![]() |
Cytat:
Mam takie pytanie techniczne - o co chodzi z tą murawą? Bo Pan Trener i Pepe Pan Ćwielong coś się wczoraj wypowiadali, że nie jest idealna |
Cytat:
A tak do tematu, to nie rozumiem czasami. Byl stary stadion, to domagali sie nowego. Jest nowy to chca wrocic na stary :rotfl: |
Cytat:
btw akurat przed chwilą rozmawiałem z kolegą który był 1 raz na Wiśle, na Fulham i bardzo a to bardzo był zauroczony..dopingiem. Widok z krzesełka też chwalił, wiec w sumie kazdy ma swoją wersje klimatu. Jasne wc/tojtoje hehe nie myślałem o tym wspominając dawne lata. Ale to też jest urok, ze nie chcesz isc do kibla bo z niego jebe jak z centralnego. Dobra, nie rozmywam. (p.s. ale przynajmniej człowiek w nerwach mogll papierosa zapalić a teraz zeby to zrobic to najpierw trzeba bluzgać tego biednego stewarda) |
Cytat:
U nas bezwzględnie przydałby się nowy stadion w Łodzi, najbardziej sensowne byłoby gdyby był jeden dla dwóch klubów ale to pewnie niewykonalne. Poza tym w Bełchatowie jest ok jak na tę ilość kibiców i prowincję, w Bielsku w sumie też niewiele więcej trzeba, Polonia Wawa kibiców ma dwóch na krzyż i spokojnie może się pomieścić na tym kurniku, Ruch będzie mógł w razie potrzeby grać na nowym stadionie Śląskim. Oprócz tego do ekstraklasy mogą wrócić Arka (czego im nie życzę) i Piast Gliwice. Tam są już nowe stadiony. Zawisza Bydgoszcz która może awansować też nie ma się czego wstydzić. Generalnie jak na poziom zamożności naszego kraju z obiektami piłkarskimi w ekstraklasie stoimy teraz świetnie. Szkoda że poziom nadal denny i niewiele wskazuje że się poprawi. |
Cytat:
|
tak z ciekawości, bo się nie orientuje - co się stanie teraz ze stadionem przy Oporowskiej ? Zburzony, remont, ktoś go będzie użytkował ?
A tak z innej beczki, to ciekaw jestem jaki wynik będzię w żydowskich derbach:lol:, mam nadzieję, że te łódzkie jednak wygrają. |
Cytat:
|
Widzew - Cracovia, ciekawy mecz się zapowiada. Widzew prowadzi, ale już czerwona kartka dla łodzian i grają w dziesiątkę
|
Cytat:
Póki co Twój scenariusz sie sprawdza choć Widzew w 10 |
Cytat:
Tłumaczył to Stępniewski przy jakiejś okazji. |
Cytat:
Szprotson: dobiję cię. jak ktoś obok mnie pali, to JA wołam stewarda (jak upomnienia nie działają). Niektórzy po prostu nie rozumieją, że papieros śmierdzi, a mnie od tego baniak na@$#%a. Jeden dymek tobie ratuje nerwy, sąsiadowi być może psuje wieczór. Swoją drogą - przecież na trybunie ultraskiej nikt tego nie sprawdza, prawda? Owszem, sentyment do starego stadionu był. Ja np. lubiłem Bramę Brandenburską - zawsze mi się podobała, od czasów gdy jako mały szczyl chodziłem do Parku Jordana. Ale warunki były po prostu bydlęce. Człowiek się postarzał, przyzwyczaił do pewnego standardu i chyba dobrze, że można oglądać mecze w cywilizowanych warunkach. A jak ktoś chce starych klimatów, idzie za bramkę. |
Cytat:
Nawet w 8-kę powinni im wybić z głowy ekstraklasę. Widzew Widzew !! |
jak my ich w derbach nie pokonamy ...
pejsy grają dno dna przeciwko 10tce Widzewiaków przez 80 minut |
Ja nie moge dawno nie widzaiłem takiego meczu jak ten w Łodzi :rotfl:
|
Oglądałem 25 ostatnich minut meczu Widzewa z Cracovią i mówię wam, oglądanie takiej gry Pasów to naprawdę mega ubaw. Kopanina, faule, sami zderzali się ze sobą, złapali 2 czerwone jak widzewiacy wychodzili już na czyste pozycje.:rotfl:
Oby utrzymali taką dyspozycję do meczu z Nami, bo w poprzednich latach mimo słabej gry potrafili się spiąć na derby. |
Obiektywizmu Canal Plus ciągl dalszy. Wywiad z parchatym i reporter: "życzę powodzenia w derbach z Wisłą"..
|
O co chodzi z tymi 3 czerwonymi kartkami dla żydów bo meczu nie oglądałem??
|
Cytat:
Już zejdź na ziemię. Miał powiedzieć, "życzę wam porażki i pogromu"? Niektórzy to chyba naprawdę powinni wyjść z domu, zrelaksować się na świeżym powietrzu i się odprężyć. Na siłę doszukiwanie problemu. Zwykła norma pocieszenia po przegranym meczu. Kontrowersje by były, gdyby np po wygranym przez Cracovie 3-0 z Widzewem (hehe) powiedział "liczymy na powtórkę z Wisłą" etc. Więcej obiektywnego spojrzenia. |
Co za czasy - życie w czarne pasy
1) Gratulacje dla Widzewa za zwycięski mecz. Oby reszta ligi stłukła koszernych jeszcze mocniej.
2) Sędzia po dzisiejszej pracy z kolorowymi kartkami chyba do końca życia nie uwolni się od etykietki "antysemity" :lol:. Trzy czerwa "na dobranoc" dla pasiastych w jednym meczu? I bardzo dobrze, oby tylko wtopili z naszymi i to z bardziej bolesnym wynikiem, niż ten dzisiejszy w Łodzi. 3) Filipiak chyba będzie zimą musiał podnieść premie za utrzymanie się. Dwa miliony - to może być za mało. Jeszcze trochę, i może będziemy obserwować sytuację, że pasiaści będą mieć wyższe nagrody pieniężne za utrzymanie, niż Wisła za awans do LM :> :rotfl: |
Pasieka i trutnie szaleją :lol:
oby więcej takich meczy, niech ME gra w E-klasie:) Bartczak i Kosanovic nie zagrają w kolejnym meczu.... ... meczu z Wisłą :D |
Podobno (źródło - portal pewnej Gazety) po meczu z Widzewem piłkarze Waszej sąsiadki urządzili sobie w szatni "dogrywkę" na pięści; Polska kontra reszta Świata... nerwy puszczają niektórym, czy coś:P
|
Bartczak i Kaczmarek kontra reszta swiata chciałeś powiedzieć. :d
|
Ten dzien to nie byl dzien krakowskich druzyn :lol:
Cracovia jak Cracovia...ale Wisla... Nie smieje sie bo...my tez od kolosa z Podbeskidzia dostalismy u siebie :) Jednak jedno mnie rozwalilo... 1 celny strzal. To chyba ewenement. Jak to mowia... Idzie Idzie Podbeskidzie. |
Cytat:
|
Cytat:
... chyba że Weszło ma racje, wtedy powinniście zacząć się bać (żarcik): "W następnej kolejce Cracovia gra z Wisłą, dla „Białej Gwiazdy” są dwie bardzo złe wiadomośći. Po pierwsze – z powodu kartek nie zagra Kosanović. Po drugie – nie zagra też Puzigaca. Cracovia będzie więc wzmocniona nieobecnością dwóch swoich zawodników" |
Co tam Podbeskidzie... Derby za tydzień to się liczy. A jeśli porównujemy mecze Legia - Podbeskidzie i Wisła - Podbeskidzie to jednak Legia zaprezentowała się w nich lepiej, niż my. Cracovia już zaciera ręce gdy widzi taką grę Wisły a po drodze jeszcze wyjazd do Londynu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepiej przegrac z Podbeskidziem niz w derbach
|
Ja tam Wam szczerze współczuję. Zaciąg z czarnego lądu czeka :D
http://www.weszlo.com/fotonews/1319894245_saido.jpg |
Dzis Lech-Legia kluczowy mecz dla układu tabeli. Dla Wisły chyba najlepszy remis lub wygrana Lecha
|
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/klopo...wiadomosc.html
Cytat:
|
http://sport.trojmiasto.pl/Prezes-kl...4074#op2974074
Cytat:
|
A od kiedy istnieje takie 'prawo'? Przecież to patologia, że Lato akceptuje takie listy Zagłębia czy KSP.
|
Narzekaliście na farta Wisły w meczu z ŁKS... dziś nie zanosi sie by tego farta miała Korona bo nie dość że przegrywa to ŁKS gra niezłą piłkę :)
|
Czar Korony Ojrzynskiego po mału przemija
|
W świetle wyników drużyn walczących o utrzymanie nasza porażka już tak nie boli bo przybliża się spadek kurnika wraz z zawartością.
|
Cytat:
ps. jeszcze tylko remis Lecha z Legią i można się cieszyć z trafionego kuponu :rotfl: |
przyszedł Probierz do beznadziejnego ŁKSu i wystarczył ile, miesiąc ? dwa ? i juz widac jakies efekty jego pracy (co jak co, nie wiem czy ktos obstawiał że wygra ŁKS z Koroną u scyzorów). My na styl czekamy ponad rok i nie mozemy sie doczekac
co do meczu Lech - Legia. Czuje że Skorża weźmie ostry rewanż za przekrecenie w tamtym sezonie (starcie Kotor - Manu) i Amica dostanie ostry w....... |
Wyjątkowo mam zamiar obejrzeć cały mecz Lecha z Legią, dla nas najlepszy jest remis, ale obawiam się, że Amikorze minimalnie, ale jednak wygrają..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl