![]() |
No jak oglądałem kilka meczów Jagielloni to Tymiński faktycznie spoko grał,bardzo mi się jego gra podobała . WIdać było boiskową inteligencję. Ja bym mu dał szanse, w dodatku młody i za darmo, więc jakieś 1+3 jak dużo kasy by nie chciał jak najbardziej
|
dzwonić do Gaszyńskiego albo mu powiedzieć na konferencji jak będzie, on takie info od razu wcieli w życie i może się uda go wziąć :D
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Młody w tym sensie, że jest jeszcze szansa go sprzedać jak będzie miał 26-27 lat za jakieś pieniądze a jak bierzesz właśnie takiego 27 latka to już nikt za niego za kilka sezonów nie zapłaci. Jeśli chcemy redukować zadłużenie to trzeba postawić na takich piłkarzy, których można jeszcze gdzieś sprzedać za $$ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Vaz Tę to już byłoby konkretne nazwisko :) Ale w sumie kogo by nie wzięli, to jak nasi nowi odpalą to nie będzie źle - chociaż pewnie znowu 5-8 miejsce wyjdzie na koniec, bo ta kadra jest dość wąska bądź co bądź...
|
Cytat:
Trzba szukać w lepszych klubach i podjąc pewne ryzyko - vide Stolarski czy Zając. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Info na podstawie złapanego gołębia pocztowego ;) |
Dziwne, że jeszcze nikt nie nakręca nowej sagi pt. "Vojo Ubiparip w Wiśle".
|
bo po co taki e cos jak ubiparipa w Wisle .
|
|
Cytat:
Pomocnik mający w 167 meczach ligi luksemburskiej 1 (jedną) asystę i 0 (zero) goli. Takich właśnie szukamy. |
Cytat:
|
Bitonowi skończył się kontrakt. U nas był zajebisty, teraz chyba obniżył loty
|
http://www.transfermarkt.pl/eric-bic.../spieler/46504
17 bramek w tamtym sezonie , |
Ja bym sie zainteresowal Ubiparipem -> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=19384
Gdy tylko nie przesladowaly go kontuzje wygladal calkiem dobrze, do tego waleczny jak kazdy Serb i obeznany z liga polska. |
Cytat:
o k...a |
Cytat:
To slaby pilkarzyna i z tego co pamiętam to wlasnie On przegral rywalizacje z Genkowem o gre w Wisle.... |
Cytat:
|
Cytat:
jak Cię mogę Ale tracić czas na wyszukiwanie takich gwiazd to choroba jest :lol: |
Cytat:
kilka razy proponowałem tu tego typa, zobaczymy:> |
Tak na marginesie coraz bardziej podoba mi się polityka transferowa Lechii. Po wagonach zawodników już w poprzedniej rundzie zaczęli robić transfery na jakość ( Mila, Gerson itp.) a teraz ten gość wydaje się na papierze spoko, wykupili Colaka, który bądź co bądź jest solidnym i młodym napastnikiem. Oby tak dalej.
Czemu Wisła nie mogła tak rozporządzać kasą jak teraz Lechia, gdy ją miała :/ |
A niby jak rozporzadzala? Przecież kupowalismy najlepszych polskich zawodników jacy byli dostępni.
|
Chodziło mi bardziej o okres Valxovski, gdzie była kasa ze sprzedaży paru zawodników i została przejebana na kontrakty dla dziad(k)ów
|
Nie daj Boże odetną Lechii dopływ pieniędzy i równie dobrze może skończyć tak jak Wisła
|
http://www.transfermarkt.pl/freddy-a...l/spieler/8518
Hmm, w sumie nie byle kto, jakieś tam poważne kluby miał w swojej karierze, nawet zaliczył kilka występów w reprezentacji USA a ma 26 lat, skonczyl mu sie kontrakt z FK Jagodina (I lia serbska) wiec wydaje mi sie ze spokojnie w naszym zasięgu. Co myślicie? |
Adu to tylko i wyłącznie nazwisko. Wylansowany na potrzeby amerykańskiej piłki na cudowne dziecko. Liczba zwiedzonych przez niego klubów na pewno nie jest przypadkiem.
|
Wylansowany? On się po prostu świetnie zapowiadał - w młodzieżowej piłce był znakomity.
|
Przehype'owany. Zapowiadał się nieźle, ale ilu takich już było? Miał potencjał na granie w czołowym klubie PL czy La Liga, ale nie on jeden go zmarnował. Ale tylko o nim jest TAK głośno.
|
Mysciak --------------------- Słuchaj Ty jesteś normalny czy się leczysz ,a nie daj BOŻE Ci za to płacą Na tym FORUM jest taki co dostał mieszkanie od WUJASZKA CUPIAŁA . I dziwić się ze klub upada ,a kibice cieszą się jak debile . Wisła pieniądz z transferów nawęd nie zobaczyła.
|
słuchy mnie doszły że Wisła dość intensywnie negocjuje z Mączyńskim i napastnikiem z 2 Bundesligi czy ktoś mógł by to potwierdzić
|
Cytat:
hehe kiedy to było. A chłopak chociaż nie wypalił z graniem w piłkę to pewnie w naszej lidze by się sprawdził. |
Cytat:
|
kumpel ma wtyki jakieś w Wiśle i przekazał mi jako ciekawostkę dlatego wolałby się u jeszcze upewnić czy ktoś o tym słyszał
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl