![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
No wiec ten teges pojawilo sie inne zdjecie
http://oi66.tinypic.com/bil16h.jpg http://i66.tinypic.com/bil16h.pnghttp://pl.tinypic.com/r/bil16h/9http://pl.tinypic.com/r/bil16h/9 http://i66.tinypic.com/bil16h.png |
Zaraz się okaże ze to akcja zaplanowana przez Legie żeby nam wyciągnąć zawodników.
To kto jest na zdjęciu nie ma ZADNEGO znaczenia w chwili obecnej. |
Zgadzam sie, ze zdjecia nie ma zadnego znaczenia.
Tylko informacyjnie mozna je wrzucic. Co umieja robic 'prawdziwi kibice Wisly' z Wisła wlasnie sie okazalo ostatnio. |
Co za .......y... Ludzie, obudzcie sie.
|
Cytat:
OT:/ BDW Podoba mnie się teoria spiskowa dziejów i pewne 'tezy' które za nią idą. Czyli np. Pan Leśniodorski został pożytecznym idiotą w rękach zleceniodawcy Pana Li by uwiarygodnić publiczności swoim nazwiskiem fakt ze jesteśmy w dupie. Dostał to co wczoraj znaczenie miało a dziś nie ma znaczenia - umowę do ręki 'po filipku' i puste konta SA. |
Cytat:
Może zagrozicie bojkotem jak nie ustąpi? |
Zabawna sytuacja, biorąc pod uwagę, że przez ostatnie dwa lata klub rozkradli "Wiślacy z krwi i kości, z białą gwiazdą w sercu".
|
On tu ma przede wszystkim pracować - swoim zaangażowanie w AP pokazał, że można na niego liczyć. Inna sprawa to fakt, że Wisła niestety obecnie nie ma żadnych kadr, skoro musi sięgać na tak ważne stanowisko po trenera młodzieży...
|
Cytat:
W nastepnej wiadomosci napsialem " Tylko informacyjnie mozna je wrzucic. Co umieja robic 'prawdziwi kibice Wisly' z Wisła wlasnie sie okazalo ostatnio." Pomyliles adresata |
Tak trochę z innej beczki, Iwan w stanie futbolu powiedział dzisiaj, że uwaga: HARTLING PRÓBUJE SIE DOGADAĆ Z KWIETNIEM.
Natomiast co do Wisłockiego na sektorze legii, who cares? Może od razu Arka Głowackiego zacznijcie cisnąć bo za małolata na pewno chodził na Lecha i nawet tam grał... |
Jakie to ma znaczenie, że 10 lat temu był na meczu Legii? :D Przecież on ma być prezesem, a nie nowym przywódcą kibiców. Z Mioduskim kibice też kręcili aferę jak powiedział, że w młodości był kibicem Zawiszy, a nie Legii? :) Rafałowi życzę powodzenia i wyprowadzenia Wisły z bagna.
Śmieszy mnie tylko hipokryzja gościa który wrzucił to zdjęcie na TT. Pan Dobrowolski sam w wywiadach przyznaje, że gdyby nie zainteresowanie mediów i wsparcie kibiców, w tym z klubów z całej Polski dalej siedziałby w więzieniu, a teraz nawet nie potrafi napisać z szacunkiem nazwy Wisły. |
Cytat:
|
Cytat:
Otóż miało to miejsce 10 lat temu, Rafał miał wtedy ok 20 lat, był przeciętnym piłkarzem miejscowego Glinika jak to w małych klubach znał się z kibicami Glinika pośród których byli również i legioniści ale on sam nie był jakiś zagorzałym fanatykiem jakiegokolwiek klubu Ot po prostu tamci legioniści jechali na mecz on sie z nimi znał to pojechał od tego czasu minęła dekada gość przeniósł się do Krk, zrobił dobrą robotę w akademii Wisły myślę że to dużo więcej warte niż darcie japy na meczu (7) i więcej zrobił w życiu dla Wisły to że przypał i nawet wtedy 20 letni chłopak skoro tak naprawde nie był jakimś zagorzałym fanem mógł darować sobie wyjazd z kumplami pech chciał że legionistami to inna sprawa, mógł pójść z nimi na piwo |
Iwan jako pierwszy powiedzial ,ze Kwiecien po audycie nie wejdzie do Wisły.I sprawdzilo się.Więc kto wie?
|
Cytat:
|
Ale przynajmniej już znamy nazwiska tych dwóch inwestorów, z którymi ponoć toczone są rozmowy ;)
|
Chyba nie, bo była mowa że obaj są Polakami :)
|
Ja bym się nie zdziwił, gdyby się okazało, że Hartling to Polak :D
|
Teraz Boniek ma problem.Zeby przywrocic licencje musi miec wlasciciela klubu.Zglaszaja sie do niego 2 podmioty.Jak myslicie - podejmie sie roli sedziego orzekajacego kto z tych 2 podmiotow jest wascicielem? Kto ma akcje klubu?
Wisla juz nie otrzyma licencji ani na ekstraklase ani na jakakolwiek inna,do czasu ostatecznego rozstrzygniecia sadowego,nie wiadomo w ktorych sadach.Chyba,ze strony sie ugadaja,ale teraz nie wiadomo kto kogo straszy i ile kosztuje ugoda. |
Cytat:
|
Nie ma sie co oszukiwać. Bedzie zjazd do 4tej ligi i czyste papcie, tych dlugow co sa nikt nie zapłaci. Święty Mikołaj nie istnieje.
|
Cytat:
o inwestorach (dwóch?! polskich?!) nie wspominając... zero zaufania do opowieści dziwnej treści... tylko czyny i rezultaty. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja już nie wierzę, że da się to uratować i jakbym miał stawiać kasę postawiłbym na IV ligę. Ale może światełko w tuneli nie okaże się pociągiem. |
Serio największym problemem jest że obecny prezes SA jakieś 10 lat temu kibicował na meczu Legii? To w ogóle jest problemem? Pomijając już fakt że merytorycznie sprawę ogarnia Leśnodorski, ale serio?
|
|
Cytat:
Nie dadzą pracować, koniecznie wszystko musi być idealnie. Zresztą na tym Ci dziennikarze zarabiają wiec co się dziwie. |
Cytat:
|
Takie czasy, że trzeba pomocy u Legii szukać. Bogusław Leśnodorski ma ogromne doświadczenie w zarządzaniu klubem co wszyscy wiedzą. Uważam, że to jest właśnie właściwa osoba która powinna w tym momencie doradzać Prezesowi Wisłockiemu i bardzo mnie to cieszy, bo tylko gimbaza nie rozumie w jakiej tragicznej sytuacji jesteśmy, być może to już jedyna nadzieja na jakikolwiek ratunek. Bez względu jaki będzie efekt wspólnych działań ja już dzisiaj szczerze dziękuję Panu Leśnodorskiemu za pomoc.
Pan Wisłocki za swoje pojechał na ten czy inny mecz, więc co kogo to obchodzi. To nie on doił Wisłę SA przez lata, ale widać komuś dupa się pali, bo kto wie jakie umowy jeszcze zostaną rozwiązane i kto zostanie odcięty od koryta.Trzeba wytępić wszystkich darmozjadów którzy przykleili się do Wisły! Rozwiązanie umowy z SKWK to bardzo dobre posunięcie, bo kasa za bilety nigdy nie powinna do nich trafiać. Oni swoja działalnością przynoszą więcej szkody niż korzyści. Pamiętam ten protest w którym wymuszali na ówczesnych władzach spółki tą złotówkę od biletu i to może tym właśnie protestem całkowicie zniechęcili BC do jakiegokolwiek utrzymywania Wisły. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie chcę być złym prorokiem, ale oczekiwania niektórych osób na pomoc Leśnego mogą się okazać płonne.
Największym sukcesem Leśnodorskiego w Legii był wyczucie odpowiednich relacji z kumatą bracią kibicowską. Mówiąc w skrócie TB 95 otrzymywało od Legii w sposób bardzo nieoczywisty pod stołem dużą sumę pieniędzy, niektórzy mogą nazwać to haraczem za bezpieczeństwo. Taka osoba w obecnej sytuacji na Wiśle nie jest raczej potrzebna, tutaj największym problemem jest właśnie uwolnienie się od typków spod ciemnej gwiazdy. Wszyscy chwalili Leśnego, ale to właśnie ten zły Mioduski trzymał wszystkie finanse za mordę. O umiejętnościach prawniczych Leśnego, krążą w Warszawie legendy ;). |
Cytat:
|
WSH zarznelo ten klub wiec zasadne jest pytanei czy nowi ludzie nie maja powiazania z pasozytami.
A kibice nie zarzneli klubu tylko bandyci nazywajacy sie kibicami A co do panow(Kwasniewski Michlowicz) z wczorajszej konferencji nietrudno znalezc wywiad z listopada 2012 roku https://sport.interia.pl/klub-wisla-...dli,nId,715114 |
Cytat:
|
Cytat:
Tak, po tym, co się wydarzyło i co się dzieje przyjmuję, że oni nie wiedzą; a nie, jak kiedyś, że wiedzą. Zwłaszcza, że poprosili o wsparcie merytoryczne kancelarii Leśnodorskiego: we wszystkim. Nie zgadzasz się ze mną w tej ocenie, czy chodzi tylko o to, że pomyliłem się co do Sarapaty? Cytat:
|
bodyn
dyskusja z tymi ludzmi nie ma sensu.To ubliza nie tylko inteligencji ale i godnosci,kazdego uczciwego czlowieka.Wisla jest w rekach drapieznych ryb a nie ludzi.SKWK to ich legalny przedstawiciel a obecnie TS takze |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl