![]() |
Cytat:
Jak źle mowię to mnie poprawcie :D Nie chce mi się wchodzić do gry |
Cytat:
Poprawili to już w 9.1 |
Cytat:
Zakładka Menedzer (znajduje się u góry, w panelu głównym gry) > Nazwa twojego klubu > Ustawienia |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja sciągłem sobie ten dodatek Kirm juz w Wisle wart 3 miliony euro ale wymiata ;-) http://www.cmrev.com/newsroom/wiadom...-FM-2009_.html |
http://www.sendspace.pl/file/f517191176ff8a097a13f0c
Bramka na 1:0 (około 28 minuty) chyba najładniejsza jaką udało mi się zdobyć w FM 09. Replay na patchu 9.3.0 |
"najładniejsza jaką udało mi się zdobyć w FM 09"
... udalo mi sie zdobyc... MI.... ...szary pazdziernikowy poranek, po zaspanej ulicy toczy sie woz weglowy... kon, woznico-weglarz... woz. Woznica sie wydziera: - Ludzieeeeeeee! Wungiel przywiozlem !! na to kon obraca leb: - tak ****a, ty przywiozles.... :D |
Cytat:
|
http://www.weszlo.com/news/3319 taka ciekawostka
Pamietacie go na pewno z FM:) u mnie w Wisełce wymiatał co sezon jednak sprawdzaja sie nie którzy piłkarze z tej gry |
Jakie Kirm ma Atrybuty? zapoda ktoś bo aktualnie nie gram w Fm :/
|
Da się zmienić koszulki na mecze? Chodzi o to, że w wersji 8.0.2 FM08 koszulką domową jest ta niebieska, a czerwona jest 3 strojem :D
A i co mi poradzicie, tracę sporo bramek, strzelam ich dużo 30 w 15 meczach, ale często tracę... ............................*******............... ............. ....................*******.....********.......... ........ *******.................*******..................* ****** *******......*******.........********.......****** ** ...........................*******................ ............. tak wygląda moje ustawienie, boczni pomocnicy wbiegają do produ, środkowy przechodzi na defensywnego. Dać ostrzejszy odbiór? Pomoże? Gra offensywna wygląda bardzo ładnie, ale za duzo tracę bramek Udało mi się wyeliminowac Lazio w 3 rundzie PM 2:3 na wyjeździe i 2:1 u siebie, teraz w grupie mam arsenal , gironde bordeaux i vfb, niestety pierwszy mecz przegrałem 0:1 z bordeaux chociaż przeważałem, jedna kontra i koniec;/ |
|
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadom...-FM-2010_.html
Jak tam jakie pierwsze wrażenia ?? |
Cytat:
|
Cytat:
A co do nowego FM-a to też sądzę że ta skórka jakas dziwna taka :-/ |
Prośba..Zapodałby ktoś działające spolszczenie do fm 09?
|
|
Cytat:
A Jeżeli chodzi o tracenie dużej ilości bramek hmmm.... Sam musisz Sobie z tym poradzić... Po pierwsze kup Dobrego bramkarza (Pawałek jest cienki w Fm 08) Po Drugię kup szybkich bocznych obrońców Po trzecie śrdodkowi Obrońcy powinni mieć Wysokie Atrybuty Odbiór i Krycie!! |
|
Cytat:
A co do składu to z której wersji jest ten skład? Bo ja w 08 miałem sporo tych samych piłkarzy np. Stancu, Shechter itd. |
Cytat:
Wiem jakie atrybuty powinni mieć obrońcy :) Co do Pawełka zgadzam się w FM08 jest cienki i zawsze kupowałem Janukiewicza, ale w wersji 8.0.2 ma lepsze statystyki i broni nieźle :) |
Cytat:
|
Na patchu moze i jest ale grzebanie w bazie danych psuje całą zabawę.
|
Ja mam problem odkad zainstalowałem patch 9.3.0 mecze są rozgrywane strasznie wolno możę ktos miał taki przypadek??
|
Cytat:
|
właśnie awansowałem Leeds'em do Championship :) (podziękowania dla Mario Nh za rady ;) )
chciałbym się teraz utrzymac na zapleczu Premiership, a w następnym sezonie awansować. Jakich pilkarzy polecilibyście do Leeds? potrzebuje gości co od razu będę wzmocnieniem, bo czarno wiedzę moje utrzymanie...mam 4mln E na transfery. i czy po awansie powinno się zmienić taktyke? czy raczej zrobić to dopiero jak będę grał drugi sezon w tej samej klasie rozgrywkowej? |
To zależy czy dalej będziesz chciał próbować narzucić swój styl gry w mocniejszej lidze. Nie ukrywam że może się to okazać zgubne. Czekac na błąd rywala i grać z kontry, najlepiej z jednym, rosłym napastnikiem, z przodu ? Tak, tak, chyba najlepsze rozwiązanie. Tylko szkoda że nie w moim stylu;)
|
Panowie,taki problem.Mam w FM09 2017 rok i w karierach zawodników zniknęły sezony od 2008/09 do 2015/16 :( i każdy zawodnik ma napisane ze ostatnie 2 sezony grał w Atalanta B. Co jest grane?od czego sie tak dzieje?jak to naprawić?
|
Może użyłeś jakiegoś programu do "czyszczenia" save'a, żeby zmniejszyć jego rozmiar?
|
Nie,nic takiego nie używałem,tylko 3-4 razy FMM jak miałem za dużo kontuzji .
|
Potrzebuję do Wisły prawego skrzydłowego. ;-) Może ktoś coś poleci?
|
Cytat:
10 znaków |
Cytat:
|
Cytat:
Frantisek Rajtoral - ten zawodnik jest super, dzięki! |
Mam pytanie dziś "dostałem" od wujkatorrenta 09. Ale cos patche na torrentach sie nie chca sciagac. Gdzie dostane patche do tej wersji? I czy moge zainstalowac ostatni czy musze kazdy pokolei? Trzeba wkoncu wyprobowac 09
|
Cytat:
www.cmrev.com zainstalować musisz każdy po kolei..no ale ja ci polecam ściągnąć patche jednak z torrentów,bo tylko na tamtych sie da grac na piracie. |
http://www.cmrev.com/fileplanet/szuk...&y=13&latki=on
ponoc najlepiej po kolei kazdego ale nie wiem dokladnie |
Prowadzi ktos z Was Newcastle ? Mam ogromny klopot z ta druzyna...Zadna taktyka nie pomaga. Zmieniam je co jakis czas by zawodnikow przyzwyczaic ale... Skrzydla nie chodza mimo ze udalo mi sie kupic Messiego a Vela juz tam byl...Gdy ustawiam taktyke stricte pod skrzydlowych to wtedy defenstywni pomocnicy daja ciala a napastnik/napastnicy graja piach. Ktos spotkal sie z czyms takim ;) ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl