![]() |
Mam takie pytanie: jest u nas jakiś gracz, który potrafi dośrodkować normalną piłkę z rożnego? a jeżeli nie ma to dlaczego do tej pory nikt tego się nie nauczył?
|
Spokojnie, przyjdzie w zimie jakis holenderski 35-letni wynalazek Valckxa typu Boukhari to wrzuci cos z rogu.
|
Cytat:
A co do wstawania podczas hymnu, to nie wiek jak inne sektory, ale E23 wstał cały na 100%. Reszta patrząc z C też wstała jak usłyszała co śpiewamy. |
Cytat:
|
Mam nadzieje, że wszyscy kibice, i ci fanatyczny i ci piknikowi ( :D ) widzą, że sytuacja jest delikatnie mówiąc chujowa, bo zarząd wystosowuje OFICJALNE oswiadczenie w tej sprawie w niedziele, dzien mimo wszystko wolny od pracy.
To pokazuje, że Patryk naprawdę nabroił, a nie jak jedni mówią, że powiedział coś ok, lub nie-ok. Powidział bardzo nie ok, bo s.......ił prace swoich kolegów z marketingu i .... ma sie do tego profil kibica. |
Cytat:
I nie generalizuj. Nie każdy na E ma w rączce cole i kiełbaske. Nie każdy nie wstaje na hymnie. Nie każdy gwiżdże po przegranym meczu. Tak na prawde przynajmniej na dole na E, wokół mnie, żadnych gwizdów nie było. Nawiasem, siedze na E i na każdym meczu mam i koszulke i szalik. Po prostu troche wyluzuj i nie mierz wszystkich jedną miarą. A Mały, właściwie prędzej czy później można się było spodziewać. Nie pamiętam tylko czy jak na arcy ważnym meczu z Lechem mieliśmy 'protest' i doping wyglądał jak wyglądał to Mały w jakiś sposób to skomentował, chyba nie. |
Jak dla mnie Patryk Małecki na ławkę, ponieważ już od początku sezonu pokazuje, że nic nie gra a piłka mu przeszkadza.
|
Myslę,ze wolno było tak powiedziec Małeckiemu jak i gwizdac kibicom.Rónica jest taka,że kibice wyrazili dezaprobatę dla jakosci gry prezentowanej przez piłkarzy,a nie dla Wisły ,czym sobie poniekąd załużyli a Małecki odrazu ich wysyła na druga strone Błoń,kibiców ,którzy pewnie co poniektórzy dłuzej są z Wisła niz On zyje.....To juz jest obraźliwe.
Trzeba rozróżnic kibicowanie ukochanemu klubowi,od wyrażenia desprobaty dla "olewackiego" podejścia do gry przez pseudogwiady.Jak taki honorowy,to niech wyjdzie z inicjatywą rezygnacji z pensji i na rzecz zwrócenia kibicom za bilety...Mysle ,że jak by przegrali po walce nikt by nie gwizdał(tu uważam ,ze powinno byc inaczej wyrażone).Oni zarbiaja miliony za grę ,a nie statystowanie.Przecież kibice nie przyszli po to,żeby ich wygwizdac tylko dopingowac,a Oni po to,zeby wygrac mecz(w wywiadch podkreslali,ze priorytetem teraz jest liga)wiec jak po tak "zagranym" meczu nie czuc się rozczarowanym,kto tu jest nie ok?.My zdzieramy gardła dla Wisły a Oni niech zdzierają murawę w walce o piłke.Jak tak bedzie, to nikt do nikogo nie bedzie miał pretensji. |
Osobom dla których dowodem lewicowych poglądów jest chęć uczestniczenia w wyborach prezydenckich współczuję serdecznie.
A jeśli miałbym wybierać to wolę żeby miał poglądy lewicowe niż skrajnie prawicowe (a socjalistą nie jestem i nie byłem). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do Twojego stwierdzenia, kto jest na czyim poziomie, to nie sądzę, żebyś dorównał poziomem i wiernością choćby mojemu ojcu, który ma 72 lata, ledwo chodzi a mimo to od 50 lat prawie nigdy nie opuszczał meczów i pewnie za młodości miał więcej wyjazdów, niż Ty teraz włosów na głowie. I ch...j z tym, że zje kiełbasę na meczu - powiesz mu w oczy, że nie jest wiernym kibicem Wisły? I taki kurdupel Małecki ma czelność wysyłać Go na drugą stronę Błoń?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja nie jestem zwolennikiem gwizdania w trakcie meczu na swoich zawodników, chociaż uważam się za kibica piknikowego. Uważam jednak, że kibicowanie jest różne i gwizdanie po nieudanych zagraniach nie jest czymś niedopuszczalnym. Zawodnik, który w dwóch ostatnich meczach grał beznadziejnie odmawiankibicom prawa do wyrażania swojego niezadowolenia. We łbie już mu się pomyrdało. Podpisał już kontrakt ? |
Cytat:
Otóż - bumelanctwo widziałem w Wiśle Kasperczaka: z Kosowskim, Frankowskim, z Szymkowiakiem. Często wyglądali na meczach z bardziej egzotycznymi zespołami jakby chcieli się na boisku położyć. Tam to naprawdę była olewka! Z Pogonią na wyjeździe grali kompletny piach, ale był Frankowski: trzy bramki i po meczu. I o ile za ten minimalizm nie bardzo miał kto ich w lidze skarcić, o tyle wszystko wychodziło później w meczach pucharowych. Teraz jest inaczej. Dla większości obecnych piłkarzy Wisła jest ostatnią szansą na jakąkolwiek karierę. Zawiodą tutaj - czeka ich szybka droga w dół. Tyle, że siły i umiejętności mają, jakie mają. Smutna rzeczywistość. |
wolfy, ale nie sposób nie zauważyć, że wczoraj było sporo niechlujstwa w rozgrywaniu, zagrań na alibi albo bardzo optymistyczny podań. Do tego co najmniej 5 podań w poprzek zapraszających Lechię do szybkiej kontry.
Dodatkowo Lechia grała baaaardzo słabo. Nie wierzę w nonszalancję i minimalizm, zgadzam się że dla wielu naszych piłkarzy Wisła to trampolina do kariery. Natomiast byli ewidentnie przybici porażką na Cyprze. To jest niepokojące bo oczekiwaliśmy raczej innej reakcji - sportowej złości i chęci odkucia się i pokazania klasy. Natomiast Małecki nie powinien przesadzać - mecz mu nie wyszedł (btw on chyba nawet nie wyszedł na II połowę). Nie jest też taką gwiazdą (czy też autorytetem) żeby odsyłać kogokolwiek na 2 stronę Błoń. |
Wczoraj nie było nic zupełnie innego niż w poprzednich meczach
- Widzew prawie w dupę (Biton 90 min) - Polonia, całkiem przyzwoity mecz jak na ligę, goniliśmy wynik, zaprzepaściliśmy 3 pkt wiadomo dzięki komu. - Zagłębie 1-0 męczarnie i doskonałe sytuacje Zagłębia - Korona (można przymknąć oko We wszystkich tych meczach mieliśmy mało klarownych sytuacji, to co było wleciało do siatki.Wczoraj zabrakło skuteczności i tyle w temacie. Genkov setka, Biton setka, Iliev ? |
Cytat:
Ale nie ma sensu udawać chyba, że dotąd graliśmy techniczną piłkę. Raczej staraliśmy się grać na zero z tyłu, z przodu licząc na jakąś akcję trójki Melikson-Małecki-Kirm/Iliev. Na chwilę obecną bez formy wydają się być Melex, Kirm i Małecki, a zmiennicy są po prostu denni. Ktoś liczył, że Garguła swoim wejściem zmieni obraz meczu? Ja po Koronie nie miałem złudzeń. Tyle, że wystawienie Jirsaka byłoby podobnym strzałem w stopę. Paradoksalnie - największe szanse dawałoby pewnie wpuszczenie Wilka, jemu od jakiegoś czasu piłka po prostu dobrze "siada". |
|
Normalnie Woody Woodpecker : )
|
Kirm ostatnio formę to miał przeciwko Odrze Wodzisław
|
Gordan prosta noga przy strzale Bunoza:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...6141697346.jpg |
A Patryk "Kiełbasa" Małecki dzisiaj trenował ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czyli jakby tak zliczyc gdyby szczescie nie bylo po naszej stornie : To mamy 2 pkt i jestesmy przed Lks -sem w tabeli brawo ! :) |
2 pkt to nie bardzo bo z Polonii powinny jednak przyjechać 3 pkt, Zagłębie patrząc obiektywnie zasłużyło na ten punkt w Krakowie.Tyle ile jest to chyba zbytnio nie za dużo i nie za mało, patrząc tak z boku na nasze występy :D
Lechia u nas na wygraną też nie zasłużyła, a co robili nasi to już pomińmy. |
Rozumiem, że Wam po strzale zwykle noga robi przeprost w kolanie? Chyba, że strzelacie z woleja noga ugiętą w kąt prosty, to rozumiem...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl