![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Albo jeśli go ściagniemy a on zerwie więzadła i będzie po chłopie. Kim wtedy będziemy panie nostradamus? |
Spokojnie, te argumenty które padają sa słuszne ale de facto pasują do każdego transferu. A jak Melikson zerwałaby więzadła to co.....? Znaczyłoby to ze ch...wy transfer? I pamietajmy nie każdy jest drugim Piatkowsim czy Błaszczykowskim
|
Garguła zerwał i większość sądzi, że jest beznadziejnym transferem. Uproszczenie, bo uraz na pewno wpłynął na jego dyspozycję, podobnie jak sprawa korupcyjna czy zwykła sodówka po otrzymaniu gwiazdorskiej kasy na tamte czasy, ale fakt faktem kontuzji dostał.
|
"Grzegorz Wojtowicz (@WojtowiczG) wysłał o 10:15 - 1 Cze 15: Menedżer Tomasza Cywki @AdamWIM Adam Jodoin przyleciał do Krakowa. Czyżby finalizowanie kontraktu? (https://twitter.com/WojtowiczG/statu...644442625?s=17)"
|
Niech już odejdą: Garguła, Dudka, Stępiński itd.
Stilic chcialbym zeby zostal, ale wiadomo kasa dla niego najważniejsza, Barrientos niech jeszcze zostanie na pol roku. Cywka i Majewski byloby super. Wziasc Alvarinho, Micaela z Zawiszy. Kadra na nastepny sezon; Buchalik, Miskiewicz, Bieszczad Głowacki, Burliga, Jovic, Guzmics, Sadlok, Żemlo, Czekaj Uryga, Stjepanovic, Stilic, Cywka, Majewski, Guerrier, Sarki, Barrientos Jankowski, Brozek, Boguski, Alvarinho |
Jeśli rzeczywiście Jaga jest naszym rywalem o względy Majewskiego to cienko to widzę: płacą, zagrają w pucharach,ma bliżej do domu (mazowieckie).
|
Cytat:
|
Cytat:
problem w tym że Osuch na to nie pójdzie bo jak mniemam kasy za nich nie damy bo niby skąd |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
O, jest: "2015-06-02 08:58 Lolek Transfery Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że Radosław Majewski i Tomasz Cywka zostaną piłkarzami Wisły Zobacz informacje o wpisie Wpis oceniam negatywnie Wpis oceniam pozytywnie 211 Ocena postu: 20" |
Zamiana pewnie za Gułę i Stilicia, ale moim zdaniem jak najbardziej na plus, fajne chłopaki mogą z nich być
|
Piecha bym sprowadził.Chyba legia za niego fortuny nie chce ?
|
Cytat:
pytanie jakie mają kontrakty, ile zarabiają itp itd. warunek: jak spadną i czy wtedy Osuch zrobi wyprz i na jakich warunkach |
Cytat:
Zdecydowanie bardziej korzystnie w stosunku do Wisły wyglądaliby Goncerz lub Sekulski. |
A kto to jest Sekulski? Zamiana Garguly na Cywke bardzo dobry ruch. Mam nadzieje ze nie przyjdzie im do glowy sciagniecie Wilka tego cieniasa, przecinaka. Pamietamy jak postapil z Wisla. Dla takich ludzi nie ma tu miejsca. Macie jakies info odnosnie Majewskiego?
|
Cytat:
Jasne, że nie jest to szczyt marzeń, ale mimo wszystko taka liczba bramek nie może wziąć się z powietrza. |
Michala Maka moze by sie udalo wyciagnac z GKSu, skoro spadaja do 1 ligii.
|
Cytat:
|
tak Warto maków z bełchatowa by sciagnac , bo mogli by sie stac ikonami wisły , wychowankowie wkoncu . wiec warto by bylo spróbowac
|
Cytat:
|
To i może Arka Piecha;) Dajcie spokój z tymi Makami, ich gra(przynajmniej jednego) nie sprawiła, że GKS Bełchatów utrzymał się w Ekstraklasie. A i podejrzewam, że sam GKS za darmo ich nie puści, nawet gdyby(sposnor się wycofał całkowicie z piłki) to czy oni przyjdą tu grać za 20 tys. maks miesięcznie?
|
Ja osobiście uważam że zmiana otoczenia w przypadku braci Mak mogłaby im wyjść na dobre, nowy klub, nowy wyzwania, nowa mobilizacja i takie tam, tylko trzeba za nich wyłożyć jakieś 300-400 tys euro, których chyba nie znajdziemy.;)
|
No i młodzi są przede wszystkim
|
Cytat:
na trybunach, w rezerwach i na wypożyczeniach (inna sprawa że taki Kamiński przepadł w Słoniku a i Kościelnik i Zając z powodu kontuzji mają w zasadzie rundę wiosenną w plecy) ale zakładając że faktycznie są to jestem pewien że dostaną dokładnie tyle samo szans co w tym sezonie czyli prawie w ogóle choćby się waliło i paliło |
Cytat:
Wydatek rzędu 300-400 tys EUR jeszcze przez kilka ładnych lat nie wchodzi w rachubę. |
zdecydowanie nie za taka kase , w grudniu koncza im sie kontakty , i pozatym mysle ze maki byli by lepis niz sarki i guerrier na bokach .
|
Szkoda, że się zablokowaliśmy kontraktami z dwoma miernymi bramkarzami. Taki Janukiewicz zjada obu i jest do wzięcia.
|
Michał Mak napastnik od 2011 w Bełchatowie 33mecze 4gole Mateusz Mak pomocnik od 2011 w Bełchatowie 30meczy 4gole słabo troche wiem kontuzje itp. ale czy oni będą realnym wzmocnieniem ? Osobiście w ogóle mnie nie przekonują no może jako uzupełnienie ale nie realne wzmocnienie drużyny.
|
Cytat:
|
Napaliliście się na tych Maków jak pedofil na dwunastolatkę. Bez przesady - czy oni się czymś wielkim wyróżnili w tym sezonie? Poza tym mają żal do Wisły za czasy pierwszej 'epoki Bednarza'.
To już lepiej byłoby wyciągnąć z Zawiszy Barisicia, z Korony - kontrakty kończą się Porcellisowi czy Carlosowi. W Piaście kończy się kontrakt Podgórskiemu, z Ruchu Starzyńskiemu i Kuświkowi, a z Górnika Grendelowi. Ja wiem, można się śmiać z tych propozycji, ale te grajki prezentowały jakiś tam poziom, a zespoły w których grają są w stanie pewnie zaproponować warunki zbliżone do nas. |
Nie za dużo tej gry va banque ? Każda wydana zlotowke musimy oglądać 5 razy wypadało by zrobić w miarę konkretne transfery oczywiście w naszym zasiegu finansowym od czegoś chyba tam są ci nasi skauci niech oglądają piłkarzy na których nas stać. Wiem ze łatwo powiedzieć trudniej zrobić no ale to w końcu profesjonalny klub.
|
Cytat:
Michał Mak ma w tym sezonie 8 asyst. Stilić około 10. Co do goli - liczysz te zdobyte w ekstraklasie. W poprzednim sezonie Bełchatów grał w I lidze - tam Michał strzelił 10 goli. Pisząc że grają od 2011 w Bełchatowie "zapominasz" że tak naprawdę grają dopiero 2 sezon w pełnym tego słowa znaczeniu. Pierwsze 2 sezony to adaptacja do drużyny/albo kontuzje. Zresztą w tym sezonie kontuje obu braci nie oszczędzały. Dla mnie byliby świetnym wzmocnieniem. Coś wreszcie by się działo na skrzydłach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziwne, że nikt jeszcze nie napisał: Janukiewicz na bramkę!
|
Cytat:
Cytat:
|
Ogryzek jak oni będą sie adaptować 2 sezony w Wiśle to sie obudzimy wiesz gdzie ;) a tak na poważnie to moje zdanie jest na nie szanuje również twoje i na tym zakonczmy .
|
szkoda tez ze Czerwinski idzie do pogoni a nie do nas , byłby swietnym zastepstwem dla głowackiego , przy nim napewno jeszcze mógł by sie wiele nauczyc .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl