Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

DominoForza 22.12.2009 13:47

jest jakis przedzial wiekowy w ktorym dzieci moga za darmo jechac w mpk ?

markokrk dzieki wielkie

markokrk 22.12.2009 13:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 833209)
jest jakis przedzial wiekowy w ktorym dzieci moga za darmo jechac w mpk ?

do wieku szkolnego

Kuba_WD 22.12.2009 14:01

nie załapiesz sie

tu jest chyba ;) :
http://www.mpk.krakow.pl/default.asp...d=26&templId=6

someone_TSW 22.12.2009 14:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AOT (Post 833102)
coś ten link nie śmiga...

• Uruchom dowolne okno folderu (np. Moje Dokumenty), w pasek adresu wklep
    %appdata%\Gadu-Gadu 10\Twój numer GG\ImgCache
    lub
    %appdata%\Nowe Gadu-Gadu\Twój numer GG\ImgCache
    (zależy jakiej wersji używasz), naciśnij Enter
  • Wypakuj do tego folderu zawartość tej paczuszki

kuba-wisla 22.12.2009 15:01

Witam! szukam jakiejś nakładki (czy jak to sie nazywa) na nowego IE żeby wyglądał dokładnie tak jak stary. Wiadomo że na tamtym już połowa stron sie nie otwiera a ogromnie zalezy mi pozostał identyczny wygląd i funkcje etc. Jeśli ktoś wie jak mogę rozwiązać swój problem proszę o pomoc.

PS. I bez debilnych tekstów o tym że IE jest słabe albo żebym na firefoxa przeszedł bo nie o to mi chodzi.

MłodePokolenie 22.12.2009 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kuba-wisla (Post 833241)
Witam! szukam jakiejś nakładki (czy jak to sie nazywa) na nowego IE żeby wyglądał dokładnie tak jak stary. Wiadomo że na tamtym już połowa stron sie nie otwiera a ogromnie zalezy mi pozostał identyczny wygląd i funkcje etc. Jeśli ktoś wie jak mogę rozwiązać swój problem proszę o pomoc.

PS. I bez debilnych tekstów o tym że IE jest słabe albo żebym na firefoxa przeszedł bo nie o to mi chodzi.

Chodzi Ci o motyw/skórkę/wygląd IE? Hmm.. takiego motywu raczej nie znajdziesz, ale możesz ściągnąć przecież starszą wersje :)

Link do IE 6 http://www.download.net.pl/66/Intern...orer-6-Polski/

AOT 22.12.2009 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez someone_TSW (Post 833215)
  • Uruchom dowolne okno folderu (np. Moje Dokumenty), w pasek adresu wklep
    %appdata%\Gadu-Gadu 10\Twój numer GG\ImgCache
    lub
    %appdata%\Nowe Gadu-Gadu\Twój numer GG\ImgCache
    (zależy jakiej wersji używasz), naciśnij Enter
  • Wypakuj do tego folderu zawartość tej paczuszki

Zajebiście, dzięki.

kuba-wisla 22.12.2009 15:56

Starszą wersję mam chodzi o to że niektóre strony nie otwierają się już na starej wersji IE a chodzi mi właśnie o wygląd IE.

MłodePokolenie 22.12.2009 16:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kuba-wisla (Post 833273)
Starszą wersję mam chodzi o to że niektóre strony nie otwierają się już na starej wersji IE a chodzi mi właśnie o wygląd IE.

Aha. Oj to niestety chyba Ci nic nie doradze.

buldus 22.12.2009 17:10

Mam taki problem. Studiuję na Polibudzie Częstochowskiej i na początku roku zapomniałem zapłacić ubezpieczenia, a teraz jest za późno. Stąd moje pytanie: Gdzie mogę się tanio ubezpieczyć takim systemem jak na uczelni? Ubezpieczenie zdrowotne czy coś w tym rodzaju. Nie wiadomo co stanie w sylwestra :) Pozdro

fialo 22.12.2009 18:30

Kupiłem sobie dzisiaj za ciężkie pieniądze Modern Warfare 2, cobym miał w co grać przez święta. Zainstalowałem wszystko, założyłem konto steam, pobrałem aktualizacje itd. Odpalam i wszystko jest elegancko dopóki nie skończy się ten początkowy trailer. Kończy się trailer, jest zbliżenie na Moskwę, jakiś Shepard mówi kilka słów, pasek na dole ładuje się do końca i wtedy komp mi się nagle resetuje. Próbowałem już z 10 razy i zawsze to samo... Dodam, że mam nowego, raczej dobrego kompa i, niestety Windows Vistę.. Nie wiecie o co może chodzić? Nie chcę żeby się okazało, że wyrzuciłem 130 PLN w błoto ...

harimata 22.12.2009 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 833318)
Kupiłem sobie dzisiaj za ciężkie pieniądze Modern Warfare 2, cobym miał w co grać przez święta. Zainstalowałem wszystko, założyłem konto steam, pobrałem aktualizacje itd. Odpalam i wszystko jest elegancko dopóki nie skończy się ten początkowy trailer. Kończy się trailer, jest zbliżenie na Moskwę, jakiś Shepard mówi kilka słów, pasek na dole ładuje się do końca i wtedy komp mi się nagle resetuje. Próbowałem już z 10 razy i zawsze to samo... Dodam, że mam nowego, raczej dobrego kompa i, niestety Windows Vistę.. Nie wiecie o co może chodzić? Nie chcę żeby się okazało, że wyrzuciłem 130 PLN w błoto ...

Przepisz kod i zareklamuj grę. JA mam pirata i gram sobie w MD1 na necie za free . A tak poważniej to albo zainstaluj windows 7 jak masz dobrego kompa albo XP. Vista ma to do siebie że lubi się restartować. Najlepiej zrób format albo zainstaluj na innej partycji. Zależy jeszcze jaką masz kartę graficzną.

Wisła Prokocim 22.12.2009 19:43

Wie ktoś może czy można kupić gdzieś coś takiego jak prasowanki Wisełki?? Z góry dzięki za odpowiedz

shad 22.12.2009 20:12

Może tu ktoś się częściej zagląda niż do tematu komórkowego :P

Co wiecie o formowaniu baterii litowo-polimerowej? W ogóle ma to sens? Wiem tylko, że trzeba ją załadować do pełna 3 razy, ale wcale nie musi trwać to 10 czy 12 godzin, skoro i tak ładowanie kończy się w momencie kiedy telefon naładuje się do 100%.

Poprosiłbym o rzeczowe argumenty.

harimata 22.12.2009 20:34

Rozładuj baterię normalnym użytkowaniem telefonu tak żeby się wyłączył a potem naładuj możesz to zrobić nawet w ciągu miesiąca 3 razy. Efektów i tak nie widać więc nie warto się śpieszyć.

shad 22.12.2009 20:54

Nie ważne, ile ładowanie będzie trwało, byle telefon dał znać, że już jest 100%?

maciek777 22.12.2009 21:01

Moze ktos mi podac strone,gdzie można poćwiczyć grę na Forexie na sucho ? Tzn poprzez wirtualne pieniądze ?

Gordian 23.12.2009 11:06

Mam film DVD w ISO. Jak próbuję zamontować w Deamonie to mi wywala komunikat "Błąd w linii poleceń". Da się to jakoś naprawić?

tomo 23.12.2009 13:48

Kupował ktoś coś na amerykańskim Ebayu ? jak wygląda sprawa z dostarczeniem przesyłki do Polski ? jakie to mogą być orientacyjnie koszty ? Chcę kupić pewną rzecz która kosztuje z 300$ ile musiałbym doliczyć za wysyłkę do kraju ?
Proszę o odpowiedz kogoś kumatego ;)

MatMario 23.12.2009 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 833620)
Kupował ktoś coś na amerykańskim Ebayu ? jak wygląda sprawa z dostarczeniem przesyłki do Polski ? jakie to mogą być orientacyjnie koszty ? Chcę kupić pewną rzecz która kosztuje z 300$ ile musiałbym doliczyć za wysyłkę do kraju ?
Proszę o odpowiedz kogoś kumatego ;)

Dostałem paczke np zwykła amerykańską pocztą, trwało to trochę bo poszło na cło. Drogie nie było na każdej stronce są kalklatory. Polskie firmy spedycyjne są szybsze no i tańsze, np doma, polamer również u nich na stronie przeczytasz co i jak.

http://ircalc.usps.gov/
http://www.polamerusa.com/NMGPages/Kalkulator.aspx
http://www.doma.com.pl/

Pamiętaj o cle, zależy co z tych stanów chcesz ale np ciuchy niech ci urwą metki i nie dają paragonu do środka to przejdzie bez płacenia, przynajmniej mi się udało.

Najdrożej wychodzi ups dhl itp

palikot 23.12.2009 14:51

Ma ktos moze zeskanowany "To my Kibice" z października tego roku?

podszywacz 23.12.2009 15:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shad (Post 833414)
Nie ważne, ile ładowanie będzie trwało, byle telefon dał znać, że już jest 100%?

Nie ważne jaki masz akumulator, proces formatowania powinieneś przeprowadzić. A więc, nowy telefon ma akumulator trochę naładowany aby pozmieniać ustawienia, "nacieszyć" się nowym telefonem, itp. Rozładowywujesz telefon w naturalny sposób a potem WYŁĄCZONY telefon podłączasz do zasilania i ładujesz kilkanaście godzin. Ważne aby go w tym czasie nie używać. Nie sugeruj się tym że wskaźnik naładowania pokazuje 100%. Ma to na celu "zapamiętanie" przez akumulator stanu rozładowania i pełnego naładowania. I znowu, akumulator rozładowujesz w normalny sposób i powtarzasz powyższe ładowanie jeszcze 2 razy. Tak prawidłowo przeprowadza się formatowanie akumulatora.

Tuman 23.12.2009 15:39

mam problem:
we wrzesniu złapali nas na malowaniu, ale własciciele wycofali sprawe. Teraz przyszło mi wezwanie do sądu rejonowego. Jak nas złapali, miałem jeszcze 16 lat, czyli miałbym sprawe w sadzie rodzinnym.
Taki wezwanie do sądu, może oznaczać, że właściciele nie wycofali mi sprawy?

M.C (nowy kleparz) 23.12.2009 16:40

Poszukuje torrenta do filmu Mikołajek z dubingiem.Ma ktoś?

harimata 23.12.2009 19:29

PILNE

Potrzebuję na już zdjęcie sektora D najlepiej z racami i kibicami i oprawą albo samego ale żeby było widać trybunę D z gwiazdą i kawałek boiska przed D. I szukam jeszcze takich tapet co by się dało na a4 papieru wydrukować bez zniekształceń. Albo jakieś wypasione tapety tak żeby można było np wkleić postać w photoshopie.

Dzięki wielkie z góry.

fifi1906 23.12.2009 21:33

wie ktoś może jakie są( o ile są) tansze zamienniki ostrzy do maszynki do golenia "wilkinson quattro titanum precison"!

AOT 23.12.2009 21:57

Rozładował mi się laptop i padł. Po podłączeniu do prądu i włączeniu pojawia mi sie ekran, gdzie mam do wyboru tryb awaryjny, normalny itd i zaczyna sie problem. "Przywróć ostatnią dobrą konfigurację" nie działa, tryb awaryjny nie działa (pojawia sie czarny ekran i migający na górze kursor), a w trybie normalnym pojawia sie ekran ładowania windowsa (logo i ten śmigający pasek), ale nic się nie dzieje, nawet jak czekam kilka minut. Ma ktoś na to jakąś radę ? Zaznaczam, że format raczej nie wchodzi w grę, a płytki z windowsem nie mam.

tomo 23.12.2009 23:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 833628)
Dostałem paczke np zwykła amerykańską pocztą, trwało to trochę bo poszło na cło. Drogie nie było na każdej stronce są kalklatory. Polskie firmy spedycyjne są szybsze no i tańsze, np doma, polamer również u nich na stronie przeczytasz co i jak.

http://ircalc.usps.gov/
http://www.polamerusa.com/NMGPages/Kalkulator.aspx
http://www.doma.com.pl/

Pamiętaj o cle, zależy co z tych stanów chcesz ale np ciuchy niech ci urwą metki i nie dają paragonu do środka to przejdzie bez płacenia, przynajmniej mi się udało.

Najdrożej wychodzi ups dhl itp

Nigdy nic nie kupowałem przez ebay więc pytam, osoba która sprzedaje daną rzecz nada mi paczkę taką firmą kurierską którą sobie ja życzę ? ;) inne obyczaje panują u nich czy co ? ;)
Parę razy próbowałem tak robić na allegro i zawsze była odmowa ze strony sprzedającego.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AOT
Rozładował mi się laptop i padł. Po podłączeniu do prądu i włączeniu pojawia mi sie ekran, gdzie mam do wyboru tryb awaryjny, normalny itd i zaczyna sie problem. "Przywróć ostatnią dobrą konfigurację" nie działa, tryb awaryjny nie działa (pojawia sie czarny ekran i migający na górze kursor), a w trybie normalnym pojawia sie ekran ładowania windowsa (logo i ten śmigający pasek), ale nic się nie dzieje, nawet jak czekam kilka minut. Ma ktoś na to jakąś radę ? Zaznaczam, że format raczej nie wchodzi w grę, a płytki z windowsem nie mam.
Dzisiaj 21:33

To samo miałem, musiałem stawiać system od nowa.

Arkas 24.12.2009 00:07

Kogoś ze Szczawnicy prosiłbym o odezwanie się na Priv.

pawelwp9 24.12.2009 10:13

Zostało coś na namalowane na Wigilie na sąsiadke zza błoń :D?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:16.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl