![]() |
Skoro tak dobrze gra przeciwko dzieciom to moze go juz zostawic w tej Mlodej Ekstraklasie?
|
Cytat:
Dzieki za poprawe humoru ! : )))) Najlepszy komentarz co do Lobodzinskiego w jego pilkarskiej karierze : )))))))))) |
czesc
czy ktos wie jakie są plany, jakie obozy, gdzie, kto jest sparingpartnerem Wiślaków i kiedy? ogólnie pytam o plan przygotowań Wisły doprzyszłego sezonu. wiem tylko ze do treningow wracaja 20 czerwca, a juz 14 lipca GRAMY O PUNKTY |
Z tego co mi się wydaje to obóz ma być zorganizowany w Austrii tak gdzieś czytałem.
|
Dziennik Polski, że Wisła złożyła propozycję sparingu Przebojowi Wolbrom. Mecz ma się odbyć 27. czerwca.
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...aja-we-lwowie/
Tak może nie do tego wątku, ale ciekawostka :P |
27.06.2009 MFK Ružomberok - Wisla Krakow
nie wiem, ile to ma wspólnego z prawdą, ale wg strony MFK Ružomberok zagramy z nimi 27 czerwca na wyjeździe... źródło: http://www.mfkruzomberok.sk/spravy/index.php?clanok=407 |
Z informacji jakie ja posiadam Wisla 27 ma zagrac sparing z II-go ligowym Przebojem Wolbrom. Kwestia do ustalenia pozostalo ponoc tylko miejsce rozegrania meczu. Wisla optuje za stadionem Zaglebia, Przeboj chcialby zagrac w Wolbromiu.
pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
A po drugie zawodnicy musza poznac stadion w Sosnowcu jesli maja tam caly rok grac. To, ze kibice chca sobie przyjsc popatrzec jak zawodnicy sie przewracaja 3 dni po powrocie z urlopow schodzi w tym momencie na dalszy plan. |
Tylko przypadkiem niech nie zapomną zamknąć tych meczy przed kibicami jakby ktoś chciał się wybrać...
|
Dobrze wiesz, że to dodatkowe koszty związane z zabezpieczeniem spotkania itp. więc wcale bym się nie zdziwił jakby nie było wejścia.
|
Dobrze też wiecie, że zazwyczaj tak brzmi OFICJALNA wersja ;-)
|
Wiemy, wiemy.. Tylko wkurza to, że nawet poprzez organizację sparingu gdzieś bliżej np. w Zabierzowie nie można kibicom choć w niewielkim stopniu zrekompensować prawdopodobny brak meczy ligowych w Krakowie.
|
Ae popatrz na to z drugiej strony - oni chcą tam jak najwięcej razy zagrać przed sezonem, zeby się nie okazało, że 14 lipca (jak padnie na nas 1 mecz) któryś potknie się o dziurę w murawie, bo nie będzie wiedział że tam jest ... mamy mieć mecze "u siebie", a tu poza faktem braku zbyt wielu kibiców, to "przeciw nam" będzie też obca murawa.
Więc ja akurat całkowicie rozumiem to, że chcą grać tam. |
Cytat:
może ten sparing ma jeszcze inny cel http://www.webnoviny.sk/sport/clanok...Slovensku.html |
Cytat:
|
Czy mozna w filtrze forum ustawic zeby to chujostwo "menel.game" sie jakos blokowalo i automatycznie nagradzalo banem uzytkownika?
|
raczej nie. Ale moznesz sobie w przegladarce zablokowac adres[ w tym przypadku menel] i po problemie. Ja tak zrobilem i klikajac w zamaskowany link np. przez ......... zadnych bonusow (czy o co tam chodzi) nie dostaja palanty:). sry za off.
|
|
Ciągle nie wiadomo co z sobotnim sparingiem w Sosnowcu, w sensie czy będą mogli wejść kibice.
|
Ciekawe czemu przeniesiono sparing z Rużomberokiem z Sosnowca?.Czyżby nie dogadali się z Zagłębiem.
|
Nie no masakra. Wiadome, że czasem zdarzają się sytuacje gdy trzeba coś odwołać, zmienić plany. Ale w Wiśle co chwile coś się zmienia. Kontrakty miały być już, a tu nagle okazuje się że czasu jest aż za dużo więc nie ma się co spieszyć. Teraz sprawa ze stadionem...Uważam że dobrze byłoby tam zagrać (czyli w Sosnowcu żeby poczuć co to za stadion w ogóle). A tu znowu zmiana planów. Pewnie się okaże za niedługo, że tamten stadion nie spełnia żadnych wymogów i lipa będzie już totalna...
|
Wilczek nie miał przypadkiem wczoraj w sosnowcu dopinać szczegółów naszej gry na jesieni na stadionie Zagłębia? Mamy przez to rozumieć że umowa nie została jeszcze podpisana?
|
Widać tam coś zza tej siatki??
|
95% siatki wokół boiska jest zasłonięte
zostaje jeszcze 5% (pod warunkiem że nie zamkną bramy, ale wtedy podobno jest jakieś 2. wejście) |
a wie ktos o ktorej to ma byc godzinie? niby jest pozaslaniane ale cos tam widac:P
|
Ja tam krzesło biorę z domu i będę chyba wszystko widział:)
|
Niby mecz mial byc o 15, ale miejsce inne to godzina moze tez.
|
no to bierzemy drabiny i na mecz!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl