![]() |
Bo jakby na to nie patrzeć to u nas wszyscy się biją o puchary a w gruncie rzeczy ich nie chce. Z prostego powodu. Kasa. Na tułaczkę europejską,zanim coś się pokopie konkretnie, trzeba wydać trochę gotówki. W pierrwszej fazie można trafić Kazachstan,Armenię, nie od razu Anglię i tym samym grubą kasę od TV,tak więc dylemat spory. Dlatego drugie miejsce weżmie Legia, i skład pucharowy będzie wielce zaskakujący. Legia,Wisła,Poznań. Za rok to samo:)
|
Cytat:
http://100najbogatszych.wprost.pl/ob...olorz-Zak.html E: pięknie sie nam dzień zaczął http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html |
Po prostu za blisko tym razem Slask zaparkowal autobus i sie od niego pilka odbijala wpadajac do bramki :P
A tak calkiem serio to szkoa. Była szansa wlasciwie sobie zapewnic wystep w Pucharach a nawet miejsce na podium no i z niej nie skorzystali. Ale i tak dalej przed tymi dwiema kolejkami ostatnimi maja dobra pozycje jesli chodzi o walke o miejsce w Pucharach |
Reklama "reklamom", ale przecież wytęp w el. LE dla Lechii, czy Śląska to będzie raczej strata niż zysk pod wieloma względami. Oba zespoły będą nierozstawione w II rundzie, więc mogą trafić na Fulham, Salzburg, czy Austrię Wiedeń. Poza tym nie będą miały gotowych stadionów na lipiec, więc dochodzi koszt takiego meczu na starym obiekcie i jeszcze kilka innych spraw.
PS. Ja cały czas jestem prawie pewny, że Legia również w tamtym sezonie specjalnie oddała miejsce Ruchowi. Zarządem i piłkarzami kierowały podobne pobudki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A będzie grała ? Tam jest na razie plac budowy :)
|
Cytat:
|
Fajną drużynę mają w tym Zabrzu, osobiście byłoby mi ich szkoda, gdyby miało się im to wszystko rozpidzielić poprzez sprzedaże Banasia, Jeża, czy Sikorskiego.
|
Lech powinien grać w pucharach bo dzieki pkt za zeszłe sezony w pucharach bedzie rozstawiony na kazdym etapie i ma szanse ugrac sporo pkt do rankigu krajowego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak sobie zasłużą to będą grać, jak nie to będą oglądać jak inni grają
|
Mogła Amica nie skupiać tylko swojej uwagi na Lidze Europejskiej i walczyć w ekstraklasie. Sami są sobie winni, choć mają jeszcze szanse.
|
Cytat:
Tak samo te stadiony rzekomo mające odmienić naszą piłkę. W dalszym ciągu będzie przychodziło tyle osób co zazwyczaj,na te stare, plus może z tysiąc,dwa nowych i to tak w porywach. Jeśli ktoś uważa,że mecze ligowę będą przyciągać 40 czy 30 tysięcy ludzi to życje w swoim wyimaginowanym świecie. |
Cytat:
Mnie sie wydaje ze na dluzsza mete nowoczesna infrakstruktura (stadiony i w domysle bazy treningowe) wyciagna Polske z kryzysu pilki noznej w jakim tkwimy od paru lat. Wieksze stadiony (a co za tym idzie koszty ich utrzymania) wymusza na wlascicielach inwestycje w trenerow i zawodnikow. Legia (o ile Weiss jest prawda), Wisla. Wydaje mi sie ze i Bakera w POZnaniu dlugo nie wytrzyma. Jak Lech zobaczy ze dobry trener z zagranicy to jednak jest "to" to i POZnan sobie takiego zafunduje. A potem to juz prawem serii: Slask, Lechia (najwieksze stadiony) moze i Zabrze. |
Jaga jak widac nie chce nawet europucharów, mieć takie setki w tylu meczach i nic nie strzelic.
|
Cytat:
|
akurat jak to napisałem to Franek strzelił ;p no cóż.
|
Cytat:
|
Cytat:
Po prostu zgrają się na tyle dobrze, że w jednym słabszym sezonie Wisły będą w stanie zdobyć mistrza. |
Już trudno, przegraliśmy.
Ale są też dobre informacje !! Widzew prowadzi 2-1 :) |
Kolegom z Wa-wy gratuluję zdobycia "małego superpucharu Polski". Cokolwiek by to nie było:D
|
jak tam pasy z widzewem sobie radzą?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja tam derby chce %)
|
Cytat:
|
Kosecki w pewnym momencie powiedział że życzył by sobie takiej atmosfery na każdym meczu:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl