![]() |
czy w necie można znaleźć odcinek z ostatniej soboty gotowi na ślub? koleżanka wygrała program a zapomniałam go oglądnąć.
|
Pytanie do osób, które kupowały już na e-bay i płaciły przez paypal. Czy jak wpłacę z złotówki z konta bankowego na PayPal to potem płacąc za produkt na e-bay w funtach szterlingach, PayPal automatycznie przeliczy złotówki na funty wg obecnego kursu?
I najważniejsze, czemu e-bay przenosząc mnie do płatności przez PayPal jedyną opcję jaką wyświetla to płatność kartą kredytową? |
Cytat:
|
Gdzie mogę ściągnąć Net Framework 1.1 dla Win 7 64 bit?
|
Potrzebuję pilnie streszczenie książki Pawła Jasienicy - "Polska Jagiellonów", a konkretnie rodziału - "Władysław Jagiełło."
Niestety wujek google jakoś mnie zawodzi ... Może ktoś czytał albo ma link do streszczenia ? |
Cytat:
**** Cytat:
|
Cytat:
Na drugie: Bo nie masz nic na koncie paypal. |
Jak po angielsku stworzyć słormułowanie odpowiadające polskiemu, np, "Polska w pigułce" ? czy forma "Polish showcase" byłaby ok? showcase - wizytówka ?
Chodzi o tytuł slajdu do prezentacji, w którym to slajdzie umieści się kilka najważniejszych informacji o danej rzeczy. |
Cytat:
|
A ja mam pytanie do osób, które znają jezyk hiszpański. Mam na zadanie napisać 10 zdań np. czerwona książka jest na czarnym stole. I nie bardzo wiem jak to przetłumaczyć. Znaczy konkretnie chodzi mi co jest pierwsze kolor czy rzecz...
Jakby ktoś wiedział, to licze na pomoc ;) |
Cytat:
|
znacie może jakieś pakiety minutowe w orange pop? albo jakąś funkcje żeby z jedną osobą rozmawiać za free??
|
Mój kuzyn ma taką gre Farimng simulator 2009 i podczas uruchamiania wyskakuje taki błąd:
Could not init 3D system. Shader Model 2.0 is required. Please install the latest video drivers. Czyli co trzeba jeszcze zaintslować? Ponadto wymagania sprzętowe to ponoć 2 GHz a komputer jest 1.67 GHZ - możliwe, że za mało? |
Twój kuzyn powinien zainstalować najnowsze sterowniki wideo.... Tak wynika z tego ostatniego zdania ''Please install the latest video drivers.'' czyli chyba grafika nie daje rady :))
|
Cytat:
Do uprawiania sportu(jezdzenie na nartach, od biedy gra w piłkę itd.) musiałem kupić kolejny stabilizator, taki dosyć masywny, ale zapewniający wysokie bezpieczeństwo podczas uprawiania sportu. Kosztował on wprawdzie 1300 PLN i to ze zniżką od gościa co sprzedawał go. Wieć wszystko zależy od tego na jakim etapie jesteś. Jak masz jakieś pytania to na PW, bo jestem dosyc obczajony w tych sprawach:) Cytat:
|
Cytat:
|
do usunięcia
|
Cytat:
|
potrzebuje dobre(dobra perspektywa i rozdzielczość) zdjęcie, flagi śp. Fujina, pilna sprawa,
Ma ktoś? bo swego czasu było na bytovia.pl tylko juz tam nie ma flag pokazanych... jak co to priv |
Cytat:
http://www.orange.pl/portal/map/map/...icleId=3913875 może nie za free ale taniej niz normalnie :) http://www.orange.pl/binaries/PL/Bin...74/2943460.pdf |
Cytat:
|
Gdzie można kupić za rozsądną cenę antyramę o rozmiarze 30X40 cm? Internet odpada bo potrzebuję "na już".
|
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60028845 |
Pytanie orientacyjne
Mam walutowe konto w banku w funtach ktoś za granicy wpłaca mi na te konto 100 funtów ile pobiera bank opłaty mniej więcej? nie chodzi mi o dokładną cenę, lecz orientacyjną. Edit już niekatulane założyłem w Getingbank wszystko za free :D |
do usunięcia
|
Potrzebuje pilnie prezentacjii na infe, która nie znajduje sie w necie.
Poratuje ktoś? |
Cytat:
|
Prezentacja taka w Power Poincie? Na dowolny temat? Objętość? To przez te 6h od jednego posta do drugiego być ze 4 zrobił ... :roll:
Mogę Ci o zawodzie fotoreportera pokazać ... albo pedagogice Marii Montessori :D |
Cytat:
|
A gdzie w Krakowie wydrukuję coś takiego http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._of_Poland.png w takim formacie (myślę że spokojne A3 albo w ostateczności A2) aby mapa była czytelna i moglbym z niej odczytac kazdy mega, makro i mezoregion ?
EDIT @pietras1234 @madenn Dzięki ! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl