![]() |
Cytat:
|
No, jeszcze reklama Coca Coli :)
http://myvimu.com/blog/wp-content/uploads/1930.jpg |
Cytat:
Dobrze wiedzą jak nas "wziąć pod włos":-/ http://fakty.interia.pl/swiat/news/r...icow,1804257,4 Cytat:
|
To chyba się prawo niedawno zmieniło. jeszcze tak niedawno był przecieżzakaz propagowania symboli totalitarnych, a teraz słyszę ustami wasalnego po-wskiego ambasadora, zgietego jak pachołek przed panem, zapewnienia, że symbole komunistycznego totalitaryzmu nie są w polsce karane. Czyli mordujaca Polaków Armia Czerwona i jej symbole sa czyms lepszym niz armia hitlerowska. To sa curva jaja, co ta stuszczona banda wyprawia z Polską !
Za tydzień przyjadą kacapy ubrane w komunistyczne symbole (już widać o co chodzi), będa prowokowac Polaków na ulicach a POlicja bedzie ich jeszcze ochraniać i lac razem z nimi Polaków, którzy będa chcieli zaprotestować. Omonowiec Wania, wnuk morderców z katynia, Ostaszkowa przyjedzie napluć każdemu z nas w twarz, pod ochroną siepaczy Tuska. P.S. Ryży knecht odebrał dzisiaj w Berlinie gadżet od swojej pani, kosztował nas 6 mld . euro. |
Cytat:
Jeśli chodzi o: iluminatów, masonów, komisja trójstronne itp to dla mnie to osobiście są bzdury; tzn: jest bezsprzeczne że masoni działają (i moim zdaniem robią bardzo dużo złego) ale wszelkie te pomysły o "rządzeniu światem" , "ustalaniu historii" itp to moim zdaniem fikcja. Zapewne bardzo by chcieli aby tak było ale chcieć nie znaczy móc. |
Chodziło mi tylko o ten artykuł.Dzęki
|
Cytat:
|
Gdzieś coś czytałem, jakoby obecne godło Polski zawierało symbolikę masońską.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż w sumie możesz mieć rację. Lemingi pewnie radośnie przyłączą się do tego kloacznego pochodu kacapów jako swoisty rodzaj groopies !!! |
Cytat:
Sądzisz, że tego typu lemingów jest mało?? Przyjrzyj się tekstowi, który przytoczyłem, rzecznik "pięknego Radzia" nie widzi przeciwskazań przeciwko noszeniu takich symboli na koszulce, pewnie sam by taką ubrał. Skoro urzędas ministerstwa III RP tak twierdzi, to czego Ty właściwie oczekujesz od lemingów?? Czego Ty oczekujesz od nich skoro urzędnicy państwowi nie potrafią reagować kiedy obraża się Kraj, którego nie tylko są obywatelami, ale który reprezentują, jak choćby parę dni temu durnie się uśmiechający Rotfeld, kiedy Obama mówił o "polskich obozach śmierci"?? Czego my właściwie oczekujemy?? Dla takich lemingów to są wytyczne postępowania. Schylić łeb i udawać, że to deszcz pada kiedy plują w twarz. |
Dlatego trwa od lat medialna hodowla takich tępaków, po to wycina się historię w szkołach. Młody człowiek, który kończy szkołę i nie ma pracy ma się nie zastanawiać dlaczego ? tylko emocjonować się kolejnymi odcinkami X Faktora, Must Be The Music, Mam Talent i tańczyć, tańczy, tańczyć w kółko lub śpiewać. Oczywiście głosować tak jak mu w mediach zasugerują i klaskać na widok swojego premiera.
|
Nie wiem czy jest to pocieszeniem ale to nie tylko specyfika Polski ale całego świata. Na zachodzie średnia jest dużo gorsza od naszej,a my do nich równamy tak więc to co jest teraz od szkoły po debilizm w TV czy gazetach jest przedsmakiem tego co nasz czeka w przyszłości.
Zazwyczaj w społeczeństwach jest garstka, 7- 10 procent co coś łapie i ogarnia. Reszta to You can dance, 15 letnie BMW-e, smartfon i białe buty . A te 7-10 procent nigdy nie ma wpływu na nic i nie będzie miała,bo zmian dokonują masy a one pracują pod dyktando mediów main streamowych. |
Cytat:
Problem polski to właśnie oderwanie "elity" od narodu. To jest "elita" IIIRP ,która jest przeciw Narodowi. Jest miliony przykładów potwierdzających tę tezę. Co do kacapskich marszów i symboli komunistycznych. Mnie już nic nie zdziwi!!! Pewnie Ci z "kolorowej niepodległej" i ci "dymający orła białego" będą szli pierwsi na czele pochodu!!! Przed wojną w IIRP to cała "Krytyka polityczna" jedyny lokal jaki by dostała od władz to spacerniak w Berezie Kartuskiej i Kostka-Biernackiego jako "wydawcę" . PS. I nie piszcie ,że w Berezie siedzieli też endecy bo było ich tylko paru. Bereza była z założenia dla komuchów. |
Cytat:
Na temat Piłsudskiego już napisałem co miałem napisałeś i wybacz ,że nie udało mi sie rozwiązać twojej zagadki forumowy Sfinksie :lol: Z tego wynika ,że wielu ówczesnych masonów było patriotami i wsadzanie ich od razu do wora ( najlepiej razem z żydami i pedałami) jako wredne szare eminencje które tylko z ukrycia czyhają żeby zaszkodzić Polsce jest pójściem na skróty , bo w czasach polskiego Oświecenia udowodnili , zarówno zmieniając prawo, pracujac w Komisji Edukacji Narodowej , przyczyniajać sie do uchwalenia Konstytucji 3 Maja , a także walcząc zbrojne w wojnie z Rosja z 1792 czy pózniej uczestnicząc w Powstaniu Kościuszkowskim,że zależało im na dobrym losie Polski |
Cytat:
|
Cytat:
PS sorry ,że pisze post pod postem ,ale nei wiem jak na tym forum zacytować z kilku postów naraz |
Cytat:
Ad2. Nie chciało sie dźwigać teczki .... Ad3. Czy mogłbyś mi zacytować fragment w którym twierdzę że oświeceniowi masoni to wredne bestie?? Powiem szczerze że w kontekście masonów taka prehistoria bardzo słabo mnie interesuje. Żeby jednak nie pozostawiać tematu bez komentarza to warto chyba wspomnieć że rozbiorów Polski dokonali również masoni (chociażby Wielki Fryc) a ich ówczesny koryfeusz Wolter pochwalał to w tamtym czasie pisząc że dobrze się stało. Jeśli dodam że sporo spośród tak chwalonych przez Ciebie oświeceniowych masonów polskich było członkami lóż kontrolowanych przez Fryderyka II i odgrało w trakcie rozbiorów rolę "pożytecznych głupców" a kilku podpisywało konfederację targowicką tudzież bardzo gorliwie współpracowało z caratem (zresztą Aleksader I był nawet protektorem Wielkiego Wschodu Polskiego) to dostaniemy chyba mniej jednoznaczny obraz panów w fartuszkach w kontekście Polskiej historii XVIII wieku. |
Cytat:
Ty ASiku o stosach nie pitol, może o kuli w tył głowy albo sądach kapturowych przypomnisz. Chyba świeższa historia niż stosy. Ale komuch w tym problemu nie widzi, tak trzeba było co ASiku? ps. Jak zacytować kilka różnych postów wymyśliłoby dziecko w podstawówce. Lemingowi trzeba powiedzieć, bo myślenie to dla takich stara zapomniana umiejętność. |
Cytat:
Po drugie nie takim wielkim, metr i kilkadziesiąt centymetrów do tego kilkadziesiąt kilogramów:>, ale tak staram się dbać zarówno o mowę, jak i o Ziemię Ojczystą. Dlatego też mam do Ciebie pytanie przeszkadza Ci sierp i młot, chefujara i inne symbole totalitarnego reżimu komunistycznego, który wymordował wiele setek tysięcy Polaków innych skazując na poniewierkę, niewoląc i zmuszając do katorżniczej pracy w łagrach?? Uważasz, że powinny być ścigane i karane osoby propagujące tą zbrodniczą ideologię na równi z inną zbrodniczą ideologią nazistowsko-hitlerowską? Czy też masz na to wyj...e, jak to zwykło się mówić w kręgach lemingów?? |
AS82 - bujasz w obłokach. My o jednym a Ty projekcje o cenzurze, inkwizycji i tolerancji dla innych poglądów. Czasami twoja retoryka przypomina tę jaką prezentują ćpuny z hołoty palikota. Sierp i młot to symbol ,który niesie za sobą określony bagaż cierpienia dla milionów ludzi na całym świecie. Symbol totalitarnego zbrodniczego systemu. Zresztą co Ty wiesz. Tyle ile zjesz. Ja miałem okazję rozmawiać z kilkoma osobami ,które jako maleńkie dzieci zostały wraz z rodzicami , wywiezione na Syberię i do Azji Środkowej z terenów województw wschodnich II RP ,po wejściu Sowietów 17 września 1939 r. (cztery wywózki Polaków coś to mówi?). Znam już wiekową osobę ,która jako malutka dziewczynka , została skazana na karę śmierci i uznana za wroga Związku Radzieckiego ,tylko za to ,że jej tata był nauczycielem na Kresach. No ciekaw jestem jaki byłby Twój stosunek do ZSRR i komuny jakby cię przez 20 dni w wagonie krowiaku wieźli gdzieś na Daleki Wschód bez wody , bez jedzenia, ściśnięty jak sardyna, srając i szczając pod siebie na stojąco. Albo jakbyś był w takiej Kampuczy i skończyłbyś na polach śmierci ,uduszony foliową torbą. Che Guevara zbrodniarz i morderca, twórca kubańskich obozów koncentracyjnych , trafia na koszulki i jest ikoną popkultury skandal.
Widzicie wszyscy co to znaczy historyczna amnezja , co to znaczy wykorzenienie , co to znaczy brak wiedzy. Ja znam historię nie tylko z książek ale i z relacji uczestników i chociażby ten depozyt jaki oni w mojej świadomości złożyli nie pozwala mi na to ,żeby tolerować "czerwone marsze" sowieciarzy 12 czerwca. Ze względu na pamięć o naszych rodakach którzy konali w tych wagonach w mękach nie mamy prawa tolerować komunistycznych symboli na naszych ulicach. |
Cytat:
|
Cytat:
Zrobimy rozróbe - to ją spacyfikuje.Nie zrobimy rozróby ogłosi światu wraz z Wołodią P. że zmienił ksenofobicznych , antyrosyjskich , antysemickich Polaczków w przyjaciół braci Moskali , a strony internetowe zaroją się od wpisów pewnie nie tylko sowieckich przydupasów, że Polacy to cioty i ruscy im robia pochody z sierpami i mlotami w centrum stolicy. Ruscy więc zrobia kolejny krok by nas zdominować a grają jak widać wielotorowo- zarówno podjazdy z zakupem akcji Azotów , podchody pod Lotos, podchody - udane -pod złoza gazu łupkowego , pokazywanie miejsca w szeregu w sprawie Smoleńska, teraz psychologiczna zagrywka z omonowcami w barwach kibicowskich - probując nas upokorzyć a jednoczesnie sprawdzając na ile mogą sobie pozwolić. Bardzo symptomatyczne jest zachowanie strony polskiej - właściwie spolegliwośc do potegi "n" tej , pozwalanie na wszystko, prewencyjne aresztowania grupy Legii która mogła im nabruździć.Do tego JK oglosił że na Euro będzie spokój.Nie ma więc żadnej siły która zablokuje ruchy rządów polsko-rosyjskich. Dla bacznego obserwatora analiza ostatnich miesięcy stosunków polsko-rosyjskich jest jasna. Mają miesiąc na robienie z nami tego co chcą . Jedyna opcja to że do Wawy zjadą się grupy kibicowskie z całej Polski i jakims cudem dogadaja się żeby zablokować Ruskich .Jest to malo prawdopodobne bo pewnie psy w całej Polsce będą monitorować poczynania najważniejszych postaci w danych klubach i pewnie nie dopuszcza nawet do wyjazdu. Innymi słowy wg.mnie jesteśmy w d...ie ale stać z złożonymi rękami to prawie jak zdrada |
|
Likwidacji Polskich Sił Zbrojnych ciąg dalszy?
http://niezalezna.pl/29274-czerwone-...-do-likwidacji |
Cytat:
Co mają ? jakie prawo ? Prawo to moga mieć u siebie w Rosji a nie w Polsce. Chyba, że pod rządami PO jesteśmy juz znowu Priwislanskim Krajem, bo wszystko na to wskazuje. Sa obywatelami obcego państwa i wjeżdżając do Polski na wize turystyczna mają się zachowywać jak turyści. Demo to moga sobie urządzać na Placu Czerwonym. Jak czytam takie psychiczne wypowiedzi to nie wiem czy mam do czynienia z normalnymi ludźmi czy z jakimiś prowokatorami. Sprawdź sobie to prawo tak. Jedź sobie do Izraela z kolegami typu AS82, załózcie sobie koszulki ze swastyką i ze spiewem przemaszerujcie przez Jerozolime. Wrócisz :) to nam opowiesz o tym prawie. Możesz tez w rocznicę zajęcia Kremla przez wojska polskie pojechać do Moskwy i tam też zrobić demonstrację. Wrócisz to nam opowiesz jak było. A potem bedziesz dopiero pisął podobne bzdety. |
Cytat:
Jak przed rozbiorami. Takie zaproszenie dla sąsiadów. Mamy coraz mniejszą armię, co najmniej 5 razy mniejszą niz wy, zapraszamy. Chyba Tusk dostanie następną błyskotkę od Niemców a Putin znowu go serdecznie wyściska. Nie czarujmy sie to jest rozpad państwa polskiego. Jak na Titanicu. Polska tonie a skretyniały lud tańczy do orkiestry. |
Cytat:
Fakt, u Nas ma to duże znaczenie historyczne, dlatego jestem temu przeciw. Ale nie zmienia to faktu że prawo im na to pozwala. Cytat:
|
Cytat:
Pokaż mi takie prawo, w którym obcokrajowcy bez zgody instytucji danego państwa moga sobie robić demonstracje. Cytat:
Poza tym nie odpowiedziałeś czy w koszulkach ze swastyką i spiewem na ustach skorzystasz z tego prawa maszerując przez Jerozolime, czy w koszulkach "raz siepem, raz młotem..." przez Moskwę w rocznicę zajęcia Kremla przez wojska polskie :) |
Cytat:
To co rudzielec odpierdala to przechodzi ludzkie pojęcie - na każdym poziomie rozbija państwo. Już nawet sld się z tym jakoś kryło i kombinowali tak że nie waliło po oczach . A ten to już jest jak namiestnik a nie premier Żeby nie było że sie obawiam przemarszu kilkunastu tysięcy kacapów z przebierańcami ichniejszego OMONu - z największą przyjemnością -jak bedzie potrzeba -pojawię się w Wawie i zobacze ich miny po tym jak się po nich przejedziemy |
Cytat:
Jak przeglądam ksiązki mojej córki to wymiekam - tu kolorujemy flagę UE, tam pytanie jakie miasto jest jej stolicą,wklejaniki , zabawy , gry - wszystko o UE. O Polsce fladze, godle,hymnie - praktycznie tylko w dniach świąt narodowych, oczywiście jaka jest jedyna poza Polską i UE flaga ktora przewija się w książkach szkolnych mojej córki ?No jaka ? Niemiecka. NIe ma czeskiej, hiszpańskiej ,ukraińskiej czy białoruskiej ale niemiecka być musi. |
Robieniem takiej bezkształtnej masy niewolników zajmują się specjaliści. Dla przygłupów euroentuzjastów to jest nie do wychwycenia. Kilka lat takiej eurosieczki i młode pokolenie bedzie sie identyfikowac tylko ze swoim panem czyli tym co płaci pieniadze. Jak w pańszczyźnie. Nie beda już czuć żadnego związku z rówiesnikami z Pomorza czy Wielkopolski bo będą oni dla nich obcy tak samo jak rówiesnicy z Wiednia czy Zagrzebia. A wypłukani zostaną z jakiegokolwiek patriotyzmu. Nie będa protestować jak przez np. Pomorze zostanie przyłaczone najpierw do eurolandu Meklemburgii i Pomorza Przedniego a potem juz w nim zniknie.
|
Cytat:
Polska flaga i hymn są eksponowane, 4-klasista musi znać hymn (teoretycznie). Problemem polskiej szkoły jest brak dyscypliny, małe wymagania, odtwórcze klepanie treści. O polityce można porozmawiac z niewielką grupą licealistów; reszcie to wisi, jedyne co lubią z polityki to pośmiać się z Jarka. Wiedza historyczna? Śmiech, o Wołyniu nie ma co wspominać, Kresy to jakas abstrakcja, za to fajnie jest przyszpanowań koszulką z mordercą z Argentyny, ew. z napisem Sława partii. |
Cytat:
|
Polska nie zabrania eksponowanie tego typu symboli?Czy jest tu może jakis prawnik, który to potwierdzi?
A nawet jeśli.To UEFA chyba zabrania.Jak rozumiem przed meczem ruski te swoje koszulki wszystkie zostawią w depozycie :-D |
Podobno noszenie szmat z sierpami i swastykami nie propaguje danego ustroju...
Niemcy wpadna z takimi koszulkami : http://9gag.com/gag/4014049 |
http://niezalezna.pl/29289-%E2%80%9E...rawa-do-obrony
Cytat:
|
Rzygać się ....a chce na te .......one prawo.
|
Cytat:
Cytat:
KryPie powinno się podobać. :) http://wpolityce.pl/artykuly/29594-i...dowego-i-mostu P.S. Dawno Tu nie byłem. Fun, fun, fun... :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl