![]() |
Borek i Kołtoń mówi. Jeden z drugim się cieszy, że mówią o Wiśle... i łyka wszystko co mówią Ci mądrzy eksperci od piłki. Ludzie, chyba widzicie jak wygląda sytuacja w klubie i nie łykajcie wszystkiego co wam media podadzą na talerzu.
Nie od razu Kraków zbudowano. |
Cytat:
|
Cytat:
A śpiewasz może, "I na dobre i na złe, zawsze ja kocham Cię?"?Bijesz żonę, gdy Cię zdenerwuje, lub rzucisz ją, gdy ciężko zachoruje?Myślicie ....a, że kopacze nie chciały wygrać?Myślcie że do ....y nędzy. Prawdziwych kibiców/przyjaciół poznaję się w biedzie. Patryk wcale nie obraził kibiców, tylko konsumentów. |
Cytat:
Wśród tych 'konsumentów' jest wielu Wiślaków , którzy mają więcej lat, wyjazdów i przeżyć z Wisłą niż Małecki ma występów w Wiśle. I gdyby nie Ci konsumenci - jak ich nazywasz to taki Małecki na obóz przygotowawczy nie pojechałby do Turcji ale do Ustrzyk Dolnych. Przykładowo. |
Cytat:
|
Cytat:
Serek.Ja po prostu zdaję sobie sprawę, że nie robią tego specjalnie.Co gwizdy dadzą? |
Cytat:
Małecki powinien siedzieć cicho. Bo akurat jego forma w tym sezonie jest tragiczna. Wolny, uparcie drybluje, zwalnia akcje. Po odejściu Brożków siedział cicho, był grzeczny. Ale widać, że wraca Małecki z zeszłej rundy jesiennej. Teraz czekać tylko kiedy zacznie machać łapami na swoich kolegów na boisku. |
Cytat:
ja nie popieram skandaliczne to jest tak gwizdać po przegranym meczu :) normalnie dzicz |
Patryk zachęcił kibiców, do przyjścia na kolejny mecz. :lol:
|
Cytat:
|
Po takiej wypowiedzi Malecki powinien zostać ukarany solidną kara finansową i powinien oficjalnie przeprosic kibiców do mikrofonu podczas nastepnego meczu.
|
Cytat:
No nie wiem, proponuję poczytać wątek o meczu z Apoelem. Tam połowa twierdziła, że Wisła wcale nie zagrała źle, że jest progres, że zawodnicy są świetnie przygotowani do sezonu i że prawdziwą drużynę buduje się 20 lat, a taktyka 8-2-0 to było genialne posunięcie. |
Cytat:
|
Najlepiej gdyby Patryk Małecki zamiast kompromitować siebie i Wisłę na boisku, zaczął pracować jako gniazdowy. Dzięki temu byłby blisko prawdziwych kibiców, a prawdziwi kibice blisko niego. Nie musiałby przejmować się strasznymi piknikami.
|
Teraz pozostaje czekać na plakaty Patryk Małecki "zapraszam na mecz" :lol: .
|
Cytat:
Pewnie, że nie powinien obrażać kibiców (choćby i pikników), ale... dobrze, że zwrócił i na to uwagę. Gdzie reszta pikników, bo jakoś tamte sektory pusto wyglądały... Jak jest dobrze, naszym piłkarzom idzie to wtedy się wszyscy bawią, a tak? Ano, jak jest źle, to już się nawet nie przychodzi na mecz- żałosne! EDIT: @zim zum- toteż zobacz, którą część wypowiedzi nijakiego GregoraTS pogrubiłam i do której [części] się odniosłam. Co do samej wypowiedzi Małego- każdy kij ma dwa końce. I na tę sprawę też można patrzeć z dwóch stron. |
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Cos czuje, ze Patryczek ta wypowiedzia trafi na slynna "czarna liste" Cupiala...zeby jakis gnojek robil wlascicielowi kolo pupy? To jest dopiero skandal. Dyrektor sportowy powinien odbyc z nim indywidualna rozmowe, bo czlowiek nie wyciaga wnioskow ze swoich dziwnych zachowan. O formie sportowej nie wspominam, bo kazdy kto trzezwo ja ocenia, widzi ze jest tragiczna.
|
Cytat:
|
Cytat:
Prawda jest taka, że część kibiców z sektora E poszłaby na Cracovię, czy na Hutnika gdyby ci grali w pucharach i walczyli o mistrzostwo. Skoro oni przychodzą na mecz widzieć sukcesy i świetne europejskie drużyny. W ciągu dwunastu lat - osiem mistrzostw Polski. W ciągu ostatnich trzynastu lat - tylko raz poza podium. To jest mało? To jest najlepszy okres w historii Wisły! Nie umiecie cieszyć się tym co jest? |
Wiecie co boli? Że w głowach się pie*doli! W dupach sie poprzewracało od tych sukcesów, podzielam opinie że potrzebny jest spadek do pierwszej ligi!
|
Cytat:
Porównaj sobie ceny biletów na młyn a ceny na E. Porównaj sobie ile miejsc ma C a ile E. Dziękuję |
Cytat:
|
Jeśli woli "fanatycznych", gardzi "piknikami", pozostaje mu życzyć jak najszybszego transferu do Grecji i Turcji. Niech tam po fatalnych występach, powie to tamtejszym "fanatycznym" w oczy....
|
Cytat:
Skończmy już z tą pierwszą ligą - fanatyków od tego nie przybędzie. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W każdym zachodnim klubie przy takiej grze jak wczoraj gwizdy byłyby w trakcie meczu po pojedynczych zagraniach. |
Cytat:
niech się weźmie za grę a zamknie usta....wtedy będzie dobrze |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl