Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

LanceTS 16.04.2017 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1468514)
Piknikowcow mówisz? Czyli rozumiem że C już wykupione przez kumatych?

Na C jest bardzo dużo studentów, których z powodu długiego weekendu jutro nie zobaczymy. Obawiam się, że jutrzejszy mecz może być jednym z najgorszych na nowym stadionie pod względem frekwencji na młynie.

domin_czyzyny 17.04.2017 06:58

Ja myślałem,ze najwiecej tam gimbazy.

Flinston 17.04.2017 14:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1468533)
Ja myślałem,ze najwiecej tam gimbazy.

Taki chujowy ten sektor to jak to możliwe że wciąz trzyma władze na stadionie Wisły? Nie wiem co w bani mają osoby które takie rzeczy piszą, frustraci? Sam kiedyś byłeś w gimbazie i pewnie chodziłeś na młyn, lepsza zajawiona osoba chodząca do gimnazjum niż smutas gbur z innego sektora ktoremu nic nie odpowiada i na wszystko narzeka.

c. 17.04.2017 15:46

dorosnie ten gimbus i wam bedzie mordy obijal .

lepszy gimbus na C niz zeby sie wychowywal gdzies na ciotowych sektorach z mamą itd , oby jak najwięcej dzieciakow w sektorze C, w mysl "Sila w mlodziezy!"

domin_czyzyny 18.04.2017 08:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Flinston (Post 1468545)
Taki chujowy ten sektor to jak to możliwe że wciąz trzyma władze na stadionie Wisły? Nie wiem co w bani mają osoby które takie rzeczy piszą, frustraci? Sam kiedyś byłeś w gimbazie i pewnie chodziłeś na młyn, lepsza zajawiona osoba chodząca do gimnazjum niż smutas gbur z innego sektora ktoremu nic nie odpowiada i na wszystko narzeka.

Po pierwsze kolego nie chodziłem do gimnazjum, bo ich wtedy nie było. Po drugie nie napisalem, czy to zle czy dobrze, ze tam jest gimbaza. Stwierdzilem tylko fakt, odnosnie studentów, ktorzy tam niby mieliby być w znacznej ilości.

Ale jak ktos ma zryty mózg srodkami dziwnego pochodzenia, to widzi sprawy, ktorych nie ma. Albo kręci sobie dziwne filmiki.

Albo aby zrozumiec pewne sprawy, to trzeba miec więcej IQ, niż przecietny Rysiek Petru.

inspektor erektor 19.04.2017 09:24

najwierniejszymi de facto kibicami Wisły aktualnie nie są wcale harpagany z C, a mężczyźni w wieku 40+ siedzący na górnych A/E/H, którzy na Wisłę chodzą od dzieciństwa nieprzerwanie i chodzili na mecze nawet wtedy gdy patriotom z młyna się to nie widziało (np. w trakcie protestu przeciwko Bednarzowi)

Coglin 19.04.2017 10:24

sporo osób z E nie chodziło na mecze w trakcie protestu przeciwko Bednarzowi.

staszek2309 19.04.2017 13:36

zapomniałeś napisać o narożniku, który praktycznie na każdym meczy jest pełny..

South 19.04.2017 15:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez inspektor erektor (Post 1468696)
najwierniejszymi de facto kibicami Wisły aktualnie nie są wcale harpagany z C, a mężczyźni w wieku 40+ siedzący na górnych A/E/H, którzy na Wisłę chodzą od dzieciństwa nieprzerwanie i chodzili na mecze nawet wtedy gdy patriotom z młyna się to nie widziało (np. w trakcie protestu przeciwko Bednarzowi)

co to za znowu jakies .......enie i szukanie podziałów ? To że się chodziło za bednarza to akurat nie jest powód to dumy .

inspektor erektor 19.04.2017 15:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez staszek2309 (Post 1468718)
zapomniałeś napisać o narożniku, który praktycznie na każdym meczy jest pełny..

to swoją drogą, choć to raczej wynika z tego, że tam są najtańsze miejsca na stadionie

ABGwislakABG 19.04.2017 15:53

Ta sama cena, co na młynie.

Rience 19.04.2017 16:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1468733)
Ta sama cena, co na młynie.

Jaki tam jest mały sektor w porównaniu do 6000 młyna?

ABGwislakABG 19.04.2017 16:50

5800 to raz, dwa - skoro ceny takie same, dlaczego nie wybierają młyna, hmmm?

South 19.04.2017 17:09

dół narożnika jest tańszy od C

ABGwislakABG 19.04.2017 17:22

, ponieważ jest tam znacznie gorsza widoczność.

LanceTS 19.04.2017 19:41

Cytat:

Po .... taki post? Specjalnie żeby pokazać, który kibic jest lepszy? Żeby się dowartosciować?

PRzeiceż taka jest kolej rzeczy - ilu starszych zaczynało na młynie? Ilu z nich chodziło 10,20 lat na młyn a potem przenosiło się na spokojniejsze sektory? Coś w tym dziwnego? Dobrze, że starsze osoby przenosza się na boki, a młodzi zasiadają na młynie. Oby tak było zawsze! Ale pisanie postów w takim tanie to zwykłę tworzenie podziałów.

inspektor erektor 20.04.2017 08:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 1468752)
Po .... taki post? Specjalnie żeby pokazać, który kibic jest lepszy? Żeby się dowartosciować?

PRzeiceż taka jest kolej rzeczy - ilu starszych zaczynało na młynie? Ilu z nich chodziło 10,20 lat na młyn a potem przenosiło się na spokojniejsze sektory? Coś w tym dziwnego? Dobrze, że starsze osoby przenosza się na boki, a młodzi zasiadają na młynie. Oby tak było zawsze! Ale pisanie postów w takim tanie to zwykłę tworzenie podziałów.

zwróć uwagę że nad postem który cytujesz jeden z użytkowników sugerował, że na meczu z Zagłębiem będzie słaba frekwencja, bo rzekomo piknikom nie chce się ruszyć dupy na mecz

regan 20.04.2017 11:37

Cytat:

Jak mialem chodzic za Bednarza jak mialem zakaz stadioniwy za picie piwa w knajpie durniu?

Poza tym duzo z C przeisadlo sie na E i D bo sie obrazili na WSH. Problem jest inny. Przemiana pokoleniowa kuleje, brakuje nowych twarzy i to jest problem

inspektor erektor 21.04.2017 08:30

Tak delikatnie zmieniając temat - czy jest jakiś konkretny powód, dla którego nie można kupić biletu na Wisłę przez internet nie posiadając karty kibica? Wiele klubów ekstraklasy sprzedaje bilety przez internet bez KK, wystarczy podać imię, nazwisko i PESEL. Dlaczego nie może tak być u nas? Czy klubowi aż tak zależy na 20 zł za wyrobienie karty raz na dwa lata?

mitmichael 21.04.2017 09:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez inspektor erektor (Post 1468808)
Tak delikatnie zmieniając temat - czy jest jakiś konkretny powód, dla którego nie można kupić biletu na Wisłę przez internet nie posiadając karty kibica? Wiele klubów ekstraklasy sprzedaje bilety przez internet bez KK, wystarczy podać imię, nazwisko i PESEL. Dlaczego nie może tak być u nas? Czy klubowi aż tak zależy na 20 zł za wyrobienie karty raz na dwa lata?

Bo u Nas wszystko jest ostatnie, bilety on-line tez wprowadzilismy jako ostatni

domin_czyzyny 21.04.2017 23:30

Cytat:

kolejny post z DUPY.

Kiibice z D, E lub A/H dawniej chodzili na młyn. Ale wiek robi swoje.
Co więcej kolego ja też czuję się PATRIOTĄ i gardzę ścierwami, którzy stosują to słowo w pejoratywnym znaczeniu.

A jak ktoś chodził za Bednarze podczas protestu to zwykły pajac był i łamistrajk. Ja solidaryzowałem się z ludźmi, którzy dostali zakaz tylko dlatego, że byli w knajpie, kiedy jakiś debil odłączył swój mózg.

I robiło tak sporo ludzi z D i E.

inspektor erektor 24.04.2017 10:17

do chętnych na wyjazd do Warszawy w niedzielę 30 kwietnia - odsprzedam bilet na PolskiBus, odjazd z Krakowa o 10:25, przyjazd o 15:20. odsprzedam za 21 zł (aktualna cena na stronie to 26 zł), zainteresowanych proszę o kontakt na priv

Olo 24.04.2017 20:53

Cytat:

Inspektor jesteś pół..., szkoda na ciebie męczyć klawiaturę..
Jak było pełne C prawie na każdym meczu to na E na słabych meczach była garstka ludzi. To nie jest ten sam sektor co kiedyś. Jest mnóstwo osób z sektora c które przeszły na E z różnych powodów. Jedni może się obraził na początku ze względu na sposób w jaki odbyła się zmiana zgodowiczów, dla innych to zwykła zmiana pokoleniowa która musiała nastąpić. Chodzą na E i drą japę dalej, sektor się ożywił i prezentuje całkiem inny przekrój społeczny niż to było kiedyś. Ludzie pracują, mają kasę i mogą chodzić gdzie chcą. E już nie jest typowo piknikowe tak jak kiedyś, choć w meczach "premium" nadal się nimi zapełnia. Żeby dzielić kibiców Wisły trzeba być zwykłą pałą... To że ludzie mają swoje zdanie jest normalne i dobrze, że ogromna większość z nich ma cel nadrzędny którym jest Wisła. Patriotów 30+ i starszych, którzy protestowali za Bednarza jest więcej teraz na E niż starych lamusów, więc zamknij swe usta bo i tak masz niewiele do powiedzenia. To że na C jest mniej ludzi świadczy tylko o tym, że kuleje wychowanie młodzieży i ktoś powinien się za to zabrać tak jak my kiedyś. Wychowanie, nie musi oznaczać samych nakazów, obowiązków itp. Jeżdżenie osiedlowe na mecze to była kiedyś cała otoczka i w tej przygodzie wynik nie stał na pierwszym miejscu, nie każdy też musiał być chuliganem... C E D B jest teraz miejscem wielu zaangażowanych kiedyś osób, więc jak chcesz sobie coś zawlaszczać i czujesz się pokrzywdzony to udaj się na marsz kodu a nie wylewaj swoich frustracji na innych. Ciągle się wyłaniają stare grzyby, które przy każdym meczu wyciagają swoje wykałaczki z ryja, żeby połamać zęby o klawiaturę, udowadniając wyższość Wisły nad Wisłą . Jestem z X, po latach wróciłem na swoje miejsce i głęboko mam takich leszczy, którzy dopisują do tego swoją skrzywioną ideologię.

inspektor erektor 25.04.2017 08:23

Cytat:

Żeby dzielić kibiców Wisły trzeba być zwykłą pałą
Zgadzam się, ale jednocześnie pamiętam, jak na meczu z Lechem bodajże w maju 2011 r. młyn, wtedy jeszcze na sektorze G, skandował "Wisła to my, a nie wy".

Rience 25.04.2017 13:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez inspektor erektor (Post 1469112)
Zgadzam się, ale jednocześnie pamiętam, jak na meczu z Lechem bodajże w maju 2011 r. młyn, wtedy jeszcze na sektorze G, skandował "Wisła to my, a nie wy".

Każdy popełnia błędy, na Wiśle tych błędów było zbyt dużo, mysle że w tej rundzie zaczęto wyciągać wnioski i to widać, poza tym mam wrażenie że posucha trwająca ostatnie lata mająca swoje maksima w poprzedniej rundzie zaczyna się kończyć i odwracać, widać od początku tej rundy że się ruszyło, więc trzeba patrzeć pozytywnie na przyszłość, jeżeli dojdzie do tego dobra sportowa postawa klubu to mysle że łatwo się odbuduje potęgę kibicowską oraz młodzież zajawi na Wisłę. Chociaż nie uważam by tak było w końcu wciąż bardzo dużo młodzieży chodzi na C, różnica taka że starsi pozmieniali sektory kiedyś to było bardziej wymieszane na młynie.

Co do młynów to regress widać na większości stadionach, czasy sie zmieniły, kiedyś zajawka na kibicowanie była większa, nie było technologii, internetu, ludzie szukali bakcyla na stadionach, podwórku etecera. Teraz mam wrażenie że ten klimat z dawnych lat utrzymuje się tylko w jednym województwie, na Górnym Śląsku w którym zajawka na kibicowanie wciąż jest bardzo mocna jak z przed lat w reszcie Polski.

Don Donson 26.04.2017 06:48

Ja mam 35 lat i od kilku chodzę na zachodnią.
Jest wokół mnie ekipa która jest na każdym meczu w tych samych miejscach, ale na meczach top są akcje że przyjdzie 15 spóźniona 4-osobowa rodzina z popcornem i colą - także sami wiecie.

Ważne abyście chodzili, odłóżcie troszkę kaski to roczniaka kupicie i jest pozamiatany problem kto chodzi a kto nie.

darotsok73 26.04.2017 08:53

Wielu kibiców na sektorze A ma karnety "Telefonikowe" i nie ma się co oszukiwać , po sezonie wielu z nich przestanie chodzić , lub będzie sporadycznie bo darmoszka się skończyła. Co do dzielenia kibiców i trybun. .. Wszyscy mają coś na sumieniu. Nie szanując lub nawet gardząc drugim spodziewaj się tego samego.

Levis88 03.05.2017 08:33

Jest jakiś sposób na zakup biletu dla kumpla bez karty kibica? Przyjechał z NL i chce się ze mną zabrać w sobotę a kolejka przed meczem pewnie będzie konkretna...
Jak np kupię na kk innego kumpla to da rade wejść na samo potwierdzenie zakupu?próbował ktoś może?

inspektor erektor 03.05.2017 09:47

Cytat:

Jest jakiś sposób na zakup biletu dla kumpla bez karty kibica? Przyjechał z NL i chce się ze mną zabrać w sobotę a kolejka przed meczem pewnie będzie konkretna...
Jak pójdziesz do kas to możesz kupić na jego dane bez jego obecności, dla osób z zagranicy (nieposiadających PESELu) trzeba podać imię, nazwisko i datę urodzenia (nie jestem pewien - potwierdź to najlepiej w Strefie Kibica).

Levis88 03.05.2017 09:56

W Krakowie jestem tylko na samym meczu, nie mam możliwości szybszego zakupu na miejscu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl