![]() |
Dzięki "crazykaro" za odpowiedź.
|
Witam, od razu zaznaczam że się na komputerze i instalacjach za bardzo nie znam. Mam laptopa Fujitsu Siemens Amilo Pi2512 z wgraną od nowości Windowsem Vistą Home Basic :lol: I teraz mija 2 lata od kupna, gwarancja mija, i chciałbym zainstalować sobie Siódemke. Mam 2 partycje dysku C i D. Na C jest zainstalowana VISTA, a na D mam w chuuj plików, których nie moge skasować. Jak zainstalować Siódemke bez kasowania tych plików na dysku D??
|
Tak jak MatMario pisze Marszałku, nie ma lepszych leków niż te niejednokrotnie już sprawdzane - procentowe. Tylko musisz znaleźć złoty środek, żebyś mógł wsiąść do samolotu, a żeby straż graniczna Cię nie zawróciła bo w stanie (bardzo) wskazującym teoretycznie chyba latać nie można. Ale jak się na nogach będziesz trzymał i stewardes za tyłki nie będziesz latał to powinno być dobrze.
Przy starcie i lądowaniu szczególnie ta guma może się przydać z uwagi na zmianę wysokości i ciśnień. A jak gumy nie masz to ślinę przełykaj i uszy się zatykać nie będą. A najważniejsze to nie myśleć, że jest się 10 000 m nad ziemią, w maszynie ważącej kilkaset ton, a pilot pewnie na studiach robił to samo co my wszyscy więc może akurat na wykładzie z lądowania był na kacu.. No właśnie, nie myśl w ten sposób ;) Bo statystycznie rzecz ujmując, większe jest prawdopodobieństwo że będziesz miał wypadek w drodze na lotnisko niż podczas samego lotu. Weź to za dobrą monetę i jak dojedziesz to pomyśl, że w zasadzie co miało się stać złego to się (nie)stało więc sam lot to już reklamowy pikuś :) |
Cytat:
|
Mam obraz płyty ISO który zajmuje prawie 8GB. Czy da się go jakoś nagrać na dwie płyty DVD?
|
Wie ktoś jak nazywał się sędzia głowny meczu Panatinaikos Ateny vs. Wisła w Atenach??
|
Cytat:
|
dzięki murray
|
Cytat:
|
Cytat:
|
moglby ktos podrzucic grafike albo zdjeciie dobre koszulki copACABana??\
edit: dziala wam GG?? |
Cytat:
Cytat:
|
Mam takie pytanie. Co wnosi raz na kilkanaście postów pytanie któregoś z forumowiczów:
"Czy działa Wam GG" i odpowiedź kilku innych, że tak czy nie? Czy kiedyś GG nie działało Wam więcej, niż nie wiem, kilka godzin? Nie możecie przeżyć godziny bez dostępu do tego komunikatora? I z innej beczki gdzie i na jakich zasadach teraz można dostać kluczyk do grilli "stacjonarnych" na miasteczku AGH. Trzeba mieć legitke AGH? |
picie przed lotem to kiepski pomysł bo ciśnienie się podnosi kumpel tak miał stresował się przed lotem coś wypił, okazało się że jest lekkie opóźnienie no to zakupił kilka małpek w baltonie do samolotu wsiadał już na lekkiej bańce i mówił że podczas startu myślał że mu łeb rozj*bie głowa w kolana i takie jazdy, ja na szczęście nie mam takich problemów
|
Cytat:
|
ma ktoś lepsze zdjęcie tego dresu co jest na wyprzedaży w WŚ ??
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...es_Umbro_2010/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanie o stolicę, więc z uśmiechem zwracam się przede wszystkim do naszych kolegów (i koleżanek) z Łazienkowskiej i Konwiktorskiej :)
W jaki sposób, jak najszybciej, w dzień powszedni, dostać się ze stacji Warszawa Zachodnia pod Pałac w Wilanowie, a później z Wilanowa do Łazienek? :) |
Ścigałem film (Champion 2) z lektorem, tyle że jak sie okazało to IVONA, czy da się jakoś usunąć lektora, żeby zamontować napisy????
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki Blacha
a ktoś wie, gdzie można przenocować w 2 osoby w miarę tanio jedną nockę w stolycy? poszukują studenci, więc warunki studenckie wchodzą w grę jak najbardziej ;) |
musisz poszukać jakiś hostelów, raczej to nie bedzie duży koszt, gdyż wtedy dostajesz łóżko w pokoju 6,8 osobowym
btw, wybierasz się na otwarcie stadionu Legii? |
Cytat:
Nei wiem czy aktualne ale znalazłem coś takiego http://mario69.spanie.pl/ |
Cytat:
Sciagnij jeszcze raz, najlepiej żeby pisało że nie ma lektora. Jeśli ściągałes z RS to chyba jakoś mieisąć temu ściąhnąłem dokladnie to samo i miałem ten sam problem. Nie dałem rady tak oglądać i ściągnąłem inną wersje. |
czy U Wiślaków obejrzę jutrzejsze spodkanie?
edit: Hamas pytam o GG dlatego zeby wiedziec czy to mi sie cos zepsulo czy ogolna awaria serwerow. edit2: czy nadal sa takie bilety weekendowe w PKP?? bo potrzebuje dojechac do Gdanska na sb i wrocic na mecz z Arka u siebie. jakby ktos wiedzial cos wiecej i jakie koszty to bylbym wdzieczny. bo nie ogarnaim tej stronki PKP:D |
Któryś z forumowiczów prowadził www.transfery.info
Jak wiecie który to był, bo ja zapomniałem, to wrzućcie na priv, a jesli czyta to "ten" forumowicz własnie, niech na priv sie odezwie :) |
Panowie/Panie - orientuje się ktoś, czy w jakimś radiu będzie można usłyszeć transmisje z meczu Wisły (dzisiejszego).
Będę w trasie, więc radia internetowe odpadają. ;) |
Może ktoś podać link do filmu na youtube ,na którym kibice niemieckiej drużyny tak fajnie skakali za bary
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dokładnie o to http://www.youtube.com/watch?v=JHas3...eature=related ,dzięki
|
czy u Wislakow obejrze dzisiejsze spodkanie??
prosze o szybka odp:) |
od il lat mozna w UK kupic papierosy? bo niektorzy mowia ze jak sie ma 16 lat inni znow ze jak sie ma 18 albo 21 . Wiec jak to jest w koncu?
|
Pytanie do znających się na grafice
Mam obrazek na komputerze i potrzebuje nanieść na niego kratki 9tak jakbym wydrukował np. na papierze kancelaryjnym) w photoshopie da się to zrobić? Jak tak to jak? ;) |
Witam Czy U WIŚLAKÓW Jest Polsat Sports
|
Cześć, nie wiecie może do ilu Mhz można podkręcić Phenoma II 925 na BOX-owym wentylatorze? Jaki napiecie mu wstawić?
|
Jest na ten sezon Ekstraklasy w internecie coś na kształt WYGRAJ LIGĘ?? Kiedyś było na Gazeta.pl...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl