![]() |
Co za to porównanie Carlitos vs Stępiński ? :rotfl:
|
Turlać to się można po Twoim poście wyśmiewającym 5 bramek Stępińskiego w serie A
|
Cytat:
No właśnie? Stępiński > Carlitos. A do tego o wiele lat młodszy. |
To wychodzi, ze Wisla w ramach solidarity contribution powinna dostac ok 12.5 tys E.
|
Cytat:
|
Chodzą na TT pogłoski o transferze Marcelo do Milanu za 7 mln ojro. Ile z tej kwoty trafiłoby do nas?
|
@piotek około 70 tys ojro.
|
Marcelo nie ma ochoty przechodzić do Milanu, podobno bardzo dobrze się czuje w Lyonie.
|
|
A Carltios czuje świetnie się Krakowie i też nie zamierza odchodzić :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
źródło: Typowy Komentator Ekstraklasy :) Myślałem, że będzie chciał jeszcze raz zaistnieć w lidze mistrzów, ale chyba kontynuuje kierunek finansowy... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dawać go za Junco :D :D :D |
Na sprzątaczkę ? :D Jacuś sobie gdzieś znajdzie ciepłą posadkę....
|
Videmont się żali
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ek...acjach/cgszdv3 Albo tłumaczenie średnie albo to debil. Poza tym o jakim Katarze on mówi? :D |
Wywiad polecam każdemu. Porcja rozrywki gwarantowana. Wszystkoe teksty o "francuskim piesku" były trafione w punkt. :lol:
|
Najlepsze kawałki:
Cytat:
|
Panu piłkarzu miejsce w składzie się należało. Bez względu na formę, poziom itd. Bo tak ustalił !
|
Post do usunięcia bo nie doczytałem artykułu o Videmoncie i napisałem głupoty... ;)
|
Szczerze wam powiem, że jak przeczytałem ten cytowany post bez patrzenia kto jest autorem słów to pomyślałem, że to Małecki :D
|
|
Drugi Małecki
|
Chyba ten szok u niego trwa nadal bo AFC Tubize w którym gra zajeło ostatnie 8 miejsce w 2 lidze belgijskiej
|
Heh gdzie są ci którzy bronili tego para piłkarza?? Nijaki użytkownik abcabc ???
EDIT: 05.03.2017, Cytat:
|
Victor Perez odszedł z Bengaluru FC po kilku miesiącach, w tym czasie rozegrał 45 min w lidze i 198 minut w AFC Cup.
|
Takie ananasy są sprowadzane(że nie łapią się nawet w lidze indyjskiej). Niedługo do amatorskich klubów(o ile się ich pozbędziemy) trafią: Kolar, Bałaniuk, Kostal.
|
Budujemy tak jak są finanse
|
Ale troche za duzo tych niewypałow.I napeno zaden nie gra lub nie gral tu za darmo.
|
Ale transfer był free
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl