![]() |
Wywiad z Silva
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...wi,nId,5216710 " Od meczu z Podbeskidziem nie znalazłem się nawet w składzie meczowym. Od tamtej pory strzeliliśmy raptem dwie bramki w pięciu meczach, więc rzeczywiście teoretycznie można byłoby zmienić coś w grze ofensywnej" Odstawil Silve a zostawil Medveda. No "miszcz" |
Akurat to że skreślony zawodnik narzeka na trenera jest w miarę normalne i dość często spotykane,gorzej że niektórzy z tych co mają zostać też miłością do Hyballi nie pałają
|
Podoba mi sie, co powiedzial Papszun: " Nie obchodzi mnie, czy im sie podobaja moje metody treningowe. Oni maja zap....." Takze, ten..
|
Cytat:
|
no wywiad złoto, jeszcze na interii - klasycznie rozpoczęło się przygotowywanie gruntu pod zwolnienie, ehh człowiek juz traci nadzieje ze bedzie normalnie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Medved gra na innej pozycji. Nie jest udanym transferem, ale przynajmniej teoretycznie oczekuje się od niego innych rzeczy. I tak się składa, po historii z Buksą, jest jedynym zmiennikiem dla naszego "łowcy bramek". Co do Silvy. Nie wykorzystał swojej szansy w Wiśle, nie tylko za czasów Hyballi. Fajnie, że odchodzi. |
Cytat:
Facet grał u trzech trenerów i zapisał się trzema golami i dwiema asystami w dwa sezony... No i jeszcze jedno. Medved został tylko wypożyczony żeby być ewentualnym zmiennikiem dla FBF. Po sezonie i tak odejdzie. A ckliwych tekstów o wielkich tradycjach Wisły to nawet nie będę komentował. |
Jean Carlos zawsze na boisku miał minę, jakby miał się zaraz popłakać, ale nie spodziewałem się, że pójdzie wypłakać się do Interii. Żałosne.
|
Jeśli chodzi o mnie to bardziej martwił mnie artykuł, w którym napisano, że zawodnikom nie podobają się ciężkie treningi co 3 dni.... bo to oznacza, że dotychczas nasi kopacze tak nie trenowali... To z kolei wyjaśnia dlaczego polskie kluby nie potrafią grać co trzy dni... bo nie uwierzę, że lekkie treningi były tylko w Wiśle Kraków...
A co do artykułu z Silvą... cóż pokazuje tylko, że nasz magik trener nie jest bogiem w zakresie relacji z ludźmi choć miał mieć odpowiednie przygotowanie psychologiczne, w tym aspekcie... Osobiście patrząc na naszą grę ofensywną wstawiałbym Silve do składu... zawsze to jakaś zmiana... bo nasi ofensywni zawodnicy to jakiś kabaret... oczywiście Silva jest równie beznadziejny... ale szaleństwem jest myśleć ze Yeboah nagle nauczy się dośrodkowywać czy strzelać bramki... z drugiej strony gdyby grał Silva zamiast Starzyńskiego, który również nie ma liczb... to eksperci forumowi także wylali by wiadro pomyj na trenera, coś w stylu jak może stawia na starego Brazylijczyka, któremu kończy się kontrakt zamiast na młodego Polaka... Tak czy inaczej jakoś bardziej popieram Hyballe niż zatrudnianie kolejnego nowego zbawcę trenerskiego... Niech chociaż raz za marne wyniki i grę odpowiedzą piłkarze!!! |
Dajcie spokój kto będzie płakał za Carlosem ? Spójrzcie na jego instagrama to sami się przekonacie jaka to ....eczka...
|
Ja nie jestem w 100% pewien, że wywalenie Hyballi to dobra decyzja, tak samo jak nie jestem pewien, że pozostawienie go w drużynie i dalsze kręcenie afer ma sens.
Nie mam takiej wiedzy co się dzieje od środka- dlatego dziwią mnie użytkownicy trzymający bezgranicznie jedną ze stron, tak samo jak niegdyś forumowicze markus i kot - uja wiedzieli co się dzieje od środka, a wiecznie mitologizowali i bajki opowiadali. Wiem jedno - UFAM Kubie w perspektywie DŁUGOTERMINOWEJ, wbrew temu co większość OCZEKUJE, czyli na tu i teraz bez pieniędzy bez sponsora. Oby plotki o kolejnym sponsorze nie były tylko bajkami, a kolejnym krokiem do przodu i odbicia się z zadłużenia. |
JCS to szrot. Lepszy niż większość sprowadzonego przez trio, ale tylko odrobinę.
Statystyki go obnażają. Nie tyle nie jest Messim, on w ofensywie nawet nie jest Sadlokiem. |
https://www.zdf.de/nachrichten/sport...nline-100.html
Cytat:
|
Cytat:
|
A przeciez Silva nie narzeka ze sa ciezkie treningi. Narzeka, ze nie gra. Hyballi zabraklo juz zawodnikow do wywalenia. Tych co ma juz nie wywali aby udowodnic swoja racje: mozna si eutrzymac nei strzelajac bramek.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciezko wyobrazic sobie aby w czasie przygotowan bral udzial w programie TV.
Czyzby to cos oznaczalo? |
Rozumiem , że gdyby od składu odstawiony został taki Paweł Brożek w dobrej formie, albo Głowacki czy inni piłkarz z umiejętnościami to moglibyśmy o tym rozmawiać. Natomiast rozwodzenie się nad odstawieniem takiego piłkarza jak Silva od składu pokazuje w jakiej czarnej d... jesteśmy jeżeli chodzi o poziom kadry.
Silva to szrot , którego należy się pozbyć i nie zmienia to fakt, że w kadrze są od niego gorsi piłkarze. |
Cytat:
Poopowiada o gegenpresingu, zaanalizuje akcje. Tam nie trzeba szkolic i prowadzic treningow. Hyballa nie pierwszy raz jest ekspertem Kiedys kibice chcieli pilkarzy co mieli staty z Menagera. Teraz niektorym wystarczy trener z TV. |
szkoda czasu na takie glupie dywagacje i odkrecanie takich manipulacji
czy ja pisze TOP ? czy wogle poza Drozdem ktos pisze TOP ? po prostu chlop sie zna i to jest fakt, a na nasze mozliwosci ceizko bezdie o lepszego , raczej kolejny skowronek... |
Cytat:
|
Trudno się nie zgodzić z wolfym, że JCS to szrot nad szroty. I razem ze wspomnianym w wywiadzie Chucą tworzą cudowny duet do wy.......enia w trybie pilnym.
Im więcej tego skowytu zewsząd tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Hyballa powinien zostać (mimo, że za geniusza trenerki go nie uważam). Psy szczekają karawana jedzie dalej. |
Cytat:
|
Cytat:
Gdyby nie Hybala - kolejnego frajera mielibyśmy na liście płac. Taka jest nasza polityka kadrowa - piłkarze z nadwagą, nie grający, albo po prostu makabrycznie słabi. Wisła ostatnią deską ratunku menedżerów... |
Cytat:
https://www.instagram.com/jeeansito/?hl=pl Cytat:
|
Cytat:
|
DO DZIENNIKARZY, bo wiem, że to czytacie. CH*J Wam w Wasze pismackie du*y za zdania takie, jak np. to z Twittera
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy Hyballa pogrywał z Hallem? No nie, bo największe oburzenie było o to, że bez ceregieli gościa odpalił. Tak odpalił Maka, ale też, bez gierek itd. Tymczasem Jean "nie jestem co prawda Messim" Carlos skarży się, że trener z nim nie rozmawiał. Ja po prostu tego nie kupuję, zwłaszcza podszytego gadką o tradycjach Wisły. |
Cytat:
Tym postem zrobiłeś mi dzień. Żeby nie było: zgadzam się z tobą całkowicie. |
Czy to normalne że Carlos krytykuje swojego trenera a klub nie reaguje.Czy takie są standardy w Wiśle?.
|
Cytat:
Jak chcesz pisać o kimś, że się nie zna - to nie powołuj się na Ogryzka, tylko drwij z Kuby, że on jest ekspertem i co on tam widział i co się zna. Kuba grał w Niemczech ? Zna metody treningowe ? Chyba nie... przecież karierę spędził w Dubaju i bajlando na treningu nie miało końca.. :/ Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak, jestem aby Hyballa odszedł, ale akurat nie zarzucałem mu kwestii "warsztatu" a to że jest "toksyczny" we współpracy. I najlepiej w sytuacji w jakie się znaleźliśmy (konflikt) żeby odszedł. Nie znaczy to ze nie mogę mu wytykać innych "mniejszych" błędów. Ale nie to jest dla mnie kluczowe. |
Cytat:
Problem jest taki , że niestety sami włodarze też już prali brudy publicznie , chociażby wojna z Obi na twiterze i wywiad Kuby w Foodtrucku. W niczym to nie pomogło , co więcej - to jednak Obi po tym czasie jest bliższy powiedzenia " a nie mówiłem " . |
LUCJUSZ
ja tam lubie twoje posty , bo chociaz nie jesteś najinteligentniejszy co prawda , to jednak nie całkiem debil, a duże ce..... cie zaangażowanie emocjonalne myśle że wywodzisz sie nie z zaciągu nie jak wielu studentów, korposzczurów itp którzy zainteresowali sie modną Wisła Cupiała , lecz jeszcze z tzw szalikowców, kto wie może na wyjezdzie byłeś ? co prawda nie z bandą ale zawsze tak wieć mimo wszystko pisz dalej i pozwól pisać innym ;) ps drwiny z Kuby sa nieco niesmaczne zwłaszcza w sytuacji w której jednak zrobił to co zrobił, ale jednak między wierszami coś tam czasem przemycałem , widać zbyt subtelnie jak na Cb |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl