![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Człowiek zmęczony po wyczerpującym dopingowaniu chyba ma prawo w przerwie meczu sobie coś zjeść..... |
Cytat:
|
Cytat:
No odpowiedz. |
Cytat:
|
|
Wymienie się 2 biletami z B na D ewentualnie na E ... pisać na priv.
|
Cytat:
powiem tak-post roku :ironia: |
Żyjemy w XIX wieku..Stałem 3 godziny po pier**** bilet (zostały tylko na sektor B), później panom się zepsuł system.. Jak można sprzedawać tylu ludziom w jednej budzie? W Anglii wszystko online, bilety wysyłają pocztą do domu.. Ręce opadają.
------------------------ http://allegro.pl/item627428732_bial...sla_legia.html Proponuje zakupić bilet a przy odbiorze w.......ić konikowi ;) |
http://allegro.pl/item627464763_wisl..._sektor_e.html
nastepny:D mnozy sie tego jak grzybów po deszczu;/ |
Dla mnie również jest dziwne że nie ma żadnych limitów na ilość kupionych biletów. Z jednej strony dobrze bo dziś mogłem spokojnie kupić 12 biletów. Z drugiej strony też widziałem jak jakiś kolo wbił z rulonem kasy do WŚ i jak ktoś wcześniej pisał zapewne znajomy wydał mu odłożone bilety.A najbardziej mnei wkur*** to że w WŚ są 4 osoby które powinny sprzedawać i tylko 1 sprzedaje bilety a reszta się dosłownie opier**** Gdyby sprzedawało więcej osób zapewne nie było by takich kolejek. Miejmy nadzieję że po wybudowaniu nowego stadionu zmieni się sposób dystrybucji biletów bo to co się dzieje to jest porażka.
|
|
Ja teraz mam karnet ale sam bylem w takiej sytuacji jak niektorzy rozzaleni tutaj, a to bylo ... 4-5 lat temu.
Wtedy chociaz byly limity. Nie mozna wszystkiego tlumaczyc tym, ze stadion jest w budowie - jakos nie przeszkadza to podnoszeniu cen biletow czy oplaty manipulacyjnej. Poza tym jak klub chce ten stadion kiedys zapelnic jak nie szanuje kibicow. na gumtree tez juz sa bilety KUPILBYM 1 bilet na D i nie dlatego zeby sie polansowac tylko, ze sam mam tam karnet i chcialem kogos wziasc. |
Kupię 1 bilet na obojętnie jaki sektor
|
Ej sorry za głupie pytanie ale o co chodzi z tym:
"Większość niezarezerwowanych przez "karnetowców" miejsc została zajęta przez fan-cluby." |
Cytat:
|
Cytat:
|
Najwieksze koniki to pracownicy WŚ... Se pewnie dorabiają na boku ciecie.. Jakbym tam pracowal i sprzedawal bilety to nie ma bata zebym jednej osobie sprzedal wiecej niz 5 biletow..
|
ciekawe dlaczego niema takich płaczów o bilety jak gramy z Odrą czy Piastem nie ujmując nic tym klubom tylko zawsze jak przyjeżdza Legia
na zydow tez chodzicie jak Legia przyjeżdża? |
jak jest ktos chetny na mecz a mieszka obecnie w woj.mazowieckim to jest wolne miejsce w aucie (+bilet na D)
|
Co sezon to samo... wieczne marudzenie o bilety na Legie, Lecha i Derby... Panowie musicie to zrozumieć że przy takiej ilości miejsc na stadionie nie ma innej opcji jak karnet... pisanie że nie każdego stać na karnet to zwykłe pier****nie Mało tego to ja też pracuję nie zarabiam nie wiadomo ile, wynajmuję mieszkanie i jakoś na karnet potrafię odłożyć... dlatego że dla mnie WISŁA to coś więcej niż tylko mecze z Legią Lechem czy Cracovią... Ja chodzę na WISŁĘ BO TO CAŁE MOJE ŻYCIE a nie mecze z czołówką...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chłopie zastanów się co Ty piszesz, czy ja napisałem jaki bilet? |
Cytat:
|
poi 105 zł na allegro :/ Jutro miał mi kupic znajmowy w Krk ale widze ze lipa :/
|
na "D" , "E","B" juz biletów nie ma... Ma ktoś może jakies informacje co z sektorem A ?
|
Cytat:
|
juz wykminilem ustawie sie po kupno z jednym z nich i go z chlopakami zbutujemy i sobie gratis wezme ten jego koniowski bilecik...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl