Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w mediach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2620)

śledziu 18.10.2011 19:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1178239)
Dlatego tez, nie bralbym pod uwage slow tego Pana odnosnie Wisły.
Jak widac, zawisc przeslania mu wszystko.

o kim mowa?

JrQ- 18.10.2011 20:38

to nie wiesz kto ukrywa się pod nazwą redakcja Weszło! ?

domin_czyzyny 18.10.2011 20:45

Taki kibic jak Borys to skarb pod każdym względem... Klub powinien się wysilić na coś więcej niż darmowa koszulka dla Niego.

śledziu 18.10.2011 21:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1178563)
to nie wiesz kto ukrywa się pod nazwą redakcja Weszło! ?

Jak chodzi Ci o Kowalczyka, to chyba nie brałeś nigdy na poważnie opinii zagorzałego Legionisty?

jaro1985r 18.10.2011 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BigLeb (Post 1178263)
Ogary poszły w las.. W ogólnopolskich mediach nagonka na Wisełkę na całego. Sędziowie, obcokrajowcy, gradobicie, koklusz i wszelkie plagi egipskie to wina Wisły.

MISTRZ MISTRZ NASZ TS i to ich boli a nas cieszy !

Gwiaździsty 19.10.2011 06:38

W sprawie pomyłki sędziego w meczu Wisła - Jagiellonia, stanowisko ma zająć prezydent Obama o godz. 15 czasu waszyngtońskiego. Sytuację z niepokojem obserwuje Stolica Apostolska. Prawdopodobnie jutro zbierze się też Rada Bezpieczeństwa ONZ by podjąć jakieś działania w tej sprawie.
Narazie w przyjętej rezolucji ustala się w następnych meczach Wisły, że jakikolwiek kontakt zawodnika Wisły z obrońcą przeciwnika skutkuje natychmiastowym anulowaniem gola. Zakazuje się też dyktowania ewentualnych karnych dla zespołu Wisły, aż do odwołania.
Zobowiązuje się też sędziów do szybszego karania piłkarzy Wisły kartkami żółtymi i czerwonymi.

FraMat 19.10.2011 11:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1178622)
W sprawie pomyłki sędziego w meczu Wisła - Jagiellonia, stanowisko ma zająć prezydent Obama o godz. 15 czasu waszyngtońskiego. Sytuację z niepokojem obserwuje Stolica Apostolska. Prawdopodobnie jutro zbierze się też Rada Bezpieczeństwa ONZ by podjąć jakieś działania w tej sprawie.
Narazie w przyjętej rezolucji ustala się w następnych meczach Wisły, że jakikolwiek kontakt zawodnika Wisły z obrońcą przeciwnika skutkuje natychmiastowym anulowaniem gola. Zakazuje się też dyktowania ewentualnych karnych dla zespołu Wisły, aż do odwołania.
Zobowiązuje się też sędziów do szybszego karania piłkarzy Wisły kartkami żółtymi i czerwonymi.

:piwko:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...dz5-Kv7s7t&t=1

spirit 19.10.2011 18:54

Ponadto w związku z zaistniałą sytuacją trwają zamieszki pod siedzibą greckiego parlamentu w Atenach, protestujący domagają się zweryfikowania wyniku spotkania na walkower dla zespołu Jagielloni Białystok.

River 19.10.2011 19:03

Niestety, wydaje sie, ze po tym meczu smrod bedzie unosil sie jeszcze dlugo:-/ A w swiadomosci niektorych utrze sie, ze Wisle kupila mecz i tyle.

W zwiazku z tym i ta nagonka wydaje mi sie, ze Wisla powinna wystosowac jakies oswiadczenie, w ktorym odcina sie od tego wszystkiego itd. Klub powinien zareagowac bo zaraz zacznie sie mieszac klub z blotem przez bledy sedziego.

silver03 20.10.2011 21:21

Z FB Weszło:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Weszlo.com
Tacy frajerzy jak Nunez psują piłkę nożną.

River 20.10.2011 23:30

Blagam, nie cytujcie "Wszedlo".:-/ Przeciez to scierwo.

Gdyby tak jak Nunez postapil zawodnik Fulham i Fulham by wygralo to to cale "Wszedlo" pisaloby o boiskowym cwaniactwie, doswiadczeniu, wyrachowaiu itd. A tak to dowiadujemy sie o frajerze Nunezie itp. Widac jak bardzo kutasy Wisly nie lubia.

mitmichael 21.10.2011 07:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1179268)
Z FB Weszło:

Ja tylko cos przypomne
http://images2.wikia.nocookie.net/__.../Busquets2.gif

piotrek29k 21.10.2011 07:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez river (Post 1179387)
blagam, nie cytujcie "wszedlo".:-/ przeciez to scierwo.

Gdyby tak jak nunez postapil zawodnik fulham i fulham by wygralo to to cale "wszedlo" pisaloby o boiskowym cwaniactwie, doswiadczeniu, wyrachowaiu itd. A tak to dowiadujemy sie o frajerze nunezie itp. Widac jak bardzo kutasy wisly nie lubia.

dokładnie kolego święte słowa.

kuba126 21.10.2011 08:18

Proszę bardzo:)
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1..._Wisly_na.html

spinna 21.10.2011 09:28

Galeria zdjęć:
http://kiks.tv/2011/10/galeria-wisla-krakow-fulham-fc/

Kilka video-wywiadów:
Garguła, Iliev i Biton:

http://kiks.tv/2011/10/wisla-niespod...konala-fulham/

Wilk (o krytyce dziennikarzy):
http://kiks.tv/2011/10/wilk-zamknelismy-krytykom-usta/

Maaskant na konferencji (polecam fragment o teatrze Nuneza):
http://kiks.tv/2011/10/maaskant-czer...byla-kluczowa/

Jol na konferencji:
http://kiks.tv/2011/10/jol-czerwona-...stko-zmienila/

flamengista 21.10.2011 13:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez River (Post 1179387)
Blagam, nie cytujcie "Wszedlo".:-/ Przeciez to scierwo.

Gdyby tak jak Nunez postapil zawodnik Fulham i Fulham by wygralo to to cale "Wszedlo" pisaloby o boiskowym cwaniactwie, doswiadczeniu, wyrachowaiu itd. A tak to dowiadujemy sie o frajerze Nunezie itp. Widac jak bardzo kutasy Wisly nie lubia.

Niestety, zaczynam wierzyć że to nie przypadek. Ostoja obiektywnego dziennikarstwa sportowego najwyraźniej postanowiła się zeszmacić.

Dotychczas jechali równo po wszystkich. Teraz ewidentnie dla Wisły jest zupełnie inna miarka, niż dla Legii.

Sami przyznają, pisząc o meczu Legii, że faul Wawrzyniaka w polu karnym był ewidentny. Jakoś nie zadają sobie pytania, co by było, gdyby jednak sędzia ten faul podyktował, a Rapid zdobył gola. Na ogół takie wydarzenie ustawia mecz, prawda?

Natomiast o naszym Nunezie dwa osobne artykuliki, a w relacji z meczu też ładne kwiatki. Niby graliśmy dobrze, ale:
1. Fulham odpuściło mecz
2. Aktorstwo Nuneza ustawiło mecz

Widzę tu ewidentny brak konsekwencji. Odpuszczenie Legii karnego meczu nie ustawia, kontrowersyjna czerwona kartka ustawia mecz Wiśle.

Smutne, lubiłem ich.

funkykoval 21.10.2011 13:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1179592)
Niestety, zaczynam wierzyć że to nie przypadek. Ostoja obiektywnego dziennikarstwa sportowego najwyraźniej postanowiła się zeszmacić.
[.....]
Widzę tu ewidentny brak konsekwencji. Odpuszczenie Legii karnego meczu nie ustawia, kontrowersyjna czerwona kartka ustawia mecz Wiśle.
Smutne, lubiłem ich.

Też ich lubiłem ze względu na bezkompromisowość, ale to co wyprawiają z Wisła od tygodnia to jawne skur....syństwo. Ciekawe, że nie pisali tak o sędzim Pawle Gilu po pamiętnym także dla nas meczu Ruch Chorzów - Amika, gdzie sędzia ten:
1) nie odgwizdał karnego na Sobiechu;
2) nie odgwizdał faulu taktycznego Arboledy na bodajże Piechu gdzie Amika strzeliła bramkę na miarę zwycięstwa.

Jakoś wówczas Weszło nie pisało, że Gil powinien być wręcz skazany, nie sugeorwało, że Amika kupiła mecz (co w ich akurat przypadku jest 100 razy bardziej prawdopodobne), a wynik tego meczu (abstrahując od meczu Wisła Cracovia z nieuznaną bramką Głowy) decydował o MP dla Amiki.
Takiej wrzawy wówczas nie podnieśli.
Wrzawy nie było również, jak sędzia na Amice uznał 2 bramki ze spalonych w meczu z Jagą etc. Oczywiście nie wypaczył on wyniku meczu bo Amika strzeliła łącznie 4 bramki (2 ze spalonych) a Jaga tylko 1.

1q2 21.10.2011 14:05

To że się do nas przywalili jak jakieś sępy to raz ale oni w ogóle się pogubili w tym co robią, stracili kompletnie dystans, weszli na jakiś mentorski ton gdzie wszystkich pouczają i rozstawiają po kątach, do tego stali się wyjątkowo wybiórczy

Odbiło im po prostu z tego sukcesu jaki niewątpliwie odnieśli.
Może redakcja im się rozrosła i każdy tam chce zabłysnąć.Ogólnie jak pisali lekko i na temat, to teraz są cięzkostrawni

yarow 21.10.2011 14:09

Angielski dziennikarz widzi Wisłę w pozytywnym świetle :):
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1..._Wisly_na.html

Teqcontroller 21.10.2011 17:09

Weszlo nie ma co robic , wchodzą w [...] na chama , ale jak sędziowie krzywdzili Wisłę w innych meczach to dobrze ....a było. Do Wisły sie [...] przyczepili , a inni to co , inne mecze w naszej kopanej Lidze mowa o tych co kolega funkykoval napisał.

19sebawro06 21.10.2011 17:30

najlepszy sposób na to nie czytać weszło faktów i innych przekrętów sportowych. po co w ogóle wrzucacie tutaj to co napisze weszło. uczepili się Wisły więc nie nabijajcie im kliknięć

rozarian 21.10.2011 17:51

Co się tak dziwicie weszlo?Wisła to jakby nie było,to po prostu zawalidroga dla Legii i Lecha.Można raz na 10...no powiedzmy raz na 5 lat ustrzelić mistrza,ale tak bezczelnie prawie non-stop?Gdyby nie Ona,to tamci już dawno graliby w CL.Cel takiej nagonki jest bardzo prosty.Trzeba wytworzyć taką presję na sędziów,by nawet ewidentnych karnych dla Wisły nie gwizdać,by gwizdać w zwiększonej dawce wolne przeciw Wiśle,oraz by czynić zupełnie odwrotnie w stosunku do rywali Wisły.Wszyscy pamiętamy okres,gdy był szlaban na karne dla Wisly.

pan Dudi 21.10.2011 18:07

No i jeszcze sprawa z Lyczmańskim i meczem z Jagą. Jak po meczu sędzia przyznał się do błędu, to uznali to za fakt, który zamyka dyskusję. Teraz, sędzia po meczu podtrzymał swoją decyzję, a oni dalej wiedzą lepiej. Hmm... trochę to niekonsekwentne. A szkoda, bo to był mój ulubiony portal o piłce.

wolfy 21.10.2011 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1179592)
Smutne, lubiłem ich.

Czyli co - nie mam paranoi?
:>

Z komentarzy pod ich wypocinami n.t. kartki Dembele:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez ML
Może jednak dłuższe wyjaśnienie, bo admineria dziwnie umilkła. Otóż w przepisach, żeby się bawić w ich interpretowanie, zwykle trzeba potrafić przeczytać nie tylko jedno zdanie bądź paragraf, ale całość. Nazywa się to "interpretacja systemowa". Chłopcy znaleźli przepis wymieniający przypadki, które są karane czerwoną kartką i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku spłodzili artykuł utwierdzający ich w przekonaniu, że koniec roboty, bo nie ma tam napisane "kiedy zawodnik Fulham uderza zawodnika Wisły". Tyle że nie wystarczy stwierdzić okiem niewątpliwego specjalisty i eksperta od piłki nożnej by weszlo.com stwierdzić, że nie zaszła sytuacja "violent conduct" na chybił trafił. Trzeba jeszcze sprawdzić, czy w przepisach nie ma przypadkiem wytycznych co rozumie się pod pojęciem "violent conduct". No i niestety (dla pseudospecjalistów z weszlo.com), przepisy akurat się na ten temat wypowiadają. Tekst przytoczyłem niżej. Przypomnijmy, gracz jest winny "violent conduct" kiedy używa "nadmiernej siły" (excessive force) lub brutalności wobec innego gracza przeciwko innemu graczowi bez walki o piłkę. Teraz czekamy aż w ramach kreatywnej interpretacji specjaliści weszlo.com stwierdzą, że uderzenie, mocne popchnięcie czy jak to sobie tam zinterpretują, odbiegającego i odwróconego piłkarza bez piłki nie jest użyciem wobec niego nadmiernej siły. Może ich zdaniem to typowy aspekt gry w piłkę nożną, kto wie... Na wszelki wypadek: str. 121 najnowszych Laws of the game prosto ze strony FIFA. Powodzenia, specjaliści!

Już po raz drugi matoły sięgnęły po przepisy w języku, którego kompletnie nie znają. Przepuścili kilka punktów prze "google translatora" i na tej podstawie spłodzili kolejny artykulik uderzający (pośrednio) w Wisłę.

Drozd 21.10.2011 20:50

Borek i Kołtoń to klasyczni żelboje. Pusto w głowie, a mniemanie o sobie nie do opisania. Co taki usłyszy potem powtarza z uczoną miną. W "dobrym tonie" jest teraz ponabijać sie z Wisły to redaktorzyny się nie ociągają. A jak przyjdzie co do czego to:
"ja do mnie, ty do siebie" i ręce opadają.

ooona 21.10.2011 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1179841)
Borek i Kołtoń to klasyczni żelboje. Pusto w głowie, a mniemanie o sobie nie do opisania. Co taki usłyszy potem powtarza z uczoną miną. W "dobrym tonie" jest teraz ponabijać sie z Wisły to redaktorzyny się nie ociągają. A jak przyjdzie co do czego to:
"ja do mnie, ty do siebie" i ręce opadają.

Nie są w tym osamotnieni, choćby pożal się Boże experci: Koźmiński, Mielcarski, Iwan. Jadu i złośliwości u nich nawet więcej niż u legionisty Kowalczyka

Proud 21.10.2011 22:55

Węgrzyn i od niedawna Mielcarski wypowiadają się tak jakby mieli jakiś uraz do Wisły. Mielcarski bo może jest zazdrosny o Stana, że lepiej wygląda praca Holendra niż Grześka...inaczej tego wytłumaczyć nie mogę, bo wcześniej nie dało się odczuć jakiegoś wrogiego nastawienia do Wisły z Jego strony. Ale od pewnego czasu się coś zmieniło...

A Węgrzyn to chyba po prostu "przeszedł" parchem...

crazykaro 21.10.2011 23:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1179901)
Węgrzyn i od niedawna Mielcarski wypowiadają się tak jakby mieli jakiś uraz do Wisły. Mielcarski bo może jest zazdrosny o Stana, że lepiej wygląda praca Holendra niż Grześka...inaczej tego wytłumaczyć nie mogę, bo wcześniej nie dało się odczuć jakiegoś wrogiego nastawienia do Wisły z Jego strony. Ale od pewnego czasu się coś zmieniło...

A Węgrzyn to chyba po prostu "przeszedł" parchem...

Węgrzyn na pewno "przeszedł" parchem. W Wiśle grał jako zwyczajny wyrobnik. Ściągnęli wtedy gwizady które nieźle zarabiały więc i sam chciał zarobić. A na koinec kariery pokazał dla kogo serce bije. Jakby był Wiślakiem to by w życiu nie poszedł na drugą stronie błoń

Kris Dee 22.10.2011 01:01

Andrew Johnson był pełen podziwu dla nowego stadionu Wisły oraz fanów, którzy stale dopingowali swoich ulubieńców. - Stadion jest po prostu wspaniały. Kibice fantastycznie dopingowali swoich piłkarzy. Bardzo fajnie gra się przy publiczności, która daje z siebie wiele i na pewno pomaga w odnoszeniu sukcesów – powiedział.

Andrew Dillon, dziennikarz "The Sun"

- Największe wrażenie zrobiła na mnie atmosfera. Była imponująca. Kiedy weszło się na trybunę prasową i spojrzało na pozostałą część stadionu... To był widok zapierający dech w piersiach. Kibice za bramką tworzą coś wyjątkowego. Jeśli przenieślibyśmy ich do ligi angielskiej, to byliby najlepsi ze wszystkich. Śpiewali naprawdę głośno i bez przerwy. A o ile się nie mylę, to jedna z piosenek brzmiała jak nasz hymn narodowy "God Save the Queen". To wywołało uśmiech na mojej twarzy.

Niektórzy dziennikarze z Wysp Brytyjskich gościli już na Reymonta 22 przy okazji spotkania Tottenhamu z Białą Gwiazdą i teraz przyznali, że nie mogli uwierzyć własnym oczom stojąc przed przebudowanym stadionem Wisły. "Naprawdę, wasz stadion jest teraz imponujący, bardzo dużo się tu zmieniło" - kiwali głową z uznaniem.

Natomiast banda alkoholików z POLSZMATU jak również ich koledzy z L+ będą sie jeszcze długo pastwić na tym naszym stadionem.
Oczywiście że Legia, Lech i inni mają lepsze obiekty, za mniejsze pieniądze.
Czasu cofnąć się nie da a stadionu chyba burzyć nie będziemy więc cieszmy się z tego co jest i nie patrzmy na innych.
Jeżeli tylko w przyszłości poprawimy frekwencje i zapełnimy cały ten stadion, to dopiero będzie robić wrażenie.
Jak na razie ledwie 16,5 tys fanów potrafiło zaimponować przybyszom z Wysp Brytyjskich.

Lysy 22.10.2011 01:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1179901)

To coś słabo się wsłuchiwałeś w jego komentarze, czy wypowiedzi gdy robił za eksperta w studiu. Ja niechęć Grzesia do Wisły zauważyłem na długo przed zatrudnieniem Holendrów (2006-2007r) . To zadra w sercu po tym jak go potraktowano w Wiśle, gdzie stał się wrogiem nr.1 dla duetu Kapka-Rogala. Może i ma racje, że zarząd blokował jego pomysły i nie dał mu rozwinąć skrzydeł. Osobiście żałuję , że nie udało mu się zrealizować planu "siatki łowców talentów" - to brzmiało całkiem rozsądnie. Gorzej wyglądały transfery za jego kadencji.

wolfy 22.10.2011 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1179926)
To coś słabo się wsłuchiwałeś w jego komentarze, czy wypowiedzi gdy robił za eksperta w studiu. Ja niechęć Grzesia do Wisły zauważyłem na długo przed zatrudnieniem Holendrów (2006-2007r) . To zadra w sercu po tym jak go potraktowano w Wiśle, gdzie stał się wrogiem nr.1 dla duetu Kapka-Rogala. Może i ma racje, że zarząd blokował jego pomysły i nie dał mu rozwinąć skrzydeł. Osobiście żałuję , że nie udało mu się zrealizować planu "siatki łowców talentów" - to brzmiało całkiem rozsądnie. Gorzej wyglądały transfery za jego kadencji.

Akurat Kapka to permanentne zagrożenie dla Wisły - wystarczy tylko że Maaskantowi albo Stanowi noga się podwinie i już będziemy mieli tabuny Bunoz ściąganych za żywą gotówkę. Tę, której później holendrom zabrakło...

hawaiisurfer 22.10.2011 14:42

Fragment w/w wywiadu:

"A o piłkarzach Wisły co Pan myśli?

- Że są lepsi, niż pokazuje to tabela grupy K [krakowianie zajmują ostatnie miejsce - przyp. red.]. Zapamiętałem dwóch zawodników. Tego z numerem 11, bo byłem bardzo rozczarowany po tym, co zobaczyłem w 29. minucie. Upadł na murawę i udawał, że został uderzony w twarz [Gervasio Nunez, symulował uderzenie w twarz, wymusił czerwoną kartkę dla Mousy Dembele - red.]. I jeszcze piłkarz z numerem 77. Jak on się nazywał?

Ivica Iliew.

- Świetny. Wystarczająco dobry na ligę angielską."

Porter 24.10.2011 18:17

http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ce__bysmy.html

Po prostu kur...ica człowieka bierze. Jeb... kut... z warszafki..., po prostu nie mieści się to w głowie, takie zdarzenie powinno być formalnie zgłoszone w Ektraklasie czy PZPN-ie. Panom od szczekania w tv chyba role się pomyliły. Do budy i nie szczekać!!!

Chrisman 24.10.2011 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Porter (Post 1181149)
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ce__bysmy.html

Po prostu kur...ica człowieka bierze. Jeb... kut... z warszafki..., po prostu nie mieści się to w głowie, takie zdarzenie powinno być formalnie zgłoszone w Ektraklasie czy PZPN-ie. Panom od szczekania w tv chyba role się pomyliły. Do budy i nie szczekać!!!

troche nieprzemyślana wypowiedź, Wiśle najbardziej potrzeba wyciszenia

westersyl 24.10.2011 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Chrisman (Post 1181154)
troche nieprzemyślana wypowiedź, Wiśle najbardziej potrzeba wyciszenia

Niestety ale mecze Wisły komentują ludzie którzy nie życzą Wiśle sukcesu. Mam na myśli np Piotra Dziewickiego, który się nawet z tym nie kryję. Pamiętam sytuacje na Polonii Warszawa kiedy wypowiedział takie słowa:
Ivica Ilev świetnie wychodził na pozycje mogło być bardzo groźnie, dobrze jednak, że Nunez go nie dostrzegł.

whistar 24.10.2011 19:07

Pamiętam na początku poprzedniej dekady była taka akcja pisania listów, e-maili itp. do C+ - chodziło o ich stosunek do Wisły (przodował w tym niejaki Laskowski) , wtedy można powiedzieć, że akcja się powiodła, przez kilka miesięcy powtarzali, że do Wisły nic nie mają, dziś sytuacja wróciła do legijnej normy. Może trzeba to powtórzyć? Wisła, jak wskazują wszystkie badania ma najwięcej sympatyków w Polsce - sympatyków - takich w fotelu przez telewizorem :D , to jest konkretna siła, ludzie nie chcą słyszeć szkalowania Wisły.

4fan_player 24.10.2011 19:14

Żadnych listów, petycji itp. Jedynym pstryczkiem w kierunku mediów będzie zdobycie kolejnego tytułu. Wtedy dopiero im gul skoczy..

whistar 24.10.2011 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 1181188)
Żadnych listów, petycji itp. Jedynym pstryczkiem w kierunku mediów będzie zdobycie kolejnego tytułu. Wtedy dopiero im gul skoczy..

Nie piszę, żeby taką akcję powtarzać, pisze jak było - historia lubi się powtarzać, a frustracja Warszawki rośnie. Co do zasady masz oczywiście rację.

ooona 24.10.2011 20:08

Chciałam tylko zwrócić uwagę, że nagonka medialna (myślę tu o TV) nie dotyczy jedynie legijnego C+. Posłuchajcie co mówią Kołtoń z Borkiem i ich goście w bratnim klubowo ("Sląsk") Polsacie Soprt. Nie wiem czy nie są gorsi>

jaro1985r 24.10.2011 20:13

Wisła ma robić swoje, oni niech płaczą. Wiem ,że ich bolą 3 w ostatnich 4 latach mistrzostwa naszego klubu ale cóż kto broni komuś innemu zdobyć to trofeum jeśli Wisła taka rzeczywiście słaba? Płacze i żalenie się przez petycje jest bez sensu(jedni już tacy byli co pisali do tvn-ów ,że ich od żydów wyzywają). Możesz im napisać w Mailu jedynie "MISTRZ MISTRZ NASZ TS" i to wystarczy

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl