |
Walka Szpilki w Polsacie Sport bez PPV.
|
Pierwsza weryfikacja Szpilki. W sumie trafił i tak najlepiej jak można, czyli prospekta z problemami.
|
Pierwsze spotkanie twarzą w twarz...
http://www.bokser.org/content/2014/0...2124/index.jsp A tymczasem Tyson Fury będzie miał okazję poobijać starego znajomego Szpilki - Gonzalo Omar Basile |
Cytat:
A jakie problemy ma Jennings oprócz tego że jest czarny ? :) Tak serio pytam bo nie śledzę jego kariery. Bo Szpilka ma na pewno problemy z psychiką i obroną. |
Jedynym problemem Jenningsa (oprócz bycia murzynem) jest słaba kondycja - serek.c2 zwracam honor :) Sprawdziłem i miałeś rację.
|
Chyba pierwszy z którym Szpilka stał bez kozaczenia i prowokacji
http://www.youtube.com/watch?v=FfjOYcG1Qt8 |
Czy ktoś z Was wie, czy walka Majewski-Stevens będzie gdzieś do obejrzenia na necie i o której w ogóle ma być?
|
Rozumiem, że na cyfrze +, kanale polsat sport news nie będzie transmitowana walka Szpilki?
|
No to Majewski powalczył ze Stevensem... To co zobaczyłem w ringu to po prostu żenada w wykonaniu Polaka. Chłop klękał już nawet nie po ciosach ale przed :D Pierwsze liczenie po pierwszym ciosie prostym, szacun :D
http://www.youtube.com/watch?v=N-p5q3KBfb0 |
Cytat:
Na Polsat Sport na pewno będzie - ale czy na "news" ... chyba raczej nie, to jest informacyjny program raczej Ale na pewno w necie będzie jak nie masz programu w ofercie. EDIT: Majewski chyba sobie jaja zrobił wychodząc na tą walkę .... |
Może to Szymon Majewski był?
|
Cytat:
Jeszcze takie laickie pytanie: Wyjdą na ring o 1:30 czy są jeszcze inne walki zaplanowane przed walką Szpilki? Nie chce mi się nastawiać budzika i czekać 2 godziny. |
3:50 planowane wyjście zdaje się.
|
Ale sie czepiacie, pierwsze 5 sekund Majewskiego wyglądało dobrze.Wawrzyk dance to przy nim pikuś :) "Polish Pride" "The Machine" to są jakieś jaja :) Czuje po kościach że szpulka da sie ponieść emocjom i Wasyl w 2 rundzie zacznie wyciągać kalkulator i wpadnie w płacz :)
|
Ja znowu widzę coraz większe szanse Szpilki, pooglądałem sobie wczoraj parę walk, skrótów Jenningsa i naprawdę nie rozumiem tego ogólnego zachwycania się jego umiejętnościami. To dość dobry przeciętniak... Tylko przeciętniak. Obawiam się jedynie tych długich łapsk, proste będą wchodziły, to pewne.
|
Na dobrą sprawę i dla Szpilki i dla Jenningsa jest to pierwsze w miarę poważne starcie.
Ja się umiejętnościami Jenningsa nigdzie nie zachwycałem, dla mnie ma umiejętności większe od Szpilki, tyle. Jeśli chodzi o coś więcej w wadze ciężkiej, to jak na razie ani Szpilka, ani Jennings tak naprawdę nie zaliczają się nawet do TOP15, nie sugerowałbym się rankingami (vide Kołodziej lider :lol:) |
Dzisiaj jeszcze Marco Huck wchodzi do ringu, a będzie to rewanż z Firatem Arslanem.
|
Ciekawe czy znowu sędziowie pomogą Hukiciowi?
Swoją drogą - czas działał na niekorzyść Arslana, lata lecą, ale z drugiej strony B-Hop pokazał że wiek nie ma znaczenia. Z drugiej strony porównanie Arslana do Hopkinsa trochę nie na miejscu, bo jednak Arslan na dobrą sprawę nic nie osiągnął. Dla mnie wygrał pierwszą walkę z Hukiciem, oby teraz wygrał także u sędziów, choć nie wiem co by musiał tym razem zrobić - jedynie KO wchodzi w grę, bo inaczej tak czy siak go przekręcą. |
Ja bym chciał zobaczyć spotkanie Muamer Hukić vs Włodarczyk
|
Jakoś nie czuję ciśnienia na zarwanie nocy jak to bywało za czasów Andrzeja.
Czuję że padnę :) |
Mam odwrotnie, na pewno wytrzymam :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl