Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

wojteknh94 27.05.2009 14:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filip74 (Post 735716)
A co zaproponował coś dla tych co nie mogli kupić biletów.
Zobacz na dzisiejszy mecz LM ile ludzi będzie oglądać na stadionie a ile pod Koloseum.

idź do Yakuzy :P

saklak1906 27.05.2009 14:59

Cytat:

Zobacz na dzisiejszy mecz LM ile ludzi będzie oglądać na stadionie a ile pod Koloseum.

Ale o czym my tu mowimy, jak jest ranga finalu LM a meczem ligowym w polskiej lidze.
Myslisz ze ktos za darmo przyjedzie i ustawi telebim, ze ktos za darmo przyjdzie i bedzie pilnowal pozatku, myslisz ze C+ za darmo pozwoli na transmisje meczu.
A co to klub interesuje ze jeden z drugim o Wisle sobie przypomnial jak sie okazalo ze moze zdobedzie mistrza? i co ma moze jeszcze za to zaplacic, trzeba bylo sobie kupic karnet.
I teraz by nie bylo problemu.
Ilez ten karnet kosztuje zeby ktos nie odlozyl w roku? 250 zl to nie jest astronomiczna suma. U konikow beda pewnie bilety po 150zl a to jest tylko jeden mecz.

Ktos powie ze nie jezdzi na kazdy mecz, bo daleko, bo zimno, bo cos tam. To i na tym nie musisz byc

Jest takie stare dobre przyslowie z chytry traci dwa razy

zidanemarcin 27.05.2009 15:14

Kupie bilet na E !
Pisac na priv . . .

Padrino 27.05.2009 15:18

Kupię bilet najlepiej na E, ale mogą być inne sektory też. Piszcie na priv.

filip74 27.05.2009 15:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 735722)
Ale o czym my tu mowimy, jak jest ranga finalu LM a meczem ligowym w polskiej lidze.
Myslisz ze ktos za darmo przyjedzie i ustawi telebim, ze ktos za darmo przyjdzie i bedzie pilnowal pozatku, myslisz ze C+ za darmo pozwoli na transmisje meczu.
A co to klub interesuje ze jeden z drugim o Wisle sobie przypomnial jak sie okazalo ze moze zdobedzie mistrza? i co ma moze jeszcze za to zaplacic, trzeba bylo sobie kupic karnet.
I teraz by nie bylo problemu.
Ilez ten karnet kosztuje zeby ktos nie odlozyl w roku? 250 zl to nie jest astronomiczna suma. U konikow beda pewnie bilety po 150zl a to jest tylko jeden mecz.

Ktos powie ze nie jezdzi na kazdy mecz, bo daleko, bo zimno, bo cos tam. To i na tym nie musisz byc

Jest takie stare dobre przyslowie z chytry traci dwa razy

Masz bilet albo karnet to po co w ogóle wchodzisz w ten temat i się szczepisz bo ja mając bilet nawet tu bym nie zajrzał bo i po co , a ty musisz mieć jakiś interes w takim paplaniu mam tylko nadzieję że nie taki jak myślę .

mic 27.05.2009 15:32

Cytat:

Klub chce postawic telebim pod stadionem, ale potrzebuje do tego zgody C+, rozmowy sa dopiero prowadzone. Zanim zaczniesz na kogos nadawac to zorientuj sie w sytuacji

saklak1906 27.05.2009 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filip74 (Post 735741)
Masz bilet albo karnet to po co w ogóle wchodzisz w ten temat i się szczepisz bo ja mając bilet nawet tu bym nie zajrzał bo i po co , a ty musisz mieć jakiś interes w takim paplaniu mam tylko nadzieję że nie taki jak myślę .

Bo mnie draznia takie placzki jak ty.Co teraz sie opamietales ze na mecz chcesz przyjsc? to czeba bylo pomyslec jak karnety sprzedawali.
Kazdy sie kibicem Wisly nazywa ale jak trzeba kupic karnet to nie a po co mi, a na wszystkie mecze nie chodze, za drogiitp itd to teraz siedz w domu i przemysl sobie czy nastepnym razem nie bedzie lepiej kupic sobie karnet.

filip74 27.05.2009 15:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 735743)
Klub chce postawic telebim pod stadionem, ale potrzebuje do tego zgody C+, rozmowy sa dopiero prowadzone. Zanim zaczniesz na kogos nadawac to zorientuj sie w sytuacji

Jak by była tylko taka możliwość to dawno bym to zrobił , a klub ma chyba swoją oficjalną stronę gdzie mógł by coś napisać że coś planuje.

mic 27.05.2009 15:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filip74 (Post 735750)
Jak by była tylko taka możliwość to dawno bym to zrobił , a klub ma chyba swoją oficjalną stronę gdzie mógł by coś napisać że coś planuje.

Tak i jeszcze kazdemu ktory opamietal sie, ze jest mecz powinien wysylac codziennie dwa smsy... Czlowieku opamietaj sie

filip74 27.05.2009 15:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 735748)
Bo mnie draznia takie placzki jak ty.Co teraz sie opamietales ze na mecz chcesz przyjsc? to czeba bylo pomyslec jak karnety sprzedawali.
Kazdy sie kibicem Wisly nazywa ale jak trzeba kupic karnet to nie a po co mi, a na wszystkie mecze nie chodze, za drogiitp itd to teraz siedz w domu i przemysl sobie czy nastepnym razem nie bedzie lepiej kupic sobie karnet.

Po prostu pisząc tak od razu z wszystkich robisz kibiców sukcesu .
Karnetu nie mam ale zapewniam cię że staram się chodzić na tyle meczy na ile się da włącznie nawet z PE , gdzie zapewne ty na ani jednym nie byłeś .

filip74 27.05.2009 15:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 735752)
Tak i jeszcze kazdemu ktory opamietal sie, ze jest mecz powinien wysylac codziennie dwa smsy... Czlowieku opamietaj sie

To po co klub na nią kasę wydaje jak ma na niej nic nie pisać .
Opamiętać to ty się opamiętaj.

Romy S. 27.05.2009 15:54

Może włączycie sobie Gadu-Gadu !

Bo przecież na rozmowę brata z bratem coś to nie wygląda ...

vondeck 27.05.2009 15:58

zamienie bilet z B na E
jak cos to priv
pozdro

mic 27.05.2009 15:59

Nie rozumiem niektorych, piszacych ze nie kupuja karnetu bo pewnie nie na kazdym meczu beda, ale na Legii, Cracovii czy fecie to napewno. Karnet kosztowal 180zl. Za sam bilet (jeden) na derby czy Legie trzeba bylo zaplacic napewno z 70-80 zl u konia, no chyba ze mialo sie szczescie i kupilo w kasie. Ale ile takich osob bylo...
Za bilety na mecze "top-class" wychodzi prawie cena karnetu. A jak sie nie chodzi na wszystkie mecze, to przeciez taki problem odstapic komus bilet, chociazby przez forum ? Nawet sprzedajac po 20 zl i tak wyjdzie sie na plusie... Ale lepiej nie kupowac a potem plakac. Nierozumiem niektorych

jaro1985r 27.05.2009 16:03

saklak1906 ma całkowitą rację i cieszy mnie to, że Ci "NAJWIERNIEJSI" teraz nie pójdą na mecz. Tłumaczenie,że kogoś nie stać na karnet jest mega żałosne! Niech każdy który tak pisze zastanowi się następnym razem ile wydaje na inne głupoty które może sobie odmówić a nie płacze teraz że on jest najważnieszy i on chce bilet. SLąSK I WISłA

masterlag 27.05.2009 16:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 735775)
Nie rozumiem niektorych, piszacych ze nie kupuja karnetu bo pewnie nie na kazdym meczu beda, ale na Legii, Cracovii czy fecie to napewno. Karnet kosztowal 180zl. Za sam bilet (jeden) na derby czy Legie trzeba bylo zaplacic napewno z 70-80 zl u konia, no chyba ze mialo sie szczescie i kupilo w kasie. Ale ile takich osob bylo...
Za bilety na mecze "top-class" wychodzi prawie cena karnetu. A jak sie nie chodzi na wszystkie mecze, to przeciez taki problem odstapic komus bilet, chociazby przez forum ? Nawet sprzedajac po 20 zl i tak wyjdzie sie na plusie... Ale lepiej nie kupowac a potem plakac. Nierozumiem niektorych

ja nie rozumiem ciebie. Ponieważ zabierasz głos w sprawie, która ciebie [najwidoczniej] bezpośrednio nie dotyczy, a nie wiesz jaką kto ma sytuacje.
Mówisz dodatkowo też (nie ty jeden), że niektórzy chodzą tylko na mecze tzw.: prestiżowe. A tu sie np. okazuje, że niektórzy są na Wiśle wtedy, gdy mogą- nie zależnie od rywala Wisły. Ja poniekąd jestem w takiej sytuacji (nie będę tutaj się głębiej wypowiadać na swój temat), więc może lepiej zamilcz albo po prostu nie wrzucaj wszystkich do jednego.. worka. :-P:]

PS. jak ktoś ma "wolne" bilety lub bilet to pisać ;) (choć w takie cuda nie wierzę)

EDIT2: tylko, że większy problem jest w tym iż nie jestem z Krk.
A co do browarów- nie przepadam generalnie :) (ale wiem ocb ;])

mic 27.05.2009 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 735785)
ja nie rozumiem ciebie. Ponieważ zabierasz głos w sprawie, która ciebie [najwidoczniej] bezpośrednio nie dotyczy, a nie wiesz jaką kto ma sytuacje.
Mówisz dodatkowo też (nie ty jeden), że niektórzy chodzą tylko na mecze tzw.: prestiżowe. A tu sie np. okazuje, że niektórzy są na Wiśle wtedy, gdy mogą- nie zależnie od rywala Wisły. Ja poniekąd jestem w takiej sytuacji (nie będę tutaj się głębiej wypowiadać na swój temat), więc może lepiej zamilcz albo po prostu nie wrzucaj wszystkich do jednego.. worka. :-P:]

A nie wydaje Ci sie ze pierwsze zdanie postu "juz podzielilo" na rozne grupy a nie wrzucilem do jednego worka ? :)

"bo pewnie nie na kazdym meczu beda, ale na Legii, Cracovii czy fecie to napewno."

BTW, znam takich jak Ty, tez nie moga chodzic na kazdy mecz, tylko akurat na ten ktory jest w ich "czasie wolnym", karnety posiadaja, jak nie moga isc to daja znajomym za 2-3 browary i wszyscy sa zadowoleni.

MARIANnn 27.05.2009 16:20

Kupie bilet na D
gg: 3209879

Kris54 27.05.2009 17:02

Wymienie trzy karnety z D na B. Sprecyzuję miejsca - rząd nie niższy niż 14 i miejsce nie dalsze niz 35,36 (sektor B2/B1) Chcę się ostatni raz w zyciu na stare B z ojcem i bratem, którzy są piknikami i przeszkadzają im barierki/stojący ludzie, także jeśli ktoś by miał coś do zaoferowania w tym temacie to proszę na priv.

spinnaker 27.05.2009 17:05

Cytat:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filip74 (Post 735764)
To po co klub na nią kasę wydaje jak ma na niej nic nie pisać .
Opamiętać to ty się opamiętaj.

Zastanów się proszę. Że tak użyję takiego porównania: wyobraź sobie że jesteś dzieckiem i przed mikołajem starsi mówią Ci co dostaniesz a tu jednak wałek i jednak nie dostałeś nic albo trzymają to w tajemnicy i dostajesz super prezent. Wolisz być mile zaskoczony niespodzianką czy jednak wiedzieć że coś dostaniesz a jednak się rozczarujesz?
Klub napisał paru osobom że szykują niespodziankę jeżeli wszystko potoczy się zgodnie z planem więc pohamuj się trochę z tym narzekaniem. I zastanów się czy wolisz żeby klub wydał jakieś 100 000 zł jak nie więcej na zgodę na transmisję, telebim, ochronę nie wolisz żeby to poszło na jakieś konkretne cele ? Samemu można iść do Wiślaków czy Yakuzy i też dołączysz do fety jak się skończy mecz. :) Doceń to że jednak klub się stara

filip74 27.05.2009 17:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spinnaker (Post 735819)
Zastanów się proszę. Że tak użyję takiego porównania: wyobraź sobie że jesteś dzieckiem i przed mikołajem starsi mówią Ci co dostaniesz a tu jednak wałek i jednak nie dostałeś nic albo trzymają to w tajemnicy i dostajesz super prezent. Wolisz być mile zaskoczony niespodzianką czy jednak wiedzieć że coś dostaniesz a jednak się rozczarujesz?
Klub napisał paru osobom że szykują niespodziankę jeżeli wszystko potoczy się zgodnie z planem więc pohamuj się trochę z tym narzekaniem. I zastanów się czy wolisz żeby klub wydał jakieś 100 000 zł jak nie więcej na zgodę na transmisję, telebim, ochronę nie wolisz żeby to poszło na jakieś konkretne cele ? Samemu można iść do Wiślaków czy Yakuzy i też dołączysz do fety jak się skończy mecz. :) Doceń to że jednak klub się stara

Widzisz jak byś dokładnie czytał ten temat to byś wiedział że wśród tych osób do których klub coś zbytkowo napisał jestem i ja , a było to w poniedziałek dziś mamy środę .
Dodam że w tekście od klubu było jeszcze coś takiego że umieszczą jakieś informacje na ogólnej , niestety tego nie zrobili tak więc mam prawo napisać ze nas olewają.
Za możliwość skorzystania z telebimu pisałem wcześniej że bez problemu zapłacę i myślę ze było by takich osób bardzo dużo.
Napiszę jeszcze tak że większość osób które nie dostały biletów to osoby z poza Krakowa i aktualnie taka jest moja sytuacja , w porównaniu do was którzy wyjdziecie 20 minut przed meczem i zdążycie niektórzy z nas mają trochę do przejechania i musza wcześniej sobie wyjazd zaplanować.
I na tym kończę rozmowę w temacie .

adTSam 27.05.2009 17:42

Posiadam 4 bilety na sektor B zamienię na 4szt na sektor D Jeśli ktoś zainteresowny zapraszam na priv
Pozdrawiam

saklak1906 27.05.2009 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filip74 (Post 735844)
Widzisz jak byś dokładnie czytał ten temat to byś wiedział że wśród tych osób do których klub coś zbytkowo napisał jestem i ja , a było to w poniedziałek dziś mamy środę .
Dodam że w tekście od klubu było jeszcze coś takiego że umieszczą jakieś informacje na ogólnej , niestety tego nie zrobili tak więc mam prawo napisać ze nas olewają.
Za możliwość skorzystania z telebimu pisałem wcześniej że bez problemu zapłacę i myślę ze było by takich osób bardzo dużo.
Napiszę jeszcze tak że większość osób które nie dostały biletów to osoby z poza Krakowa i aktualnie taka jest moja sytuacja , w porównaniu do was którzy wyjdziecie 20 minut przed meczem i zdążycie niektórzy z nas mają trochę do przejechania i musza wcześniej sobie wyjazd zaplanować.
I na tym kończę rozmowę w temacie .

Moze Ci jeszcze piwo maja z krzeslem podstwic bo ksieciu musi miec, jak bedzie telebim a co
Moze klub ma Ci abonamet na C+ wykupic ba plasme 50 cali dozuci zebys mogl w domu poogladac bo Ci internet przycina albo nie ma transmisji a co nalezy Ci sie

Czlowieku takich pokemonow do klubu dziennie pisze ze 100, wiec jak by chcieli kazdemu odpisywac to by musieli ludzi pozatrudniac.
Idz chopie do Wislakow i napewno ogladniesz a jak bys chcial wiedziec to jestem z Tarnowa i nie placze.

TYLKO POMYSL JEDEN Z DRUGIM CO TY ZROBILES DLA KLUBU,A WYMAGASZ WSZYSTKIEGO, JAK NAWET KARNETU NIE KUPILES BO CI SZKODA.

filip74 27.05.2009 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 735860)
Moze Ci jeszcze piwo maja z krzeslem podstwic bo ksieciu musi miec, jak bedzie telebim a co
Moze klub ma Ci abonamet na C+ wykupic ba plasme 50 cali dozuci zebys mogl w domu poogladac bo Ci internet przycina albo nie ma transmisji a co nalezy Ci sie

Czlowieku takich pokemonow do klubu dziennie pisze ze 100, wiec jak by chcieli kazdemu odpisywac to by musieli ludzi pozatrudniac.
Idz chopie do Wislakow i napewno ogladniesz a jak bys chcial wiedziec to jestem z Tarnowa i nie placze.

TYLKO POMYSL JEDEN Z DRUGIM CO TY ZROBILES DLA KLUBU,A WYMAGASZ WSZYSTKIEGO, JAK NAWET KARNETU NIE KUPILES BO CI SZKODA.

No właśnie nie musieli by odpisywać jak by napisali coś na ogólnej , ale jak widzę masz problem ze zrozumieniem co czytasz.
I teraz spytam cię kiedy klub więcej zarobi jak ty kupisz karnet czy jak ja będę na każdym meczu kupował bilet , tak więc nie pieprz mi tu że robisz więcej dla klubu tym bardziej że zawsze zabieram dwóch bratanków którym kupuje bilety. Meczy w internecie nie muszę oglądać bo akurat C+ w domu mam a i telewizor też niezły choć akurat nie 50 calowy.
KONIEC

palikot 27.05.2009 18:37

jak fajnie miec karnet i nie przeżywać takich stresów x)

p.s Posiadam dwa bilety na A... moge sie zamienic na E... nie chce dopłat... jak kogoś interesuje to... Priv

Saviour 27.05.2009 19:24

PILNIE kupię 4 bilety na obojętnie jaki sektor! priv!

Cena oczywiście w granicach rozsądku, ludzie szanujmy się nawzajem.

filip_wislak 27.05.2009 20:47

Kupię bilet na Wisła - Śląsk (sektor obojętnie jaki, ale najlepiej D lub E :) ). Cena w granicach rozsądku. Pisać na priv lub gg: 11262414

Padrino 27.05.2009 23:18

Może ktoś opisać wygląd karnetu na ektor D u nas na stadionie, tzn kolor, napisy itp. Jak rozpoznać lewy karnet/bilet.

gris 27.05.2009 23:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Padrino (Post 736176)
Może ktoś opisać wygląd karnetu na ektor D u nas na stadionie, tzn kolor, napisy itp. Jak rozpoznać lewy karnet/bilet.

http://wislakrakow.com/www/picture/2...bc3055363b.jpg

a po drugiej stronie naklejka biała, a na niej pisze na jaki sektor, miejsce i na jaką rundę

Kamell 28.05.2009 00:03

Kupie 2-3 bilety na mecz ze Śląskiem, oferty priv.

Padrino 28.05.2009 08:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 736180)
http://wislakrakow.com/www/picture/2...bc3055363b.jpg

a po drugiej stronie naklejka biała, a na niej pisze na jaki sektor, miejsce i na jaką rundę

A jakiś kod kreskowy jest?

WISŁAZWE 28.05.2009 08:13

Jest tam jeszcze numer karty kibica i jeszcze jeden numer( 10 liczb) bliżej nie zidentyfikowany a w samym lewym dolnym rogu jest data wystawienia przez klub.

Padrino 28.05.2009 08:17

A po której stronie znajdują się te numery?
Dzięki za pomoc :)

WISŁAZWE 28.05.2009 08:22

Numer karty kibica znajduje się po obu stronach a ten ten drugi numer po tej stronie na której nabity jest karnet.

PSYCHOLTSW 28.05.2009 09:06

sprawa z biletami to farsa... to co zrobili z biletami dla fun clubów to szopka... mam nadzieje, że Ci którzy tak zadecydowali przekonają się co to znacyz brk fun clubów na meczach... bo na topowe mecze wszyscy chętni a na "zwykłe" to jakoś nie ma chętnych i wtedy fun cluby są "wspaniałe i cacy"... więc skoro ich się nie szanuje to może odczujecie to szanowni dycydenci... bez pozdrowień dla was!!!

wisnia 28.05.2009 09:17

Siema
Czyli co nie będzie biletów dla FC???

PSYCHOLTSW 28.05.2009 09:19

nie będzie... w poniedziałek była podana informacja,że są do odbioru w środe... po czym nie ma... dla żadnych fc...

wisnia 28.05.2009 09:20

No to porażka;/ Czyli mogę zapomnieć o meczu na stadionie... Zostaje mi tylko Obejrzenie w Jamie czy gdzieś... a potem na Fete na Rynek... Ehh brawo dla zarządu;/

Nie chce zaśmiecać tematu bo zaraz Bana dostane...
Tak w ogóle to po co ten stadion jeśli dalej traktują nas jak bydło... Bez nas kibiców nie ma tego Klubu i żadnego innego... a Tak się cieszyłem na ten mecz ehh:((( Nie dość że ponad 200km na każdy mecz to jeszce to:(
Nic Wielkie dzięki za info Pozdro

PSYCHOLTSW 28.05.2009 09:23

właśnie... ale co ich to obchodzi i tak traktują NAS KIBICÓW jak bydło... a później tylko kibic sły,kibic robi zadymy,kibic niszczy mienie,kibic zło konieczne...

KOMINEK 28.05.2009 09:55

Na brak biletów pewnie wpłynął fakt że bilety które zwykle szły dla FC poszły dla kibiców Śląska.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl