![]() |
ile "%" odtracaja podatku pracujacym uczniom na umowe zlecenie?
|
MłodePokolenie to jest troche stare bo od 2006+3 to jest 9 :P a tv4 już nie pokazuje F1 sam coś takiego znalazłem napisze może do Polsatu :P
|
Cytat:
|
jak sie ma sprawa z kuratorem to nie wiem, ale ostatnio wlasnie mialem taka sytuacja, bylo nas kilku inni dostali mandaty od 150-200 a ja mialem sprawe( oni nie chcieli) i przyznalem sie do winy, mowilem ze to pierwszy raz, przepraszalem itp. i ja zostalem uniewiniony, dostalem tylko nagane.
|
Mam telefon w abonamencie w Orange i moje pytanie jest następujące...czy jest możliwość , żebym wykupił sobie jakiś pakiet sms-ów?
|
Hej.
Szukam taniego noclegu blisko centrum Krakowa. Gdzie najlepiej? Jedyny wymóg to prysznic. Jakiś hostel młodzieżowy czy coś takiego. Dla 3 osób. Czy w akademiku moge próbować? Pozdro. |
Cytat:
klikasz Ctrl+Shift+PrtSc potem klikasz trzymając wciśnięte Ctrl+Shift na oknie, któremu robisz zdjęcie. |
Mam takie nietypowe pytanie. Czy murzyni są w Ameryce Płd od zawsze czy to Europejczycy ich tam sprowadzili w czasach kolonizacji, czy też może było jeszcze inaczej??????
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam problem z allegro. Chcialem zakupic sobie meczowy t-shirt argentyny (opcja kup teraz). Ostatnia moja cz ynnoscia bylo wybieranie formy platnosci. Zrezygnowalem, ponownie otworzylem strone z przedmiotem, dwukrotnie kliknalem "kup teraz" i okazalo sie, ze "zamowilem" 3 koszulki, do tego dochodzi 75 zl za przesylke + 3 razy 87 zlotych. To jest pojebane, chcialem tylko spisac dane goscia by zakupic TYLKO JEDEN egzemplarz. Co mam zrobic?
|
Napisz maila do sprzedawcy, na 99% anuluje twoje dwa zakupy.
|
Juz napisalem. Problem w tym ze gosc rzadko sie ponoc "odzywa". Z tego co robilem nawet jednego zakupu nie powinienem miec.
|
witam,czy ktos poleci jakis sklep ze zlota bizuteria w przystepnej cenie?:)z gory dzieki za odp;)
|
czy ktoś może wie jak nazywa się ta nuta z tego filmiku ?
http://www.manusite.pl/index.php?co=...id=22701&kat=7 bardzo bym prosił o nazwę :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam! Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś na temat tego kedytu?? czy to na prawdę jest tak tanio i pięknie jak piszą? Brał ktoś już kredyt u nich??
|
Cytat:
http://www.taniehostele.pl/index.php?lang=pl ;) pod samym stadionem Wisły :) |
Można gdzieś w Krakowie kupić grille jednorazowe (najlepiej gdzieś w okolicach Krowodrzy, Śródmieścia, Zwierzyńca)? Jak to wygląda z cenami itp ?
fialo A możesz jakieś dokładne miejsca (na jakiej ulicy itp) podać. |
Cytat:
|
Mam pytanie dotyczace lotow z Rayanerem. Dokonalem odprawy online i czy na lotnisku wystarcza mi te karty pokladowe i dowod tozsamosci ? Czy trzeba jeszcze cos wydrukowac ?
|
Cytat:
|
ok dzieki.
|
Cytat:
|
Cytat:
Napisac do sprzedawcy i wyjasnic pomyłke, ale to wyglada tak ze on tego nie anuluje tylko musi wystapic do alledrogo o zwrot pprowizji, nastepnie oni pisza do Ciebie jak to wyglada z Twego punktu widzenia i jak mu dadza zwrot to Ty dostajesz ostrzezenie, w sumie to tyle. Trzy ostrzezenia od 3 roznych sprzedajacych to stały ban, no i zapewne zasluzony neutralny komentarz od sprzedawcy :P PS. Dawno nic nie kupowalem na allegro ale dane sprzedawcy dostejesz na e-maila po zakupie, wiec nie masz po co cofac stron i spisywac :) Cytat:
na 100% nie da sie anulowac "kup teraz" jak zwyklej licytacji:D |
Da się, ja kiedyś anulowałem. Chociaż może coś się zmieniło bo od 3 lat nie korzystam z tego portalu. Zaś jeśli sprzedawca nie odpowie to olej te opłaty a koszulkę zamów sobie z innego konta ;]
|
Kupiłem sobie wczoraj Fallouta 3 zainstalowałem, chce grać, ale gra zawiesza mi się po chwili od włączenia. Nie wie ktoś co to może być ? Jakieś problemy ze zgodnością czy co ? Dodam, że mam Windows 7. Z góry dzięki.
Hetfield - tak, mam nowiutkiego laptopa HP Pavillion więc nie ma żadnego problemu z wymaganiami ..Instalowałem patche i nic .. |
A jakie masz wymagania sprawdzałeś czy pójdzie ci gra?
|
A w tym lapku to masz kartę zintegrowaną czy jakąś dedykowaną? Sprawdzałeś FPS? Zmieniałeś opcje graficzne? Gra jest dedykowana na Vistę wieć na 7 też nie powinno być problemu
|
Jest w stanie ktoś z Was polecić mi jakieś tanie kwatery czy pola namiotowe w Międzyzdrojach? Wiem, że Internet itp.. ale jednak wielu rzeczy tam nie ma :)
|
2 pytania do orientujacych sie co gdzie mozna w Krk kupic :)
1) gdzie mozna kupic jakies srodki na komary (RAID, spray OFF) itp ? 2) gdzie mozna kupic lampke biurkowa ? Im blizej okolic AGH sklepy tym lepiej. Co do srodka na komary to tez mile widzialbym jakies sugestwie tzn. sprawa jest taka ze mnie nie gryza raczej, a jesli nawet to tego nie zauwazam, wiec zadne smarowidla, itp mnie nie interesuja. bardziej mnie bzyczenie irtuje i fakt ze sie tych owadow mnostwo teraz szweda w okol chocby monitora (jeszcze nie mam lampki to mam wzgledny spokoj :d ). Wiec chyba ten RAID sie wydaje dobry, bo to tylko podlacze i podobno wszelakie paskudztwo pospada na ziemie. tak ma byc w teorii, a w praktyce ? |
Panowie,kto boi się latać samolotem. Jakieś środki nasenne macie sprawdzone?czy inne sposoby. Wiecie kolega pyta:)
|
Lampka czerwone wina na kilka godzin przed lotem, i na 10 minut przed startem guma do żucia.
Nie bierz środków nasennych bo mogą wpłynąć niekorzystnie na samopoczucie bo i tak nie zaśniesz jak się będziesz bał. Nie martw się szanse, że się rozbijecie są niewielkie :) |
Dzięki,w sumie z tym winem to najlepszy pomysł. I zadziała mimo lęku przestrzeni?
|
Cytat:
|
Cytat:
Najważniejsze to sobie uświadomić że nie ma się czego bać. Samoloty spadają tak rzadko że to trzeba być niesamowitym pechowcem aby trafiło na Ciebie. Guma dobrze robi przy starcie bo się nie zatykają uszy. |
Polecicie jakiegoś netbooka w granicach 1100 zł? Wogóle kupię coś w miarę porządnego za te pieniądze czy ciężko??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl