![]() |
Cytat:
własnie odpaliłam auto, bede za jakiś czas!!!!..:lol: śledz czekać nie może! :lol: a to własnej roboty? Bo ja miałam od mamy - mama jak zrobi śledzia w śmietanie to nie ma ch..a we wsi :) |
eee a ja w ogóle śledzików nie miałem..
pio, wyślij co w paczce |
Cytat:
ja mam jeszcze karpia. Zostawie otwarte drzwi to sie rozgośc - bo ja do pio na sledzia pędzę :) tylko galarety nie ruszaj - bo zabije!:lol: |
mmm galaretka hehe :D wiesz co, weź karpia do pio i zrobimy u niego melanż :D ja wezmę browary :D
|
Cytat:
oko :) no to galarete tez wezmę, bo sie skubana gapi na mnie ....:-D a sobie kwiatka wmontowałam :) |
zauważyłem właśnie kwiatka :) to ja wezmę bro i żołądkową :p
|
o tak tak żołądkową!! ja lubie bardzo :):)
i jak się kwieciście zrobiło :) no ślicznie :) a pio poszedł do stołu nakrywać.... |
mehehehe ;) a pio coś się nie odzywa chyba trunki szykuje albo się karpia przestraszył :lol:
|
kurde śledzie szybko wyjada żeby dla nas mniej zostało! :)
|
Czekam
Musiałem kielonki przemyć, śledzie oczywiście roboty mojej mamy :) Ile jeszcze he? Sam mam jeść? Żołądkową sam mam pić? Cytat:
|
ja już wyjeżdżam. ;) tylko jedna żołądkowa to trochę malutko :D Ni_Ma co u Cię odbiór?:D
|
e no chłopaki na nartach dziś byłam musze się do porządku doprowadzić :) nosek przypudrować i takie tam :) zaraz będe gotowa
ja wezmę 2 żoładkową, pio mówi że też ma - o matko nie widzę się jutro ;) |
Ni_Ma zaaferowana za kólkiem zlizuje jeszcze galaretę z karpia, steruj w prawo, bardziej w prawo :)
|
hahaha :) Zarzuciliśmy temat o melanżu u pioczka i tylko my się udzielamy :D hmm zarzucę do wszystkich :P co robicie w Sylwka?:D
|
Cytat:
|
W sylwestra zabawa z umiarem, dwa piwa i koniec :lol::rotfl:
Na bieżanów się kieruj, na bieżanów |
yhy, taa, już Ci wierzę:rotfl: ja tak ogólnie to idę spać po dobranocce.:lol: albo nie, poczekam na koncert Dody z Wrocka:lol:
|
Cytat:
Też po Dodce planuję zakończyć witanie nowego roku i do spania, chyba że Rysiu Rynkowski będzie gdzieś w tv biesiadował |
ja też spokojnie w sylwestra bo z reguły nie piję dużo, jednego najwyżej dwa, ale to góra! :rotfl:
biezanów, biezanów.... szukam, szukam :lol: |
nie przeczę :D a Doda ma naturalne piersi ble ble ble :D
|
a się wybieram na Rynek bo ma byc - uwaga - modern talking! ale numer :)
|
Rysiu Rynkowski dziś fajnie kolęde zaspiewał w RMFie, więc proszę mi się od niego kulturalnie od.......ić. :D
|
To jak bym zmienił plany i poszedł na rynek, to mógłbym z Tobą jedno więcej wypić ;)
Ja się nawet do Rysia nie przypierdalałem :D |
I uwaga uwaga Będzie Elaaaa Elaaaa w wykonaniu Kejt Rajan! :D
|
wolałbym już, żeby zaśpiewał Michał Wiśniewski & Family.. :)
|
Słyszeliście tą "kolędę" Feel'a? :> Wigilia jest.... Choinka jeeest... itd.?
Aaaaaaaaaaaleeee chała :D |
Właśnie wczoraj kumpel mi o tym mówił i ku*ewsko pożałowałem, że nie słucham radia i nie oglądam muzycznych tv :foch:
|
Cytat:
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaary... Albo: Dziewczyny lubią brązzzz, a Słońce o tym wieeee, Księżyc sprawdza co no-oc, cośtam cośtam Ale mój ulubiony hicior to oczywiście: Życie, życie jest nowelą, której nigdy nie masz dosyć, wczoraj biały, biały welon, jutro białe, białe włosy. Życie bez Rysia Rynkowskiego byłoby co najmniej równie ubogie, co życie bez Rysia z Klanu. Cytat:
|
:lol:http://pl.youtube.com/watch?v=dY6sODk03FA
Pioczku dla chcącego nic trudnego :D |
"Gdy Wigilia jest,
Gdy choinka jest, Żadnych smutków, Tylko wszędzie śnieg, Żadnych smutków tylko wszędzie śnieg..." leci to ciągle.... Feel a gdzie ten "wszędzie śnieg" ja się pytam? :) |
Pewnie jakąś nową reklamę Millenium kręcą ze śniegiem:D
|
Cytat:
|
Cytat:
taaa... "zima w kredytach hipotecznych"... :lol: |
Cytat:
Cholera, muszę sobie uszy odkazić. |
Przesłuchałem raz i wystarczy :lol:
Ni_Ma, śniegiem się nie przejmuj, ja ze śledziami czekam i z vodeczką :) Uranie, wymieniłeś świetne przeboje Rysia, ale zapomniałeś o "dziś są Twoje urodziny" i o "czego może chcieć od życia..." :D |
drogi Uranie, nie mówię o jego cudownych piosneczkach, tylko o przecudownej aranżacji kolędy. :-)
:lol: |
Wyborowa,Sobieski, Pan Tadeusz?:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl