![]() |
Cytat:
|
Dan Petrescu. Hard work.
I tyle w temacie. |
My kiedyś też Schalke pokonaliśmy na wyjeździe 1-4...
|
Trener Rangersow pewnie poleci po meczu, bo to co sie tam dzieje, to jakas katastrofa.
|
Maciej Skorża = lenistwo, sielanka i zabawa na zgrupowaniach i treningach -> Levadia
Dan Petrescu = hard work -> LM tyle w temacie. |
Cytat:
Cytat:
My też mieliśmy swoje Schalke, Parmę. BARCELONĘ! Nie bądźcie śmieszni. |
Cytat:
bez odbioru!! |
Cytat:
Drażnisz mnie człowieku |
To jakiś śmiech na sali jest w meczu Rangers-Unirea jak na razie 5 goli w tym 3!! samobóje co w tej piłce się dzieje;d
|
Barcelona daje rade:rotfl:
|
Barcelona - Rubin 1:2!!
No ja jestem zaszokowany! |
Cytat:
Schalke i Parma to inna historia, ale Barca to jeden, nic nie znaczący mecz (dla Barcy oczywiście). Zapewniam Cię że gdyby ten mecz miał o czymś decydować skończyło by się 1:5. Zresztą gdyby nie poprzeczki i Pawełek tak by się skończyło. Ale nie chodzi o to żeby umniejszać zwycięstwa na Barceloną, bo to dla Wisły ogromny sukces. Zresztą widać jak Barca gra bez ambicji to i Rubin im daje rade :) ps: odcinam się od zdania Pysia...bo tylko z częscią o Danie się zgodzę. Skorża jest dobrym trenerem dla naszych piłkarzy. Osiągnął wszystko na co stać naszych piłkarzyków. Po prostu Petrescu nie pasuje do naszych grajków, a raczej do ich mentalności. |
Ja się z Pysiem akurat (niestety) trochę zgadzam, przypomnę też że my w LM nie byliśmy:/ A Petrescu zaczyna mieć powoli wyniki (MR, LM).
Mam jeszcze pytanie: Czy będzie dziś na jakimś kanale magazyn LM? (Poza N) |
Cytat:
Barca przegrywa z Rubinem :shock: |
Ale kolejka perfekcyjna!!
25 goli jak na razie i sensacje;d |
Do Petrescu się na trening przychodziło zapieprzać i walczyć o miejsce w składzie.
Chyba normalne, że jak się ciężko pracuje, to efekty się pojawią. |
Jestem dupkiem żołędnym! Zbawiłem sie w typowanie w Fortunie. Obstawilem Inter 1 , Barca 1, Olympiakos 1. Skreślilem z kratki Seville 2, Uniree 2 i Lyon 2, gdyz uznałem ze po tylu latach bez bukmacherki obstawie pewniaki...No to sobie postawilem pewniaki :/
|
UNIREA, RUBIN, DYNAMO - dzieli nas od nich totalna przepasc. Precz z PZPN.
|
Ogladal ktos Barce? Dobre zawody zagral Murawski?
|
Ale jaja :D
ma ktoś jakiś odnośnik do bramek/ skrótów ? |
http://www.justin.tv/pub_polski Skróty.
PS. Świat futbolu nam spieprza niczym Struś Pędziwiatr PS. 4 zespól Serie A i Mistrz Wegier graja jak równy z równym. Gol lepszy pod gola. |
No nieźle, w ostatniej chwili powstrzymałem się od stawiania LM...i chyba dobrze :)
Przyłączam się, ma ktoś skróty? |
Murawski podobno grał od 43 minuty ma ktoś skrót meczu?
Niestety kupony uwaliły ale jeszcze jade na wygranych w eliminacjach |
Cytat:
A my zaliczyliśmy wtopy z Tottenhamem i, co gorsza - z Levadią. Tu nie ma co oskarżać trenera. Wyniki mówią za siebie. |
Cytat:
|
Liverpool 1:2 Lyon
Rangers 1:4 Dan Petrescu Jednym słowem... ...****A MAĆ p.s: Jak to szlo na dwie strony? Daaaan Petrescu! |
Cytat:
Po prostu trzeba chcieć grać, a nie w wieku 17 lat będąc Leszczakiem myśleć, że jest się gwiazdą, chlać i robić dzieci lub Sebusiem Janikiem, którego tatuś kiedyś tam grał w Wiśle... Nie mówiąc już o innych czepiących po 50 tys. za miecha! |
No i co z tego, że Petrescu odnosi sukcesy? I tak całe tłumy twierdzą, że mamy na ławce najlepszego trenera w Polsce.
A Rumun trzy lata temu się nie sprawdził, więc dalej konsekwentnie stawiajmy na polską myśl szkoleniową. Bo przecież kolejne mistrzostwa Polski i incydentalne honorowe porażki w Europie z supersilnymi rywalami są dla Wisły celem nadrzędnym... |
Jedna zasadnicza sprawa. Dan był trenerem który aby osiągnąć sukces potrzebował całkowitego zaufania i czasu na realizacje swoich założeń. Wystarczy tylko napisać że Petrescu pozostawił w klubie tylko jednego piłkarzy ze starej kadry! A więc wszystkich zawodników sprowadził na własną odpowiedzialność. Sprowadził piłkarzy którzy wiedzieli na co się piszą. Na ciężką pracę. Czy wyobrażacie sobie że taka sytuacja ma miejsce w jakimkolwiek polskim klubie? Już widzę te tytuły w prasie "Tuż to szaleniec!".
Jeszcze taki mały cytat z relacji wczorajszego meczu. Cytat:
|
Już nie podniecajcie się Danem aż tak. Co tego,że trener z niego solidny skoro my piłkarzy solidnych nie mamy.
On nic by tu nie zdziałał. Połowa by połapała kontuzje, 1/4 by olewała treningi, żeby nie było Hard Work a 1/4 nie nadawałby się do niczego vide Łobodziński. Tak więc aby nie spotkać się z taką konkluzją i oceną naszego stanu posiadania proponuje status quo. My się umawiamy,że kopacze są zajebiści, a trener magiczny i tylko niekorzystny zbieg okoliczności sprawia,że nie gramy w LE o LM nie wspominając. Póki co to żyjmy arcy trudnym spotkaniem z Piastem Gliwice, to poziom w naszym zasięgu a nie róbmy sobie nadziei,że przyjdzie Dan i będzie LM. Trzymać kciuki w sobotę, bo różnie może być. Jeszcze Piast zagra otwartą piłkę i nas puknie, ku zdziwieniu kopaczy i trenera. Barcelona ewidentnie ma jakiś kryzys formy. Może i następny mecz też różnie się potoczy,niemniej nie robiłbym z tego wielkiego halo. Na tyle co wygrali w tamtym sezonie i na to jak grali, kryzys jest rzeczą normalną, pewnie Guardiola odetchną z ulgą,ze teraz przyszła zadyszka, a nie później. Zresztą w zasadzie oni przerwy nie mieli w rozgrywkach żadnej .Mniejsze bądź większe mecze grają w zasadzie non stop. To nie liga polska. Dziś będą kosmiczne jaja. Upadłe Anioły z Milanu spotkają się z cyrkiem objazdowym zwanym Realem. Jedyne co mnie ciekawi to to, czy Leonardo po tym meczu w końcu poleci. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl