![]() |
Cytat:
no i trafione:) na dziś: Bryan/Bryan-Fisher/Huss 1 Philadelphia-Milwaukee [zwyciezca] 1 Bydgoszcz-Bielsko Biala 3.s. [mecz] 2 Szwecja-Szwajcaria 2.s. [zwyciezca] 1 Kazachstan-Bulgaria [podwojna szansa] 2-2 Fredericia-Nykobing [mecz] 1 kurs 3,94 |
No i Włosi zabrali mi 50zł ale kto się spodziewał że będą grać cały mecz w 10:/
|
Na wekend
Wolfsburg - Bayern 2 Newcastle - Chelsea 2 Udinese Inter 2 Reacreativo - Sevilla 2 Co myślicie? |
Cytat:
a i pytanie do znawców:jak wygląda sprawa z Tonim i Klose?? nadają się do gry czy jeszcze długo nie? edit:Toni wznowił treningi i byc moze zagra,ale w jakiej jest dyspozycji po kilku tyg przerwy? |
Kotwica-Czarni Slupsk 2 1,5 (Kotwica w wielkich kłopotach finansowych i z tego powodu przed play-offami z klubu uciekło 3 amerykanów!)
Tau Ceramica - Barcelona po 1poł. 1 1,5 Real Madryt-Olympiakos 1 1,5 |
Piast - Górnik 2
Fulham - L'pool 2 Lech - Wisła1/2 0 Cracovia - Ruch 1 Podbeskidzie - Zagłębie 1 West Ham - Sunderland 1 |
zastanawiam sie na czymś na jutro ...
Montpellier - Clermont 1 Bielefeld - Schalke X2 Unirea - Otopeni 1 Empoli - Frosinone 1 Wie ktoś ile drużyn w Serie B wchodzi do Serie A? Co myślicie o Federer R. - Djokovic N. 1 |
co do serie B to wydaje mi się że wchodzą 3 najlepsze drużyny
to przepraszam mój błąd ale patrzyłem na tabelę gdzie były podkreślone miejsca awansu i były pierwsze trzy |
Do WiślakNH do Seria A awansuje bezpośrednio 2 zespoły, natomiast zespoły z miejsc od 3 do 6 walczą w barażu o 3cie premiowane awansem miejsce :)
|
Dzięki za odpowiedzi
Montpellier - Clermont 1 Bielefeld - Schalke X2 Empoli - Frosinone 1 Federer R. - Djokovic N. 1 Kurs ; 4,75 |
taki szalony kupon
Piast-Górnik 2 Hertha-Dortmund 1 Malaga-Real 2 Sigma-Slavia P 2 kurs 17,71 |
Mam pytanie, co oznacza rozpis np. 2z3?
|
Cytat:
Tak w skrócie. |
ze grasz wszystkie wariacje bez powtorzen(?) 2 elementowe zbioru 3 elementowego :)
|
tzw. System żeby dostac jakieś pieniadze musisz trafic przynajmniej 2 spotkania z 3 a jak trafisz 3 to masz calą pule
Jak cos żle mowie to mnie poprawcie ale nie wydaje mi sie |
System rozpisz (2 z 3)
Grasz albo 3 zdarzenia na kuponie lub 3 bloki Wygrywasz już gdy wchodzą Ci 2 zdarzenia lub 2 bloki Na kuponie tworzą Ci się 3 kombinacje czyli przy stawce 1 koszt kuponu wynosi 3 Mam nadzieje ze wystarczy:) |
Ej widzice ja tlumacze a sam do konca nie wiem . jak to bloki???? jak to mozna stworzyc?
|
Najprościej kolego:)
Wiec: Blok 1 Drużyna A- Drużyna B 1 Drużyna C- Drużyna D X Blok 2 Drużyna E- Drużyna F 1 Drużyna G- Drużyna H 1 Drużyna I- Drużyna J 2 Blok 3 Drużyna K- Drużyna L 1 I przykładowo gramy to w systemie 2z3 Czyli wchodzą Ci 2 bloki i juz wygrywasz(blok wchodzi tylko wtedy gdy wszystkie pozycje w nim zawarte wejdą:)) |
a czyli wiem o co chodzi , myslalem ze jakos mozna laczyc te kupony czy cos. Dzieki za tlumaczenie o tej porze . Pozdrawiam
|
Możesz oczywiście łączyć 3 systemy na jednym kuponie, a co za tym idzie w każdym systemie możesz mieć bloki;)
|
Typy na weekend :
Valladoid-Barcelona 2 1.50 S:100 w:135 Nordsjaelland - FC Kopenhaga 2 1.67 S:100 W:150,30 pzdr. pzdr:) |
Moj kupon na weekend :))
Odra W. - Lechia 2 Arka - Legia 2 Alkmaar - Den Haag ILG 2.5 2 Valladolid - Barcelona ILG 2.5 2 Lech - Wisla 2 Manch.Utd. - Aston Villa 1 - rejczel missclick :D! Kurs: 83.96 Zakładana wygrana: 755.70 zł Stawka: 10 zł Oczywiscie w Stsach ;) |
Ja sie zastanawiam jeszcze nad takimi typami :
Valladolid - Barcelona 2 Malaga - Real Madryt 2 Nordsjaelland - FC Kopenhaga 2 |
moj kupon na dziś:
Besiktas - Kayseri 1 Oldham - Peterborough 2 Hamburger - Hoffenheim 1 West Ham - Sunderland 1 Heracles - Heerenveen 2 Petrzalka - Presov 1 San Jose - Anaheim 1 kurs: 67,33 |
siemka na weekend 3 kuponiki :P :
everton-wigan 1 Manchester-aston villa 1 paris-nice -1 wereder-hanover-1 arka-legia 10 guimares-porto 2 za 2 zl 29 .90 drugi kupon to system 2z3 grupa a : udinese-inter 2 cracovia-ruch 1 tomsk-zenit 2 grupa b : kerkrade-ajax 2 odra-LECHIA 2 panthraikos-aek 2 grupa c : valenciennes-auxerre 2 wolfsburg-bayern 1 lech-WISŁA 2 trzeci kupon tez 2z3 grupa a: arsenal-city-1 fulham-liverpool 2 newcastle-chelsea 2 grupa b: lokeren-anderlecht 2 malaga-real 2 valadoid-barca 2 grupa c : bordeaux-nancy 1 roma-bolonga 1 hamburg-hoffenheim 1 tyle może coś wejdzie jutro jazda z kuchenkorzem 0:3 i TSW pozdro typerzy i powodzenia :] |
te 2 kupony 2z3 za 3 zl kazdy
|
ja dopiero dziś zauważyłem że na BAHu mogę wpłacić coś przez przelewy24.
więc czas wreszcie złożyć depozyt u sponsora i coś ich ogolić :D |
je"""ne monaco.... tyle powiem... jestem prawie bankrutem.. ostatnio mi sie wcale nie wiedzie
|
Cytat:
|
Gratki Maciek.
Ja postawiłem tak: Fulham - Liverpool 2 Valladoid - Barca 2 Club Brugge - Charleroi 1 Alkmaar - Den Haag 1 Roma - Bologna 1 I nawet bym tego tu nie pisał gdyby nie totalny fart. Najpierw Liverpool w doliczonym czasie strzela gola na 0:1. Potem patrze, Brugge prowadzi 1:0 - ok. Barca też, a tu Alkmaar 0:1... po kursie 1.18. No to myśle - po kuponie. Ale znowu cud i Alkmaar miażdży Den Haag 4:1. Wszystko ok, a tu nagle klops i Brugge 1:1. 90 minuta i 1:1. u mnie już 21:55 była a oni grają. Nagle patrze na livesports.pl - 2:1 dla Brugge. Tyle farta w jednym dniu to musi być siła wyższa... Zobaczymy jutro jak Roma wyjdzie ;) |
jagiellonia -łks 1
roma-Bologna 1 Palermo-Torino 1 to sa moje propozycje na jutro chetnych zapraszam na moje forum bukmacherskie www.strefabukmachera.pl |
Po udanej sobocie, na niedziele idzie jeszcze
Rapid W. - Austria K. 1 1.43 Brondby IF-Esbjerg 1.50 Ako: 1,93 SL:100 W:193 pzdr:) |
Cytat:
ja bym Ci odradzal grac na Juve.... przeanalizuj sobie dobrze ten mecz... ja nad nim spedziłem troche czasu i doszedlem do wnisku ze nie warto grac... wejdz sobie na polska stronke juve i poczytaj tamtejsze forum... to tylko moja rada.. |
Czytalem Grzesiek to ich forum juz wczesniej:)No faktycznie Chievo ma ost. bardzo dobra serie,do tego Juventus wroci z repry,takze nie wiadomo jak sie zaprezentuja.Zaklad jednak zostawie,Juve gra u siebie,nie zapominajmy o tabeli.Licze,ze chlopaki sie zmotywuja i wygraja u siebie:)
|
Chievo rowniez nie gra o pietruszke.. ale zycze powodzenia;) i wysokiej wygranej;)
|
Zmienilem jednak Juve na Rapid,po faktycznie jeszcze dokladniejszym przeanalizowaniu tego meczu :)Widze,ze w Polsce sami sceptycy to i ja sie nie bede wybijal z hurraoptymizmem za wlasne pieniadze :)
|
Cytat:
Wygrana :-) Teraz ide zobaczyć coś na jutro,jak znajde to podam |
Gratulacje wislak,mam nadzieje ze za dobra stawke :)pzdr
|
Nordsjaelland - FC Kopenhaga 2
Le Mans-Lyon 2 Valladolid-Barcelona 2 Alkmaar-Den Haag 1 Besiktas-Kayserispor 1 Malaga-Real M. 2 Fulham-Liverpool 2 Wygrana:205,45 Przyfarciłem nieźle:) |
WITAM :)
Chcę dzisiaj zagrać za 1000zł 2 mecze MU 1 i Rangers x2 i macie jakieś rady co do tych meczów ?Prosiłbym o jakieś opinie i dziękówa z góry Te poniżej za mniejszą stawkę :) Drugi kupon : WISŁA X2 Panatinaikos 1 Trzeci kupon : Ajax 2 Milan 1 CO SĄDZICIE ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl