![]() |
Cytat:
Coś mi mignęło na tt o szaliku na derby (?), koszule retro (?) - dobry kierunek ale oby było tego więcej. |
I myslicie, ze w 16 dni bedzie wymyslony, zaprojektowany, wyprodukowany i wprowadzony do sprzedazy jakikolwiek nowy asortyment? Gdyby w tym czasie zdolali zrobic âzapalki Wisly Krakowâ to otarloby sie to cud albo wrecz boska interwencje.
|
Małe derby dla nas ;) 3:2 dla Wisełki
|
Kumah ładnie się pokazał. Mam nadzieję, że dostanie szansę w Eklapie niebawem. Może w Płocku?
|
Wygrzebany temat z śmietnika.
W razie remisu w sobotę AP Pogoni z AP Zagłębia Lubin, wygrywając ostatni mecz Escola zostajemy mistrzem Polski CLJ U18. Szansę niby nie są duże, bo nie jest to w naszych rękach, ale z racji że i Pogoń i Zagłębie będą grać o wszystko, to wynik będzie oscylował w granicach remisu. Byłaby to fajna sprawa, głównie przez możliwość gry w młodzieżowej lidze mistrzów U18. |
Szkoda remisu w Gdyni i porażki u siebie ze Śląskiem. Może ktoś bardziej obeznany w temacie CLJ napisz kto z chłopaków jeszcze za rok pogra w CLJ a kto będzie za stary?
|
Rocznik 2002 wylatuje w całości Ćwik, Chmiel, Zima. Watpie że kogoś zostawia, może Chmiela.
Z rocznika 2003 może zostać max 3-4 zawodników, reszta rozstanie się z zespołem lub pójdzie na wypożyczenie. Tu graczy jest zbyt dużo by typować jakie będą ich losy. Taki Żyłka potrzebuje wypożyczenia jak nic, ale Madembo bym zostawił aby się odbudował po kontuzji. W kolejnym sezonie rocznik 2004 będzie dominujący. |
Mamy kogoś mocnego z 2004? Duda Szywacz?
|
Cytat:
Starzyński 2004 Głogowski 2004 Chelmecki 2004 Zszywacz 2002 A z tych którzy nie grali za wiele w CLJ dobre opinie zbiera Kacper Tokarczyk |
Przydałaby się jakaś.dobra strona lub kanał, żeby.śledzić trochę dogłębniej mecze akademików. Ot taki streaming na YT by wszedł jak złoto ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
Na oficjalne nie ma co zaglądać. Czasem może tylko dla kadry, jeśli jest akurat zaktualizowana. |
|
Można oficjalnie reaktywować temat. Rezerwy zaczynają sezon 23/24 od IV ligi
|
:alleluja:
|
Mogą się przydać chociażby żeby utrzymać piłkarzy z drugiego i trzeciego szeregu w rytmie meczowym.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl