![]() |
Powtórki z uznanych bramek mogą iść, cały mecz live może iść. Nie mogą być np. puszczane powtórki spalonych.
|
Cytat:
Do tego jest inny wątek, |
z tego co da sie wyczytac na interii nie mamy najdrozszego stadionu w polsce słowiki zaplacily jeszcze wiecej:)
|
Cytat:
Stadiony w Gdańsku czy Wrocławiu też są droższe. Licząc całkowity koszt, jak i przeliczając na jedno krzesełko. |
Cytat:
Ponawiam pytanie |
poczytaj temat, każdy chciałaby to wiedzieć, ale termin oddania stadionu to wielka niewiadoma!
|
Cytat:
O terminy lepiej nie pytaj |
CBA wkroczyło do POSIRu w Poznaniu. Tak samo mogliby zawitać do ZIKITu w Krakowie, aby przejrzeć ten cały burdel związany z budową stadionu.
|
Cytat:
|
Piotr, oby CBA nie wkroczyło w trakcie trwania prac. Tego by tylko brakowało, żeby wstrzymano budowę. A to, że dojdzie do kontroli jest niemal pewne ( sugerując się argumentacją dotyczącą Lecha)
|
Nie no, w trakcie prac nikt tam nie wkroczy, jednak po ukończeniu prac mogliby tam zawitać i sprawdzić co nieco.
|
Majchrowski i Niedziałkowska już się zaczynają bać. Nie martwcie się "zatroskani mieszkańcy" na pewno życzliwie poproszą o jakąś kontrolę. Mam nadzieję, że pewnego dnia zobaczę we wszystkich mediach, jak smutni panowie w kominiarkach wyprowadzają w kajdankach miłościwie nam panujących.
|
A powie mi ktoś dlaczego oni zaczęli ten montaż telebimów akurat od tej trybuny?? Zaraz się okaże że nie zdążą z popodpinaniem wszystkiego na tej drugiej i oczywiście zdecydowana większość kibiców będzie mogła podziwiać tylko tył telebimu :/
|
Cytat:
|
Jak wygląda sprawa budowy boisk treningowych ? Wiadomo gdzie one mogą powstać bo mam watpliwości co do terenów w okolicah Reymonta .Basałaj w wywiadzie dla Dziennika Polskiego mówił że decyzję zapadną w tym roku.
|
Na razie nijak wygląda.
Jak decyzje (i ewentualny projekt i finansowanie) zostaną ustalone w tym roku, to będzie dobrze i budowa może w następnym. Wykonanie boiska czy dwóch to jest miesiąc, góra dwa (oczywiście nie w zimie, a na wiosnę/lato/jasień), nawet z podgrzewaną murawą. |
Cytat:
|
Ja mam pytanie na trochę inny temat. A mianowicie, wiadomo już coś z przetargiem na sponsora tytularnego stadionu ??
|
Wszystkie pytania z gatunku czy coś wiadomo- mają taką sama odpowiedź podaną tu po tysiąckroć
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...elebim_gotowy/
Telebim gotowy. Wiecie może, co ma być po bokach? Mam nadzieję, że nie goła konstrukcja bo wygląda to strasznie. |
Cytat:
Na moje, po bokach walnął bym małe tablice informujace o czasie gry i wyniku. Chyba ze ten telebim będzie do tego służył... |
Cytat:
nie przesadzaj z tym " strasznie" po bokach jakies reklamy i bedzie ok |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
wydaje mi sie ze moze byc podobnie z reklamami jak na stadionie tottenhamu
|
Na razie wygląda to tragicznie. Oby jakieś reklamy wsadzili albo cokolwiek.
|
Cytat:
Małe tablice informujące o czasie gry? jak to będzie wygladało? a może z Cichej weźmiemy sławny zegar i Pan Józio będzie przekręcał wskazówkę. Normalny zegar cyfrowy powinien byc na wysokości telebimu ale pewnie nie będzie bo konstrukcji pod to nie ma. Wogóle nie rozumiem jak mogli zrobić podejścia pod telebim o szerokości równej telebimowi, mogło być jedno a na dobrą sprawę mogłoby ich wogóle nie być |
Cytat:
|
Cytat:
|
2 czarne reklamy Adasia po bokach i będzie ok
|
Cytat:
|
miejsce dla operatora stadionu
bo pewnie czeka nas zmiana nazwy naszej Areny |
Cytat:
W takim razie kibic z nowej trybuny (chodzi o stare A i B) jesli bedzie chciał spojrzec która minuta meczu, gdzie ma tego szukac? Ten telebim bedzie sluzył do wystwietlania meczu ,czy moze tylko do wyniku i czasu? |
cały czas się dziwię po co nam ten okrąglak
ale jak już jest to najlepsze miejsce na telebim jeden ale przekozacki to właśnie tam w narożniku nad tym dziwnym tworem nowoczesnej architektury |
herkules, wszystko pięknie ładnie, ale pamiętaj o kibicach przyjezdnych. Jak przyjadą goście zza błoń albo inne pospolite ruszenie, to wnet polecą zapalniczki i inne rzeczy w telebim. W końcu ktoś by uszkodził.
Swoją drogą, nie pamiętam na jakim meczu (chyba reprezentacji), ale po stracie gola kibic się wkurzył i rzucił swoją komórką w przestrzeń. W taki telebim pewnie też niejedna by poleciała :) |
nie przesadzajcie... te wolne miejsca po bokach telebimów to jedne z najlepszych miejsc reklamowych.. więc na bank znajdzie się ktoś kto zapłaci za to niezłą kaske.
|
a Moze mi ktoś powiedzieć co z 2 telebimem ? będzie zamontowany do meczu w PP ?
|
Po bokach na konstrukcji telebimu maja być piłki złożone z gwiazdek - takie z Ligi Mistrzów. Jako pierwszy etap przygotowania do serialu Wisła Liga Mistrzów 2011/12
|
Cytat:
warto czytac |
Rewelacja jest to że telebim zawieszony został na sektorze E, czyli nad głowami tych kibiców, którzy by z niego faktycznie korzystali. A tak skorzysta ekipa wykańczająca A i B.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl