![]() |
Tylko że Zagrzeb to go chciał dopóki Mamić nie poszedł siedzieć, a wraz z nim miliony wykładane na klub.
|
Niech Carlitos strzela duzo bramek tym z dolu tabeli to nam pomoze sie utrzymac:) Bo duzyna z Warszawy miala z tym problem ostatnio czasem.
Nie rownajmy Maczynskiego do Carlitosa. Carlitos przyszedl sie wypromowac, odszedl do lepszego pilkarsko klubu i bedzie zarabial wiecej. Dziwne aby nie zrobil takiego kroku. Nigdy nie obiecywal , ze jak Polska to tylko Wisla etc. Hiszpan nie bedzie sie przejmowal z jego punktu widzenia .......ami na linii Krakowa-Warszawa Szkoda, ze tylko za tyle ale zarzad tak patrzy dlugofalowo, ze obudzili sie z "nieporozumieniem" w sprawie stadionu. I pozniej musimy sprzedac po promocji bo utracilismy plynnosc finansowa. Ciezki chwile ida. I nie wiem czy taki zarzad co na razie zwiekszyl dlug do miasta i zle zarzadzal potrafi to odkrecic. Lepsze jutro bylo wczoraj |
|
Zmieniajac temat... Tomasz Cywka ponoc bardzo dobrze prezentował się w sparingach amikorza... Tomkowi zycze powodzenia, ale tak jak pisalem: bez wzgledu na to czy bedzie super odkryciem w amice czy nie - u nas grałby padake - jestem tego pewien.
|
Przykre jest to jak się czyta jak mu ludzie dziękują.. człowiekowi, który miał wyj*bane na klub, który go wypromował..
|
przestańcie pieprzyc Kolara i Pereza tez wypromowaliśmy ???
sam sie tu wypromował, dostał szanse i ją wykorzystał, a my na tym skorzystaliśmy bo dzięki jego bramkom ten sezon był taki a nie inny |
Perez był już wypromowany, a Kolar jest do wypromowania, coś jeszcze ?
|
Ludzie to tylko najemnik, nigdy wierności do grobowej deski nie obiecywał. Legia nie jest naszym rywalem na ten moment bo mistrza robić nie będziemy tylko okolice 10 miejsca trzeba będzie bronić.
|
Życzę powodzenia Carlitos'owi. Nie dziwię się że odchodzi, młody nie jest, a zarobić trzeba, perspektywa pucharów, kiedyś My skupowaliśmy pół ligi teraz jest odwrotnie - takie czasy. A CL jak na polskie realia Pan Piłkarz i tyle. Byłby idiotą gdyby nie skorzystał z tej oferty.
|
Cytat:
dobra, to jestem już spokojny w tym roku wypromujemy Kolara tzn strzeli minimum 24 gole :haha: wynik sportowy i finansowy w tym sezonie mamy zabezpieczony :P |
Cytat:
Czytanie ze zrozumieniem się kłania :) |
Ze Manuel w CD Santa Clara.
|
Suljic za to bedzie walczyl o LM z Olimpija Ljubljana;)
|
Były znakomity trener Wisły, Henryk Kasperczak, kandydatem na selekcjonera Algierii.
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/sp...gierii/5z5ecyg |
Katowicki Sport (czytaj Miga):
(...)Na pieniądze czeka też Pol Llonch. Manager twierdzi, że klub jest mu winien 20 tysięcy euro i ma zamiar pójść z tą sprawą do FIFA. Jeszcze dość zabawny fragment, już w formie ciekawostki: W piątek Wisła wysłała do Juliana Cuesty wezwanie, by rozliczył się ze... sprzętu - spodenek, bluz bramkarski, itd. Podliczono go na 4 tysiące złotych. Edit: A Cuesta już oficjalnie w Arisie Saloniki. |
List otwarty podpisali:
Cytat:
Ale do ....y nędzy, to tyle? Naprawdę Żurawski, Frankowski, Kosowski, Kałużny, Zieńczuk, Szymkowiak, Nawałka, Kasperczak i wielu innych nie mogło złapać za telefon i powiedzieć "ej chłopaki dopiszcie mnie do listy!"? Smutne. |
Myślę, że ten list był osobiście podpisany przez tych byłych piłkarzy. Oni są na miejscu więc podpisali. Inni nie mogli tego zrobić.
|
|
"Nie chciałem nawet myśleć o propozycjach z innych drużyn. Odrzuciłem ich naprawdę dużo, w tym z Lecha, kilku polskich klubów, czy nawet z ekip występujących w La Liga. Może inni piłkarze zachowaliby się inaczej, ale ja jestem wyjątkowy"
Cytacik wstawiłem, jakby nadal ktoś twierdził, że nasz zarząd zjebał negocjacje i zarobiliśmy zbyt mało... Podziękujcie Carlitosowi :) |
Gdyby zarzad sam sie nie przystawil do muru mozna by sprzedac Carlitosa drozej do Legii. Nie zarzad nie spieprzyl samych negocjacji w sprawie sprzedazy Carlitosa. Spieprzyl ostatni rok.
|
A tam rok, ostatnie dwa lata! Jak mogli z finansowego potentata zrobić zadłużoną po uszy spółkę...
|
jeśli faktycznie jest opcja, że dostajemy 30% od następnego transferu Carlitosa, to ten transfer wcale nie jest taką złą decyzją. Jeśli błyśnie w europejskich pucharach, to nie zdziwiłbym się, jakby Legia go opchnęła za jakieś 3mln euro. A wtedy blisko milion idzie do nas, co daję nam łącznie ok 2mln euro - tylko jakby rozłożonych na raty.
Zresztą, tak czy inaczej jakieś pieniądze z jego następnego transferu dostaniemy, bo chyba nikt nie sądzi, że posiedzi w tej Legii 3 lata. Nie ten typ człowieka. Oczywiście szkoda, że od razu nie sprzedaliśmy go za granicę za te 2 mln, ale jeśli uparł się na Legię, to były tylko dwie możliwości: 1) sprzedać go Legii lub 2) trzymać go, opłacać kontrakt i ryzykować, że będzie non stop siedział na jakiś "kontuzjach" czy innych zapaleniach ucha. |
Cytat:
A co do pieniędzy z następnego transferu to też słabo to widzę. Jak tak bardzo chciał grać w Legii to myślę że min 2 sezony tam posiedzi, a później to nie wiem czy ktoś da za niego 3 mln |
Cytat:
|
a nie odszedl " za darmo " ????????????
|
Cytat:
Cieszę się że mogłem pomóc. |
"Gdy przyjechałem do Warszawy jeszcze z Wisłą Kraków, poczułem, że to klub dla mnie. "
http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa...-kosztuja.html Pakiet szkoleniowy od MąkaCWKS? :rotfl: |
A tak mi przyszło na myśl,że może rzeczywiście coś było na rzeczy jak Maka zagadywał na naszym zgrupowaniu do Carlitosa...
|
Dajcie spokój Carlitos to nie Wislak a najmnik i miał prawo pójść gdzie lepiej płacą, z perspektywa gry w LM czy LE pamiętajcie obokrajowcy rzadko przywiązuje się do barw klubowych. PO DRUGIE PRZYKLDOW zarabiasz 2000 zł dostajesz ofertę za 10000 zł i co zostajesz w pracy z miłości do pracodawcy gdzie za wykonanie u nowego pracodawcy planu dodatkowego to jest LM dostajesz premię. Jedyne co zawalił zarząd to sprzedaż go za grosze po 450 tys euro to śmieszna kwota jak za czołowego strzelca. Dobrze chociaż ze wpisali bonusy .500 tys euro za LM a 150 tys za LE i 30 procent od transferu wiec może cudem del nie wyjdzie źle.
|
Wczoraj w superpucharze szarpał jak wściekły widać że legia będzie miała z niego pożytek- co i jest szansą dla nas na cash.
Inna sprawa że u nas właściwie sam decydował co chce robić na boisku a tam czeka na podania od legijnych paralityków. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl