Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

zim zum 07.05.2009 08:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 722031)

już nie mieli kogo wysłać do promowania klubu

eye63 07.05.2009 09:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 722130)
A kto to jest Łobodziński?

:lol:
Czy mi się wydaje, czy moderator o którym słyszało pięć osób na krzyż wyśmiewa piłkarza naszego klubu, o którym wie niemal każdy kibic w Polsce, mniejsza z jakich powodów.

pirat.z.karaibow 07.05.2009 09:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez eye63 (Post 722566)
:lol:
Czy mi się wydaje, czy moderator o którym słyszało pięć osób na krzyż wyśmiewa piłkarza naszego klubu, o którym wie niemal każdy kibic w Polsce, mniejsza z jakich powodów.

Władza Panie, władza.

mic 07.05.2009 10:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 722130)
A kto to jest Łobodziński?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wojciec...bodzi%C5%84ski

Lepiej Ci ? Myslisz ze jestes modny bo za stadem 10latkowych forumowych napinaczy "pojechales" mu ? Dodaj jeszcze Pawelka to bedziesz "spoko" i "kul"

zim zum 07.05.2009 10:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 722586)

Lepiej Ci ? Myslisz ze jestes modny bo za stadem 10latkowych forumowych napinaczy "pojechales" mu ? Dodaj jeszcze Pawelka to bedziesz "spoko" i "kul"

do promocji klubu wybiera się osoby medialne, a nie skończoną łajzę i gościa, który minuty w ekstraklasie nie zagrał. takie jest moje zdanie

mic 07.05.2009 10:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 722587)
do promocji klubu wybiera się osoby medialne, a nie skończoną łajzę i gościa, który minuty w ekstraklasie nie zagrał. takie jest moje zdanie

To zachowaj je dla siebie. Poza tym, "łajza" jest okresleniem obrazliwym, obrazajacym gracza naszego klubu

zim zum 07.05.2009 10:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 722588)
To zachowaj sie dla siebie. Poza tym, "łajza" jest okresleniem obrazliwym, obrazajacym gracza naszego klubu

przepraszam superzawodnika, który daje Wiśle tyle dobrego, że należy mu wręcz pomnik postawić za zasługi.

buters87 07.05.2009 10:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 722587)

to może trzeba było wybrać reprezentanta kraju, uczestnika ostatnich mistrzostw Europy... a faktycznie Wojtek takim do niedawna był, to ja już nie wiem co maiłeś na myśli...

zanim coś napiszesz i określisz kogoś "skończona łajzą" się dwa razy zastanów.. bo masz chyba pokrzywiony system wartości.. :-P

zim zum 07.05.2009 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez buters87 (Post 722599)
to może trzeba było wybrać reprezentanta kraju, uczestnika ostatnich mistrzostw Europy... a faktycznie Wojtek takim do niedawna był, to ja już nie wiem co maiłeś na myśli...

zanim coś napiszesz i określisz kogoś "skończona łajzą" się dwa razy zastanów.. bo masz chyba pokrzywiony system wartości.. :-P

Wojtek na Wiśle jest niesamowicie medialną osoba. trybuny wręcz go uwielbiają i każdy nie marzy o niczym innym jak tylko o spotkaniu z nim i uzyskaniu autografu. Sam się gościu zastanów dwa razy....

mic 07.05.2009 11:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 722602)
Wojtek na Wiśle jest niesamowicie medialną osoba. trybuny wręcz go uwielbiają i każdy nie marzy o niczym innym jak tylko o spotkaniu z nim i uzyskaniu autografu. Sam się gościu zastanów dwa razy....

Od siebie dodam ze spotkanie Wojtka i Sebastiana z dzieciakami przedluzylo sie grupo ponad 90 minut z powodu rozdawania autografow, robienia zdjec i zadawania pytan. Dzieciaki byly zachwycone. Promowanie klubu zostaw komus innemu "specu od marketingu" :)

Poza tym, po czym twierdzisz ze tlumy go nie lubia ? Po tym ze na forum 20 osob napisze "Łobo łajza" czy po tym ze banda debili bedzie gwizdac na meczu ?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 722609)
Dzieci to z byle czego radoche mają. Dla nich to bez znaczenia kto, ważne, że Wiślak i daje autografy :)

Wlasnie.I o to chodzi mniej wiecej w promowaniu Wisly w podstawowkach i gimnazjach

tofik 07.05.2009 11:03

Dzieci to z byle czego radoche mają. Dla nich to bez znaczenia kto, ważne, że Wiślak i daje autografy :)

zim zum 07.05.2009 11:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 722607)
Poza tym, po czym twierdzisz ze tlumy go nie lubia ? Po tym ze na forum 20 osob napisze "Łobo łajza" czy po tym ze banda debili bedzie gwizdac na meczu ?

z ręką na sercu mi powiedz. Wg Ciebie Łobodziński jest lubiany na Wiśle? Ostatnio ta banda debili jak twierdzisz była bardzo liczne i odnoszę wrażenie, że z meczu na mecz jest coraz liczniejsza.

michalo28 07.05.2009 11:40

Ja rozumiem, że można Wojtka nie darzyć sympatią po tym co pokazuje u Nas od ładnych paru miesięcy, ale na Boga - to nadal jest zawodnik Wisły Kraków... Jak można kogoś kto gra w Twoim ukochanym klubie nazywać łajzą? Sam nie jestem przekonany co do jego przydatności w zespole, ale prosiłbym o trochę wyrozumiałości - na pewno nie jest tak, że on specjalnie gra tak słabo... ;]

pablo92TSW 07.05.2009 11:44

Jak wszyscy będą tak na niego najeżdżać to napewno nie odzyska formy... Kibice są od tego zeby wesprzeć, a nie wyzywać... każdy się spodziewał, że Wojtek będzie miał pewne miejsce w składzie, niestety jest inaczej stracił forme i nie może jej odzyskać, ale nam kibicom w tej sytuacji wypada tylko trzymać kciuki i liczyć na to, że wkońcu pokaże jak umie grać i udowodni, że jego transfer to nie był błąd

leyzer87 07.05.2009 12:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 722607)
Od siebie dodam ze spotkanie Wojtka i Sebastiana z dzieciakami przedluzylo sie grupo ponad 90 minut z powodu rozdawania autografow, robienia zdjec i zadawania pytan. Dzieciaki byly zachwycone. Promowanie klubu zostaw komus innemu "specu od marketingu" :)

Wlasnie.I o to chodzi mniej wiecej w promowaniu Wisly w podstawowkach i gimnazjach

Ja jestem jedyną forumową Łajzą i uprzejmie proszę o zostawienie tego nobilitującego tytułu dla mnie i tylko dla mnie na wyłączność.

Pozdrawiam.

mic 07.05.2009 13:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 722624)
z ręką na sercu mi powiedz. Wg Ciebie Łobodziński jest lubiany na Wiśle? Ostatnio ta banda debili jak twierdzisz była bardzo liczne i odnoszę wrażenie, że z meczu na mecz jest coraz liczniejsza.

Z reka na sercu to mnie to wali czy jest lubiany czy nie. Jest zawodnikiem Wisly Krakow. Kazdy ma swoja opinie o nim, czesc go lubi, czesci to wisi, czesc nie lubi, ale gwizdanie na meczu, wyzywanie na publicznym forum to dla mnie jest dzieciniada i frajerstwo. Gra w Wisle, wiec nalezu mu sie jakis szacunek.

kristos 07.05.2009 13:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 722698)
Z reka na sercu to mnie to wali czy jest lubiany czy nie. Jest zawodnikiem Wisly Krakow. Kazdy ma swoja opinie o nim, czesc go lubi, czesci to wisi, czesc nie lubi, ale gwizdanie na meczu, wyzywanie na publicznym forum to dla mnie jest dzieciniada i frajerstwo. Gra w Wisle, wiec nalezu mu sie jakis szacunek.

I taka jest prawda.
Jeszcze nie dawno część ,znawców "jechało'" po Pawle B.

1q2 07.05.2009 14:15

Ja myślę że szacunek nie należy się za samo noszenie koszulki z białą gwiazdą a za przynajmniej przyzwoite reprezentowanie jej, gdzie też oczywiście nie jestem za deprymowaniem swojego zawodnika na trybunach, choćby grał bardzo słabo.

Jak ktoś ma cheć powyzywać tego czy tamtego to zawsze może popluć się do TV w domu czy knajpie;)

wolfy 07.05.2009 14:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 722586)

Modny?
:rotfl:

Pawełka zawsze broniłem, podobnie jak swego czasu Zieńczuka i Brożków. Jestem przeciwny deprymowaniu naszych piłkarzy i bluzganiu na nich podczas meczu - bez względu na to, czy jest to Zieńczuk, czy Dawidowski. Zresztą, podobne opinie wyrażałem przy każdej okazji.
Dla mnie Łobodziński był jak dotąd największą porażką Bednarza i na tym zakończmy.

A za wyzywanie naszych zawodników na forum są bany.

mic 07.05.2009 14:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 722752)
Modny?

Wiec co oznaczalo i co mialo na celu "Kim jest Lobodzinski?" Bo zakladam ze doskonale wiesz kim on jest
Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 722752)
A za wyzywanie naszych zawodników na forum są bany.

Trzymam za slowo i mam nadzieje ze to dotyczy kazdego

wolfy 07.05.2009 15:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 722772)
Wiec co oznaczalo i co mialo na celu "Kim jest Lobodzinski?" Bo zakladam ze doskonale wiesz kim on jest

No właśnie - kim? Ligową gwiazdką, która miała sezon życia i przez to trafiła do Wisły, gdzie najprawdopodobniej będzie wisieć do końca kontraktu. Wysokiego kontraktu.
Coś poza tym?

EDIT: Zresztą, nie mam zamiaru dyskutować nad Łobodzińskim, to bezcelowe. Widać mój wisielczy humor został źle odebrany. Trudno - fanów pana Wojciecha przepraszam.
Na ile ta reakcja była spowodowana treścią, a na ile chęcią odegrania się na nielubianym modzie jest już osobna kwestią:D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic
Trzymam za slowo i mam nadzieje ze to dotyczy kazdego

Każdego, kogo zauważymy. Czyli - nie każdego:) Jak zawsze zresztą.

westersyl 07.05.2009 15:24

Co do Łobo to chyba wszyscy widzimy że nie potrafi grać, nie ma predyspozycji do bycia skrzydłowym, jedyne co potrafi to wrzutka na ślepo. A to że ludzie na niego gwiżdżą to normalne, tylko że to nie jego wina że jest za słaby. To wina Skorży, że go wystawia, a wystawia go tylko dlatego że kosztował 400 tys euro i nikt nie ma jaj powiedzieć Cupiałowi, że umczył jego kase, przekonywanie na siłe, że nie umczyli kasy nie ma sensu bo ten gość nie ma szybkośći, drybligu, kondycji, zwrotnosci, strzalu, podania i innych elemetnów, które są niezbędne do bycia piłkarzem. Trzymanie Łobdzinskiego na nastepny sezon nie ma wiekszego sensu ale przecież jak to powiedzieć Cupiłaowi ?!

Cytat:

ale gwizdanie na meczu,
Czy nie uważacie że gdyby nie to, że Brożek dostał swoją porcje gwizdów i obelg byłby tym kim teraz jest ? Może to głupie ale na dłuższą metę on to wytrzymał i pokazał charakter w konsekwencji pomogło mu to bardzo. Zawsze mogę się mylić ale osobiście tak to odczułem.

Coach 07.05.2009 15:35

Jak to powiedzieć Cupiałowi ? Myślę, że on widzi, że Łobo gra piach. Pytanie kto będzie w stnie go od nas odkupić i zaoferować mu zblizone warnuki

IncognitoTSW 07.05.2009 15:38

Dobra, może parafrazując nieco słowa zacnego moderatora - kim jest Janik? Nie obrażam, tylko nie przypominam sobie żeby grał w pierwszej jedenastce.

wolfy 07.05.2009 15:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coach (Post 722804)
Jak to powiedzieć Cupiałowi ? Myślę, że on widzi, że Łobo gra piach. Pytanie kto będzie w stnie go od nas odkupić i zaoferować mu zblizone warnuki

Nikt.
Nikt go od nas nie odkupi, dopóki nie zacznie przyzwoicie grać. Chciałbym tutaj przypomnieć, że Łobodziński szykował się do opuszczenia Zagłębia jeszcze przed ich mistrzowskim sezonem. Był tylko jeden szkopuł - brak chętnych. Zresztą, "walkę" o niego stoczyliśmy prawdopodobnie sami ze sobą, innych chętnych do wykupienia jego kontraktu po prostu nie było.

Coach 07.05.2009 15:48

Wolfy zdaje się że Dynamo Moskwa chciało też go kupić jednak Łobo wybrał Wisłę. Chyba wiedział, że za słaby jest na jakąś inną niż polską ligę (nie żeby w naszej jakoś super sobie radził)

westersyl 07.05.2009 15:48

Cytat:

Jak to powiedzieć Cupiałowi ? Myślę, że on widzi, że Łobo gra piach.
Ale cały czas Skorżą wystawiając Łobo próbuje uświadamiać nas że Łobo nie jest stracony. Ciągle gadki Bednarza, Skorży, że Łobo ma kryzys formy, że nie pokazuje tego co potrafi to brednie którymi próbują przekonać nas, że może coś jeszcze z niego być. Mi chodzi o to aby powiedzieć Cupiałowi, że Łobo się nie nadje, że trzeba z niego zrezygnować. Już teraz wolałbym aby zamiast jego na ławie siedział choćby Janik.

Fidzi 07.05.2009 16:05

Myśle ze Łobo nie jest najlepszym punktem Wisełki !!
Ale w ostatnich meczach pokazał się z dobrej gry tzn. jedyną zaletą gry Łobodzińskiego to dobre wrzutki!!

4fan_player 07.05.2009 16:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fidzi (Post 722836)
Myśle ze Łobo nie jest najlepszym punktem Wisełki !!
Ale w ostatnich meczach pokazał się z dobrej gry tzn. jedyną zaletą gry Łobodzińskiego to dobre wrzutki!!

Które wychodzą mu raz na sezon :lol:

MedEx 07.05.2009 16:19

Wywiad z Pawłem Brożkiem (klik)

IncognitoTSW 07.05.2009 17:15

Ok, to powie mi ktoś czy Janik ma jakieś osiągnięcia w wieku 20 lat poza tym, że jest synem Zdzisława?

Coach 07.05.2009 17:19

Ma całkiem ładną partnerkę ;) (ktoś kiedyś wrzucał zdjęcie)

vote-for-mikey 07.05.2009 17:39

Co do Łobo - nie wielu zawodników ma lepszą wrzutkę od niego i Zieńczuka. Oni właśnie starają dograć się do kogoś, a nie kopią piłkę w pole na oslep.

A że w polu karnym przeciwnika jest zazwyczaj tylko Brożek? To już przecież nie ich wina. Jak nie ma komu podać to nabija przeciwnika. Przynajmniej nie traci głupio piłki jak niejaki Patryk M.

IncognitoTSW 07.05.2009 18:34

Łobo jest jednak za mało agresywny, za wolny. Tylko ta wrzutka dobra, zwody marne...

Wojus 07.05.2009 19:06

Jak zauwazylem "Łobo" tylko na prawa noge idzie ;/

medyk 08.05.2009 02:08

przepraszam bardzo ale dziś mnie ****ica strzeliła jak nasi mają wygrać jak mają cokolwiek pokazać jak dziś Małecki wychodził w hmm 'wesolym' nastroju z Frantica z pewnego źródła wiem ze Ćwielong ostatnio tez tam ostro zabawił Mały po ostatnim meczu gdy wrócili do Krakowa zaraz tam się zjawił ostro oblewając strzelonego gola ja rozumie wszyscy jestesmy ludzmi trzeba sie rozerwać ale czy balowanie na pare dni przed meczem sezonu i zapewne meczem o mistrzostwo jest dobrym pomysłem? nie sądze.. a potem sie dziwić że gra taką padake jak w meczu z Górnikiem.. co piłka to skandaliczne dośrodkowanie i strata na poziomie IV ligi..

QBAS 08.05.2009 07:44

Przypomina mi to sytuację sprzed kilku lat medyk.

Graliśmy jakiś wyjazdowy mecz. Nie pamiętam dokładnie z kim, ale kilka godzin jazdy. Oglądałem go w TV, skończył się gdzieś koło godziny 20. Poszedłem do miasta, trafiłem koło 1 w nocy do Cienia. Podchodzę do baru, a tam w najlepsze Majdan, Gorawski i Szymek się bawią ;)

Rano czytam w gazetach: "Piłkarze Białej Gwiazdy po ciężkim wyjazdowym meczu wrócili do Krakowa o północy i udali się zmęczeni do domów..."

Piłkarz też człowiek i napić się jak każdy czasem musi. Ale rzeczywiście nie wiem czy kilka dni przed jednym z najważniejszych meczy w sezonie... Pomijam, że robi to gość, który w zawodową piłkę "bawić się" dopiero zaczyna. To co on zrobi jak do repry dostanie powołanie ;)

emjot 08.05.2009 07:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 723190)
przepraszam bardzo ale dziś mnie ****ica strzeliła jak nasi mają wygrać jak mają cokolwiek pokazać jak dziś Małecki wychodził w hmm 'wesolym' nastroju z Frantica z pewnego źródła wiem ze Ćwielong ostatnio tez tam ostro zabawił Mały po ostatnim meczu gdy wrócili do Krakowa zaraz tam się zjawił ostro oblewając strzelonego gola ja rozumie wszyscy jestesmy ludzmi trzeba sie rozerwać ale czy balowanie na pare dni przed meczem sezonu i zapewne meczem o mistrzostwo jest dobrym pomysłem? nie sądze.. a potem sie dziwić że gra taką padake jak w meczu z Górnikiem.. co piłka to skandaliczne dośrodkowanie i strata na poziomie IV ligi..

eeeeeee spoko gościu luzik
u nas baluje Mały (który wg. GK siedzi w domu i nigdzie się na miasto nie wypuszcza :rotfl: ) u nich Rybus
1-1

ps. kopacze balowali, balują i będą balować. Prosty przykład przed meczem z Odrą W. tym pierwszym przegranym 3-2 w Wodzisławiu za Kaspra pół drużyny (Kosa, Stolar, Szymek...) balowali w Novotelu w kasynie .....

KoPer 08.05.2009 08:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez QBAS (Post 723207)
Przypomina mi to sytuację sprzed kilku lat medyk.

Graliśmy jakiś wyjazdowy mecz. Nie pamiętam dokładnie z kim, ale kilka godzin jazdy. Oglądałem go w TV, skończył się gdzieś koło godziny 20. Poszedłem do miasta, trafiłem koło 1 w nocy do Cienia. Podchodzę do baru, a tam w najlepsze Majdan, Gorawski i Szymek się bawią ;)

Rano czytam w gazetach: "Piłkarze Białej Gwiazdy po ciężkim wyjazdowym meczu wrócili do Krakowa o północy i udali się zmęczeni do domów..."

Piłkarz też człowiek i napić się jak każdy czasem musi. Ale rzeczywiście nie wiem czy kilka dni przed jednym z najważniejszych meczy w sezonie... Pomijam, że robi to gość, który w zawodową piłkę "bawić się" dopiero zaczyna. To co on zrobi jak do repry dostanie powołanie ;)

Ja po meczu z Górnikiem na Szewskiej między godziną 00 a 1 widziałem Pepe, Ilie, Jirsaka i kogoś jeszcze sam nie pamiętam kogo

bieniuTS 08.05.2009 08:29

Ja z kolei w poniedziałek na Rynku w Loży widziałem Małego razem z Pepe. Chyba trzymają się razem chłopaki

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:32.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl