![]() |
Cytat:
:) |
Mam pytanie - ile zebrano na zbiórce dot. ugoszczenia dzieci z Lechii oraz na flagę Nowej Huty w trakcie meczu?
|
Czy na ps3 jest nałożona blokada? I jak jest czy da sie ją ściągnąć i ile to kosztuje?
|
PS3 nie ma możliwości przystosowania do piratów. Na razie.
|
|
Wie ktoś jakie wymiary ma dekoder UPC mediabox hd bez nagrywarki ?
|
Polećcie, proszę, jakieś dobre słuchaweczki do komputera tak do 50 zł, maks do 70. ;)
|
Sprecyzuje pytanie,chodzi mi o Kraków:) co do muzyki to w sumie w miarę obojętne,może niezbyt mocne brzmienia w stylu hardstylu,jakby było np z lekkim disco lat 90 i obecnych to by już było ekstra:)
|
Może trochę inne klimaty ale polecam The Legends na Franciszkańskiej
|
Cytat:
ale dzięki za chęci :D |
Da się pobrać mobilne gg i zainstalowac na telefonie ale płacić tylko za transmisję danych bez haraczu za sam program ?
|
Jak wygląda sprawa, jeżeli chciałbym się sam ubezpieczyć? Tzn dajmy na to pracuję ale nie na umowę i nie jestem ubezpieczony. Co jakie firmy oferują, co jest w pakiecie itd. No i czy u "Króla Zusa" można coś takiego załatwić i za ile. Może ktoś jest w podobnej sytuacji... Kogo i jak polecacie?
Z góry dzięki :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.nfz.gov.pl/new/index.php?...r=1&artnr=1443 |
Moze mi ktos objasnic czy np 30 mm desczu jak podaja te szczególwe mapki na roznych serwisach np miedzy godizna 6-14 to duzo ,srednio??
bo szukam jakis skal i opisów ale nie ma wyjasnien co do ilioscii podawanych tych liczb opadów ma ktos jakies linki co do objasnien (takich szczegówych ) z góry dziekuje :) |
Cytat:
|
Cytat:
a np. jak podają150 litrów deszczu na metr kwadratowy - 150l to 150dm^3, a metr kwadratowy to 10dmx10dm czyli 100dm^2. 150/100 daje nam wysokośc wody na poziomie 1,5dm czyli 15cm. To z matematycznego punktu widzenia. |
czy mozna gdzies sciagnac mecz Wisła - karabach?
|
jak wyglada sprawa kontroli na lotnisku, gdy ktoś ma wszczepione, w tym wypadku pod mostek, płytki tytanowe. Trzeba miec jakies zaświadczenie od lekarza, żeby straż nie zaprosiła na rewizje osobistą?
z góry dzieki za odp, bo na lotnisko sie nie idzie dzisiaj dodzwonic |
Cytat:
|
Co tu dużo pisać o Power Ballu. Fajna zabawka ale na chwile, chyba ze ktoś zamierza trenować. Szybko się nudzi. Nie mówie że jest zły bo wkońcu przez NASA wynaleziony, ale jeśli ktoś chce się trochę pobawić to 100 zł wydawac nie warto. Jeśli chodzi o tereningi to nie wiem bo aż tak długo mi się tym kręcić nie chciało:p
|
Czy Emirets Cup jest gdzies w PL Tv ? W sport clubie np?
|
Planuje wybrać się na 1 dzień do Pragi i mam pytanie czy są do zakupu winiety 1dniowe?? Czy tylko 10dniowe?
|
Cytat:
|
Jest sprawa. Kojarzy ktoś napewno kawałek B. Bennasiego "Satfaction", a konkretniej teledysk do niego...; z laskami w strojach kąpielowych, Które reklamują elktronarzędzia. Szukam linku do niego, tyle że do przerobionej wersji +18 xxx.
|
Wie ktoś może gdzie w necie można obejrzeć zawody w Vojens??
|
Cytat:
|
Cytat:
trzeba sie zarejestrować i spełnić wymagania z regulaminu |
Cytat:
Dzięki Młyniu, gdyby ktoś był zainteresowany tutaj wiecej linków ;) udało mi sie znalesc. http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport |
Cytat:
.... |
Cytat:
chyba na Szczepanskiej ? heh ale takze polecam.. daje rade hehe |
Co grozi nieletnimu jesli za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym? (To ze kurator to wiem, bardziej mi chodzi czy można dostać mandat - jak tak to ile?) A i jesli złapią, to ile czasu tak około może minąć od dnia złapania do czasu nadzoru kuratora?
|
Powoli zaczynam przymierzam się do zakupu netbooka na studia. Jaki byście polecili tak do 1200 zł. Kupi się coś w miarę porządnego za te pieniądze?
|
Witam wie ktoś co robiły te smoluchy na koniec kabaretów na tvp2? Oni tam jakieś skecze w ich murzyńskim języku dawali, czy wyszli sobie pośpiewać? Był koncert muzyki rosyjskiej teraz murzyńskiej? O co chodziło? Mówili coś po programie, bo na 2 ich "piosence" nerwy mi nie wytrzymały i wyłączyłem. Rozumiem dać ich na jakimś koncercie muzycznym, ale na kabaretach? Zemsta za nie płacenie abonamentu?
|
Cytat:
|
mam prosbe ,proszę o info na temat wracajacych do zdrowia kibiców WISŁY ,czy wyszli ze szpitala itp...
byłem na wakacjach i nie miałem dostepu do forum ,nie moge również odnależ tego tematu |
Jak zrobić screena całego programu? To znaczy mam jakieś program, a w nim pasek przewijania, tak, ze nie widać w oknie całej zawartości. A chciałbym mieć jeden długi obrazek z całą zawartością. Nie chodzi o przeglądarkę internetową. Jest w ogóle taka możliwość czy pozostaje robić screena po fragmencie i sklejać w całość?
|
Robisz screena, wkeljasz do painta, robisz nastepnego i wklejasz nizej itd
|
Do kiedy Polsat ma wykupione prawa do pokazywania F1? z góry thx
|
http://www.formula1.pl/F1_news-1424-...smisje_F1.html
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl