![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Znacie może jakieś miejsce w sieci gdzie można kupić/wymienić książki używane ? Zależy mi na nowościach wydawniczych a nie starych książkach. Interesuje mnie głównie historia.
|
Gdzie w Krakowie najlepiej sprzedać używane podręczniki?
|
Cytat:
|
Nie daleko Teatru Bagateli jest Centrum Tanich Podręczników. Tam można sprzedać i/lub wymienić stare podręczniki.
Czym różni się delegat od obserwatora meczu? Jakie są ich obowiązki itd.? |
Cytat:
Na allegro znajdziesz nawet za 5 |
Witam, poszukuje grafiki na której znajdują się herb\bądź jakiś inny emblemat Wisły i herb Krakowa.
Coś jak np http://i32.tinypic.com/1t0apu.jpg tylko zamias Śląska Kraków |
Cytat:
|
A ja mam pytanie na temat biletów MPK.
Prawdopodobnie nie długo będe potrzebował miesięcznego na 501 (Linie autobusowe miejskie przyśpieszone) na lini Plac Inwalidów - Uniwersytet Ekonomiczny. Ile coś takiego kosztuje (studencki) i gdzie coś takiego wyrobić?? Edit: Żmijka dzięki wielkie :). Chyba najpierw powinienem spytać wujka google, no ale leń siedzi we mnie zbyt głeboko :D |
Cytat:
|
Igor przed zakupem zrób sobie małe porównanie z biletem SEMESTRALNYM (175 zł na 140 dni) wszystkie linie, wszystkie dni. Czasami bardzo się przydaję a nie wychodzi chyba dużo drożej.
|
gdzie polecacie zostawić samochód w okolicach rynku(może być parking) ,tak żeby było w miarę łatwo dojechać od strony Bronowic :)
|
South - na jak długo (Strefa C to 3 zł/h), czy może być płatny ten postój itp? Sprecyzuj, wtedy być moze ja lub kto inny prędzej ci podpowie.
|
Ostatnio zagłębiam się w hh innych kultur i ostatnio słuchałem w takich językach jak m.in. koreański, francuski, amerykańska odmiana ang i ofc. polski. Jeśli ktoś ma jakiś kawałek tego typu w jakimś innych języku to prosiłbym o jakieś linki :)
|
Cytat:
Niemcy - Fler , Bushido, Shuko , Sido Czechy/Słowacja - Indy & Wich , PSH, Kontrafakt, H16, AMO , Emeres Szwecja - Looptroop Rosja - Berezin , Marko Włochy - Fabri Fibra Pisałem z głowy więc pewnie sporo jeszcze zapomniałem jak chcesz więcej to podbij na priv ;) |
Cytat:
|
Polecacie jakieś firmy gdzie tanio i solidnie wykonają baner?
|
Ktos oglądał festiwal muzyki rosyjskiej na TVP2 1cześć ??
Jak nazywał sie wystepujący na końcu zespoł (3 dziewczyny ) ?? |
Jak ktoś ma konto na Rapidzie to mogłby podbić na priv? Bo mam pare pytań.
Albo jak ktoś kupował na allegro to też może. |
Chciałbym gdzieś w Krakowie kupić taki kabel:
http://tryton.com.pl/images/photo/me...678bmedium.jpg Standardowy, zasilający do TV ale łamana wtyczka. Widział ktoś...gdzieś...? |
Jak najszybciej potrzebne mi info!
Jestem spoza Krk i moje pytanie: jakim autobusem lub tramwajem dojadę do MORDu z Czyżyn (mniej więcej spod Carefoure'a)? I od razu, z którego przystanku ;) Bardzo proszę o pomoc! :) Dzieki Stelmi! |
163 (kierunek Bieżanów Nowy) lub 174 (kierunek Kurdwanów Nowy), wsiadasz na rondzie czyzynskim i wysiadasz na Zakole Wisły, od przystanku 3 minuty do MORDu
|
Jak zmienić widok ulubionych/przesłanych filmów na youtube? nie ma tego, że się klikało na małą ikonkę i już coś się zmieniło...
|
Cytat:
EDIT: Sry, źle pytanie zrozumiałem. |
Cytat:
Włochy ze znanych mi raperów tylko R.A.K mi przychodzi do głowy http://www.youtube.com/watch?v=rrg1tyer6E4 z serbów to kojarzę Marchelo... a do Francji to chyba Soundkail ale to pewnie kojarzysz. |
Pytanie do laryngologów lub ludzi z podobnym problemem.
Kuzyn cierpi na takie "schorzenie": Ma zatkane ucho "od cho cho cho"(czyt. od dawna:) Niedawno pojawiły sie problemy. Mianowicie boli go to ucho i codziennie musi czyścić je kilka razy z "gumowej wydzieliny" przypominającej wydzieline z nosa. A do tego jescze lekko krwawi z ucha bo jak czysci patyczkiem do uszu to patyczek jest lekko zakrwawiony! Czy to tylko zatkane ucho? Czy coś poważniejszego? Wiślacka braci pomóżcie mojemu kuzynowi (Też Wiślakowi:)!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy wstęp na boisko do plażówki pod forum jest płatny?
|
Jeszcze raz ja: Jaką długość mniej więcej ma ścieżka rowerowa z pod plazy do flisackiej?
|
wie ktos jak wylaczyc ta pieprzona reklame co wyskakuje na forum i na TWSD?? bo mnie juz szlag trafia. uzywam opery jak cos;)
|
Mam pytanie - gdzie podział się "król banicji" czyli Pysio? :D
|
Była kiedyś na głównej ranking europejskich drużyn, które posiadają najwięcej kibiców, Wisła była bodajże na 7. miejscu.
Ma ktoś linka? |
Potrzebuje uchwyt do LCD (samsung 40) na ścianę. Ma ktoś z tym doświadczenia? Polecacie jakiś?
|
witam. mam sprawę. zakupiłem wczoraj samochód a ponieważ była niedziela nie mogłem go dokładnie oglądnać od spodu i oznajmilem sprzedającemu,że jeżeli będą wady ukryte oddaję mu samochód do dwóch tygodni.czy są jakieś przepisy ustawy który mówią o tym że mogę tak postąpić ?
|
Cytat:
Pierwsza 20 rankingu: 1. FC BARCELONA 44,2 mln kibiców 2. Real Madryt 41 mln 3. Manchester United 37,6 mln 4. Chelsea FC 25,6 mln 5. Zenit 23,9 mln 6. Liverpool FC 23 mln 7. Arsenal 21,3 mln 8. AC Milan 21 mln 9. Bayern 19,8 mln 10. Juventus 17,5 mln 11. CSKA Moskwa 11,1 mln 12. Inter 10,3 mln 13. Olympique Lyon 9,4 mln 14. Olympique Marsylia 9,4 mln 15. Galatasaray 9 mln 16. Spartak Moskwa 8,1 mln 17. Fenerbahce 7,3 mln 18. Wisła Kraków 6,5 mln 19. Ajax 6,5 mln 20. Dynamo Moskwa 5,7 mln |
Jest tu jakiś prawnik?
Najlepiej znający się na prawach konsumenta, reklamacjach etc. |
Cytat:
Albo AKWA - http://www.zumi.pl/4779,PHU_Akwa_S.C.,Krakow,firma.html W Niedzielę miałem imieniny. Ojciec oznajmił mi że chce mi zakupić prezent, ale nie ma pojęcia co ma mi kupić i żebym sobie wybrał... Problem polega na tym że ja tez nie wiem co chce... Jakbyście Bracia Wiślacy podpowiedzieli coś w granicach 150-200 zł byłbym wdzięczny :) Rzeczy związane ze sportem (typu korkotrampki itp.) odpadają bo od 2 miesiecy jestem kaleki :/ |
Cytat:
w łagiewnikach powinni mieć budynek ELBUD od strony parkingu na dół po schodkach Cytat:
|
Cytat:
jakie masz zainteresowania? może wybierzesz sobie jakąś gre na kompa? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl