![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Czy mi się wydaje, czy moderator o którym słyszało pięć osób na krzyż wyśmiewa piłkarza naszego klubu, o którym wie niemal każdy kibic w Polsce, mniejsza z jakich powodów. |
Cytat:
|
Cytat:
Lepiej Ci ? Myslisz ze jestes modny bo za stadem 10latkowych forumowych napinaczy "pojechales" mu ? Dodaj jeszcze Pawelka to bedziesz "spoko" i "kul" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zanim coś napiszesz i określisz kogoś "skończona łajzą" się dwa razy zastanów.. bo masz chyba pokrzywiony system wartości.. :-P |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym, po czym twierdzisz ze tlumy go nie lubia ? Po tym ze na forum 20 osob napisze "Łobo łajza" czy po tym ze banda debili bedzie gwizdac na meczu ? Cytat:
|
Dzieci to z byle czego radoche mają. Dla nich to bez znaczenia kto, ważne, że Wiślak i daje autografy :)
|
Cytat:
|
Ja rozumiem, że można Wojtka nie darzyć sympatią po tym co pokazuje u Nas od ładnych paru miesięcy, ale na Boga - to nadal jest zawodnik Wisły Kraków... Jak można kogoś kto gra w Twoim ukochanym klubie nazywać łajzą? Sam nie jestem przekonany co do jego przydatności w zespole, ale prosiłbym o trochę wyrozumiałości - na pewno nie jest tak, że on specjalnie gra tak słabo... ;]
|
Jak wszyscy będą tak na niego najeżdżać to napewno nie odzyska formy... Kibice są od tego zeby wesprzeć, a nie wyzywać... każdy się spodziewał, że Wojtek będzie miał pewne miejsce w składzie, niestety jest inaczej stracił forme i nie może jej odzyskać, ale nam kibicom w tej sytuacji wypada tylko trzymać kciuki i liczyć na to, że wkońcu pokaże jak umie grać i udowodni, że jego transfer to nie był błąd
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze nie dawno część ,znawców "jechało'" po Pawle B. |
Ja myślę że szacunek nie należy się za samo noszenie koszulki z białą gwiazdą a za przynajmniej przyzwoite reprezentowanie jej, gdzie też oczywiście nie jestem za deprymowaniem swojego zawodnika na trybunach, choćby grał bardzo słabo.
Jak ktoś ma cheć powyzywać tego czy tamtego to zawsze może popluć się do TV w domu czy knajpie;) |
Cytat:
:rotfl: Pawełka zawsze broniłem, podobnie jak swego czasu Zieńczuka i Brożków. Jestem przeciwny deprymowaniu naszych piłkarzy i bluzganiu na nich podczas meczu - bez względu na to, czy jest to Zieńczuk, czy Dawidowski. Zresztą, podobne opinie wyrażałem przy każdej okazji. Dla mnie Łobodziński był jak dotąd największą porażką Bednarza i na tym zakończmy. A za wyzywanie naszych zawodników na forum są bany. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Coś poza tym? EDIT: Zresztą, nie mam zamiaru dyskutować nad Łobodzińskim, to bezcelowe. Widać mój wisielczy humor został źle odebrany. Trudno - fanów pana Wojciecha przepraszam. Na ile ta reakcja była spowodowana treścią, a na ile chęcią odegrania się na nielubianym modzie jest już osobna kwestią:D Cytat:
|
Co do Łobo to chyba wszyscy widzimy że nie potrafi grać, nie ma predyspozycji do bycia skrzydłowym, jedyne co potrafi to wrzutka na ślepo. A to że ludzie na niego gwiżdżą to normalne, tylko że to nie jego wina że jest za słaby. To wina Skorży, że go wystawia, a wystawia go tylko dlatego że kosztował 400 tys euro i nikt nie ma jaj powiedzieć Cupiałowi, że umczył jego kase, przekonywanie na siłe, że nie umczyli kasy nie ma sensu bo ten gość nie ma szybkośći, drybligu, kondycji, zwrotnosci, strzalu, podania i innych elemetnów, które są niezbędne do bycia piłkarzem. Trzymanie Łobdzinskiego na nastepny sezon nie ma wiekszego sensu ale przecież jak to powiedzieć Cupiłaowi ?!
Cytat:
|
Jak to powiedzieć Cupiałowi ? Myślę, że on widzi, że Łobo gra piach. Pytanie kto będzie w stnie go od nas odkupić i zaoferować mu zblizone warnuki
|
Dobra, może parafrazując nieco słowa zacnego moderatora - kim jest Janik? Nie obrażam, tylko nie przypominam sobie żeby grał w pierwszej jedenastce.
|
Cytat:
Nikt go od nas nie odkupi, dopóki nie zacznie przyzwoicie grać. Chciałbym tutaj przypomnieć, że Łobodziński szykował się do opuszczenia Zagłębia jeszcze przed ich mistrzowskim sezonem. Był tylko jeden szkopuł - brak chętnych. Zresztą, "walkę" o niego stoczyliśmy prawdopodobnie sami ze sobą, innych chętnych do wykupienia jego kontraktu po prostu nie było. |
Wolfy zdaje się że Dynamo Moskwa chciało też go kupić jednak Łobo wybrał Wisłę. Chyba wiedział, że za słaby jest na jakąś inną niż polską ligę (nie żeby w naszej jakoś super sobie radził)
|
Cytat:
|
Myśle ze Łobo nie jest najlepszym punktem Wisełki !!
Ale w ostatnich meczach pokazał się z dobrej gry tzn. jedyną zaletą gry Łobodzińskiego to dobre wrzutki!! |
Cytat:
Które wychodzą mu raz na sezon :lol: |
|
Ok, to powie mi ktoś czy Janik ma jakieś osiągnięcia w wieku 20 lat poza tym, że jest synem Zdzisława?
|
Ma całkiem ładną partnerkę ;) (ktoś kiedyś wrzucał zdjęcie)
|
Co do Łobo - nie wielu zawodników ma lepszą wrzutkę od niego i Zieńczuka. Oni właśnie starają dograć się do kogoś, a nie kopią piłkę w pole na oslep.
A że w polu karnym przeciwnika jest zazwyczaj tylko Brożek? To już przecież nie ich wina. Jak nie ma komu podać to nabija przeciwnika. Przynajmniej nie traci głupio piłki jak niejaki Patryk M. |
Łobo jest jednak za mało agresywny, za wolny. Tylko ta wrzutka dobra, zwody marne...
|
Jak zauwazylem "Łobo" tylko na prawa noge idzie ;/
|
przepraszam bardzo ale dziś mnie ****ica strzeliła jak nasi mają wygrać jak mają cokolwiek pokazać jak dziś Małecki wychodził w hmm 'wesolym' nastroju z Frantica z pewnego źródła wiem ze Ćwielong ostatnio tez tam ostro zabawił Mały po ostatnim meczu gdy wrócili do Krakowa zaraz tam się zjawił ostro oblewając strzelonego gola ja rozumie wszyscy jestesmy ludzmi trzeba sie rozerwać ale czy balowanie na pare dni przed meczem sezonu i zapewne meczem o mistrzostwo jest dobrym pomysłem? nie sądze.. a potem sie dziwić że gra taką padake jak w meczu z Górnikiem.. co piłka to skandaliczne dośrodkowanie i strata na poziomie IV ligi..
|
Przypomina mi to sytuację sprzed kilku lat medyk.
Graliśmy jakiś wyjazdowy mecz. Nie pamiętam dokładnie z kim, ale kilka godzin jazdy. Oglądałem go w TV, skończył się gdzieś koło godziny 20. Poszedłem do miasta, trafiłem koło 1 w nocy do Cienia. Podchodzę do baru, a tam w najlepsze Majdan, Gorawski i Szymek się bawią ;) Rano czytam w gazetach: "Piłkarze Białej Gwiazdy po ciężkim wyjazdowym meczu wrócili do Krakowa o północy i udali się zmęczeni do domów..." Piłkarz też człowiek i napić się jak każdy czasem musi. Ale rzeczywiście nie wiem czy kilka dni przed jednym z najważniejszych meczy w sezonie... Pomijam, że robi to gość, który w zawodową piłkę "bawić się" dopiero zaczyna. To co on zrobi jak do repry dostanie powołanie ;) |
Cytat:
u nas baluje Mały (który wg. GK siedzi w domu i nigdzie się na miasto nie wypuszcza :rotfl: ) u nich Rybus 1-1 ps. kopacze balowali, balują i będą balować. Prosty przykład przed meczem z Odrą W. tym pierwszym przegranym 3-2 w Wodzisławiu za Kaspra pół drużyny (Kosa, Stolar, Szymek...) balowali w Novotelu w kasynie ..... |
Cytat:
|
Ja z kolei w poniedziałek na Rynku w Loży widziałem Małego razem z Pepe. Chyba trzymają się razem chłopaki
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl