![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
o kufa :D dobre
|
współczuje. jej.
|
No niezła ... turystyka religijna ...resovia i takie tam
https://twitter.com/KasiaRadwanska/with_replies |
270 biletów na C.
Za 2,5h koniec sprzedaży internetowej. |
Cytat:
|
90 biletów
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Tyle, że podane w ostatnim zdaniu fakty nie są Twoimi żadnymi argumentami.
|
c1 i c5 byly zamykane przed tymi zgodowymi "sprawami" takze mlyn juz wczsniej nam sie uszczupił,.acz jak popatrzec na inne mlyny w Poslce to i tak to dobrze wyglada.Takze nie meiszajcie spraw liczebnosci młynu do spraw zgód.
na waznych meczach zawsze jest pelen i to cieszy+ coraz lepsze wyjazdy. |
Gdzie można napisać jakąś skargę na tą grubą chamską blondyne co sprzedaje bilety? Już kilka razy miałem na to ochotę i tym razem miarka się przebrała. Zero szacunku do klienta. Siedzi tam za karę czy co?
|
A co ty sobie z babą nie potrafisz poradzic? :D
|
Pytanie czysto techniczne. Czy mogę kupić w kasach bilet ziomkowi, który nie ma karty kibica podając jego dane i pesel nie przynosząc jego dowodu? Czy musi pofatygowac się osobiście z dowodem?
|
Cytat:
|
.
Cytat:
|
Cytat:
|
Ruszyła sprzedaż na mecz z Zagłębiem.
17.04.2017 o godzinie 18:00 |
Chce kupić bilety sobie i innym osobom (mają karty kibica, ale część nie była jeszcze na meczu).
Czy będą wchodzić wtedy na swoje karty czy będę musiał coś wydrukować? |
Każdy kto ma KK wchodzi na KK
|
Jedna osoba nie ma karty, mogę jej kupić bilety przez neta czy najpierw muszą wyrobić?
|
Musi wyrobić, ewentualnie możesz jej kupić w kasach stadionu, podając jej numer pesel.
|
Wiem , że jeszcze dużo czasu do meczu z Zagłębiem Lubin, ale mam pytanie czy będzie otwarta Strefa Kibica tak, aby bilety można było w Wielką Sobotę lub 1wszy Dzień Świąt ?
|
Niedziela i poniedziałek zamknięte, w sobote pewnie skroca godziny otwarcia.
|
ABGwislaABG Poniedziałek to na 100 % otwarte, przecież to dzień meczowy :)
|
Ano racja :D
|
sorry, ze nie na temat, ale moze ktos poleci sklep internetowy z bliuzami Wisełki?
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl