![]() |
Sam już nie wiem co gorsze - ściana tekstu z samym pieprzeniem bez sensu jak u qpalza czy nic nie wnoszące wpisy typu "ja wiem, ale nie powiem" snowa. Jak ktoś ma znajomego szukającego tematu do pracy z psychiatrii to może podesłać mu link do tego tematu.
|
Cytat:
|
Plus chciałem zauważyć, że Jacek Bednarz jest do wzięcia jako prezes z doświadczeniem większym niż Miodulski XD XD XD XD
|
Cytat:
|
@Snow dokładnie tak jak As mówi, napisz coś więcej skoro masz takie informację, a nie czepiaj się ludzi, że są zmartwieni i snują domysły bo nikt im nic nie mówi...
|
Panowie Ja tylko od siebie 2 grosze bo wielu z was łudzi sie że jak Kosowski Baszczyński coś tam powiedzieli że będzie ok to raczej bym tego nie przeceniał. Ci panowie wyczuli raczej ewentualną kaskę i chęć ewentualnego zarobku poprzez ewentualne stanowiska .Bo raczej pączkarnia , Lodziarnia oraz komentowanie w nc+ nie do końca jest spełnieniem ich marzeń
|
Cytat:
Chłopie, a skąd ludzie mają mieć pojęcie, skoro od dwóch lat zarząd wszystko kisi w swoim gronie, nic nigdy nie wiadomo, nie ma żadnych konferencji, nie ma żadnych oświadczeń, a jeśli już coś jest to najczęściej mija się to z prawdą? Nic dziwnego, że ludzie mają pesymistyczne wizje i oczekiwania, bo KLUB I ZARZĄD NAS DO TEGO PRZYZWYCZAIŁ. I co ma zmienić to, że teraz taki kumaty koleś jak ty napisze taki wysryw i jeszcze go specjalnie pogrubi, żeby udowodnić niewiadomo co. Nie ma przepływu informacji, to takie ploty będą powstawać. Nikt nie ma pojęcia co się dzieje w klubie, oprócz tych, co wyniosą jakieś info dla lajków na twitterze. Mam nadzieję, że nowy zarząd będzie poważniej podchodził do informowania kibiców o sytuacji w klubie. |
Cytat:
|
jedynym inwestorem który powinien wejść do klubu to PROKURATOR !!!!
|
Cytat:
Oświadczeń w ostatnich 2 latach było akurat sporo. Konferencji też nie brakowało. Ale że ich treść była jaka była, to dziś jest jak jest. |
Tak, to był skrót myślowy :) Miałem na myśli konkrety.
|
Jak dla mnie post Snowa moze znaczyc, ze Sarapata jest pionkiem w tym wszystkim, a nie, ze to wszystko nie jest walem. Mnie to za bardzo nie interesuje, bo wiadomo jaki rak toczy ten Klub. Sarapata jest tylko twarza dla gangsterki i âkumatychâ zerujacych na Wisle. I bedzie tez twarza upadku tego Klubu. Jedyna nadzieja w tym, ze nikt jej nigdy nie pozwoli o tym zapomniec oraz ze i my nie zapomnimy do czego prowadzi kibolstwo/gangsterka w klubie.
|
Doszukując się pozytywów (na siłę) znalazłem jeszcze jeden. Maciej Kruk, dziennikarz eleven, który jako pierwszy podał konkrety o zmianie właścicielskiej podał tak:
"Vanna Ly przylatuje jutro (piątek) z Paryża do Krakowa. W planach spotkanie z kandydatem na prezesa, drużyną, mecz z Lechem i w sobotę przedstawienie wizji rozwoju Wisły Kraków panu Prezydentowi Majchrowskiemu. Plan już jest przygotowany. Słyszałem o bardzo dużym sponsorze strategicznym." To wszystko nie zmienia jednak faktu, że na dzień dzisiejszy oczekujemy świątecznego cudu. |
Po 1 w ogole jej nie usprawiedlwiam.
A o co chodzi mi dokladnie to sie domyslcie, przeczytajac chocby wywiad z Mietta. PS: juz zaluje, ze sie tutaj wpisalem. |
Snow to chyba podobnie jak Vanna Ly może być kobietą.
- O co chodzi? - Domyśl się... xD |
Apropos spotkania z Majchrowskim, to rzeczniczka prezydenta Monika Chylaszek nic o nim nie wie :) Będę szczerze zdziwiony jak do niego dozjdzie, ba jeśli w ogóle mr Vanna sie tutaj pojawi.
|
Cytat:
|
|
Ja osobiście pogodziłem się już z upadkiem klubu,wiekszośc jak widze się łudzi,ale mniejsza z tym.Mam w związku z tym pytanie,bo wiem ,że gdzies juz ktos w tym wątku o tym wspominał;zakładając,że do konca roku nie splacimy nikomu ani złotówki i w przerwie zimowej odejdzie 90% piłkarzy to jakie mamy opcje? 1.ogłaszamy upadłośc i nie przystepujemy do rundy wiosennej co oznacza praktycznie koniec Wisły tej którą mamy.2.dogrywamy runde tym kto zostanie + juniorzy i spadamy nie zdobywając wymaganej liczby pkt a w przyszlym sezonie staramy się o licencje na 1lige czy może jeszcze jakaś inna alternatywa istnieje?
I teraz zakładając ten upadek, odradzamy się pod egidą kogo?idziem drogą Pogoni ,Widzewa,Hutnika itd?Nie jestesmy juz Wisła kraków SA z jej historią i osiągnięciami tylko Wisłą Kraków "coś tam,coś tam"? wg prawa,choć w głowach i sercach dalej to ta sama Wisła ukochana.I jeżeli do tego dojdzie ,do tego odrodzenia,z Kwietniem czy Włodarskim czy kimkolwiek innym to gdzie ,bo to mnie nurtuje od jakiegoś czasu,będziemy grać domowe mecze?Chyba prezes socios coś w wywiadzie wspomniał ,że istnieje możliwośc gry na R22 nieodpłatnie?a jak nie to gdzie bo zakładam nawet pesymistycznie,że na tą 4 lige bedzie chodzić min. 3k ludzi i zakładam ze nie na Kałuży :-) Hutnik?.Do zobaczenia dziś na meczu.Miejmy nadzieje nie ostatnim w ekstraklasie w najblizszej przyszłości. |
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...tem_28481.html
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego NIE MAMY PRAWA I NIE MOZEMY UPASC. |
https://www.phnompenhpost.com/nation...fficials-posts
Artykuł w którym opisana jest nominacja w rzadzie Kambodży , wymieniona jest osoba Vanna Ly jako wice sekretarz stanu . |
Cytat:
|
To może faktycznie jest to jakiś królewski bękart, który chce inwestować w Krakowie, a Wisła to dodatek.
|
Cytat:
|
Jeśli nie w jednej z Miśkiem to nie ;)
|
Które to są te mistyczne tereny Towarzystwa o które zabiegają deweloperzy, czy to parking przed stadionem, plac przed głównym wejściem na stadion i boisko treningowe ?
|
Tymczasem według LoveKraków jutro o 11 spotkanie Majchrowskiego z jednym z inwestorów.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...tem_28481.html |
Cytat:
http://historiawisly.pl/wiki/images/...Wis%C5%82y.jpg |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl